Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Meeting new people. [Inge charsel]

2 plaatsers

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1Meeting new people. [Inge charsel]  Empty Meeting new people. [Inge charsel] ma jan 11, 2016 1:11 pm

Julie Baker

Julie Baker
Tuig

Eigenlijk had Keith vanochtend de paarden moeten doen. Maar Julie had haar wekker vroeg gezet en had Keith's wekker uitgezet en een briefje achtergelaten dat zij het deze keer voor hem deed. Hij had namelijk de vorige keer dat ze samen uit waren gegaan namelijk zonder te morren de paarden gedaan terwijl het die dag haar taak was geweest. Hierom had ze besloten dat het vandaag haar dag was geweest. 
Ze was om 6 uur opgestaan om eerst wat ontbijt naar binnen te werken (eigenlijk was het een smoothie, maar ontbijt klinkt leuker) en daarna had ze de paarden gevoerd. Hierna had ze een aantal paarden geborsteld, meer voor haar eigen welzijn dan voor de paarden, die zouden allemaal toch weer naar het land gaan. Toen was het tijd om stallen te mensten, paarden op het land te zetten. Ze was bezig geweest met de laatste stal toen Keith uit zijn bed was gekomen, wat opzich best vroeg was maar Keith was het gewend om vroeg op te staan. Hij had gevraagd of ze nog iets van een ontbijt moest en nou ja, vooruit. Een gebakken ei zou lekker wezen.
Met haar opa en met Keith had ze aan tafel gezeten en een kopje thee gedronken en een ei gegeten. Haar opa zou weggaan die dag en ze zouden het erf voor zich alleen hebben. Dat ze zich maar niet zouden misdragen, want...
Het welbekende oude riedeltje. Ze hadden braaf geknikt, opa was weggegaan en Keith had haar gevraagd naar haar plannen. 
"Ik wil een strandrit maken," had Julie besloten.
"Met dit weer? Is het niet koud?" had Keith bezorgd gevraagd.
"Mwah, valt wel mee. Ik kleed me warm aan." Keith had beloofd dat hij op de ranch zou blijven, wat paarden zou trainen en rijden die nodig beweging hadden. Vandaag zouden er geen klanten zijn, Julie moest haar gang gaan. Maar ze moest wel haar mobiel meenemen. Dat had ze beloofd. Daarna was ze  Tyfoon uit het land gaan halen en gaan poetsen om hem klaar te maken voor een rit. Ze hadden eigenlijk alleen maar western spullen, Keith reed namelijk alleen western, maar Julie reed over het algemeen zonder zadel en zonder hoofdstel als het even kon. Vandaag besloot ze Tyfoon gewoon te zadelen omdat Keith niet meeging met de buitenrit en ze zelf ook wel door had dat het veiliger was om met tuig te rijden op dit soort momenten. 
Het meisje was een halfuur onderweg geweest voordat ze op het strand terecht kwam. Tyfoon was weinig onder de indruk en bleef op een gegeven moment even staan om het water te besnuiven en er met zijn hoeven in te gaan staan. Julie liet hem maar gaan. Ze had vandaag geen zin om zich te haasten en dus werd het een langzaam ritje. Een ritje in de stap waar ze rustig om zich heen keek. Het strand was, afgezien van een jongeman, leeg. Ze liet Tyfoon naar de man toestappen.
"Lekker hè, zo'n strand bijna voor je alleen." Julie glimlachte breed naar de man en hoopte dat ze zo een goede opening voor een gesprek had gemaakt.

Zane Northland

Zane Northland

Het was voor de tijd van het jaar een ontzettend kille dag, maar er stond een lekker windje en Zane wilde erop uit. Hij had een hoop gedaan vandaag en vond dat hij wel recht had op enige ontspanning.
En zo kwam het dat hij Shorty opgezadeld had en met de haflinger op weg was gegaan naar het strand. Onderweg had hij hem al een aantal keer laten galopperen, opdat het dier de meeste energie wel kwijt was en niet op het strand nog eens aan de kletter zou gaan.
Hij grijnsde breed toen hij op het strand aan kwam. Golven sloegen ruisend op het zand en de wind rukte aan zijn kleren en de manen van zijn paard. Shorty sloeg opgewonden met zijn hoofd. Zane reed hem verder het strand op, nog steeds onbewust met die grijns op zijn lippen. Shorty dribbelde onrustig, oortjes strak naar voren en helemaal gefascineerd door de wereld om hem heen.
Het Britse weer was altijd wennen geweest voor Zane, maar donkere wolken en harde wind hadden toch zeker wel iets. En het was natuurlijk ook top dat bosbranden hier gewoon niet zo'n ding waren.
Na een poosje over het strand gereden te hebben kwam er een tweede ruiter aan, die naar hem toe gereden kwam.
Het was een meisje - een zeer móói meisje vooral - op een paard dat met een western uitrusting opgetuigd was.
"Lekker hè, zo'n strand bijna voor je alleen," zei het meisje met een glimlach en Zane knikte.
"Ja, heerlijk, vooral met zulk weer," antwoordde hij opgewekt. "Mooi paard heb je, trouwens," voegde hij eraan toe.
Shorty bestudeerde het andere dier nieuwsgierig, maar Zane lette erop dat de twee de kans niet zouden krijgen om te gaan neuzen.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum