Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Down Town Boy

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1Down Town Boy Empty Down Town Boy di jan 15, 2013 8:41 pm

DownTown

DownTown

Naam: Down Town Boy
Leeftijd: 5 jaar
Ras: onbekend
Geslacht: hengst
Lengte: 1.75

Uiterlijk: Down Town Boy is een bruine hengst met een witte kol en een kleine sneb, hij heeft donker bruine bijna zwarte manen en heeft 1 wit voetje link voor

Karakter: Down Town Boy is een karakter volle hengst, hij zal nooit iedere ruiter op zijn rug laten rijden en zelfs aan de hand kunnen weinig mensen hem echt de baas. Als je Down Town Boy's vertrouwen weet te winnen gaat hij voor je door het vuur en zal hij er altijd voor je zijn. Ondanks dat Down Town Boy een hengst is, is hij niet geïnteresseerd in merries hij is zelfs bang voor ze doordat hij als veulen enkele keren getrapt is door meerdere merries.

Geschiedenis: Down Town Boy is geboren op een kleine stoeterij in Canada, hij was een veel belovend veulen en was al snel verkocht naar een springstal in West-Virginia, daar kwam hij als jaarling te staan waar hij zijn angst voor merries kreeg doordat hij in de wei enkele keren getrapt werd. Als 3 jarige werd hij ingereden en kwam zijn karakter goed naar voren, bijna iedere ruiter lag al snel naast hem, toch wisten ze hem daar te beleren, omdat hij volgens hun onvoorspelbaar was werd hij weer verkocht, dit keer nam zijn nieuwe eigenaar hem mee naar Horse Home. Down Town Boy kwam op een manege te staan waar hij nu nog steeds staat, hij staat eigenlijk altijd op de wei omdat niemand iets met hem doet.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum