Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Thinking of cancer

Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 2]

1 Thinking of cancer op za jan 28, 2012 12:27 pm

Gast


Gast
Het park was een van zijn favoriete plekken geworden vanaf het moment dat ze overleden was. Het park was een plek om tot rust te komen, te kunnen genieten van het zonnetje. En naar de kleine kinderen te kijken die met hun opa de eendjes gingen voeren. Het was relatief laat, al 1 uur geweest, de restaurantjes en café's naast de het park waren bomvol. Sommige mannen zaten al met een biertje voor hun neus, te kletsen met hun hand op hun knie. Kinderen maakte de stoepen onveilig met hun steppen en skates. Pubers hingen rond bij de skatebaan en dronken hun energiedrank. Zayn liep op een rustig tempo door het park heen, met zoals gewoonlijk zijn handen in zijn zakken. Hij staakte zijn pas toen hij een meisje opmerkte. Dat voor het meertje stond. Haar opa hield haar bij haar middel vast en zorgde dat ze niet het water in kieperde. Een glimlach sierde haar lippen terwijl ze de eendjes aan het voeren was. Een paar ganzen merkte het meisje ook op en kwamen met veel geluid op haar af. Het meisje vond het eng worden en begon te huilen. Haar opa tilde haar snel op en troostte haar. Zayn keek hoe ze naar het speeltuintje liepen. Hij liet een waterig glimlachje zien, hij begon weer te lopen. Zijn blik was op het zandpad voor hem gericht.Een bankje kwam in zijn blik veld, hij besloot dat hij daar zou gaan zitten. Toen hij vervolgens bij het bankje kwam ging hij zoals hij zich al bedacht had zitten. Hij leunde met zijn ellebogen op zijn knieën en masseerde zijn nek met zijn handen.


Ze keek hem glimlachend aan en met een speelse uitdrukking dichterbij. Hij glimlachte naar haar en bleef op de sofa zitten. Ze ging zelf ook zitten en kroop tegen hem aan. Haar hoofd ruste op zijn schoot, zo keken ze samen een film. Hij begon haar hoofd te strelen, een glimlach verscheen weer op haar lippen. Ze draaide zich half om zodat hij haar recht aankeek. Haar prachtige blauwe ogen glinsterde en stonde vol levenslust. Ze plaatste haar ellebogen zo dat ze erop kon steunen. Haar lippen kwamen steeds dichterbij, tot haar warme lippen de zijne raakte...Een steek van hoofdpijn schoot door zijn hoofd. Hij kreunde gepijnigd, een traan ontsnapte uit zijn ooghoeken. Hij beet op zijn lip terwijl hij de tranen tegen probeerde tegen te houden...Tevergeefs. Hij liet ze maar stromen, tegen houden kon hij ze toch niet meer als ze waren gaan stromen. Haar stem schoot door zijn hoofd 'sshst niet huilen schat ik kom er wel boven op'had ze hem bemoedigend gezegd. Het had niet geholpen hij beet zijn kaken op elkaar. En dwong niet te huilen, ookal was het voor haar. Ze had hem gevraagd, nee gesmeekt dat hij als ze was overleden was door moest gaan. 'Life goes one' was haar favoriete uitspraak geweest. Een verdwaalde traan gleed nog over zijn wang. Hij veegde die snel weg toen hij merkte dat er iemand voor hem stond. Hij hief zijn hoofd en deed een poging een stralende glimlach te maken naar de dame die voor hem stond. Poging mislukt...

(Isaura heeft alleen 'toestemming')

2 Re: Thinking of cancer op za jan 28, 2012 12:59 pm

Isaura

avatar
Isaura had een skinny jeans aan met daarbovenop een shirt en een vestje. Zoals zo vaak droeg ze hakken. Ze had haar lange blonde lokken los tot over haar middel hangen. Ze had wat make-up opgedaan zodat haar blauwe ogen nog meer zouden opvallen. Een grote deense dog liep dartel langs haar op. Isaura grinnikte even toen het dier tegen haar aan ging lopen toen er een ander hondje langs kwam wandelen. Droopy had angst voor andere honden. Ze vond het eigenlijk spijtig dat het dier zo mishandeld was geweest voor zij hem had geadopteerd. De reus onder de honden had schrik gehad van alles wat vreemd was. Dat had hij nu nog steeds en zocht dan bescherming bij Isaura. Er was meteen een klik geweest tussen hen twee en daarom had ze hem meegenomen. Anders had ze gewoon een puppy besteld bij een hondenfokker. Aiko zou binnenkort terug naar HH komen. Ze mistte haar trouwe shiba enorm en wou haar niet achterlaten bij haar moeder. Aiko had haar immers door de zwaarste periode in haar leven geholpen. Na de dood van Shika had ze zoveel steun gekregen van Aiko dat hun band onbreekbaar was geworden. Zeker toen er een veel moeilijkere periode aan was gekomen.

Isaura zat in een privévliegtuig opweg naar Amerika. Dokters waren in de weer een paar meter verder. Isaura keek machteloos toe hoe haar kleine Lilly vocht voor haar leven. Na het verliezen van Taylor was Lilly het enige wat nog overbleef van haar liefde. Haar dochtertje had iets aan haar hartje en aan haar longen. Haar gezicht was betraand. Ze wist dat haar dochtertje het niet zou redden. Zelfs niet met de beste technieken op deze wereld. Ze spendeerde al haar geld aan haar. Maar het mocht niet baten. 16 uur later stierf het baby'tje. Isaura had amper afscheid kunnen nemen van haar. Ze was naar huis gereden en was op de zetel gaan liggen. Aiko was de enige die bij haar in de buurt had kunnen komen. Ze voelde de natte neus van de hond tegen haar aan. De volhardendheid van de hond om bij haar te mogen liggen overwon. Aiko lag dagen bij haar op de zetel en dwong haar te eten en te drinken. Die hond hield haar in leven.

Een rilling liep over haar ruggengraat nu ze eraan terug dacht. 2 jaar was het geleden dat ze haar dochtertje verloor. Vorig jaar was ze gescheiden van Taylor. Ze had al veel meegemaakt op jonge leeftijd. Toch bleef ze vechten. Ze zou de hoop niet opgeven. Ze was jong en trots. Ze maakte nog steeds iets van haar leven. Haar leven was bijna weer terug op zijn pootjes terecht. Droopy en Florentinio hadden weer wat leven gebracht in haar huis en op het erf. Toch ontbraken er dingen. Ze wist niet echt wat. Misschien een beste vriend of iemand die ze lief kon hebben. Ze wist het niet, het maakte ook niet echt uit. Ze keek even om haar heen. Het was druk vandaag, te druk naar haar zin. Droopy liep dicht tegen haar aan. Ze duwde even tegen zijn schouder zodat hij haar weer wat ruimte zou geven. Ze zag een jonge man van ongeveer haar leeftijd op een bankje zitten. Ze zag dat hij een traan weg veegde. Ze fronste even haar wenkbrauwen en besloot iets te gaan zeggen. Droopy vond het geen geweldig idee en ging achter haar staan toen ze voor de jongen stond. Hij probeerde een stralende glimlach op zijn gezicht te tonen, tevergeefs. Isaura bekeek hem even. Ze verdronk haast in zijn ogen. Ze knipperde even en besloot maar iets te zeggen. "Heey, euhm is alles oké?" Vroeg ze met haar altijd vriendelijke stem. Ze toverde een glimlachje tevoorschijn waarbij haar witte tanden zichtbaar werden. Je blik werd bijna naar haar stralende blauwe ogen getrokken. Ze ging langs hem zitten en keek hem aan. Ze moest toegeven, ze vond hem mooi. 'Focus Isau! ga je zo oppervlakkig denken? ooh kom opzeg!' dacht ze in haar eigen. Ze merkte op dat de jongen twee stretchers in zijn oren had, het waren maar hele kleine. Ze betwijfelde eigenlijk een beetje of ze echt waren.

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

3 Re: Thinking of cancer op za jan 28, 2012 1:40 pm

Gast


Gast
Ach wat maakte het ook uit, als ze hem had gezien wist ze toch al dat er iets mis was. Hij liet vluchtig een blik over haar lichaam glijden, ze zag er niet verkeerd uit in tegendeel. Zayn doe even normaal zei een stemmentje in zijn hoofd. Hij beet zijn kaken weer even op elkaar, zijn aandacht werd getrokken door de deense dog die achter d'r stond. Hij leek niet al te blij te zijn dat zijn bazin was gestopt bij hem. Hij liet een kleine glimlach verschijnen toen hij zag hoe wantrouwig het dier keek. Zijn bruine ogen ontmoete de prachtig gekleurde ogen van de dame voor haar. 'Heey, euhm is alles oké?'vroeg ze vriendelijk. Hij schudde enkel even met zijn hoofd,'mmm, nee niet echt']mompelde hij. Ze had een glimlachje op haar lippen getoverd waardoor haar witte tanden tevoorschijn kwamen. Hij toverde een waterig glimlachje terug en schoof een stukje opzij, toen ze naast hem ging zitten. Zodat ze niet al te krap op de bank zat. De deense dog die voorheen achter haar had gestaan stond nu een beetje onwennig voor hun. Zayn stak zijn hand uit zodat hij kon snuffelen, maar hij leek hem niet te vertrouwen en vluchtte naast de bank. Aan de kant waar de dame zat, hij haalde zijn snotterige neus op. Iets waar het meere deel van de meiden een pest hekel aan hadden, 'sorry'zei hij met een vluchtig glimlahcje. Met de mouw van zijn blauwe vest veegde hij nog 's langs zijn licht gezwolle ogen. 'Ik ben zayn'zei hij trewijl hij haar een glimlach schonk. Zijn hoofd was haar kant opgedraaid, haar lange haar leek van licht goud te zijn, de kleur was licht blond maar ook geen wit blond. Hij fronste lichtelijk, waarom dacht hij na over de kleur van het haar van een meisje? Weirdo was hij ook. Hij wreef even met zijn hand langs zijn kaaklijn en keek naar de hond die iets meer leek te ontspannen, met zijn bijzijn.

4 Re: Thinking of cancer op za jan 28, 2012 2:58 pm

Isaura

avatar
Droopy bleef de jongen aankijken. Isaura gunde hem geen aandacht. Ze wist dat hij dan dacht dat ze hem steunde. Toen ze zat en de jongen hem wou laten snuffelen ging Droopy wantrouwig achter haar staan. ISaura schudde haar hoofd even. "Hoe komt het?" Vroeg ze aan hem. Als hij er niet over zou willen praten zou ze het zo laten. "Trouwens, niet op hem letten. Droopy vertrouwd niet echt vreemden." Informeerde ze hem even over de hond. Ze merkte dat Droopy toch iets meer ontspande nu dat hij merkte dat ze hem helemaal niet steunde. Zijn blauwe ogen richtte hij dan ook weer op Zayn. Droopy was een pracht van een beest. Hij had een blauwige vacht en blauwe ogen. Zonde dat zo'n dier mishandeld was geweest. Ze hadden zijn oren gecoupeerd gehad waardoor hij er gevaarlijker uitzag dan hij eigenlijk was. Want het was een echte schoothond eigenlijk. Isaura glimlachtte terug. "Geeft niet" Zei ze en keek hem aan met haar hoofd een klein beetje schuin. Ze merkte hoe droopy zijn hoofd lager ging houden en langzaamaan ietsje dichter kwam bij Zayn. Isaura keek heel even naar de hond en streelde hem even. "Isaura" Stelde ze zichzelf voor. Ze bekeek hem even snel van boven tot onder en kwam tot de conclusie dat ze hem echt wel leuk vond. Hij zag er goed uit en was nog eens vriendelijk ook. 'Oeh my likes' dacht ze in haar eigen.

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

5 Re: Thinking of cancer op zo jan 29, 2012 10:11 am

Gast


Gast
De hond had gecoupeerde oren viel Zayn nu op, walgelijk vond hij het. Een stuk van een puppy's oor afsnijden, omdat het er 'leuker' uit zou zien. Bij de gedachte dat iemand gewoon dat zou kune doen bij hun eigen puppy durfde te doen bezorgde hem al rillingen. De madame heette Isaura, mooie naam vond hij. Maar het was zo cliché om te zeggen, 'goh wat heb je een mooie naam' dus deed hij het maar niet. Hij zuchtte, een felle steek ging weer door zijn hoofd. Hij had sinds ze overleden was steeds vaker hoofdpijn, de gedachte aan zijn Belle deed hem pijn. Zijzelf had haar naam afschuwelijk gevonden, hij vond van niet. De betekenis klopte ook nog 's. Hij moest op zijn tong buiten om niet weer tranen over zijn wangen te laten rollen. Isaura had gevraagd wat er was, hij had er nog geen antwoord op gegeven. Het was onbeleefd, vond hij, om geen antwoord op andermans vragen te geven. Hoe pijnlijk ze soms ook waren. Hij schraapte zijn keel, 'ik..eh'begon hij haperend. Hij vocht tegen de tranen die omhoog kwamen en zich een weg naar buiten wilde banen. Hij kuchte nog 's en vervolgde toen, 'ik dacht aan mijn vriendin...'de tranen gleden nu over zijn wangen. Hij kneep voor een paar seconden zijn ogen weer dicht toen hij weer het verdriet voelde wat eigenlijk nooit weg leek te gaan. Isaura dacht nu zeker dat hij een vriendinnetje had gehad en dat ze het onlangs had uitgemaakt. Die indruk wou hij niet achterlatenen, 'die overleden is aan kanker...' vervolgde hij fluisterend. Hij wou niet het zielige jongentje spelen . Hij wreef ruw met zijn vest langs zijn ogen. Ze was maar 21 jaar geworden. Ze waren al twee jaar samen geweest toen ze kanker bij haar ontdekt hadden. Belle had hem gesmeekt een ander te zoeken omdat ze hem het leed niet aan wou doen. Hij had verwoed volgehouden, achteraf was hij blij dat hij zo volhard was geweest. En haar niet haar zin had gegeven. In zijn gedachte zag hij haar nog met tranen in haar ogen. Naar hem glimlachen toen ze eindelijk vrede had dat hij bleef. Een zachte snik verliet zijn mond, door zijn betraande ogen zag hij de Deense dog dichterbij komen. Hij glimlachte waterig toen hij een natte neus tegen zijn hand voelde. Hij aaide de prachtige hond over zijn kop.

6 Re: Thinking of cancer op zo jan 29, 2012 12:22 pm

Isaura

avatar
Isaura keek hem aan. Haar stralende blauwe ogen merkten op dat hij nog steeds vocht tege de tranen. Toen hij langzaamaan begon keek ze hem rustig aan. Ze merkte dat Droopy hem observerend aan keek. Ze merkte dat hij het moeilijk had met het te vertellen. Toen hij zijn volledige zin had afgemaakt lagde ze een hand op zijn schouder. Ze wist niet echt wat ze moest zeggen. Droopy duwde zijn neus nieuwschierig tegen Zayn aan. Isaura schonk hem geen aandacht op dit moment. Zonder erbij na te denken gaf ze de jongen een knuffel. Droopy blafte luid en sprong kwispelend omhoog. Hij blafte nog een keer en ging daarna voor hen staan. Hij kwispelde met zijn staart en bleef blaffen. Isaura liet Zayn los en keek hem onschuldig aan. Ze hoopte dat hij het niet erg vond dat ze hem een knuffel had gegeven. Droopy trok aan de leiband omdat hij wou spelen. Isaura glimlachtte. De hond voelde het wanneer iemand ongelukkig was. Hij had een geweldig karakter en probeerde je dan ook zo goed mogelijk op te vrolijken. "Droopy be an good boy" Zei Isaura tegen de hond. Haar amerikaanse accent kwam naar boven als ze engels sprak. Ze probeerde het altijd te verbergen want ze vond het ontzettend lelijk eigenlijk.

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

7 Re: Thinking of cancer op zo jan 29, 2012 12:53 pm

Gast


Gast
Hij voelde twee armen om hem heen, hij liet het toe. Hij kreeg de drang om ook zijn armen om haar heen te slaan maar dat was misschien wel iets te veel van het goede. Dus liet hij zich een knuffel geven, de deense dog begon luid te blaffen. Zayn schonk de hond een glimlach, maar daar nam het dier niet genoegen mee en begon weer te blaffen. Isaura liet hem los en keek hem onschuldig aan, hij glimlachte naar haar om te laten dat hij het niet erg vond. De hond was aan het kwispelen zag hij, hij grinnikte toen het dier aan de leiband trok. Het dier had duidelijk zin om te spelen. Isaura leek het niet erg te vinden dat het dier zo uitbundig deed. Zijn rottweiler had hij vandaag thuis gelaten, anders zouden de twee samen kunnen spelen bedacht hij zich. Er zou vast nog wel een tweede kans komen om ze met elkaar te laten spelen, als het aan hem lag. 'Droopy be an good boy'zei Isaura tegen het dier wat blijkbaar droopy heette. Zayn grinnikte, en keek haar verondschuldigend aan toen ze hem vragend aan keek. Hij aaide 'droopy' over zijn kop. Isaura had een amerikaans accent, dat was hij hier nog niet zo vaak tegen gekomen. ]i]'Een Amerikaan met een deense dog die Droopy heet'[/i]zei hij zacht grinnikend. Hij stond op, en stak zijn hand uit zodat hij Isaura overeind kon trekken. 'Come time for a little walk'zei hij terwijl hij haar voorzichtig omhoog trok. Toen ze goed en wel stond liet hij met spijt haar hand los. Droopy begon weer te blaffen en stond met zijn kont hoog de lucht in, om te laten zien dat hij wou spelen. Zayn grinnikte, droopy leek op zijn eigen Lorcan. Die was ook zo uitbundig alleen kleiner dan Droopy. Zachtjes begon hij I won't give up te zingen

"When I look into your eyes, it's like watching the night sky
Or a beautiful sunrise, well there's so much they hold
And just like them old stars, I see that you've come so far
To be right where you are, how old is your soul

I won't give up on us, even if the skies get rough
I'm giving you all my love, I'm still looking up
And when you're needing your space, to do some navigating
I'll be here patiently waiting, to see what you find

'Cause even the stars they burn
Some even fall to the earth
We've got a lot to learn
God knows we're worth it
No, I won't give up

I don't wanna be someone who walks away so easily
I'm here to stay and make the difference that I can make
Our differences they do a lot to teach us
how to use the tools and gifts, we got, yeah, we got a lot at stake
And in the end, you're still my friend at least we didn't tend
For us to work we didn't break, we didn't burn
We had to learn, how to bend, without the world, caving in
I had to learn what I got, and what I'm not and who I am

I won't give up on us, even if the skies get rough
I'm giving you all my love, I'm still looking up, I'm still looking up
I won't give up on us, God knows I'm tough, he knows
We got a lot to learn, God knows we're worth it

I won't give up on us, even if the skies get rough
I'm giving you all my love, I'm still looking
up"

Belle had zijn stem prachtig gevonden, hijzelf was er niet zo zeker van. Zijn stem was niet vals wel zuiver maar een talentenjacht zou hij er niet mee winnen vond hij zelf.Laatst aangepast door Zayn op ma jan 30, 2012 3:22 pm; in totaal 1 keer bewerkt

8 Re: Thinking of cancer op zo jan 29, 2012 8:32 pm

Isaura

avatar
Ze was blij dat hij de knuffel niet erg vond. Toen hij grinnikte na haar opmerking tegen droopy glimlachtte ze eens. Ze grinnikte na zijn opmerking. Dat was inderdaad vreemd nu ze het zo bekeek. "hey I'm special" Zei ze met een engelen gezichtje. Ze ging hem het verhaal van Droopy nog niet vertellen. Dat zou ze ooit wel eens doen. Ze had nog steeds een glimlach op haar gezicht. Hij stak zijn hand uit en Isaura nam hem vast. Ze knikte op zijn voorstel en kwam recht. Droopy was alweer een heel stuk gekalmeerd en stond langs haar. Op dat gebied mistte ze haar kleine shiba nu wel. Aiko zou als een gek hebben rondgesprongen en had al half het park door gelopen. Aiko kon ze los laten lopen, de hond luisterde perfect naar alles. Ze was dan ook een hollywoodster in een paar films. Dat was ook de reden waarom ze daar was moeten blijven. Ze kreeg elke dag een mail van haar moeder en foto's van haar hondje doorgestuurd. Toen Zayn begon te zingen herkende ze het liedje. Ze luisterde en haakte bij hem in. Isaura was een persoon die meteen close kon doen als ze je moest. Ze kende het liedje wel. De laatste twee zinnen zong ze mee. Ze ging in een redelijke hoge toon maar bleef zuiver. Isaura wist dat ze kon zingen maar ze maakte er geen gebruik van. "Ik hou van dat liedje." Zei ze even later. Ze keek even recht in zijn bruine ogen. Al snel draaide ze haar hoofd weer om en keek ze naar de grond.

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

9 Re: Thinking of cancer op zo jan 29, 2012 8:45 pm

Gast


Gast
Toen Isaura in viel en de laatste twee zinnen mee zong, was hij verrast. Alleen op de goede manier. Hij glimlachte naar haar, 'ik hou van dit liedje'zei ze een paar minuten later. Hij knikte instemmend, 'je kan mooi zingen'zei hij terwijl hij haar een glimlach gunde. Toen ze recht in zijn kijkers keek, verloor hij zichzelf bijna in de hare. Een felle steek deed hem weer op aarde brengen, het snerpende stemmetje wat er op volgde ook. Alsof er een duiveltje in zijn hoofd gekropen was, hij duwde het zo veel mogenlijk weg. Hij was geen freak, die rare dingen zag. Hij was gewoon een normale jongen met een paar krassen op zijn ziel. Hij keek naar droopy die enigzins gekalmeerd was. Hij aaide het dier over z'n kop toen hij dichtbij genoeg kwam. Hij slaakte een meisjesachtig gilletje toen hij de speeltuin zag. Hij pakte Isaura bij haar arm en begon haar richting de speeltuin te trekken. Soms had hij zo zijn...'buien'. Vele vonden het schattig, of grappig. Andere kinderachtig en iritant. Hij hoopte dat Isaura maar een van de eerste groep was. Vrolijk huppelde hij naar de schommel en ging er op zitten, hij negeerde de veelbetekende blikken van de vaders en moeders. Die op een bankje hun kind in de gaten hielden. Hij klopte op de schommel naast zich, toen die ingenomen werd door een kleuter. Pruilde hij maar glimlachte al snel, hij klopte uitnodigend op zijn schoot. En grijnste naar d'r. Zijn ogen twinkelde, het kind naast hem werd geduwd door een moeder die er vermoeid uitzag. En zich leek te ergeren aan Zayn, pech gehad. Mocht hij ook 's zijn lolletje hebben?

-kinderbui van Zayn-

10 Re: Thinking of cancer op ma jan 30, 2012 11:17 am

Isaura

avatar
Isaura glimlachtte even. Daarna wende ze haar blik voor even af. Ze sloeg haar ogen neer richting de grond. Daarna keek ze weer voor haar en zuchtte onhoorbaar voor hem. "Dankje." Bracht ze zachtjes uit. "Jij ook." Voegde ze eraan toe. Ze keek hem even aan. Droopy trippelde langs hen op. Ze zag hoe sommige ouders hun kinderen verder weg trokken van de hond. Hij was geen monster. Hij had eerder schrik van de kinderen dan de kinderen van hem. Droopy had schrik voor alles dat vreemd was. Dat zou er na een tijd wel uit gaan hoopte ze. Ze vond het eigenlijk spijtig dat ze niet wist hoe oud de reu was. Ze hadden hem op een jaar of 6 geschat in het asiel maar ze wisten het niet zeker. Hij was in ieder geval ouder als Aiko die er amper 4 was. Toen ze richting de speeltuin volgde achter Zayn stopte ze even. Ze maakte Droopy los en keek hem even streng aan. "Blijf in de buurt." Zei ze tegen hem. Alsof hij alles begreep blafte hij eens vrolijk maar week niet van haar zijde. De schommel langs Zayn werd bepakt door een kleuter. Ze grijnsde toen hij op zijn schoot klopte. Isaura grijnsde. Ze merkte hoe een paar ouders zich ergerden aan hen maar het kon haar totaal niets schelen. Ouders moesten niet zo saai zijn. Isaura leek eigenlijk nog erg jong. Je zou haar kunnen zijn als een tiener van 17, 18 jaar. Zeker omdat ze niet de grootste was. Ze zouden dus zeker niet verwachten dat ze normaal een kind van drie had gehad. Ja, Lilly zou achter 2.5 maand 3 zijn geworden. Ze duwde die gedachte weg en ging op Zayn zijn schoot zitten. Ze legde haar armen rond zijn hals. Ze lachtte vrolijk. Ze vond het heerlijk om nog eens lekker kinderachtig te wezen. Ze merkte dat Droopy als een gek langs de schommel liep. Toen Zayn was gestopt liet ze hem los en stond ze recht. "Euhm" Begon ze langzaam. Ze keek hem even aan. "Zin om even mee naar mij thuis te komen en daarna iets te gaan eten?" Gooide ze de rest eruit. Als hij nu zou zeggen dat hij niet kon zou ze zich doodschamen.

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

11 Re: Thinking of cancer op ma jan 30, 2012 1:42 pm

Gast


Gast
Hij glimlachte naar een klein meisje wat voor hem op haar knietjes viel, hij pakte haar handig op en zette haar recht op. Ze was amper 3 jaar oud, ze glimlachte naar hem en kierde toen hij haar even kietelde. Hij veegde haar knietjes schoon en hield haar twee handjes vast zodat ze niet omviel. De moeder een vrolijke vrouw met rode krullen kwam aangelopen, ‘dankje, dat was heel aardig van je’ zei ze vriendelijk. Terwijl ze het meisje optilde, het meisje kierde en stak haar handjes naar hem uit. ‘Geloof ik vind Mathilde je wel aardig’ lachte de moeder. Hij grinnikte en keek het kindje na wat naar de zandbak werd gebracht. Ze lachte toen een jongentje haar een zandtaartje liet kapot slaan. Hij glimlachte treurig, Belle was ook dol op kinderen geweest. geniet van je leven als ik er niet meer ben….Weerklonk de stem van Belle in zijn hoofd. Hij knikte treurig en vermande zich. Belle had gewild dat hij gelukkig door zou leven, hij zou het doen voor haar. Belle had Isaura ook graag gemogen bedacht hij zich. Isaura leek het te respecteren dat hij een verloren liefde had gehad. Misschien na een tijd zouden ze ook vrienden of meer kunnen worden. Nu was misschien nog iets te snel maar contact zou hij zeker met haar houden. Hij keek lachend op toen Isaura voor hem stond, met Droopy aan haar zijde. Het dier liep los maar leek zich niet om zijn vrijheid te bekommeren. Hij wou graag bij Isaura zijn bleek al snel. Isaura glimlachte en ging op zijn schoot zitten, ze was licht. Hij had het gevoel dat ze een teer vogeltje was. Dat hij zo zou verpulveren. Ze sloeg haar armen om zijn nek, hij krulde zijn lippen omhoog en zette zachtjes af. De schommel kalmeerde hem. Droopy rende blaffend om hun heen, Zayn grinnikte. Het meisje van daarnet kwam weer aangewaggeld. Ze viel op haar billen voor Droopy. Die stoof bang weg maar kwam nader bij toen ze kierde. Zayn grinnikte toen hij zag hoe voorzichtig Droopy met Mathilde omging. De moeder keek vanaf het bankje zorgzaam toe, maar kalmeerde toen ze zag hoe rustig en voorzichtig Droopy met haar om ging. Hij stopte na een tijd je en zette zijn voeten op de rubberen ondergrond. Isaura liet hem los toen hij stopte en ging voor hem staan. Hij liet een glimlach voor haar verschijnen en keek omhoog. Isaura was nu groter dan hem, terwijl hij normaal een kop boven haar uitkwam. Ze leek plots een beetje onzeker over te komen, het was nog net niet zo dat ze bloosde. Maar dat had zo gekund. ‘Euhm’ begon ze langzaam. Hij keek haar geduldig aan, haar haar reikte tot over haar heupen zag hij nu. Het was hem niet eerder opgevallen. Droopy was nog bezig met het meisje, hij liet haar aan zijn oren en staart trekken. Wat Zayn wel iets van verbazing opriep, het dier was doodsbang voor hem geweest. Maar hij liet een meisje zomaar aan zijn oren en staar trekken, die hij amper kende. Niet dat Droopy hem wel kende maargoed. Het kwam misschien ook omdat ze gewoon onschuldig was. Grote ogen, rond hoofd dat maakte baby dieren schattig zodat ze niet werden opgegeten door hun ouders of elders. Bij biologie geleerd, dat hij de stof uit de brugklas nog kon herinneren vond hij van zichzelf al ene hele prestatie. Hij richtte zijn aandacht weer op Isaura, ze keek hem op het zelfde moment aan. Hij voelde een rilling over zijn rug gaan toen hij haar prachtige ogen zag die onzeker keken. ‘Zin om even naar mijn thuis te komen en daarna iets te gaan eten’ gooide ze er plots uit. Hij had wou in lachen uitbarsten, was ze daar zo bang voor geweest. Maar hij hield zich in toen hij haar blik zag, ‘ja hoor’ antwoordde hij grinnikend. Hi j trok haar weer op zijn schoot en gaf haar een halve knuffel, ‘graag zelfs’ fluisterde hij grinnikend in haar oor. Hij maakte aanstalten om op te staan, met Isaura ging dat moeilijk dus tilde hij haar maar op. Als een baby lag ze in zijn armen, het idee liet hem grinniken. Hij hield haar nog even vast en zette haar toen weer op de grond. De moeder van het Mathilde was bij Droopy gaan zitten en liet nu ook de hond aan haar hand snuffelen. Zayn liep naar Droopy en Mathilde toe, ‘Ehm ik vroeg me iets af…’begon de vrouw aarzelend. ‘Ik weet niet of je geïnteresseerd bent om wat bij te verdienen, maar ik heb nog geen goede oppas die ik Mathilde toe vertrouw. Maar nu dacht ik, ze is zo gek op je dus misschien-?’ Vroeg ze aarzelend. Hij glimlachte breed, ‘ja lijkt me super’ antwoorde hij. Mathilde had hem opgemerkt en stak haar armpjes naar hem omhoog. Hij pakte haar lachend op en gaf haar een kleine knuffel. Ze wisselde nummers uit en spraken af dat hij woensdag zou oppassen. Toen Mathilde en haar moeder opweg naar hun auto waren draaide Zayn zich om naar Isaura. ‘Sorry moest even’ verontschuldigde hij zich terwijl hij met zijn arm op zijn achterhoofd krapte. Hij haakte zijn arm in de hare, ‘so lets go’ riep hij vrolijk. Niets van de hoofdschuddende moeders aantrekkend liepen ze samen.

-ik excuseer me dat je door zo'n post heen moet lezen.-

12 Re: Thinking of cancer op ma jan 30, 2012 4:35 pm

Isaura

avatar
Isaura Zag zijn glimlach en lachtte terug. Droopy besnuffelde het kleine meisjes eens. Een steek ging er door haar heen. Ze zag haar kleine Lilly daar ook al zitten. Het meisje met de grote hazelbruine ogen en lange blonde haren. Het zou een prachtig kindje zijn geweest. Misschien had ze nu al een broertje of een zusje gehad als alles was gebleven zoals het eerst was. Als Tay zijn ongeval niet had gehad was ed zoveel anders geweest. Hij was zo veranderd na zijn geheugenverlies. Hij was gewoon niet meer diezelfde jongen als hij eerst was geweest. Ze had voor hem gevochten maar het mocht niet zijn. Droopy liet veel toe van het kleine meisje wat haar enigsinds verbaasde. Misschien omdat het kleine meisje zo onschuldig was en helemaal niet dominant overkwam tegenover hem. Ze voelde een tinteling in haar buik toen ze in zijn ogen keek en wendde snel haar blik af. Toen hij positief antwoorde glimlachte ze opgelucht. Ze kon een geschrokken gilletje niet onderdrukken toen hij haar op zijn schoot trok en haar half knuffelde. Ze voelde zijn adem langs haar hals strijken en legde haar hoofd tegen zijn schouder aan. Hij tilde haar op waarbij ze hem beter vast nam. Hij zette haar neer en Isaura riep Droopy bij haar. Ze klikte hem vast. Een vrouw kwam naar Zayn toe waardoor Isaura wat van hem weg wandelde. Ze knielde neer voor Droopy, ookal was dat helemaal niet nodig, en streelde over zijn kop. De hond duwde zijn snuit tegen haar aan en genoot van de aandacht. Toen Zayn terug kwam stond ze recht en glimlachtte ze even. "Geeft niets hoor." Zei ze zachtjes. Ze haakte bij hem in. Haar huis was niet zo heel ver wandelen van het park.

Eenmaal bij haar thuis toetste ze snel een code in en de poort ging open. Ze had redelijk wat grond voor alleen te wonen. Maar ze verdiende goed geld. Ze verdiende nog steeds bij als model voor een paar dingen in Amerika en dan had ze haar job nog als profecioneel ruiter. Ze liet Droopy los. De hond stormde meteen achter het huis in richting de weide. Ze hoorde een paar paarden hinniken. Momenteel had ze twee ruinen staan die van iemand anders waren. En dan dan had ze ook nog Florentinio, haar quarter hengst, en Cindaoh, een fallabella ruin. Anders had ze het zo zielig gevonden als Florentinio alleen zou moeten zijn als er geen paarden op stage waren. Ze opende de deur naar binnen en wandelde de hal in. Daarna ging ze door naar de living. Ze opende een lade en legde de les van Droopy erin. Aan de linkermuur van de Living hing een grote foto van een jong meisje met een akita teefje in haar armen. Ze hield een prijs vast en stond helemaal te stralen. Het meisje en de hond op de foto waren Isaura en Chinook. Chinook had een award gewonnen als hond in een of andere film. Op de open haart stonden meerdere foto's. Een foto van haar en Tay waarbij Isaura een dikke buik had en Tay die een kus gaf. En een foto van haar en Kangin helemaal beschilderd. En een foto van Chinook en Aiko natuurlijk. Er was ook een foto van Droopy en Florentinio helemaal op de hoek. In haar boekenkast had ze albums vol met foto's en herinneringen. Eentje lag nog open op haar salontafel. Een album vol met foto's van paarden en honden waar ze mee had gewerkt. Isaura ving regelmatig asieldieren op en zocht een thuis voor hen. "Wil je iets drinken?" Vroeg ze aan Zayn. Zelf nam ze iets te drinken. Ze glimlachtte even. "Wacht hier, zo terug." zei ze toen. ze snelde naar boven en opende haar kleerkast. Ze zocht er een kleedje uit dat gekleed was en toch redelijk sexy. Ze zocht een vestje voor erbij en trok haar zwarte styletto hakken aan. Ze ging de badkamer in en kleedde haar om. ze deed haar haren en werkte haar make-up wat bij. Ze spoot nog snel wat parfum op en wierp een laatste blik in de spiegel voor ze naar beneden ging. Ze keek hem een beetje onzeker aan toen ze voor hem stond. "Zo goed?" Vroeg ze terwijl ze een rondje draaide.

-zo'n post heb ik al in geen tijden meer gemaakt ;o-

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

13 Re: Thinking of cancer op ma jan 30, 2012 5:08 pm

Gast


Gast
Isaura had blijkbaar ergens over na zitten denken want haar stem klonk zacht toen ze zei dat het niks gaf. Hij fronste licht maar besteede er verder geen aandacht aan. Hij had het recht niet haar te vragen wat er was, Droopy was inmiddels weer vast geklikt en liep naast Isaura. Met hun armen gehaakt liepen ze het park uit richting het huis van Isaura. Het meisje met haar opa was niet meer bij het meertje te zien, zag Zayn tot zijn spijt. Hij keek naast zich, Isaura was een kop kleiner dan hem. Hij grinnikte zachtjes maar zei niks tegen d'r. Ze had al vaak genoeg gehoord dat ze een popje was leek hem. Zoals gewoonlijk zat er een liedje in zijn hoofd, Bird-people help the people. Treurige liedjes kwamen steeds vaker zijn hoofd in gekropen, wat zijn humeur niet verbeterde. De arm van Isaura gehaakt in de zijne voelde vertrouwd maar toch onbekend. De geur van haar haar was bijna onweerstaanbaar, hij moest zich inhouden niet haar geur op te snuiven

Haar huis bleek niet ver van het park te liggen, ze had een hek waar ze een code in moest tikken. Dus keek hij beleefd weg, andermans code's of wachtwoorden onthouden was gewoon onbeleefd. Toen ze de code ingetikt had en het hek opende liep hij met haar door 't hek heen. Ze had een mooi stuk grond achter haar huis liggen. Gehinnik klonk toen Droopy wegstoof. Waarschijnlijk losgelaten door Isaura. Hij glimlachte naar haar terwijl hij het domein van haar vlug bekeek. Hij liet Isaura los toen ze naar de deur liep en die opende, hij volgte haar wat langzamer en bekeek alles aandachtig. Ze legde de les van Droopy in de lade zag hij, hij liep naar binnen en het eerste wat hem opviel was, een foto van een meisje met een akita teef in haar handen. Ze had ene prijs vast en aan haar heele houding was vreugde en blijdschap te zien. Hij glimlachte zonder dat hij het zelf merkte terwijl hij de foto aandachtig bekeek. Hij liep door en kwam bij een openhaard waar meer foto's stonden. Hij bekeek ze een voor een, zijn adem stokte in zijn keel toen hij een foto van Isaura bekeek. Ze was zwanger dat was duidelijk te zien, naast haar stond een jonge man. Die hij herkende uit Twilight waar belle persé heen had gemoeten. Taylor, was dat Isaura's vriend. Of was het nu haar ex? Ging ze vreemd met hem? Waar was haar kind? Allemaal vragen spookte door zijn hoofd, in zijn ene hand hield hij de foto van Taylor en Isaura samen. Zijn andere hand was tot een vuist gebald. Had Isaura hem gewoon genaaid? Net gedaan alsof ze hem leuk vond om vervolgens een kind en vriend misschien zelfs wel man te hebben?Hij zette de foto met een klap terug op zijn plek. De stem van Isaura deed hem enig zins kalmeren, 'ja als het kan graag'bracht hij met moeite vriendelijk uit. Met zijn rug naar haar toe, 'wacht hier, zo terug'zei Isaura. Hij knikte nors en bekeek een paar andere foto's op het meredeel daarvan stond Isaura erop met een hond. In een hoekje stond een foto van een quarter hengst met droopy. Hij keek op toen hij voetstappen vanaf de trap hoorde. Hij keek naar Isaura die de trap af kwam, ze had een prachtig kleedje aan met een zwart vestje erop. Haar blik was onzeker toen ze voor hem stond, 'zo goed'vroeg ze terwijl ze een rondje voor hem draaide. Hij knikte nors, als hij de foto niet gezien had hij haar met een stralende glimlach aangekeken. Hij zuchtte, zijn adamsappel bewoog, probeerde de brok in zijn keel weg te slikken goed lukken deed het niet. Hij wende zich weer af van Isaura en keek naar de foto die op de haard stond. Hij pakte hem ervan af en hield hem in zijn handen. 'Waarom?'vroeg hij met gebroken stem.

-drama o.o-

14 Re: Thinking of cancer op ma jan 30, 2012 5:31 pm

Isaura

avatar
Isaura had hem wat fris gebracht gehad voor ze naar boven was gegaan. Toen ze beneden was zag ze dat hij de foto met Tay vast had. Een steek ging er door haar heen. Ze voelde dat tranen opwelden. Ze moest het hem vertellen. Zo ging hij nog verkeerde dingen gaan denken van haar. "Dat vraag ik mijzelf ook af." Fluisterde ze zachtjes. Waarom juist zij? Ze begreep het niet. Ze was zo gelukkig geweest vroeger. "Ik kende Tay al lange tijd. We groeiden samen op in de media. We waren zo gelukkig samen. We zouden een kindje krijgen. Alles was perfect. We gingen trouwen en hadden een eigen huisje gekocht, ver weg van alles. Tay vertrok voor de een opdracht naar Amerika maar kwam nooit aan. Het vliegtuig was gerasht. Een maand of 3 later beviel ik van Lilly. Ze had een hart en longaandoening. I ik.." Verder kwam ze niet. Ze ging op de zetel zitten en zuchtte eens. ze keek naar het plafond zodat de tranen niet zouden gaan stromen. "Ik deed alles om haar te redden maar het mocht niet baten. Normaal was ze drie jaar geweest. Maanden gingen voorbij, ik dacht dat Taylor dood was. Op een dag stond hij voor mijn neus. Hij had geheugenverlies en herinnerde zich niets meer van onze trouwplannen. Ik heb voor hem gevochten, maar hij was niet meer die jongen waar ik verliefd op was." Eindigde ze haar verhaal. Ze keek naar de grond en zuchtte zachtjes. Ze keek Zayn aan en stond recht. Zachtjes schudde ze haar hoofd. Ze nam de foto over en staarde er even naar. Haar vingertoppen gingen over de foto heen waarna ze hem terugzette. Ze had altijd zulke momenten vermeden. Nooit had iemand zich vragen gesteld over de foto's in haar huis. Ze bekeek de andere foto's even snel en keek daarna naar Zayn. "Ik had het moeten zeggen. Vast vreemd zeker om zo'n foto te zien en dan een leeg huis op te merken hé." Zei ze daarna al weer ietsje vrolijker. Ze kon een glimlachje niet onderukken. "Gaan we nog?" Vroeg ze daarna. Ze ruimde de glazen op en riep Droopy naar binnen. Ze konden met de jeep of de audi R8 gaan of gewoon te voet.

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

15 Re: Thinking of cancer op ma jan 30, 2012 5:47 pm

Gast


Gast
Isaura's stem klonk zacht en leek eerder een fluistering. Hij luisterde naar haar woorden. Hij voelde schuldgevoel opkomen, hij had haar onterecht vooroordeel. Hij streek met zijn vinger over de foto en keek naar Isaura die op de zetel was gaan zitten. Ze keek omhoog zodat de tranen niet meteen over haar wangen zouden stromen. Langzaam liep hij naar haar toe, hij beet op zijn lip. En besefte hoeveel Mathilde haar aan Lilly had moeten laten denken. Na een paar stappen stond hij naast de zetel. Hij hoorde Isaura zuchtte, ze stond op. Ze schudde zachtjes met haar hoofd en pakte de foto over, Zayn protesteerde niet en liet het toe. Hij slikte de brok in zijn keel weg die groter leek te worden. Hij volgde de bewegingen die Isaura maakte, haar stappen naar de openhaard toe om de foto terug te zetten. Hij knikte toen ze zich verondschuldigde, het was zijn eigen schuld geweest als hij niet zo wantrouwig was geweest had hij haar niet zo hoeven kwetsen. 'Gaan we nog?' vroeg haar stem al vrolijker. Hij liep achter haar aan toen ze de glazen opruimde en Droopy naar binnen riep. Toen ze zich omdraaide leek ze te schrikken. Hij staarde haar enkel aan in haar prachtig felblauwe ogen. Een goude lok kwam voor haar gezicht, voordat zij hem terug kon strijken. Had hij het al met zijn vingertoppen gedaan. Hij keek haar met een brok in zijn keel aan. Hij sloot voorzichtig zijn armen om haar heen en drukte haar tegen hem aan. 'Sorry, ik had niet zo moeten reageren'fluisterde hij tegen haar kruin. Hij bleef zo even staan en deed toen een stapje naar achteren om haar te bekijken. Een glimlach sierde zijn gezicht, het kleedje stond haar prachtig, door haar hakkken was ze langer geworden en kwamen haar benen mooi uit. Ze had een goede smaak vond hij, hij deed weer een stap dichterbij, 'je bent prachtig'zei hij terwijl hij snel haar geur opsnoof. Ze had parfum opgedaan rook hij, zijn hart stond een tel stil door de zachte geur. Hij draaide zich half om en legde zijn arm om haar onderrug. 'where do we go?'vroeg hij zachtjes terwijl hij haar met gekrulde lippen aankeek.

16 Re: Thinking of cancer op ma jan 30, 2012 8:04 pm

Isaura

avatar
Droopy sprong als een kalfje rond in de weide bij de paarden. Bij het horen van haar stem draaide hij zijn kop om en stormde naar de keukendeur. Isaura hield de deur gesloten tot de hond ging zitten. Ze nam een oude doek van de verwarming en opende de deur. De hond ging braaf op de mat zitten en keek haar verwachtingsvol aan. Ze nam een snoepje uit een bakje en gaf het hem. Braaf gaf het dier zijn poten om te drogen. Ze deed de keukendeur op slot en draaide haar om. Ze schrok lichtjes van Zayn die achter haar stond. Een lok van haar haren kwam voor haar gezicht. Ze volgde met haar ogen hoe Zayn de lok weer achter haar oor streek. Ze glimlachtte zachtjes. Ze voelde zijn armen rond haar heen en nam hem vast. Ze legde haar hoofd tegen zijn borstkas aan en sloot haar ogen. Ze hoorde het zachte bonzen van zijn hart. "Maakt niet uit joh." Antwoorde ze vrolijk. Vanbinnen was Isaura nog een echte tiener. Ze maakte plezier en speelde graag spelletjes. Ze grijnsde toen hij haar een complimentje gaf. "Dankje" Zei ze vrolijk. Ze wandelde langs hem richting de hal. Daar zocht ze naar de sleutel van haar AudiR8 en gaf de sleutels aan hem. "Ik vertrouw je met mijn schatje maar zorg er goed voor. Jij kiest maar waar we eten." Ze wandelde naar de garage en wandelde naar de passagierskant. Toen de auto open was stapte ze in. Het voelde vreemd om niet met haar eigen auto te rijden. Haar handschoenenkastje zat vol met brieven en foto's gepropt. De belangrijksten zaten daar in. Zo zaten er nog alle legerbrieven van Kangin in. Ze wachtte nog steeds op nieuws van hem. Waarschijnlijk zou ze nog een paar weken moeten wachten op nieuws. Hopelijk zou het weer positief zijn want de angst om een overleidingsbericht te krijgen was groot. Haar wereld zou instorten. Ze hield nog steeds een album bij met foto's en teksten. Een half jaar geleden had hij een maand rust gehad om bij zijn familie te zijn. Toen was ze naar Korea gereisd om hem te zien en hadden ze foto's gemaakt. Die was ze nu allemaal aan het inplakken in een album.

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

17 Re: Thinking of cancer op di jan 31, 2012 2:01 pm

Gast


Gast
Een tikkeltje verbaasd nam hij de sleutels, die Isaura hem aanreikte aan. Niet veel mensen vertrouwde hun auto aan 'vreemde' mensen toe. Blijkbaar vertrouwde Isaura hem genoeg om hem in haar auto te laten rijden. Auto's had hij niet gezien toen hij het erf was opgelopen, waarschijnlijk had ze een garage waar ze in stonden. Haar volgende opmerking deed hem glimlachen, zijn vermoedens werden bevestigd. Ze nam hem in vertrouwen, wat nu weer 's bleek. Straks zou het zijn beurt zijn om zijn vertrouwelijke dingen te delen. Belle's dood was al iets wat hij niet vaak met mensen deelde. Zelfs zijn beste vrienden had hij niet meteen geïnformeerd, hoewel zijn vriendengroep hem wel in goede en slechte getijden gesteund hadden. Zijn vrienden hadden Belle ook nauw gekend, en hadden ook een traantje moeten weg pinken bij het nieuws. Belle had ook gewild dat zijn vrienden erbij waren, hij had haar zin gegeven. Wie was hij om te bepalen wie er op haar begrafenis kwamen?Hij schudde kort met zijn hoofd, hij moest niet aan belle denken. Niet nu, nu hij met Isaura uit eten ging. Hij mocht bepalen van haar waar ze heen gingen, hij grinnikte.’Trust me Honey’ was het antwoord wat ze kreeg. Hij liep achter haar aan naar de garage. De weg wist hij hier immers niet. Hoewel hij wel hoopte dat het hier straks ook vertrouwd was, en hij in en uit kon wandelen zonder zich een indringer te voelen. Hij liet een bewonderende gelaatstrek op zijn gezicht verschijnen toen hij de AudiR8 zag. He likes. Met een glimlach wou hij als een echte gentleman de deur voor Isaura openhouden. Jammer genoeg kreeg hij de kans er niet voor, want Isaura was al ingestapt. Hij grinnikten en liep via de voorkant om de auto heen. Met zijn vingertop streek hij over de auto heen. Hij opende zijn portier en liet zich op de comfortabele stoelen zakken. Met een portier nog geopend starten hij de auto. Die met een brul tot leven kwam, hij grinnikte en sloot zijn portier. Ik wist niet dat je zo’n goede smaak had’ zei hij plagend, terwijl hij zijn gordel goed deed. Natuurlijk had ze een goede smaak anders maakte ze nu niet zo’n verpletterende indruk vergeleken met zijn kleding. Zijn stijl was simpel maar stijlvol te noemen. De garage deur was inmiddels geopend, langzaam drukte hij het gaspedaal in. Hij had al in gedachte waar hij heen zou gaan, een kwartiertje met de auto. Het was iets verder de stad in, een restaurant waar je heerlijk kon eten. Voor weinig, en je kon er zonder reserveren meestal terecht. Vroeger was hij er wel ’s met vrienden gaan eten, het had een goede indruk achtergelaten. Er was een knus hoekje bij de openhaard geweest, met plugge banken. Met die gedachten reed hij richting zijn bestemming. Hij tikte op de maat van het liedje wat in zijn hoofd zat op het stuur. Zijn hoofd bewoog ritmisch op en neer, Belle vroeg meestal of hij wou vertellen of zingen welk liedje hij in zijn hoofd had. Zijn mond vormde woorden maar werden niet uitgesproken. Zachtjes neuriede hij, met een glimlach keek hij naast zich. Zijn ogen vonden die van Isaura en hij had het gevoel alsof hij niet meer in de auto zat, het geluid van de motor verstomde, hij leek het stuur niet meer vast te hebben. Hij knipperde en wende zijn blik af, en richtte zijn aandacht op de weg. Schaamrood verscheen op zijn kaken, hij beet op zijn wang en concentreerde zich op de weg.

Na een kwartier reed hij de stad in, de auto trok veel bekijks. Hij liet een kleine glimlach verschijnen toen een groep jongeren, die allemaal in zwart waren gekleed begon te joelen. Hij zocht een goede parkeerplek dicht in de buurt bij het restaurant. Hij parkeerde achteruit in, en stond na een paar seconden stil. Hij overhandigde de sleutels weer aan Isaura en glimlachte naar haar. ‘Wacht hier’ was het enige wat hij zei toen hij uitstapte. Hij haalde zijn blackberry tevoorschijn en reserveerde binnen een paar minuten het hoekje bij de haard. Hij liep om de auto heen, opende Isaura’s portier en hielp haar als een gentleman uit de auto. Hij glimlachte naar haar en legde zijn arm op haar onderrug. Een steek van pijn ging door zijn hart toen hij in zijn hoofd beelden afspeelde van Belle waar hij hetzelfde deed. Zijn gezicht verstrakte, maar hij dwong zichzelf vrolijk te zijn voor Isaura. Hij begeleide haar het restaurant binnen, waar hij zijn naam moest zeggen. De lijst werd gecheckt hij bleek er op te staan zoals verwacht, een ober begeleide hem naar de haard. Buiten was het nog fris ondanks dat het lente was. Hij keek tevreden hoe alles klaar was gemaakt. In de haard brandde een warm vuurtje. Het lage tafeltje was netjes schoon gemaakt en de plugge stoelen en banken waren ook schoon. Hij liet eerst Isaura zitten voordat hij naast haar ging zitten. Hij keek haar onzeker aan vond ze het goed genoeg of té ? Met een vragende blik keek hij haar aan.

18 Re: Thinking of cancer op di jan 31, 2012 10:03 pm

Isaura

avatar
Isaura grijnsde toen hij zei dat ze hem moest vertrouwen. Ze had een speelse twinkeling in haar ogen. Hij zou straks versteld staan van haar. Ze had een duister verleden. Een kant waar ze niets trots op was maar die moeilijk was om los te laten. "I trust you" Zei ze glimlachend. Hoewel het leek dat ze mensen snel verrouwde was dat helemaal niet zo. Ze kon zo overkomen maar ze zag heus wel het karakter van mensen door gewoon naar hen te kijken. Ze had snel gemerkt dat ze Zayn kon vertrouwen. Zeker door zijn reactie op de foto. Hij had zich gebruikt gevoeld ofzo. Ze zag dat hij verbaad was over haar auto en grinnikte eens. Als een kleine jongen liet hij zijn vingers over de motorkap heen glijden voor hij instapte. Ze grinnikte eens en keek hem aan. Ze voelde zich goed bij hem. Maar was ze wel klaar voor meer? Ze ging er niet over nadenken. Ze merkte wel wat er zou volgen. Ze trok haar wenkbrauwen op en keek hem aan met de wat-zeg-jij-nu-blik. Ze tuitte haar lippen eens en schudde daarn lachend haar hoofd. "Je onderschat mij." Zei ze toen en deed haar gordel aan. Lichtjes staarde ze naar buiten. Ze lette op het getik van Zayn's vingers op he stuur. Volgde zachtjes het ritme. Probeerde er geen liedje op te plakken. Ze zette haar gedachten op nul. Ze keek even opzij en haar ogen vonden ze zijne. Ze had een lichtte glimlach rond haar lippen spelen. Ze merkte hoe ze half verdronk in zijn ogen en wendde optijd haar blik af om niet helemaal zoek te raken. Ze voelde een lichtte tinteling in haar vingertoppen. Ze zuchtte onhoorbaar en legde haar hoofd tegen het raam.

iet veel later kwamen ze aan bij hun bestemming. Een beetje duf keek ze naar buiten. Ze knikte braafjes en legde haar hoofd terug even naar. Het leek niet lang te duren voordat Zayn weer terug was. Ze stapte elegant uit de auto. Ze zag het groepje jongeren en rolde met haar ogen. Ze wandelde dicht bij hem en volgde hem naar binnen. Ze nam plaats en keek naar de open haart. Zayn ging tegenover haar zitten. Isaura keek een beetje verbaasd het restaurantje in en glimlachtte. "Het is hier prachtig." Zei ze verbaasd. Ze streek de lok weer uit haar gezicht.

Na het eten werd er betaald en wandelden ze ricting buiten. Isaura had iemand een sms gestuurd gehad voor de auto op te halen zodat ze niet moesten rijden. Ze gaf de sleutels aan de jongen en nam afscheid met een kus op de wang. Ze had een klein iets geregeld dat de hoek om kwam gereden. Een witte limo stopte voor hun neus. Isaura grijnsde triomfantelijk. Als ze een 'date' had, moest alles perfect zijn. Toen ze ingestapt waren legde ze haar hoofd op zijn schouder. Ze was best moe na zo'n dag. De vele herinneringen hadden haar uitgeput. Terugdenken aan Taylor was een soort straf voor haar op dit moment. Ze wou een nieuw begin hebben en die kans kreeg ze nu. Ze had een tevreden glimlach op haar gezicht terwijl ze Zayn aankeek. Ze hoopte dat hij ook positief over haar dacht.

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

19 Re: Thinking of cancer op wo feb 01, 2012 4:59 pm

Gast


Gast
Hij lachte opgelucht toen hij zag dat ze verrast was, haar woorden deden zijn glimlach vergroten. Zijn ogen twinkelden. De ober kwam al snel en ze bestelde beide hun eten. Ondertussen kletste ze wat, Zayn nam cola als drinken. Vandaag geen wijn hij wou niet elke avond dure drank drinken. Na het heerlijke eten kwam het dessert. Die ook overtreffelijk lekker was, hij bestelde een warm chocolade cakeje met daarin gesmolten chocolade saus. Hij veegde na het dessert zijn mond af en glimlachte naar Isaura. Toen ze hun drinken ophadden besloten ze weer te vertrekken. Zayn betaalde als een gentleman en leidde Isaura weer met zijn hand op haar onderrug naar buiten. De jongeren die er eerst gestaan hadden waren vertrokken, waarschijnlijk om zich vol te zuipen en verkeerde dingen te doen. Blijkbaar had Isaura iemand geregeld die haar auto kwam ophalen, hij fronste lichtelijk toen hij haar een kus op zijn wang zag geven. Hij liet de frons snel verdwijnen toen hij zag dat ze hem had opgemerkt. Hij had zo zijn vermoedens dat ze iets voor hun tweeën geregeld had. Dat vermoede werd bevestigd door een witte limousine die om de hoek kwam zetten. Hij kon er niks aan doen maar zijn mond viel open. Hij deed hem droog met zijn eigen hand weer dicht toen hij merkte dat hij open stond. Isaura grijnsde triomfantelijk hij liet een glimlach verschijnen. Kleine stiekemerd dat ze was. Hij volgde haar de limousine in, hij maakte het zichzelf gemakkelijk en keek Isaura dankbaar aan. Hij had zelden zo veel dingen op één dag gedaan. De limo bracht hem enigszins tot rust. Hij glimlachte en begon Isaura’s haar te strelen toen ze haar hoofd op zijn schouder legde. Hij glimlachte naar d’r toen ze hem aankeek met die prachtige ogen van haar, hij verplaatste haar hoofd naar zijn schoot zodat ze gewoon kon liggen. Hij krulde zijn lippen omhoog terwijl hij haar gezicht bestudeerde en haar haar streelde. Zijn vingertoppen gleden over haar kaaklijn en kwamen weer terug bij haar haren.

20 Re: Thinking of cancer op wo feb 01, 2012 6:10 pm

Isaura

avatar
Een stilte viel. Ze vond het niet ongemakkelijk, eerder rustgevend. Ze legde na een tijdje haar hoofd op zijn schoot en sloot haar ogen. Opeens schoot ze in de lach. Ze kwam recht en keek hem aan. "Nu zou ik moeten kunnen spinnen." Merkte ze toen op. Anders zou hij vast niet begrijpen waarom ze lachtte. Ze vond hem mooi, heel erg mooi. Ze keek in zijn ogen en glimlachtte zachtjes. Ze gaf hem een knuffel en hield hem even vast. Ze zuchtte zachtjes maar tevreden. De auto stopte en Isaura keek naar buiten. De fakels aan de oprit brandde zachtjes. Ze stapten uit en Isaura keek Zayn aan. "Kom mee naar binnen." Fluisterde ze zachtjes in zijn oor. Ze liep wat voor hem en nam zijn hand vast. Ze opende de deur waarna ze door wandelde naar de woonkamer. Droopy lag in zijn mand en keek hen even aan. Isaura lette niet op de hond. Ze liet Zayn in de zetel zitten en ging naar de keuken. Ze zocht achter twee wijnglazen en nam een fles wijn mee. Ze liet de wijn keuren door hem en schonk daarna in. Ze had zo de gewoonte eerste te klinken. Net voor de twee glazen elkaar raakten keek ze recht in zijn ogen. Ze keek een beetje van onder haar wimpers uit terwijl ze een speels lachje op haar gezicht had staan. Ze nam een slokje en zette het glas terug op tafel. De wijn zou wel opraken deze avond. Ze wachtte geduldig af op wat hij zou doen. Ze zou niet de eerste stap zetten, dat zat niet in haar. Ze liet hem al binnenkomen nu. Ze genoot van zijn zachte, lieve stem als hij iets zei. "Filmpje?" Vroeg ze om de stilte te verbreken.

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

21 Re: Thinking of cancer op wo feb 01, 2012 6:28 pm

Gast


Gast
Isaura had haar ogen gesloten, ze zag er vredig uit zo. Zayn wist dat ze niet sliep want haar ademhaling was niet traag genoeg. Plots schoot ze in de lach en vlogen haar ogen open. Hij grinnikte zachtjes terwijl hij naar haar woorden luisterde. 'Kan je het niet proberen?'vroeg hij plagend. Hij keek in haar ogen waar pretlichtjes leken te twinkelen. Ze glimlachte en gaf hem uit het niks een knuffel. Hij voelde haar adem bij zijn nek kriebelen. Kippenvel ontstond een rilling trok over zijn rug. Wat versterkt werd toen ze zachtjes zuchtte. Hij Glimlachte en sloot zijn armen om haar middel. De limousine kwam tot stilstand, Isaura keek naar buiten. Waar het nu zachtjes miezerde, het was al donker buiten zag hij. Tegen zijn zin in liet hij Isaura los zodat ze kon uitstappen. De fakkel wierpen schaduw’s, ze branden zacht. Leken bijna te doven wat waarschijnlijk door de miezerige regen kwam. Hij liet Isaura eerst uitstappen waarna hij volgde, Isaura keek hem aan hij glimlachte. Hij vroeg zich af wat hij nu zou gaan doen, zou Isaura hem naar binnen roepen? ‘Kom mee naar binnen’ zijn vraag werd al snel beantwoord door Isaura die erop stond dat hij naar binnen ging. Hij grinnikte en liet zich door haar meevoeren. Ze liepen de hal waar Droopy lag, die hief even zijn kop maar leek niet de moeite te willen nemen om uit zijn mand te stappen. Hij volgde Isaura de woonkamer in, hij liet zich op de zetel zakken. En wachtte rustig tot Isaura terug kwam. Ze was naar de keuken gelopen, hij hoorde haar rommelen in de kastjes. Even later kwam ze tevoorschijn met twee wijn glazen, en een fles wijn. Ze liet hem keuren, de wijn brandde lichtjes in zijn keel maar hij was heerlijk. Hij knikte goedkeurend en liet haar zijn glas inschenken waarna ze haar eigen glas inschonk. Isaura wou klinken dus hief hij zijn wijnglas en keek voor hij haar wijnglas raakte recht in haar ogen. Ze keek onder haar wimpers door wat haar onweerstaanbaar maakte en een speels glimlachje sierde haar lippen. Isaura nam een slokje van haar wijn waarop hij dat ook deed. Hij hield zijn glas in zijn hand toen ze de hare op tafel zetten. Isaura stond nog steeds merkte hij op, hij zette zijn glas op het tafeltje en grijnsde naar Isaura. Eerst keek hij nog onvoorschillig voor zich uit, toen hij plots in beweging kwam en haar op de zetel trok. Hij grinnikte toen ze weer met haar hoofd op zijn schoot lag. ‘Filmpje’ vroeg ze om de stilte te verbreken. Hij knikte instemmend. ‘Waar heb je zin in, romantisch, komedie , of horror’ vroeg hij met een glimlach. Hij liet haar kiezen hem maakte het niet uit. Romantiek was normaal niet echt zijn favoriet maar met Isaura erbij zou het een stuk minder erg zijn. Komedie was altijd goed en bij horror zou hij haar kunnen ‘beschermen’.

-moet eten-

22 Re: Thinking of cancer op wo feb 01, 2012 7:03 pm

Isaura

avatar
Ze had gelachen in de limo op zijn plaagbui. Het zachtte 'prrr' geluidje dat ze had gemaakt had hen enkel en alleen maar meer laten lachen. Ze had een hekel aan regen en eigenlijk moesten de paarden nog op stal en voedsel krijgen. Ze zuchtte eens en keek hem aan. Ze wou niet weg bij hem maar het stallenwerk was ook zo een not done ding op een 'date'. Ze zuchtte eens en fronste haar wenkbrauwen even. Ze ging recht zitten en keek even naar de klok. "Wil je even helpen met een not done dingetje?" Vroeg ze met een lief stemmetje. Veel kans kreeg hij niet om te antwoorden. Ze had zijn hand al vast en ging samen met hem naar de keuken. ze deed het buitenlicht aan en opende de keukendeur. Droopy had blijkbaar ook het geluid van de deur gehoord en stond kwispelend te wachten tot de deur openging. Isaura deed snel haar stilleto's uit en deed haar laarzen aan. Ze bekeek haar zelf eens met een gek gezicht en lachtte eens. "Oeeeh, sexy hé." Lachtte ze vrolijk. Ze ging naar buiten en wandelde richting het stallencomplex. Ze nam keek Zayn even aan. "Zou je de vier hooinetten willen vullen? En in de vier gebruikte stallen een schep brokken in de bakken doen." Zei ze een beetje onschuldig. De laatste stal was aangepast aan een kleine pony. De drinkbak en voerbak waren een heel stuk lager en ook de deur was ietsje anders. De opening was smaller en het was een klapdeur. Zo kon Cindaoh tenminste nog iets of wat naar buiten kijken. Ze ging de regen in en nam de twee ruinen bij hun halster. Ze merkte dat de dieren hyperactief waren en ze had moeite met ze vast te houden. Ze liet eerst de voskleurige zijn stal ingaan en deed hem achter zijn kont dicht. Daarna liet ze het zwarte paard los dat automatisch zijn stal in ging. Ze nam een halstertrouw en ging terug richting de weides. Ze hoorde de twee paarden hinniken. Isaura rolde eens met haar ogen. 'Volg' Sprak ze streng tegen Florentinio. Ze klikte de falabella vast en wandelde met hem richting de stal. Haar Quarter liep braaf mee. Hij ging vanzelf zijn stal binnen en wachtte op zijn voer. Ze maakte Cindaoh's halstertouw los en deed de staldeur dicht. Ze hong nog snel de hooinetten op en keek daarna naar Zayn. Ze grijnsde lichtjes.
Toen ze terug binnen waren wastte ze haar handen en deed ze haar laarzen uit. Ze streek haar haren uit haar gezicht en ging terug richting de woonkamer. Ze ging tegen Zayn aan liggen. "Hmmm, doe maar horror." Zei ze verder gaande op zijn vraag van daarnet. Ze zette de televisie op en via digitale tv kwam ze bij de horrorfilms. Droppy kwam de woonkamer binnen geslenterd en plofte zich neer op zijn zetel naast de open haart. Ze liet Zayn een film kiezen. Ze legde haar hoofd tegen zijn borstkas aan en legde haar armen rond zijn middel. Veel van de film zou ze waarschijnlijk toch niet zien, Isaura viel makkelijk in slaap tijdens films.

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

23 Re: Thinking of cancer op do feb 02, 2012 3:56 pm

Gast


Gast
Hij streelde met zijn vingertoppen het zachte haar van Isaura. Hij hoorde haar zuchtte, haar wenkbrauwen fronste. Ze keek hem recht aan, of hij haar wou helpen met een not-done dingetje. Hij grinnikte en wou antwoorden, de kans kreeg hij er echter niet voor. Ze had hem bij zijn hand gepakt en trok hem achter zich aan mee. Richting de keuken, daar verwisselde ze haar hakken voor laarzen. Droopy had hun aanwezigheid ook opgemerkt en stond te trappelen om naar buiten te mogen, hij kwispelde hevig. Zayn lachte om de opmerking van Isaura. ‘Altijd’ antwoordde hij grinnikend op haar sexyheid opmerking. Voor hem was ze altijd sexy of hoe ze het ook wou noemen. Droopy glipte langs hen heen toen ze naar buiten liepen. Zayn liep ‘braaf’ achter Isaura aan, hij wist de weg hier immers niet. Het stallencomlex kwam in zicht en hij had zo zijn vermoedes wat ze gingen doen. Isaura vroeg of hij hooinetten wou vullen en alle voerbakken van voer te voorzien. Hij knikte en keek Isaura even na die van plan was de twee ruinen van het weiland te halen. De een was gitzwart de andere voskleurig. Hij glimlachte even toen hij zag hoe vreselijk ze de regen vond. Hij liep het stallencomplex in en zocht naar het hooi. Hij vond het al snel in een soort van voederhok. Hij vulde een voor een de netten. En liep toen met het overige hooi terug naar het voederhok. Hij verwisselde het hooi voor het voer en begon de voederbakken te vullen. Met een schep van de brokken. Een stal was kleiner en ‘lager’ gebouwd, waarschijnlijk voor een kleinere pony. Of een shetlander dat kon ook natuurlijk. Hij was eerder klaar dan Isaura en wachtte haar rustig op. Een vos kwam aangelopen vanzelf naar de stal die waarschijnlijk van hem was liep. Isaura sloot de staldeur achter zijn bips. De zwarte ruin verscheen die ook uit zichzelf naar zijn stal liep. Zayn grinnikte, handig. Misschien zou hij het Dalles ook kunnen leren. Pebbles zou moeilijk worden maar Enzo zou het opzich ook nog wel kunnen leren, als die er zin in had. Isaura verdween weer waarschijnlijk om de hengst die hij op een foto had gezien te gaan halen. De quarter verscheen ook die liep braaf achter Isaura aan, ook die ging naar zijn eigen stal. Zayn was onder de indruk van het dier, hij was prachtig bespierd vond hij. Een kleine fallabella verscheen, hij grinnikte toen hij naar het diertje keek wat minuscuul leek. Maar zich helemaal thuis scheen te voelen in bijzijn van de ‘grote’ dieren. Isaura glimlachte naar hem, hij liet ook een glimlach verschijnen en krapte aan zijn strecher. Ze rende samen het huis weer in, het was harder gaan regenen. En ze waren al lichtelijk doorweekt. Isaura waste haar handen, Zayn volgde naar haar. Hoewel hij de paardengeur niet vond stinken leek het hem wel zo netjes. Hij leunde tegen het aanrecht terwijl hij Isaura haar laarzen zag uitdoen. Hij zag hoe ze haar haar uit haar gezicht streek, en onbewust verscheen er een glimlach op zijn gezicht. Haar haar was door de war gegaan door de wind, die hevig waaide buiten. Ondanks dat het officeel lente was, deed het weer niet altijd mee. Hij volgde haar weer de woonkamer in waar het aangenaam warm was. Hij plofte neer op de zetel en liet Isaura tegen zich aankruipen. Hij glimlachte toen hij haar keuze hoorde, hij mocht een horror film uitzoeken. Hij wou opstaan om bij haar dvd’s te gaan kijken tot hij de digitale zender opmerkt. Dom van hem hij was veel te ouderwets wat dat betrefd. Hij glimlacht en laat zich met een plof weer op de zetel vallen en pakt Isaura met twee handen overeind zodat ze tegen hem aan kon leunen. Hij grinnikte naar haar en streelde haar kruin met een hand terwijl hij met de ander de goede film op zocht. Paranormal Activity was zijn keuze uiteindelijk. Hij zette de film aan en zakte zelf wat onderuit. Isaura had haar hoofd verplaatst naar zijn borstkast en sloeg haar armen rond zijn middel. Hij glimlachte en wreef over haar rug. Zachtjes drukte hij zijn lippen op haar kruin, 'you're save babe'fluisterde hij terwijl hij nog steeds zijn lippen tegen haar kruin had gedrukt. Hij snoof ongemerkt nog een keer haar goddelijke geur op voordat hij zijn lippen weghaalde. Het geluid vulde de kamer, beelden verschenen. De film was begonnen...

24 Re: Thinking of cancer op do feb 02, 2012 5:54 pm

Isaura

avatar
Ze voelde de zachtte kus op haar kruin en meteen verscheen er een glimlachje op haar gezicht. Ze grinnikte om wat hij zei en legde zich nog net dat ietsje beter. Ze voelde nog een kus op haar kruin en keek daarna naar de film. Na een half uurtje werden haar ogen moe. Ze verzette zich een beetje en vocht tegen de slaap. Ze zou het zonde vinden om nu in slaap te vallen. Echter kreeg ze niet veel mee van de film. Haar gedachten dwaalden onrechtstreeks af. Ze kon er gewoon niets aan doen maar films kijken was niet echt iets voor haar. Ze vond het vooral het leuk omdat je dan samen kon zijn met iemand zonder dat je woorden nodig had. Als je gewoon samen was praatte je nogal veel. Isaura was niet altijd een prater, soms wou ze ook gewoon rust om haar heen hebben. Ze merkte wel dat Zayn rustiger leek dan Kangin was. Erg vond ze het helemaal niet, ze vond het wel leuk zo. De film flitste voorbij aan haar ogen zonder dat ze echt mee kreeg waar het over ging. Ze zag de beelden maar de woorden drongen niet tot haar door. Het leek een andere taal te zijn terwijl ze het perfect verstond. Het was nota bene in haar moedertaal gesproken. Ze sprak Engels zonder fouten en toch drong het niet tot haar door wat de mensen zeiden. Ze hoorde enkel vaag Zayn's hartslag, ver weg in haar gedachten. Het had zo'n rustig ritme dat ze er zelf rustig van bleef. De film kwam tot zijn einde. Isaura sloot haar ogen even en zuchtte daarna lichtjes. Ze rekt zich uit en keek met lichte slaapoogjes naar Zayn. Ze glimlachtte erbij. Waarschijnlijk zou het een grappig gezicht zijn. Precies alsof ze net wakker was terwijl ze de hele film had uitgekeken. Dat was echt een wonder. Ze keek even naar de wijn. Daar had ze eigenlijk niet echt zin meer in. Haar haren waren weer helemaal droog waardoor ze nogal door de war waren. Ze probeerde ze een beetje goed te leggen en trok daarbij een gek gezicht. Ze schoot er zelf van in de lach. Eigenlijk wou ze niet dat zayn naar huis ging. Maar dan zou ze hem meer moeten uitdagen inplaats van lief te wezen. Anders kwam ze ook maar zo saai over. Ze stond recht en nam hem mee naar boven. Ze wandelde een paar kamers voorbij en ging toen een legde kamer in. Ze deed de deur achter haar dicht en had een brede grijns op haar gezicht staan. Een groot schilderdeuk stond tegen de muur. Ze zette de radio aan en nam een paar verfpotten uit de kast. Ze deed ze open en nam twee penselen en drukte er eentje in zijn handen. Ze sopte de penseel in de roze verf en trok een paar wilde lijnen over het doek. Het was een soort van uitlatingsklep van haar. Gewoon lijnen trekken op papier met een penseel en er daarna nog iets voor krijgen. Ze vond het altijd wel grappig. De muziek bracht haar wel in de stemming. Het was redelijk vrolijke muziek waarbij ze helemaal uit de bol kon gaan. enkel wat shit ontbrak nog, dan was ze weer 16. De tijden in Amerika waar ze vaak doeken onder hadden gekladderd en high mee hadden zitten zingen op de muziek. De tijden zou ze nooit vergeten. Ze kon zulke dingen ook doen als ze nuchter was zoals nu. Samen met Zayn was ze wat op het doek aan het kladden op de maten van de muziek. Ze legde haar penseel neer en stak van elke hand twee vingers in de verf. Triomfantelijk ging ze naar zayn toe die achteruit ging. Toen hij tegen de muur stond lachtte ze. Ze trok twee strepen over zijn wangen en grijnsde tevreden. "Indiaan Zayn" Zei ze toen. Ze wist dat ze waarschijnlijk nu terug gepakt zou worden, daar hoopte ze op. Ze wou hem uitdagen en kijken hoever ze hem zou kunnen laten gaan. Dan zou ze wel zien waar het zou eindigen, dan bleef hij tenminste langer.

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

25 Re: Thinking of cancer op do feb 02, 2012 8:12 pm

Gast


Gast
De film was ronduit griezelig, vreselijk, ranzig en wist hij wat nog meer. Hij keek nauwlijks naar het beeldscherm Isaura was veel intressanter vond hij. Ja hoe cliché kon hij zijn maar hij kon zijn ogen niet van haar af houden. Zijn handen streelde constand haar goudkleurige haren. Terwijl hij haar gezicht bestudeerde. Ze leek moeite te hebben met haar ogen open te houden merkte hij met een glimlachje op. Af en toe zag hij in zijn oog hoeken een enge gedaante van het tv scherm maar hij richtte zijn aandacht op Isaura. Hij gleed met zijn vingertoppen langs haar kaaklijn en glimlachte naar haar. Hij zakte wat meer onderuit, zijn blik werd getrokken door de wijn die op tafel stond. Hij boog voorzichtig naar voren om Isaura zo minmogenlijk te storen. Hij nam twee kleine slokjes van zijn wijn en zette die toen op tafel neer. Nieuwe energie van de alcohol stroomde door zijn bloedvaten. Hij dronk niet vaak en ook niet veel, een paar slokjes waren al goed genoeg voor hem vond hij zelf. Relaxed ging hij zitten en keek Isaura even verondschuldigend aan, sorry zeiden zijn lippen maar woorden sprak hij niet uit. Hij hield van de stilte, het was al fijn genoeg om bij elkaar te zijn. Te genieten van elkaars aanwezigheid, hij kon erg aanwezig zijn als het moest. Maar ook afwezig en afgeschermt, hij had om het zo maar te noemen twee kanten. Bij zijn vrienden was hij ‘stoer’ en was hij aanwezig. Bij mensen die rustig waren was hij afwezig en meestal wat stil. Isaura leek geen problemen met de stilte te hebben dus dat kwam hem mooi uit. Hij sloot een paar seconden zijn ogen en opende ze toen weer. Hij keek met twinkelende ogen naar Isaura. De film kwam op z’n einde merkte hij. Hij geeuwde en keek hoe een meisje een ander voor de camera de keel door sneed. Gezellig. Was de enige gedachte die door zijn hoofd ging, hij had het verhaal niet gevolgd dus hij vond het ook niet echt ‘eng’. Isaura keek hem met slaperige ogen aan, hij grinnikte toen ze ook moest glimlachen. Isaura probeerde haar haar weer te fatsioneren. Hij glimlachte toen ze een gek gezicht trok, en haalde haar handen bij haar haar weg. Zijn ogen spraken boekdelen, woorden spreken hoefde hij niet. Haar haar zat goed zo, ook al leek het uit haar oogpunt een beetje ‘slordig’. Hij vond haar haar zoiezo al mooi zoals het was. Hij geeuwde en liet zich door Isaura overeind trekken, hij volgde haar naar boven en was benieuwd wat ze van plan was. Ze liepen langs een paar deuren tot ze er een opende, de kamer was leeg op het eerste gezicht. Tot zijn oog viel op een groot schilderdeuk wat tegen de muur stond. Hij glimlachte toen hij begreep wat haar bedoeling was. Ze duwde hem een verfkwast in zijn handen, hij bekeek hoe ze haar kwast in de knalroze verf doopte en wilde lijnen over het doek trok. Hij keek de ruimte rond en vond een donkerblauwe pot verf. Hij was al geopend hij moest alleen even de rubbere dop eraf halen. Hij grinnikte toen hij Isaura’s ‘kunstwerk’ zag. Hij ging aan de slag,hij begon met wilde spetters een levensgroot hard op de schilderdeuk te maken. Hij was blij met het effect en grijnsde naar Isaura. Hij glimlachte verbaasd toen Isaura haar kwast neer legde en haar vingers in de verf doopte. Toen hij begreep wat haar bedoeling was deinsde hij naar achteren. Zijn rug raakte de muur, twee roze strepen werden op zijn wang gemaakt. Hij keek haar speels aan, en grinnikte om haar opmerking. Hij liet zijn kwast vallen en rende op Isaura af. Hij rende een tijdje doelloos achter haar aan, hij liet haar expres een paar rondjes door de kamer rennen voordat hij haar met twee armen optilde. Hij glimlachte naar haar, ‘Idiaantje Zayn gaat madame Isaura ontvoeren’ antwoorde hij speels. Hij hield haar handig vast en zete haar tegen de muur, in de hoek van de kamer. Hij beviel haar te bljiven zitten, en rende snel naar zijn verfpot. En doopte zijn hele hand in de pot. Hij glimlachte onschuldig naar haar en begon toen figuurtjes op haar wang te tekenen. Op de een een zonnetje op de ander eenwolkje. En op haar neus een miniscuul hartje. ‘TADAAA,’riep hij vrolijk toen hij de badkamer gevonden had en haar opgetild in zijn armen zijn kunstwerk showde. ‘Vind je het mooi?’ vroeg hij onschuldig.


kunstwerk van zayn op haar schilderdeuk:

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 2]

Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum