Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Even though I was scared of a lot of things, I was'nt scared of loving you.

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

Iana

Iana
Ex-Admin

Iana liep verschrikkelijk zenuwachtig, om de vijf seconden checkte ze haar mobieltje en ze had al zeker drie keer haar huis volledig rondgelopen. Ze had haar witte, skinny broek aangetrokken met daarboven een rood, best wijd topje waar één schouderkant vanaf geknipt was. Haar bruine haren liepen in rechte lijnen langs haar nek en twee zilveren diamantjes sierden haar oren. Voor een uitstap met haar Drew wilde ze zeker niet ten onder doen en tutte ze zich maar al te graag op. Natuurlijk gedroeg ze zich niet als een barbiepop en had ze enkel wat mascara en oogpotlood opgedaan. Heel lichtjes, zodat het niet al te veel opviel en haar felblauwe ogen goed uitkwamen.
Het getrippel van haar zwarte hakken op de houten vloer maakte haar nog zenuwachtiger dan ze al was en toen ze eindelijk een deurbel hoorde schoot ze bijna uit een roes van twijfels dat hij niet zou komen. "DREW!" Iana snelde richting haar voordeur en smeet hem in één vloeiende beweging open. Twee stappen had ze gepakt voordat ze omhoog in zijn armen sprong en ze haar lippen op de zijne drukte.
"Heb ik jou even gemist schat!" Een brede glimlach fleurde haar gezicht op en de geur van zijn altijd goed ruikende parfum inhaleerde ze enkele keren. "Je ruikt lekker. Hmmnh, welke parfum is dat?" Iana lachte en nam haar zwarte, leren vest van de kapstok om hem dan nonchalant over haar schouders te gooien. Het was buiten een lekker weertje, met de zon hoog aan de hemel, dus nu had ze nog wel even warm genoeg met alleen haar topje. "I'm ready to go to the beach!" Het viel op dat ze snel praatte omdat ze gewoon zoveel zin had in deze dag met de jongen waar ze zoveel van hield. Ze hadden een uitstap gepland op het strand waar ze gingen paardrijden en daarna naar een barbecue van een van Drew's vrienden. "Je hebt geen idee hoe blij ik ben om je te zien." Iana nam plaats in zijn auto en kon het niet laten om hem tijdens de rit steeds zijdelings aan te kijken. Ja, ze kon er moeilijk over liegen, Drew was gewoon een hete brok.
Toen ze aangekwamen waren op het strand zorgde ze ervoor dat ze als eerste uit de auto was en ze zo snel mogelijk aan zijn kant was. Met een melige grijns op haar gezicht deed ze de deur van de auto voor Drew open en boog ze 'hoffelijk' voor haar sexyerd. "Na u, mévrouw." Dat laatste herhaalde ze nog een aantal keren om hem extra te treiteren. Ja, deze dag werd gewoon fantastisch. Met één arm om zijn middel drukte ze zich dicht tegen hem aan en genoot ze gewoon van het moment. "Heb je zin in het paardrijden?" Iana lachte en huppelde vrolijk richting de ingang van een kleine manege waar je paarden kon huren voor een halve dag. Er stonden al twee paarden opgezadeld klaar en Iana liep in één snelle beweging naar het witte paard. Natuurlijk wilde ze een paard dat matchte bij haar outfit -just kidding-, nee, het zag er een echte lieverd uit. Voor Drew stond er een zwarte hengst klaar. Erg komisch als je 't Iana vroeg. "Net alsof ze wisten dat we een koppel waren hebben ze een wit en een zwart paard neergezet." Iana schoot bijna in de slappe lach. Na wat afspraken met de eigenaar steeg ze op haar paard en keek ze afwachtend naar Drew om te vertrekken.

https://paradigm-shift.actieforum.com

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum