Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

New arrival [Riot]

2 plaatsers

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1New arrival [Riot] Empty New arrival [Riot] vr okt 02, 2015 8:23 pm

Allison Joy

Allison Joy

Haar handen gleden voorzichtig over het stro. Een glimlach tekende haar gezicht, zoals deze altijd haar gezicht tekende. Ze droeg vandaag een lichte spijkerbroek met daarop een dieprood gekleurde blouse. Haar haren vielen in een krul langs haar gezicht en op haar gezicht droeg ze wat lichte make-up. Het echt zware geschut was 1) nog niet uitgepakt en 2) droeg ze alleen op speciale gelegenheden zoals grootse feesten. In haar leven waren er zat grootse feesten waar ze heen moest. Haar vader was een bekende schrijver en haar moeder was een literatuurdocente op de universiteit. Vooral door haar vader kwam ze overal en moest ze naar premières toe. Daardoor kwam ze zelf veel in aanraking met boeken en was ze een lezer van nature. Het gebeurde met regelmaat dat haar moeder haar moest dwingen wat te eten omdat zij en haar vader weer eens te diep verzonken waren in een boek. 
Al met al had Allison een geweldig leven. Het enige vervelende was nu dan de verhuizing vanwege de baan van haar moeder. Allison had een hele hoop vrienden gehad in het geweldige Engelse stadje waar ze eerst had gewoond en van al deze mensen had ze afscheid moeten nemen. Maar daarvoor in de plaats kwam wel dat ze hier op een groter stuk grond woonde, letterlijk aan de rand van het bos woonde, en dat Allison een eigen paard was beloofd. Aan dat eigen paard hingen een hoop voorwaarden waaronder dat ze zelf op onderzoek moest gaan naar stalling. Maar Allison, grote paardengek die ze er was, had er alles voor over om dat tot een goed einde te brengen.
Ze was nu op het terrein van een trainingsstal. Trainingsstal Scodelario. Ze was richting een gebouw gelopen en had zich erin gewaagd en nu stond ze te kijken naar de enige jongen die in het gebouw aanwezig was. De jongen was niet bewust van zijn omgeving en stond op zachte toon met de zwarte merrie voor hem te praten. De borstel die hij in zijn handen had maakten ritmisch herhalende bewegingen op de huid van het dier.
"Hoi," maakte Allison haar aanwezigheid bekend. "Ik ben Allison! Wat een prachtdier heb je daar zeg, is ze van jou?" 

2New arrival [Riot] Empty Re: New arrival [Riot] vr okt 02, 2015 8:30 pm

Admin

Admin
Admin

Met kalme, gelijkmatige bewegingen ging de borstel over de donkere vacht van de merrie. Ze was ontzettend opgeknapt. Goed, ze was nog steeds mager, haar vacht dof en ze schrok bij het minste of geringste, maar ze was zoveel gezonder dan toen ze arriveerde. En bij Riot was ze ronduit kalm. En vice versa. Hij wist nog steeds niet precies waarom Pasqual graag had gewild dat juist hij voor haar zou zorgen, maar hij was nu al aan haar gehecht geraakt.
Het was verschrikkelijk confronterend geweest, bezig gaan met het mishandelde dier, vooral door de manier waarop ze aanvankelijk wegdook voor iedere aanraking. Ja, die was hard binnen gekomen. Maar dat maakte het des te meer bijzonder dat het paard hem inmiddels leek te vertrouwen.
Goed, hij was er ook wat over beschermend door geworden. Hij was er al eens op aangesproken dat hij te veel rondhing bij de stal als iemand anders bij haar moest. Maar ze was gewoon zo vreselijk kwetsbaar. En hij wist hoe het was als je helemaal niemand meer vertrouwde.
Ze snuffelde aan zijn broekzak en hij glimlachte even spontaan. Hij kriebelde over haar hals. Hij ging verder met poetsen, zachtjes tegen het dier pratend, toen een stem hem ineens op deed schrikken uit zijn gedachten. Ook de merrie schrok en maakte een onhandige beweging, verder de stal in schietend, waar ze zenuwachtig toekeek.
Hij nam het meisje kort op. Hij legde een hand op de rug van de merrie, om haar te kalmeren, ook al leek ze er weinig van te merken en schudde zijn hoofd.
"Nee, zorg alleen voor haar," zei hij, zij het niet zo bot als hij zou zijn geweest als ze de merrie niet zojuist een 'prachtdier' had genoemd, maar desondanks wat afstandelijk.

3New arrival [Riot] Empty Re: New arrival [Riot] vr okt 02, 2015 9:23 pm

Allison Joy

Allison Joy

Het paard liep een stukje verder terug de stal in toen Ali zichzelf liet horen. Oepsie. 
"Dan doe je dat zeker goed," becomplimenteerde ze de jongen. "Ze ziet er werkelijk geweldig uit." Ali overwoog of ze haar hand aan zou bieden of niet. "Is ze heel angstig?" vroeg Ali toen. "Ik bedoel, je leek haar gerust te stellen. En ik weet niet, ik zou niet willen dat ik iets verprutste." Ze glimlachte warm naar de jongen. 
"Hoe lang zorg je al voor haar? Heeft ze ook andere verzorgers? Wat doe je allemaal met haar?" Hoewel de vragen snel haar mond verlieten, liet ze er genoeg tijd en ruimte tussenzitten zodat de jongen op zijn gemak antwoord kon geven. Ze wist niet eens of de jongen een spraakzame jongen was maar desondanks stelde ze de vragen. Het was een mooi paard en ze was nieuwsgierig naar de jongen die het dier verzorgde.

4New arrival [Riot] Empty Re: New arrival [Riot] vr okt 02, 2015 9:30 pm

Admin

Admin
Admin

Op de vraag of de merrie angstig was knikte Riot. Ze was vaker dan niet een brok spanning en stress.
"Ze is mishandeld," legde hij beknopt uit. Hij wreef over de rug van de merrie, die nu nerveus omkeek. De vraag werd gevolgd door een hele hoop meer en Riot fronste, niet zo goed wetend wat hij van dit meisje moest maken.
"Zorg nu al een maand voor 'r," legde hij echter stug uit. Hij wist niet echt hoe hij kort samen kon vatten wat dat allemaal inhield, want het was een behoorlijk pakket. Na min of meer een spoedcursus te hebben gehad voerde hij haar, mestte hij haar stal uit, borstelde hij haar en liep hij met haar. Vooral dat laatste vond hij heerlijk. Hij hoefde niet zo nodig op een paard te zitten en het maakte hem rustig, zo lopen met het dier.
Ze leek weer wat te ontspannen, en onbewust werd Riot daar ook iets relaxter van.

Gesponsorde inhoudTerug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum