Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Feel the freedom.

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1Feel the freedom. Empty Feel the freedom. vr apr 22, 2011 10:03 am

Gast


Gast

Caine was 's ochtends al vroeg opgestaan om zijn paard te verzorgen op de manege. No Limit, een 5 jarige Anglo Arabische merrie, begroette hem door naar hem te hinniken. Hij had een goede band met zijn paard, doordat hij haar al vanaf dat ze een half jaartje was verzorgde. Toen ze twee was kon hij haar kopen. Hij was al lang blij dat hij hier een stal had gevonden waar de stalling niet zo heel duur was. Hij kon het net aan betalen met het geld dat hij verdiende en zijn zakgeld van zijn ouders dat hij elke maand kreeg. Hij haalde Limit uit haar stal en zette haar vast waarna hij haar een grondige poetsbeurt gaf. Hij was van plan om de boel eens te verkennen. Hij was hier nu drie dagen, gisteren had hij voor de eerste keer op Limit gereden nadat ze waren verhuisd en nu vond hij het tijd voor een buitenritje in het lekkere lenteweer. Het zonnetje scheen natuurlijk nog niet fel en het was nog wel zo koud dat hij een winterjas aan moest en er wolkjes uit de neus van Limit kwam als hij brieste. Maar het weer was lekker genoeg om er een leuk ritje van te maken. Hij nam zijn paard mee naar buiten en steeg op. Hij had van iemand gehoord dat je het erf af moest rijden en dan een stukje rechts en dan was even later aan de linkerkant een ruiterpad dat het bos in ging. Hij wist dat als je de ruiterpaden volgde nooit echt kon verdwalen. Maar toch wilde hij liever met iemand anders die de weg wel kende rijden. Als hij in de oude woonplaats de weg kwijt was dan gooide hij de teugels los en vond Limit de weg wel terug, maar zij wist hier de weg natuurlijk ook nog niet. Hij steeg op en nam de route die aan hem was uitgelegd. Het was niet moeilijk te vinden en even later was hij dan ook in het bos. Limit was best fris en hij moest haar echt in bedwang houden wilde ze niet gaan vliegen. Hij had eigenlijk niet anders verwacht aangezien dit ook haar eerste keer buiten was in dit terrein. Maar door de inspanningen kreeg hij het toch wel warm en had hij er spijt van dat hij geen bodywarmer of vest had aangedaan. Ze gingen een bocht om en zag iemand op een boomstam zitten die naast het ruiterpad op de grond lag.

-mensen-

2Feel the freedom. Empty Re: Feel the freedom. vr apr 22, 2011 11:16 am

Gast


Gast

Jacky had een heerlijke bosrit achter de rug, ze was nu halverwege en vond het tijd voor een ontbijt. Ze was voor het donker al opgestaan en haar paard wezen opzadelen. Ze was een van de weinige mensen op horse home die western reden. De reden dat ze zo vroeg was gegaan is omdat je dan de meeste kans had om wilde dieren te zien, daarom had ze haar honden ook niet mee genomen. Ze had een paar prachtige foto’s van hertjes en vossen kunnen maken. Haar grootste droom was nog altijd om een kudde wilde paarden te kunnen fotograferen. Haar camera had ze alweer in een van de kleiner zadeltassen opgeborgen. Als ze thuis was en Kaboom had afgezadeld dan zou ze wel kijken wat er van de foto’s terecht was gekomen, maar eerst nog genieten. Ze wist zeker dat Kaboom nog niet moe was want ze hadden alleen een rustig stap ritje gemaakt om de dieren niet afteschrikken. Ze voelde de honger knorren en was blij dat ze een ontbijtje mee had genomen.Nu zat ze op een boomstam naast het bospad. De teugels van kaboom had ze stevig om een tak gedraaid. Rustig stond Kaboom met zijn ogen dicht te “slapen”. Het western zadel viel meteen op, tevens als haar spijkerbroek met fabrikantse gaten en haar cowboy hoed. Ze was dan misschien een van de weinige western ruiters maar ze was er wel trots op. Met een appel in haar hand keek ze op toen Kaboom ineens wakker werd en een hinnikt uitsloeg. Ze volgde Kabooms blik en zag dat er iemand op een paard aan kwam rijden. Kaboom schudde eens druk met zijn hoofd en probeerde zich te draaien, maar dat lukte niet 100% want hij stond nog steeds vast. Toen de ruiter dichterblij was gekomen zei ze spontaan “hi” en knikte even. Hij had een prachtige merrie waarop hij reed. Menig mensen zouden er jaloers op zijn, maar zij was net zo blij met haar western knolletje.

3Feel the freedom. Empty Re: Feel the freedom. za apr 23, 2011 4:45 pm

Gast


Gast

Caine besloot om naar haar toe te gaan. Hij kon ook wel een pauzetje gebruiken en hij hd zo het idee dat Limit het niet erg zou vinden. Hij steeg af en broette haar. "Hee, ikben Caine" zei hij beleefd waarna hij haar met een glimlach aankeek. "Mag ik?" vroeg hij terwijl hij naar de ruimte die er over was op de boomstam keek. Hij wachtte haar antwoord af en ging op de boomstam zitten. "Mooi pard heb je" zei hij terwijl hij het paard in zich op nam. Limit stond ook nieuwsgierig naar het nieuwe paard te kijken. Hij zag dat het meisje dat naast hem zag western reed. Zelf had hij helemaal geen ervaring met western. Het leek hem wel leuk om af en toe zo te rijden, maar niet om er zijn sport van te maken. Hij hield zich liever bezig met springen of buitenritten zoals hij nu deed. Het zonnetje begon door te breken en ondanks ze onder de bomen zaten kon hj de warmte wel een beetje voelen. Hij haalde een snoepje uit zijn zak en gaf het aan No Limit. Hij had nog wel een snoepje in zijn zak maar hij vond het een beetje vreemd om een vreemd zomaar wat lekkers te geven. Misschien was hij wel op dieet ofzo. Al leek dit hem wel wat onwaarschijnlijk aangezien het pard niet te dik was. "Ben je hier een beetje bekend?" vroeg hij uiteindelijk.

4Feel the freedom. Empty Re: Feel the freedom. zo apr 24, 2011 1:01 pm

Gast


Gast

Jacky nam een hap uit haar appel toen de jongen zich voorstelde. Ze kauwde het stukje appel weg, want het was onbeleefd om met volle mond te praten . "Heey, ik ben jacky en dat is Kaboom.. hoe heet jouw schoonheid?" vroeg ze. Zoals bijna altijd stond er een glimlach op haar gezicht. Jacky maakte plaats op de boomstam toen hij vroeg als hij er bij mocht zitten. Waarom ook niet hoe meer zielen hoe meer vreugden. Jacky had toch het gevoel dat er niet genoeg tijd was om haar appel op te eten, en zo honger had ze ook weer niet. Daarom gaf ze de rest van haar appel aan Kaboom, die hij gulzig en smakkend op at. Jacky moest even lachen van het met kwijl besmeurde gezicht van haar paardje. "Mooi paard heb je" hoorde ze de jongen zeggen. Met een trotse glimlach zei ze "Dankje". Ze was trots op haar paardje hoe die was. Kaboom stond nieuwsgierig naar de merrie te kijken, af en toe gaf hij een macho hinnik maar hij was wel braaf. Hij kende manieren. "Ben je hier een beetje bekend?" vroeg de jonge nadat hij zijn paard een snoepje had gegeven. Ze vond het goed van hem dat hij niet zomaar vreemde paarden eten gaf, stel ze waren op dieet of allergisch. "Ja, best wel eigenlijk" gaf ze als antwoord. Ze reed bijna dagelijks buiten, lekker crossen en het vrijheids gevoel. Ze zou nooit elke dag in de bak kunnen rijden. "Ga jij veel naar buiten met je paard" vroeg ze nieuwsgierig. Want de meeste sport mensen vonden buiten rijden maar onzin en gevaarlijk.

5Feel the freedom. Empty Re: Feel the freedom. ma apr 25, 2011 7:40 pm

Gast


Gast

Caine kwam er achter dat haar paard Kaboom heette. Hij vond het op zich wel een grappige naam. "Mijn schoonheid heet No Limit, maar ik noem haar eigenlijk altijd gewoon Limit" zei hij terwijl hij naar Limit keek die nog steeds nieuwsgierig naar Kaboom keek. "Ja, best wel eigenlijk" hoorde ze als antwoord op zijn vraag. Hij was eigenlijk wel blij met dit antwoord. Als ze misschien vrienden werden kon ze hem misschien wel een keertje wegwijs maken. Hij woonde hier tenslotte nog maar twee dagen. "Ja ik kom eigenlijk best wel vaak buiten. Naast het trainen in de bak dan, minstens een keer per week. Ik vind dat je wel een beetje afwisseling moet hebben naast het trainen, dan begint het ook niet echt te vervelen." Hij glimlachte naar haar. Limit bleef braaf staan en dat was echt typisch Limit. Als ze moest wachten dan wachtte ze ook maar kon ze aan het werk dan ging ze als een speer. Ze luisterde wel maar ze wilde dan ook hard voor je werken. "Doe jij ook mee aan wedstrijden?" Veel verstand had hij niet echt van western maar dat e rook wedstrijden van waren wist hij wel.

-sorry, beetje flut-

6Feel the freedom. Empty Re: Feel the freedom. wo apr 27, 2011 9:35 pm

Gast


Gast

Het verbaasde Jacky dat Caine buiten reed. De meesten sport mensen doen dat niet. "Dan ben je een van de weinige" zei Jacky. Ze vond het wel goed van hem hij had gelijk. Zelf trainde ze eens in de week in de bak op barrel racing of trail. Reining deed ze niet aan dat vond ze slecht voor de benen. Het was al weer een tijd geleden dat ze dieren heeft gedreven met Kaboom maar dat vond ze zo gaaf, ze zouden het zo weer doen. Jacky keek even op naar Kaboom, die eerst wat onrustig was bij de vreemde maar nu gewoon relaxt voor zich uit staarde. Dat was zo fijn aan western paarden geen gezeur maar gewoon doen wat er werd gevraagd. Blijkbaar was het andere paard No limit ook zo opgevoed. Die stond ook netjes te wachten. "Doe jij ook mee aan wedstrijden?" vroeg de jongen. Ze vond het wel leuk dat iemand eens intresten in haar sport had. "Ja, ik doe barrelracing, trail en af en toe veedrijfen." ze had ook eens mee gedaan met endurace maar ze wou niet z'n van alles wat trutje lijken dus zei daar maar niks over. "En jij? " vroeg ze, ze was ook echt geïnteresseerd in anderen net zoals nu. Kaboom was nu inslaap gevallen met zijn ogen dicht en zijn rechter achterhoef op rust staand. Jacky grinnikte even .

Gesponsorde inhoudTerug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum