Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Thinking of cancer

Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 2 van 2]

26 Re: Thinking of cancer op do feb 02, 2012 9:25 pm

Isaura

avatar
Isaura merkte dat Zayn zijn kwast liet vallen en slaakte een klein gilletje uit. Ze rende bij hem weg en probeerde hem te ontwijken. uiteindelijk kreeg hij haar toch te pakken en lag ze in zijn armen. Ze lachtte vrolijk en bleef braaf wachten. Ze zou haar lot ondergaan. Hij maakte tekeningetjes op haar wangen en op haar neus. hij tilde haar weer op en wandelde de kamer uit. Ze liet hem de kamers afzoeken totdat hij de badkamer had gevonden. Ze bekeek haarzelf in de spiegel en lachtte. Ze merkte dat hij trots was op zijn kunstwerk. Ze grijnsde tevreden en knikte. "Prachtig." Zei ze en legde haar hoofd tegen de zijne. toen bedacht ze zich iets. Ze dacht even na over waar ze dat ookal weer had gelegd. "Twee stappen naar links en bukken." Zei ze toen tegen hem. Toen hij had gedaan wat ze vroeg opende ze de lade en haalde er een camera uit. Ze deed de lade weer dicht en zette de camera aan. Ze legde haar hoofd weer tegen de zijne en glimlachtte. Ze nam een foto en bekeek hem daarna. Ze grijnsde. Ze vond hem echt leuk. Ze had nog steeds een glimlach op haar gezicht. Ze werd neer gezet. Ze legde een arm op zijn schouder en trok een vreemd gezicht waarna ze een foto nam. Ze trokken ze nog een paar gekke foto's. Isaura legde de Camera weg en keek hem aan. Ze gaf hem een knuffel en gaf hem zachtjes een kus op zijn wang. Ze voelde de vlinders in haar buik die wild rond fladderden. Ze glimlachtte onschuldig naar hem. Ze had dit nooit gedaan als ze het schilderij niet had gezien wat hij had gemaakt. Hoe lang was het geleden dat ze zo snel zich goed voelde bij iemand? Een hele tijd geleden. Ze herinnerde het zich zo goed dat ze meteen spijt had om eraan te denken. Het was haar eerste verliefdheid maar ook haar eerste gebroken hart geweest. De jongen was onrespectvol en veel te oud voor haar geweest. Daar kwam ze echter pas later achter tot haar grote spijt. Ze keek Zayn weer even aan en ging op de rand van de kast zitten. Ze legde haar armen rond zijn hals en glimlachtte zachtjes.

[flutje sorry :c]

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

27 Re: Thinking of cancer op vr feb 03, 2012 7:56 pm

Gast


Gast
Hij glimlachte even naar zijn eigen spiegelbeeld en keek toen naar Isaura. Die zichzelf bekeek en goedkeurend in de spiegel en glimlachte. Hij streek met het topje van zijn tong langs zijn bovenlip en keek Isaura grijnzend aan. ‘Prachtig’ antwoordde ze tevreden, ze legde haar hoofd tegen de zijne. Jammer genoeg had hij zijn handen vol anders zou hij haar over haar wang strelen. Hij drukte een klein kusje op haar wang en glimlachte naar haar. Ze dacht na zag hij toen hij haar gezicht bestudeerde. Hij vroeg zich af hoe ze er uit zag als ze sliep, lag ze dan vredig te slapen? Of plaagde nachtmerries haar en hielden haar van haar slaap af? Hij rilde kort, en deed braaf wat Isaura zei. Hij vroeg zich af waarom hij zou moeten bukken maar vond het antwoord al snel, ze pakte een cameraatje uit de lade. Ze deed de la dicht en deed de camera aan. Hij glimlachte toen hij snap wat haar plan was. Hij maakte een big smile toen ze haar hoofd tegen de zijne drukte. Isaura drukte af en bekeek de foto met een grijns op haar gezicht geplakt. Zijn armen begonnen langzamerhand zwaar te worden ondanks dat Isaura voor zijn gevoel zo licht als een veertje was. Moest hij haar na een tijdje toch neer zetten. Hij zette haar voorzichtig neer, en keek met opgeblazen wangen de camera in. Terwijl Isaura’s haar arm om zijn schouder lag. Ze maakte nog een aantal funnige foto’s die Isaura de hele tijd uitvoerig bekeek. En keek of hij was ‘goed’ gekeurd, wat de hele tijd zo was. Hij vond het niet erg, hij keek niet verbaasd toen ze na een tijdje de camera weer weg legde. Hij glimlachte naar d’r toen ze hem in zijn ogen keek, ze was echt een stuk kleiner dan hij. Ze gaf hem een knuffel, hij genoot toen hij haar warme lijf tegen de zijne voelde. Haar zachte lippen raakte haar wang, en een big smile sierde zijn gezicht. Ze had op haar tenen moeten staan om hem een kusje te kunnen geven. Hij grinnikte bij die gedachte en keek Isaura onschuldig aan. Ze keek hem even aan voordat ze op een soort van kast ging zitten, hij glimlachte onschuldig toen ze haar armen rond zijn nek legde. Ook op haar lippen verscheen een glimlach, hij boog naar voren totdat hun voorhoofden elkaar raakte, en er nog maar een centimeter tussen hun lippen in zat.

I've tried playing it cool, girl when I'm looking at you
I can never be brave, 'cause you make my heart race

Shot me out of the sky, you're my kryptonite
You keep me making me weak, yeah, frozen and can't breathe

Some things gotta get loud
'Cause if not, they just don't make you see
That I need you here with me now
'Cause you've got that one thing

So get out, get out, get out of my head
And fall into my arms instead
I don't, I don't, don't know what it is
But I need that one thing
And you've got that one thing

Now I'm climbing the walls, but you don't notice at all
That I'm going out of my mind, all day and all night

Some things gotta get loud
'Cause I'm dying just to know your name
And I need you here with me now
'Cause you've got that one thing

So get out, get out, get out of my head
And fall into my arms instead
I don't, I don't, don't know what it is
But I need that one thing
And you've got that one thing

Get out, get out, get out of my mind
And come on, come into my life
I don't, I don't, don't know what it is
But I need that one thing
And you've got that one thing

You've got that one thing

Get out, get out, get out of my head
And fall into my arms instead

So get out, get out, get out of my head
And fall into my arms instead
I don't, I don't, don't know what it is
But I need that one thing
And you've got that one thing

Get out, get out, get out of my mind (out of my life)
And come on, come into my life
I don't, I don't, don't know what it is
But I need that one thing
And you've got that one thing


Zong hij zachtjes terwijl hij haar in haar prachtige ogen keek. Hij glimlachte en drukte zachtjes zijn lippen op de hare. Hij glimlachte terwijl hij haar kuste en haalde na een paar seconden zijn lippen van de hare. Zijn ogen twinkelde, tot hji besefte wat hij had gedaan. Hij keek haar schuldbewust aan, ‘sorry ik liet me gaan had ik niet moeten doen’ hij wende zijn hoofd af. Hij keek schuldbewust naar de grond, en keek toen treurig in de ogen van Isaura. Misschien had hij haar wel gekwetst... Had hij haar onnodig pijn gedaan...Hij balde zijn vuisten, waarom deed hij andere mensen toch altijd pijn? Ook al wou hij het niet, een verdwaalde traan gleed over zijn wang. Hij deed de moeite niet om hem weg te vegen.

28 Re: Thinking of cancer op vr feb 03, 2012 10:01 pm

Isaura

avatar
Isaura’s blauwe ogen staarden hem aan. Ze had een tevreden glimlach rond haar lippen. Hij maakte haar zo gelukkig. Hij bewees dat je elkaar niet lang moest kennen om elkaar graag te hebben. Ze voelde zijn hoofd tegen het hare en grijnsde. Zachtjes begon hij te zingen en Isaura luisterde. Ze beet zachtjes op haar lip en merkte dat ze lichtjes bloosde. Ze had haar armen nog steeds rond zijn hals. Voorzichtig klemde ze haar benen rond zijn middel. Ze deed haar rechterbeen rond zijn been zodat hij zeker niet achteruit zou gaan. Ze wou niet dat hij nu afstand zou nemen. Telkens weer als hij dicht bij was voelde ze de vlinders in haar buik. Ze voelde zich zo gelukkig. Vanaf het eerste ogenblik had ze die klik gevonden. Was ze verkocht geweest aan hem. Hij was niet alleen mooi maar had ook nog eens een geweldig karakter. Een soort droomjongen voor haar. Ze voelde zijn lippen op de hare en sloot haar ogen. Haar hart maakte een sprongetje. Ze vergat even te ademen. Alles rondom haar verdween voor de paar korte seconden. Het voelde alsof hij bij haar weg getrokken werd toen de kus beëindigd was. Toen zijn gezicht ineenkeer vertrok naar iets of wat schuldig fronste ze even haar wenkbrauwen. Dacht hij dat ze het niet wilde? Ze schudde zachtjes haar hoofd door zijn woorden. Toen hij wegkeek verwerkte ze even snel zijn reactie. Zijn treurige blik deed haar iets. Ze beet zachtjes op haar lip en liet haar handen op zijn schouders rusten. Ze zag de traan op zijn wang en glimlachte vaagjes. Zachtjes streek ze met haar vingertoppen langs zijn kaak en kwam ze dichter. Haar voorhoofd raakte het zijne. Ze keek in zijn bruine ogen. Ze vlocht haar vingers in zijn haar. Haar lippen raakten de zijne. Ze sloot haar ogen weer. Haar hart maakte een sprongetje. Hun lippen werden weer van elkaar gescheiden. Isaura drukte nog een klein kusje op zijn lippen waarna ze hem weer aankeek. Ze had een lichtte blos op haar wangen. Haar blauwe ogen twinkelden terwijl ze naar hem keek. Hij leek volmaakt te zijn. Alsof hij het missende puzzelstukje was. Het puzzelstukje in haar leven. Diegene waar ze die jaren naar had gezocht. Die ene die forever zou zijn. “Don’t worry” Zei ze met een glimlachje. Waarom had ze hem niet eerder leren kennen? Hij was geweldig en hij had het niet eens door. De radio hoorde je nog vaagjes op de achtergrond. De roze strepen op zijn wangen vond ze echt geweldig. Ze pastten mooi bij zijn ogen. Ze wist niet hoe ze die blik van hem moest beschrijven en zeker niet die wenkbrauwwiebel. Het leek haar te betoveren elke keer als ze naar hem keek. Haar haren zaten nog steeds door elkaar en een lok viel voor haar ogen. Voor ze hem kon wegdoen had Zayn het al gedaan. Ze glimlachtte naar hem en hield haar hoofd schuin. Plots schoot haar een zinnetje te binnen. “Oh boy you got my heartbeat runnin’ away” Fluisterde ze zachtjes in zijn oor. Ze realiseerde zich dat ze haar benen nog steeds rond zijn middel had liggen. Hij mocht niet verder van haar weg gaan. Zachtjes ging ze weer recht staan. Ze keek een beetje naar boven en grinnikte. Ze voelde zich klein tegenover hem. Voorzichtig gaf ze hem nog een kus. Een vals grijnsje stond op haar gezicht. Langzaamaan wandelde ze vooruit waardoor hij wel achteruit moest gaan. Ze had geluk dat ze een inloopdouche had. Een beetje plagen kon geen kwaad in haar ogen. Ze liet hem verder wandelen tot hij onder de douchekop stond. Een heel klein beetje zette ze de kraan open zodat er wat druppels uit vielen. Doordat ze zo dicht bij hem stond viel er ook een druppel op haar neus. Ze lachtte onschuldig naar hem. Om de zoveel tijd vielen er een paar druppels naar beneden. Als ze de kraan nu verder zou openzetten moest hij wel blijven. Ze zou hem niet nat naar huis laten gaan. Als ze zelf nat zou worden zou ze niet erg vinden. Zo zou ze zich toch gaan omkleden bedacht ze zich. Zou ze hem vragen of hij wou blijven? Ze durfde eigenlijk niet. Misschien ging het dan wel heel snel. Maar ze wou hem ook niet laten gaan want dan voelde ze zich weer zo alleen. En Isaura was nu eenmaal een persoon dat helemaal niet graag alleen was. Ze had graag mensen om haar heen. Ze moesten niet persé iets zeggen maar gewoon aanwezig zijn was al genoeg voor haar. Soms had ze graag van die mensen die erg aanwezig waren. Die konden de hele tijd praten en die hun mond stond nooit stil. Soms kon ze daar erg van genieten en kwamen de meest vreemde onderwerpen ter sprake. Zo verzonnen ze dan vreemde dingen en sprongen van het ene onderwerp op het andere. Ze begonnen met paarden en eindigden bij dat ene paar schoenen in de winkel. Ze had zo van die vriendinnen die leefden voor te shoppen. Zo’n meisje was Isaura net niet. Ze hield er wel van als ze een dag niets te doen had maar anders zag je haar niet door de winkelstraten slenteren. Je zou haar nog eerder een stal zien uitmesten dan 20 kleedjes passen. Vroeger had ze het nog makkelijker gehad. Toen moest ze amper zelf kleren kopen. Een styliste ging voor haar shoppen en kocht haar kleren die in de mode waren en haar stonden. Isaura had het superhandig gevonden want dan had zij zich bezig kunnen houden met haar passie, paarden. Ze had ook niets anders aan haar hoofd. Enkel paarden, acteren en zingen. Voor een vriendje had ze geen tijd gehad. Ergens had ze het gevoel dat ze iets had gemist toen ze 16 was geweest. Het inhalen zou ze nog wel. Ze wist ook hoe. De gevoelens die ze nu had pastten perfect in het plaatje. Ze hoopte dat ze dit nog lang zou hebben.

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

29 Re: Thinking of cancer op za feb 04, 2012 1:26 pm

Gast


Gast
Verschillende emoties kwamen bij hem opborrelen, opluchting, geluk maar ook verdriet. Hij was opgelucht dat hij het had gedurfd, en voelde zich in de wolken. Maar het andere deel voelde verdriet waarom had hij het gedaan? Had hij gedacht dat ze hem ook leuk vond, want dat vond hij Isaura wellicht. Hij zoende niet zomaar met een random meisje, zeker niet na belle. Maar Isaura was anders dan die huppeltutjes, die een decollete tot navel tot hun navels hadden en ordinair hun kauwgom zaten te kauwen alsof ze een koe waren. Zijn gedachten werden verstoord door Isaura die over zijn kaak streelde. Haar hoofd kwam dichterbij tot hun voorhoofden elkaar raakte. Zijn ogen keken haar dof aan, hij verdiende haar niet. Hij sloeg zijn blik neer, waarom zou ze hem eigenlijk willen? Haar vingers vlochten zich in zijn korte haar. Hij keek haar verbaasd aan, haar zachte warme lippen raakte de zijne. Hij glimlachte terwijl hij zijn lippen steviger op de hare drukte. Ze had haar ogen gesloten, en leek te genieten van het moment. Hij vormde een pruillipje toen ze haar lippen van de zijne scheidde. Zijn ogen veranderde naar puppy ogen. Hij knipperde een paar keer. Zijn gesmeek werd beloond met een klein kusje op zijn lippen. Hij glimlachte tevreden. Hij streelde met de rug van zijn hand de wang van Isaura. Die lichtte roze gloed kreeg, schattig. Was het woord wat in hem op kwam gewoon schattig. Haar woorden deden zijn glimlach vergroten en zijn ogen twinkelen. Ze leken in een film te zijn gestapt, en de volmaakte scene te mogen spelen. De radio hoorde je zachtjes op de achtergrond, terwijl de badkamer mat verlicht werd. "When I look into your eyes, it's like watching the night sky,Or a beautiful sunrise, well there's so much they hold…" fluisterde hij zachtjes. Ze deed zijn hart op hol slaan zonder dat ze het door had. Een glimlach speelde onbewust op zijn gezicht, ze was gewoon volmaakt. En toch had ze te veel nare dingen mee moeten maken, haar Lilly die overleden was terwijl ze machteloos had moeten toe kijken. En dan ook nog haar ex-partner die geheugenverlies geleden had. Hij voelde haar warme adem langs zijn oor strijken toen ze een zinnetje fluisterde. Hij glimlachte en keek haar teder aan. Zijn vingers streken over de verf en volgde de patronen die hij getekend had. Haar benen waren om zijn middel gesloten zodat hij niet weg zou lopen. Hoewel hij dat zoiezo niet van plan was te gaan doen, en dit mooie moment te verbreken. Ze liet haar benen van zijn middel afglijden en ging zacht rechtop staan. Hij glimlachte toen ze weer een kop kleiner was, ze leek het zelf niet erg te vinden aan haar gegrinnik te horen. Haar lippen raakte voorzichtig de zijne. Hij streelde door haar haar en keek haar gelukkig aan. Een ondeugende grijns verscheen op haar gezicht, ze wandelde langzaam voor hem uit. Hij volgde haar als een gehypnotiseerde robot de douche in. Toen hij eenmaal door had wat ze van plan was het al te laat, koude druppel vielen naar beneden. Hij slaakte een kort gilletje en keek lachend naar Isaura. Een druppel viel op haar neus en spatte uit een. Ze glimlachte onschuldig naar hem, hij zou het haar toch niet kwaddelijk kunnen nemen. Daar was ze te onschuldig voor. Er vielen weer een paar druppels naar beneden, hij glimlachte. En zette nog een stap naar voren zodat ze tegen hem aan stond, hij draaide snel de kraan helemaal open. Hij trok voordat ze er iets tegen kon doen Isaura mee zodat ze ook nat werd. Hij grijnsde, het water werd al snel warmer. Hij nam teerder haar kin in zijn beide handen en drukte teder zijn lippen op de hare. Ze werden beide kletsnat maar het maakte hem niet uit. Hij wou genieten van dit moment, straks zou ze misschien opeens verdwenen zijn. Van de aardbodem verdwijnen en niks meer van zich laten horen. Hij zoende haar passievol, en tikte voorzichtig met het puntje van zijn tong tegen haar onderlip. Hij glimlachte in zichzelf en ging op in zijn kus, vergat de rest van de wereld. Hoorde de radio weg vagen, op dit moment was Isaura het enige wat telde, verder niks. Zijn kleren plakte tegen zijn lijf, z’n haar werd nat. Het water was warm dus een longontsteking krijgen zou hij zeker niet.

30 Re: Thinking of cancer op za feb 04, 2012 9:30 pm

Isaura

avatar
De doffe blik in zijn ogen zindde haar niet. Ze vond hem veel mooier als hij twinkeloogjes had. Zijn ogen hoorden gewoon te stralen net als hij. Ze lachte toen ze zijn pruillipje zag waardoor ze hem nog een kus gaf. Ze voelde de vlinders in haar buik rondfladderen. Het kietelde maar voelde geweldig aan. Waarom was ze hem niet veel eerder tegen gekomen. Zo’n jaar of 5 geleden zou perfect zijn geweest. Dan was haar leven zoveel anders geweest als nu. Ach, ze kon niet klagen. Ze was altijd gelukkig geweest. Anders had ze Kangin nooit gekend en had ze nooit die geweldige jaren met Taylor gehad. Ze voelde zijn vingertoppen haar wang raken en bloosde zachtjes. Ze merkte dat hij erom glimlachte. Ze zou hem ook nog wel zo ver krijgen. Isaura hield ervan om hem elke keer opnieuw uit te dagen. Telkens bleef hij er zo rustig onder als ze weer iets uithaalde. Sommige jongens zouden allang door geflipt zijn geweest om haar streken maar Zayn blijkbaar niet. Zachtjes fluisterde hij iets waarbij ze een zachte ooh niet kon weerlaten. Hij glimlachte om haar woorden en volgde de contouren van de figuurtjes die hij op haar wang had getekend. Ze Glimlachte enkel terwijl haar hartslag op hol sloeg. Hij gaf haar nog een kus toen ze voor hem stond. Ze rook zijn parfum en was verbaasd over zijn goede keuze. Hij rook heerlijk, iets wat haar eerder niet was opgevallen. Hij volgde haar braafjes als een robot terwijl ze haar plannetje uitvoerde. Ze lachte toen hij schrok van het koude water. Haar ogen straalden en lachten mee. Ze gilde verschrokken toen hij de kraan volledig open zetten en keek hem eerst even aan met een pruillipje. Hij kwam dichter bij haar staan waardoor ze haar kin tegen zijn borstkas Ze keek hem aan met een glimlach. Ze voelde haar lippen weer de hare raken. Ze voelde haar hartslag een paar slagen overslaan, ze vergat hoe ze moest ademen. Ze zuchtjes na de kus en keek hem aan. Het water stroomde nog steeds realiseerde ze zich. Ze draaide de doucheknop dicht en streek een natte lok haar uit haar gezicht. Ze nam zijn hand vast en liep de douche uit. Ze gaf hem een handdoek en nam er zelf ook eentje. Ze hield zijn hand vast terwijl ze richting haar slaapkamer ging. Ze droogde haar haren een beetje. Ze trok haar kleedje uit en stond nu enkel nog maar in haar ondergoed. Ze wandelde naar de kast en haalde er ondergoed, een shortje en een topje uit. Ze keek hem even onschuldig aan en draaide haar rug naar hem toe. Ze verwisselde snel van ondergoed en trok het shortje met topje aan. Ze huppelde half naar hem toe. Ze ging op haar bed staan en keek lichtjes naar beneden. “Zo voelt het dus om naar mij te kijken.” Zei ze lachend. Ze hoorde Droopy beneden rondwandelen en een beetje jammeren. Die was natuurlijk gewend dat ze continu bij hem was. Ze trok een pruillipje en keek Zayn aan. Ze had ergens in een doos in een lege kamer nog wel een boxershort van Taylor liggen, die kon hij wel lenen. Ze gebaarde hem van te wachten en zocht tussen de dozen. Uiteindelijk vond ze iets dat hij wel kon aantrekken. Ze kwam terug de kamer binnen met een boxershort Ze hoorde zijn tanden klapperen en grijnsde. Ze nam haar eigen handdoek en legde die rond zijn schouders en gaf hem een knuffel. Ze grijnsde zachtjes. Ze hield triomfantelijk de boxer voor zijn neus en lachte. “Meer heb ik niet, dusss je zit hier vast deze nacht.” Zei ze lachend. Niet dat hij het erg zou vinden om hier te blijven bedacht ze bij haar eigen. Zijzelf vond het ook helemaal niet erg. Ze had juist niets liever. Toen hij de boxer aan had bekeek ze het eens kritish, ze vond het wel leuk staan. Ze vond ook nog ergens een shirt onderaan in haar kast. Er stond in haar geschrift ‘cowboy Kangin’ op. Ze glimlachte vaagjes toen ze het shirt zag. Even werd haar blik treurig maar die werd meteen al terug vrolijker toen ze Zayn zag. Ze gaf hem het shirt. Ze nam een lekker warm deken en wandelde naar beneden. Toen hij in de zetel zat kwam ze bij hem zitten en legde ze het deken over hen heen. Droopy stond kwispelend voor hen en wou mee in de zetel. Isaura keek de hond onschuldig aan en gaf hem een aai over zijn kop. Er was amper plaats voor de gigantische deense dog. Toch sprong hij in de zetel en ging achter Isaura’s benen liggen en legde zijn kop op haar heup. Ze grijnsde even en gaf hem nog een aai. Ze legde haar hoofd weer neer tegen Zayn’s borstkas en hield hem vast. Veel was er niet op tv maar gewoon samen zijn met hem voelde al geweldig. Ze hoorde zijn hartslag waardoor ze rustiger werd. Zo’n momenten wou ze gewoon niet kwijt. Ze hoopte zo dat hij net hetzelfde dacht als haar. Anders zou hij haar toch niet kussen? Hij wist hoe het voelde om iemand te verliezen net als zij. Hij wist net zo goed als haar hoe pijnlijk het kon zijn als er spelletjes gespeeld werden met iemand. Ze wist maar al te goed hoe dat voelde. Toen ze volop aan haar films aan het werken was had ze soms een korte relatie. Echter waren het steeds jongens geweest die het deden om zelf een beetje bekend te zijn. Als ze het beu waren was het gewoon gedaan. Ze lieten haar gewoon achter. Isaura was er altijd kapot van geweest want zij hield wel echt van hun. Misschien liet ze het niet zien maar je merkte het wel aan haar. Daardoor was ze verkeerde dingen gaan doen. Op feestjes was er gewoon een groot risico op. Ze fuifde erop los en riskeerde haar filmrollen om haar verdriet weg te feesten. Nu had ze daar spijt van. Maar nu wist ze tenminste hoe de wereld in elkaar zat en zou dat haar niet meer overkomen. Ze wist dat de gevoelens van Zayn echt waren en dat wou ze niet aan haar voorbij laten gaan. Ze had haar ogen gesloten terwijl ze tegen hem aan lag. In slaap vallen zou ze niet, alleen maar wegdromen en genieten van het samen zijn. Dit kon ze jaren volhouden. Ze wou hem binnenlaten in haar wereld als hij dat wou. Hij zou met de famousheid van haar moeten kunnen omgaan als ze naar haar moeder zouden gaan in amerika. Hij zou tegen paparazzi moeten kunnen als ze eens een uitstap zouden maken. Dat hoorde nu eenmaal bij haar leven. Ze maakte muziek en was model en dat wist hij. Ze zou premières af moeten gaan achter een paar weken. Enkel en alleen omdat nota bene haar hond in een film had meegespeeld. Het klonk dom maar dan hoorde zij aanwezig te zijn. Tuurlijk wou ze Zayn dan niet hier laten in HH. Ach, dat zag ze dan nog wel. Dit weekend kwam Aiko samen met Taylor overgevlogen vanuit Amerika. Ze wou haar hond niet alleen laten overkomen en Tay had aangeboden gehad haar te brengen. Het zou moeilijk zijn voor haar om haar ex in de ogen te kijken. Ze had geluk dat hij hier was voor de première van de laatste twilight film. Anders had ze het nog moeilijker gehad. Nu was hij hier ook nog met Ashley en Robbert. Bij die gedachte rilde ze even. Ashley was niet bepaald haar beste vriendin. Ze hadden ooit serieuse ruzie gemaakt en het had niet veel gescheeld of ze hadden in elkaars haren gehangen. Ze zou gewoon Aiko aannemen en een vriendelijk ‘hye’ uitbrengen en dan zou ze terug vertrekken. Ze wou niet dat Zayn mee zou gaan. Dan zou het nog ongemakkelijker zijn voor haar. Ze wou niet dat Taylor weer eens onbeleefd over zou komen zoals in Amerika toen ze met Geatan daar was geweest. Geatan was haar Amerikaans maatje die soms eens naar HH kwam voor zijn werk. Hij trok heel de wereld rond om met probleempaarden te helpen. Isaura schakelde soms ook zijn hulp in bij jonge paarden die echt niet normaal waren. Zo had ze er ooit wel eentje tussen zitten en Geatan bracht dan meestal een oplossing. Ze keek Zayn even aan en glimlachte eens. Ze legde haar hoofd op zijn schoot en ging op haar rug liggen. “Prrrrrrr” Bracht ze lachend uit. Ja nu zou ze echt moeten kunnen spinnen als een kattin. Ze voelde zijn vingertoppen die door haar haren gingen. Ze ging recht zitten en verstrengelde haar vingers in zijn zwarte haren en gaf hem een kus. Haar tong streelde even over zijn lippen en ze grinnikte eens. Ze kreeg geen genoeg van hem en dat liet ze dan ook wel merken. Ze gaf hem nog een kus en hield haar ogen gesloten. Ze glimlachte tussendoor.


[ik had inspiratie (aa)]

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

31 Re: Thinking of cancer op zo feb 05, 2012 11:27 am

Gast


Gast
Zijn hartslag sloeg een paar slagen over toen Isaura hem instemmend terug kuste. Een zachte grinnik verliet zijn mond toen hij haar hoorde zuchtte. Toen zijn lippen van de hare werden gescheiden. Hij glimlachte toen hij Isaura zo onder de warme waterstralen, ze leek zo teder alsof haar boten zouden breken als hij haar optilde. Isaura draaide de kraan dicht, hij volgde de beweging van haar hand toen ze een natte lok uit haar gezicht streek. Ze nam zijn hand, hun handen leken voor elkaar gemaakt te zijn. Hoe cliché. Hij grinnikte en liep met Isaura de douche uit. Ze gaf hem een zachte handdoek en nam er zelf ook een. Hij geeuwde en keek slaperig naar Isaura. Hij was al lui en de warme douche maakte het er niet beter op. Hun handen verstrengeld liepen ze naar haar slaapkamer, terwijl ze een spoor van druppels achterlieten. Isaura droogde haar haren, Zayn volgde haar voorbeeld. Hij keek ongemakkelijk toen ze aanstalten maakte om haar kleedje uit te trekken, ‘moet ik e-‘ verder kwam hij niet want Isaura had haar kleedje al uitgetrokken. Ze stond er enkel in haar lingerie, onbewust voelde hij zijn wangen branden. Ook haar lingerie was nat geworden merkte hij op, de blos die eerst lichtelijk op zijn wangen stond, veranderde in een tomaatrode kleur. Ze wierp hem een onschuldige blik toe toen ze voor de kast stond met haar nachtkleding in haar handen. Hij wou zijn blik neerslaan maar zijn ogen bleven branden op de blote rug van Isaura. Alles aan haar leek perfect in evenwicht te zijn, hij verplaatste zijn gezicht naar zijn andere been en keek ongemakkelijk. Toen ze omgekleed was huppelde ze naar hem toe, hij grinnikte. Haar persoonlijkheid beviel hem, heel erg zelfs. Hij had nu al een tijd niet aan belle gedacht besefte hij. Schuldgevoel borrelde op, hij onderdrukte het. Belle wil dat je gelukkig bent, zei een zacht stemmetje in zijn hoofd. Meestal was het een schreeuwerige stem waar hij niet naar luisterde, maar deze stem klonk bijna zoals die van belle. Dus voor een keer luisterde hij ernaar. Hij zou gelukkig worden…Voor belle. Isaura was op haar bed gaan zitten, die er erg uitnodigend uit zag. Hij geeuwde weer, en keek haar verontschuldigend aan. Hij grinnikte en streek over haar haren die al wat minder nat waren. Ze keek hem met een pruillipje aan, hij reageerde erop door met zijn ogen te knipperen. Ze gebaarde dat hij moest wachten, hij knikte. Onder hem was een natte plek van zijn haar en kleding ontstaan. Daar ging haar vloerbedekking. Isaura was aan het rommelen in dozen, hij glimlachte. Het was leuk om haar zo druk bezig te zien. Hij hoorde Droopy jammeren, die was er zeker niet aan gewend dat hij Isaura moest delen. Hoewel hij Zayn leek te accepteren. Kippevel stond op zijn huid, zijn tanden klapperde onbewust op elkaar. Isaura was de slaapkamer uit gelopen, hij hoorde haar rommelen. Waarschijnlijk in de kamer hiernaast. Hij kruiste zijn armen voor zijn borstkast om wat warmte vast te houden. Ze kwam terug de kamer in met een boxershort, ze glimlachte toen ze hem zag klappertanden. Hij gunde haar een nep-boze blik. Ze nam haar eigen handdoek en legde die om zijn schouders. Hij knikte dankbaar, meer kon hij niet zeggen met zijn geklappertand. Ze hield het boxershort voor zijn neus en grijnsde triomfantelijk. Hij glimlachte zachtjes, nee dat hij hier vast zat vond hij niet bepaald “erg”. Hij nam de boxer aan, hij deed zijn bovenkleding uit. Hij rilde koud… Zijn broek volgde, hij wende zich half van Isaura af en schoot snel in de boxer. Hij vroeg zich altijd af waarom meiden boxers en andere kledingstukken van hun ex bewaarde. Bij die gedachte grimgrasde hij, ‘hij is hopelijk wel gewassen hé?’vroeg hij bitter. Brrr het idee, alleen al. De kritische blik van Isaura deed hem blozen, hij rilde nog steeds. Hij sloeg zijn handdoek was vaster om hem heen, en keek Isaura met smeekoogjes aan. Dat had blijkbaar effect want ze begon in de kast te zoeken. Ze vond een t-shirt. Toen hij het naderhand bekeek zag hij dat er cowboy kangin op stond intresting. Hij besloot er niet te veel over na te denken en trok het snel aan, ze had nu wel lang genoeg naar zijn six-pack gekeken. Isaura griste nog snel een warm deken mee voordat ze voor hem de trap af ging. Beneden werden ze begroet door Droopy, die een aai over z’n kop kreeg. Hij volgde Isaura naar de zetel, hij liet zich vermoeid in de zetel zakken Isaura kwam bij hem liggen. En trok het warme deken over hun heen. Droopy keek hun vrolijk aan, oh god wou hij er ook bij? Isaura keek het dier met een onschuldige blik aan. Het dier klom op de zetel, wat maar net paste en ging tegen Isaura aan liggen. Iets van triomfen was in zijn blik te zien. Zayn zuchtte en glimlachte naar het gekke beest. Isaura legde haar hoofd op zijn borstkast, en sloeg haar armen om zijn middel heen. Hij glimlachte tevreden en aaide over haar vochtige haren. Op tv was niet veel intressants, dus haakte Zayn al snel af en richtte zijn aandacht op Isaura. Ze lag ontspannen tegen zijn borstkast. Hij glimlachte, ze was zo onschuldig hoe had iemand haar pijn durven doen? Het was alsof je een wollig konijntje aan z’n oren trok als je Isaura pijn deed. Hij keek Isaura slaperig aan en liet zijn hoofd op de leuning ruste. Hij glimlachte toen hij zag hoe droopy met zijn monsterlijk grote kop op de heup van Isaura lag. En zich niet bewust leek te zijn dat hij een enorme hond was. Hij keek weer naar Isaura, hun ogen ontmoete haar. Onbewust speelde er een glimlach op zijn lippen, ze legde haar hoofd op zijn schoot en draaide zich op haar rug. ‘Prrrrrr’ bracht ze lachend uit. Hij grinnikte en moest denken aan de limousine rit. Zijn vingertoppen streken door haar. Isaura kwam overeind en liet haar handen door zijn haar glijden. Hij glimlachte onbewust, haar lippen raakte de zijne. Een bom van emoties leek in zijn maag te ontploffen, hij glimlachte terwijl hij haar terug kuste. Haar tong streek over zijn lippen, hij bracht een gesmorde kreun uit. Vresselijk was het als ze hem plaagde. Ze haalde haar lippen van de zijne. Een klein kusje kwam er nog vanaf waarna ze haar ogen sloot en glimlachte. Hij trok een pruillipje wat ze natuurlijk niet kon zien bedacht hij zich. Hij glimlachte, bij zijn idee. Teder drukte hij een klein kusje op haar beide oogleden zodat ze ze opende. Hij glimlachte, toen zijn actie was geslaagd en keek haar lachend aan. Hij pakte haar half op zodat ze op zijn schoot zat en droopy geërgerd opkeek. Maar toen hij zag dat het Zayn het was liet hij zijn kop weer rustte. Hij streelde over haar wangen. De figuurtjes waren verdwenen. Hij streelde met zijn wijsvinger van haar kaak naar haar nek. Kippenvel ontstond hij grinnikte, she likes. Hij drukte een kus op haar voorhoofd en duwde daarna zijn voorhoofd voorzichtig tegen de hare. Hij stak plagend zijn tong uit terwijl hij haar in d’r ogen. Keek. Zijn lippen raakte de hare, zijn hart sloeg een paar tellen over. Hij streelde plagend met zijn tong langs haar lip, om toestemming vragend. Onbewust vormde zijn lippen een glimlacht toen zijn lippen op de hare waren gedrukt


(Me to, door jou, alleen niet zo goed ^^')

32 Re: Thinking of cancer op zo feb 05, 2012 9:50 pm

Isaura

avatar
Isaura lachtte toen ze merkte hoe rood hij was geworden doordat ze gewoon in haar lingerie stond. Toen hij zijn natte shirt had uit getrokken zag ze tot haar verbazing dat hij een sixpack had. Ze kreeg een scheve glimlach op haar gezicht en kon het niet laten hem een knuffel te geven. Ondanks dat hij klappertande voelde hij lekker warm aan. Ze stak haar tong uit dankzij zijn nepboze blik. Ze vond het geweldig dat hij gevoel voor humor had. Zo'n jongen had ze gewoon nodig. Eentje die ze continu kon uitdagen zonder dat er ruzie van kwam. Isaura was nu eenmaal een echte speelvogel die mensen graag uitdaagde. Isaura schoot hardop in de lach door zijn bittere opmerking. "Nee, hij licht hier enkel al meer als 2 jaar ongewassen in een doos te stinken." Zei ze lachend. Ze zag dat de boxer hem perfect pastte. hij was dan misschien breed qua schouders als tay, zijn middel was even slank. "Tuurlijk is ie gewassen gekkie en ga je nou niet afvragen waarom het hier nog ligt. Ik heb gewoon alle oude spullen uit het vakantiehuisje gehaald." Merkte ze daarna op. Ze wist dat sommigen het vreemd vonden dat ze nog kleren had van Tay. Ze moest ze eigenlijk nog steeds teruggeven maar dan moest ze hem eerst zien. Al had ze daar amper zin in. Ondanks dat ze nog vrienden waren kon hij het niet laten om domme opmerkingen te maken als ze een relatie had. Isaura had een paar korte relaties gehad nadat ze gescheiden was geweest van Taylor. Zo ging het onder de sterren. Haar manager koppelde haar dan aan een of andere kerel waardoor ze weer meer succes zou krijgen en daarna liep hun relatie zogezegd op de klippen door de drukke schema's. Ja zo was het zo vaak gegaan. Ze lachtte toen ze zijn kreun hoorde. Ze vond het leuk om hem uit te dagen. Ze merkte dat hij meer en meer op haar uitdagingen in zou gaan gaan en dat was maar goed ook. Straks zou ze hem nog verder krijgen dacht ze. Nee, meer als slapen zou er niet van komen. Zo iemand was Isaura niet. Ze liet alles op zijn tijd komen. Ergens leek het alsof ze een koppel waren. Dat vond ze wel leuk klinken. Of ze aan de toekomst dacht? Niet acht als ze eerlijk mocht zijn. Hij tilde haar een beetje op zodat ze op zijn schoot zat. Er ging een rilling over haar rug toen hij met zijn vingertoppen langs haar hals streek. Ze grijnsde even. Ze zag zijn glimlach en tuitte haar lippen even. Zijn voorhoofd raakte het hare aan. Hij stak zijn tong uit en Isaura trok speels haar wenkbrauwen op. Zijn tong streek langs haar lippen, alsof hij toestemming vraagde. Ze glimlachtte en haar tong raakte de zijne. Ze had haar ogen gesloten en kwam dichter bij hem. Haar slanke vingers waren in zijn haar verstrengeld. Een zacht zuchtje ontsnapte. Droopy jammerde wat doordat hij zijn kussen kwijt was. Hij stond recht en sprong van de zetel. Hij ging op zijn eigen zetel liggen langs de open haart. Met grote ogen keek hij toe. Isaura keek hem niet aan. Ze had enkel oog voor Zayn. Ze nam de afstandsbediening en zette de televisie uit. Ze geeuwde eens en keek hem aan met slaapoogjes. "Kom" Zei ze zachtjes. Waren ze nu werkelijk voor een kwartiertje naar beneden gekomen? Het leek te zijn van wel. Ze liet de slaapkamerdeur op een kiertje. Droopy zou waarschijnlijk 's morgens wel aan het voeteinde liggen. Ze liet Zayn zitten op de hoek van het bed en ging voor hem staan. Ze gaf hem een kus en keek hem onschuldig aan. Ze kwam dichter en ging op zijn schoot zitten. Zachtjes gaf ze hem nog een kus. Hij ging liggen en Isaura grijnsde eens. Ze trok de deken over hen en ze legde haar langs hem. Haar hoofd lag op zijn borstkas. Ze had haar ogen gesloten. Plots ging ze recht zitten en werkte haar bh los. Ze legde hem langs bed en ging terug tegen hem aan liggen. Ze keek hem een beetje onschuldig aan. Isaura sloot haar ogen weer en legde een been over het zijne. Precies alsof ze wou voorkomen dat hij weg zou gaan.

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

33 Re: Thinking of cancer op ma feb 06, 2012 7:45 pm

Gast


Gast
Hij liet een scheve glimlach verschijnen toen Isaura hem hugde, hij wreef even over haar rug en lachte om haar toen ze haar tong naar hem uitstak. Gelukkig verzekerde Isaura hem ervan dat de boxer gewassen was. Blijkbaar had zij en haar vorieg partner een vakantie huisje gehad waar nog een aantal spullen van hem inlagen. Hij grinnikte eens, ‘sorry honey, je hoeft het niet uit te leggen’ antwoordde hij onschuldig. Hij voelde haar lippen omhoog krullen tot een glimlach toen hij met zijn tong langs haar lip streek. Zijn hart sloeg een tel over toen hij haar tong langs de zijne streelde. Hij ging op in zijn zoen en stopte er al zijn gevoelens in. De slanke vingers van Isaura was in zijn haar gevlochten, hij glimlachte en streek voorzichtig over haar haar en duwde haar wat dichter tegen hem aan. Isaura zuchtte zachtjes, toen hun lippen weer van elkaar gescheiden werden. Hij glimlachte naar haar en friemelde aan zijn strecher. Droopy was in zijn eigen zetel gekropen en keek hun met grote ogen aan. Zayn grinnikte en merkte dat het geluid van de tv was gestopt. Vragend keek hij Isaura aan, ze had slaapoogjes en geeuwde. Hij grinnikte en volgde haar naar boven toen ze vroeg of hij mee kwam. Hij volgde Isaura de trap op en zag toen hij in de slaapkamer stond dat ze de deur op een kiertje had gezet. Waarschijnlijk kwam Droopy ’s avonds bij haar liggen. Hij grinnikte kort en geeuwde slaperig. Hij ging op de hoek van het bed zitten en keek Isaura slaperig aan. Ze kwam voor hem staan, ze boog voorover om hem een kus te geven. Hij glimlachte nog net voordat haar zachte lippen op de zijne werden gedrukt. Ze keek hem onschuldig aan, Zayn wist langzamerhand wel wat die betekende. Hij glimlachten naar haar, ze kwam dichterbij en liet zich op zijn schoot vallen. Hij grinnikte en streek over haar rug. Voorzichtig gaf ze hem nog een kus, voordat hij ging liggen. Ze grijnsde merkte hij op, ze kwam bij hem liggen. Met haar hoofd op zijn borstkast, sloeg ze het deken over hem heen. Hij bromde slaperig en sloot zijn ogen. Het was heerlijk warm onder de dekens en Isaura tegen hem aan. Hij deed slaperig zijn ogen open toen Isaura plots uit zijn armen verdween. Hij hief zijn hoofd iets en zag dat ze bezig was met haar bh. Hij bloosde, hij hoopte maar dat ze het niet kon zien in het donker. Ze keek hem even onschuldig aan voordat ze weer tegen hem aankroop en haar been over zijn been sloeg. Hij grinnikte, ‘I’m going nowhere honey’ fluisterede hij zachtjes in haar oor. Hij sloot tevreden zijn ogen en trok zijn benen een beetje op, hij sloeg zijn armen om Isaura’s buik en trok haar wat dichter tegen hem aan. Hij legde zijn hoofd tegen haar aan, en sloot zijn ogen. Het laatste wat hij hoorde voordat hij tevreden in dromenland gleed was de ademhaling van Isaura en het geruststellende geklop van haar hart.


The next day
____________________________________________________________________________________
Beweging aan zijn voeten maakte hem wakker, hij keek slaperig op en verwachtte een rottweiler te zien. Maar tot zijn schrik zag hij een reus van een beest dat vrolijk op het voeteneind naar hem stond te kijken. Hij kreunde zachtjes en liet zich weer op het kussen vallen. Waar was hij? Hij wreef over zijn voorhoofd en trok een grimgras. Hij keek nog ’s naar de Deense dog. Owjah hij was bij Isaura met haar ‘droopy’. Gerustgesteld met die gedachte liet hij zich weer op het kussen zakken.Een paar minuten bleef hij liggen voordat hij weer omhoog schoot, waar was Isaura. Hij taste op het lege bed naast hem. Hij wreef in zijn ogen en kwam overeind zitten, zijn rug steunde tegen de achterwand van het bed. Droopy kwam vrolijk naar hem toe en kwam op het kussen naast hem zitten, Isaura en hij hadden blijkbaar op een deel geslapen. Droopy liet een blaf horen. Zayn grinnikte en sloeg een arm om het beest heen. Hij likte zijn oor, hij leek hem helemaal te vertrouwen. Hij liet zich weer onder de dekens zaken en keek met slaperig gezicht de kamer rond. Isaura was nergens te bekennen. Hij hoorde voetstappen op de trap, snel sloot hij zijn ogen en liet zich verder onder de dekens zaken. Hij deed net of hij sliep, hij wou wel weten hoe Isaura hem wakker zou maken…

(sorry als ik téveel in vul, zeg het vooral)

34 Re: Thinking of cancer op ma feb 06, 2012 9:00 pm

Isaura

avatar
Ze viel al snel in slaap. Enkels Zayn's rustige ademhaling en het geklop van zijn hart waren de laatste dingen die ze nog hoorde. De volgende morgen was ze eerder wakker als hem. Droopy lag op het bedeinde en begon te kwispelen. Isaura gebaarde dat hij stil moest zijn. De hond veerde automatisch recht en gaf haar een lik over haar wang. Isaura grijnsde en stond recht. Zayn lag nog vredig te slapen dus liet ze hem liggen. De legde de deken verder over hem heen en nam wat standaart kleren. Ze trok een shirt en een vestje aan en daarna haad paardrijbroek. Ze deed automatisch lange sokken en haar paardrijschoenen aan. Ze wenkte Droopy dat hij mee moest komen. Na de paarden zou ze wel snel douchen. Droopy volgde haar de trap af en liep voor haar uit toen ze buiten was. Ze nam eerst de twee jonge ruinen Ramassato en Aladan mee naar buiten. De twee leken half te dansen terwijl ze luid briesent richting de weide gingen. Daarna haalde ze Cindaoh uit zijn stal. Florentinio nam ze eerst even mee naar de longeerpiste. Ze liet hem een kwartiertje aan elke kant lopen en haalde hem daarna naar het midden. Ze beloonde hem en knuffelde nog even met hem. Florentinio genoot ervan als hij aandacht kreeg. Ze bracht hem daarna naar de grote weide waar Cindaoh ook instond. Beide paarden gingen er spelend vandoor. Isaura lachtte en ging naar binnen. Ze droogde Droopy's poten af en ging muisstil naar boven. Het was amper een uur of acht 's morgens. Zayn sliep nog zag ze. Droopy kwam langzaam de trap op gewandeld en keek haar kwispelend aan. Ze gaf hem een aai over zijn kop en nam andere kleren. Ze nam een skinny jeans en een shirt. Ze zocht ook naar een leuk paar sneakers die makkelijk zouden zitten. Ze ging snel douchen. Toen ze uit de douche kwam zag ze de camera liggen. Ze zette hem aan en bekeek de foto's van gisteren eens snel. Wauw, ze waren eigenlijk echt mooi. Een zachtte rilling gleed over haar rug bij het zien van Zayn. Ze betrapte haarzelf erop dat ze een glimlach van oor tot oor had. Ze droogde haar snel af en deed haar kleren aan. Ze droogde haar haren en keek daarna op de klok. Ze was haast een uur bezig geweest om haar klaar te maken. Ze kon Zayn nu wel makkelijk wakker maken. Ze ging de kamer terug in. Droopy zat op het bed. Isaura kreeg een speels grijnsje op haar gezicht. Ze ging over hem zitten en gaf hem zachtjes een kusje op zijn wang. Daarna drukte ze zachtjes een kus op zijn mond. Ze glimlachtte speels en wenkte Droopy. De hond snuffelde vrolijk aan zijn gezicht en stond te kwispelen. Isaura wees naar de wang van Zayn en keek Droopy aan. "Geef Kusje" Zei ze tegen hem. Droopy gaf hem een lik over zijn hele wang. Isaura zag hoe Zayn een vies gezicht trok en overeind wou komen. Ze hield hem tegen en wenkte Droopy nog eens. "Geef kusje." Zei ze nog eens. Droopy blaftte vrolijk en gaf Zayn nog een lik. Droopy sprong luid blaffend van het bed en gooide zijn kont in de lucht. Isaura keek Zayn onschuldig aan en veegde over zijn wang. Zo zat hij nog helemaal onder Droopy zijn kwijl. Ze gaf hem een kus en kwam van hem af. Ze keek hem onschuldig aan. Droopy leek zich van geen schuld bewust. "Good morning honey" Zei ze vrolijk. Ze voelde de vlinder opvliegen terwijl ze in zijn ogen keek. Ze voelde een rilling over haar rug heen gaan terwijl ze haar armen rond zijn middel had liggen. Ze legde haar hoofd tegen het zijne en sloot haar ogen. Zijn heerlijke geur drong haar neusgaten binnen. "Waaraan heb ik jou verdiend?" vroeg ze fluisterend in zijn oor. Waarschijnlijk zou hij vandaag naar huis moeten, dik tegen haar zin. Maar ze wou ook meer over hem te weten komen, over zijn verleden. Hij was eigenlijk heel veel op korte tijd over haar te weten gekomen. Ze opende kreunend haar ogen en liet hem los toen haar gezien afging. Ze rolde met haar ogen en nam op. 'Hey Tay, Why do you call?' Vroeg ze koeltjes. De vrolijke stem aan de andere kant van de lijn zei iets over een vliegtuigvlucht van zaterdag. Isaura kon het niet laten om nerveus met haar voet te tikken terwijl ze op Zayn's schoot ging zitten. 'Yeah I told it ya. Saterday. I'm gonna pick up Aiko, say hello and goodbye and that's it. I don't wanna drink something. okay, bye' zei ze en legde af. Ze zuchtte zachtjes en begon op haar lip te bijten. Ze keek Zayn verontschuldigend aan. "Sorry" Fluisterde ze zachtjes. Ze had het niet graag als mensen hoorden als ze met haar ex belde. Als de paparazi erbij was deed ze alsof ze hem nog als een vriend zag maar dat deed ze eigenlijk niet meer. Er was teveel veranderd daarvoor. Ze keek Zayn weer aan en gaf hem een kus. Ze ging met haar tong langs zijn lip en vroeg toestemming. Ze had haar ogen gesloten en kwam dichter bij hem. Je merkte dat het een kus was vol met liefde en passie.

[nee hoor is niet erg, vond het juist makkelijker zo haha Very Happy]

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

35 Re: Thinking of cancer op di feb 07, 2012 5:14 pm

Gast


Gast
Hij hoorde het bed lichtelijk kraken onder het gewicht van Isaura. Hij moest een glimlach in houden en hield zijn ogen nog steeds gesloten. Hij voelde hoe ze haar gewicht verplaatste en een kusje op zijn wang drukte. Hij glimlachte onbewust, een kus met haar zachte lippen op zijn mond deed hem slaperig brommen. Hij moest natuurlijk nog wel doen alsof hij sliep héa?. Hij hoorde dat er nog iets op het bed zich verplaatste, hij fronste lichtelijk. Wat ging ze met Droopy doen? ‘Geef kusje’ hoorde hij haar heldere stem zeggen. Zijn frons werd dieper, was er nog iemand in de kamer? Het werd hem al snel duidelijk toen een natte tong over zijn wang likte en een spoor van kwijl achterliep. Hij vertrok zijn gezicht en wou overeind komen. Hij gromde zachtjes toen hij voelde dat ze hem tegen hield, het commando klonk nog een keer. Droopy gaf hem nog een natte lik. Hij trok een vies gezicht, maar bleef koppig met zijn ogen dicht liggen. Hij hoorde Droopy blaffen, hij grimgraste, kwijl droop over zijn wang. Jak gewoon té ranzig, zelfs Lorcan gebruikte nog minder kwijl. Hij opende met tegen zin zijn bruine kijkers en keek recht in die van Isaura. Meteen ontstond er een glimlach ook al was het onbewust. Ze keek hem onschuldig aan en veegde over zijn wang. Ze zat nog steeds half op hem, niet dat hij dat erg vond. Haar lippen drukte nog op de zijne voordat ze van hem af ging. Hij glimlachte magertjes naar haar en pakte toen het dekbed vast en veegde daarmee over zijn wang. Het was haar hond, hij glimlachte liefjes naar haar. En stak zijn tong naar haar uit, ‘Goodmorning honey’ zei ze vrolijk. Hij grinnikte en glimlachte,’also good morning, sweetie’ Ze sloeg haar armen rond zijn middel en legde haar hoofd tegen de zijne. Hij glimlachte, hij wreef met zijn vingertoppen over haar hoofd. Hij snoof ongemerkt haar geurtje op. ‘Waaraan heb ik jou verdiend?’ fluisterde ze in zijn oor. Hij grinnikte zachtjes en drukte een kus op haar kruin. Ze had haar ogen gesloten merkte hij op. Hij wreef voorzichtig over haar oogleden en glimlachte naar haar. Haar mobiel ging af en hij liet haar los. Ze nam op, hij probeerde niet te luisteren wat moeilijk ging. Hij herkende de naam tay, was dat niet die zak. Die zich niks meer herinnerd had toen hij een ongeluk had gehad? Hij balde onbewust zijn vuisten samen en probeerde rustig te blijven. Het liefst zou hij nu de mobiel van Isaura uit haar handen rukken en eens goed duidelijk maken aan die jongen wat voor’n zak hij was. Zayn ging wat rechter zitten en liet Isaura op zijn schoot zitten. Ze leek licht nerveus te zijn, aan de manier hoe ze sprak en met haar voet tikte. Hij ving op dat ze zaterdag een of andere aiko die ze moest ophalen. En dat ze geen zin had om iets te drinken. Ze hing na een paar woorden op en zuchtte zachtjes. Hij glimlachten naar haar, ze zag er onweerstaanbaar uit als ze zo onzeker op haar lip zat te bijten. Ze keek hem verontschuldigend aan, en bood haar excuses aan. Hij glimlachte enkel en trok haar wat dichter tegen hem aan, ‘doesn’t care sweetie’ zei hij tegen haar kruin. Ze keek hem even aan met haar prachtige kijkers en drukte haar zachte lippen op de zijne. Ze streelde met haar tong langs zijn onderlip en leek om toestemming te vragen. Hij glimlachte onbewust toen ze dichter tegen hem aankroop. Hij opende zijn mond iets en zijn tong ontmoette de hare. Hun tongen speelde een tijdje een liefdesspel. Ze zoende hem vol passie en liefde, hij glimlachte onbewust. En sloot zijn armen om haar middel heen en trok haar nog wat dichter tegen hem aan. Hij hoorde haar hartslag en rook haar onweerstaanbare geur. Hij drukte nog een zachte kus op haar kruin toen hun lippen weer los van elkaar kwamen. ‘You’re to good for me’ fluisterde hij zachtjes tegen haar haren. Hij glimlachte en keek toen de kamer rond, opzoek naar zijn kleding. Hij vond ze op een stoel, zijn broek leek droog zijn trui nog niet. Het maakte hem niks uit, zonder shirt zou het ook wel gaan. Hij glimlachte toen hij naar Isaura keek, she looks good. Ze had een skinny jeans aan dat haar ronding bedrukte en haar dus goed stond. Hij glimlachte toen hij zijn blik over haar heen liet glijden en drukte een kus op haar voorhoofd. ‘you’re beautiful’ fluisterde hij in haar oor. Hij strekte zijn armen en geeuwde luidruchtig. Hij keek haar verontschuldigend aan, ‘I’m sorry’ mompelde hij. Hij kwam overeind en tilde Isaura even op om haar vervolgens weer op het bed neer te leggen. Hij liep lui naar zijn kleding. Zijn broek was inderdaad droog, zijn trui was nog klam. Hij pakte zijn broek en gebaarde naar zijn boxer. ‘Mag ik ‘m nog even houden?’ vroeg hij terwijl zijn ogen haar vragend en smekend aankeken. Hij wachtte haar antwoord niet af en schoot in zijn broek. Zijn trui was nog te nat dus die liet ie liggen. Hij stapte met onbloot bovenlijf met een glimlach op Isaura af. Hij boog zich over haar heen en drukte een kus op haar lippen, hij glimlachte naar haar. Zijn handen kietelde haar overal. Hij grinnikte en ontweek handig haar benen en armen die om zich heen sloegen. Hij stak een tong naar haar uit, ‘genade?’ vroeg hij toen hij even stopte. Toen ze niet het gewenst antwoord gaf begon hij haar weer te kietelen tot ze zei wat hij wou. Hij grinnikte nog even na en liet zich naast Isaura op het bed vallen. Hij geeuwde lui en keek naast zich, hij rolde zich om op zijn zij en keek haar met een glimlach aan. Zijn vingertoppen streelde voorzichtig haar kaaklijn. Kippenvel ontstond op zijn armen en buik. Stond het raam open ofzo, hij rilde en glimlachte even. Hij trok Isaura naar hem toe en legde zijn hoofd op zijn schouder. Hij bromde tevreden. Het lichaam van Isaura warmde hem op, alleen zijn rug was nog onbedekt. Hij legde het haar van Isaura op een schouder zodat haar nek zichtbaar werd. Hij drukte kleine kusjes in haar nek en grijnsde tevreden toen kippenvel ontstond. Hij wreef nog even met zijn vingertoppen over haar nek en draaide haar hoofd voorzichtig en gaf een kus op haar neus. Plagend stak hij zijn tong uit en wiebelde met zijn wenkbrauwen.

(dikgedrukt is btw een link als je het nog niet wist ^^')

36 Re: Thinking of cancer op di feb 07, 2012 10:20 pm

Isaura

avatar
Isaura lachtte even onschuldig en gaf hem een kus. "naah, you for me" Fluisterde ze koppig terug. Isaura kon enorm koppig zijn als ze haar gelijk wou halen. Ze stond in zijn armen terwijl hij luid geeuwde. Zij had haar ogen gesloten en bleef rustig tegen hem aan staan. Ze werd terug op het bed gezet. Met een pruillipje volgde ze zijn handelingen. Ze trok tevreden haar wenkbrauwen op bij het zien van zijn sixpack. Ze knikte afwezig op zijn vraag. Ze kroop in elkaar toen hij haar begon te kietelen. Ze lachte het vrolijk uit en probeerde hem tegen te houden. Toen hij iets zei over genade hield ze haar lippen op elkaar geklemd. Hij ging verder met zijn marteling. Ze trok een pruillipje. Hij hield op en trok haar dichter bij hem. Isaura glimlachtte tevreden en legde haar hand op zijn bekken. Ze kreeg kippenvel toen hij haar kusjes gaf in haar nek. Ze ging dichter bij hem liggen. Ze gaf hem een kus in zijn nek, net onder zijn oor. Ze volgde zijn kaaklijn. Bij zijn sleutelbeen hield ze even halt. Ze lachte zachtjes waarbij haar adem langs zijn nek streek. Haar voorhoofd raakte het zijne waarbij ze hem een kus gaf. De kleine kusjes volgden elkaar sneller op. Isaura had een speelse lach op haar gezicht staan. Ze wist dat Droopy nog in de kamer was. Ze kwam een beetje rechter en keek de hond streng aan. Ze gebaarde hij dat hij naar beneden moest gaan. De hond luisterde gehoorzaam. Ze ging weer tegen Zayn aan liggen en had een glimlach op haar gezicht staan. Het voelde heerlijk om bij hem te zijn. "Je bent schattig als je slaapt." Zei ze met zachte stem. Ze gaf hem een lief kusje op zijn neus en keek hem aan. Ze kon hem een beetje vergelijken met een puppy. Zo mooi dat je gewoon verliefd moest worden op dat gezichtje. Enkel bleef hij mooi en schattig en niet zoals een puppy die minder schattig werd. Droopy had ze niet gekend als puppy maar die was vast ook ongeloofelijk schattig geweest. Zo'n rimpelpuppy ofzo. Ze werd betoverd door zijn wenkbrauwwiebel. Ze smolt haast weg. Het was zo leuk om te zien. Telkens als hij iets liefs ging doen bij haar merkte ze dat aan zijn schouders. Die kwamen altijd net dat centimetertje naar boven doordat ze kleiner was. Ze vond het echt schattig om te zien. Hij draaide zich op zijn rug en Isaura leunde tegen hem aan. Ze drukte zich op met haar ellebogen en keek hem aan. Met haar vingertoppen volgde ze de contouren van zijn wenkbrauwen via zijn kaaklijn over zijn sleutelbeen naar zijn borstkas. Ze gaf hem nog een kusje en stond daarna recht. Ze rekte haar hand naar hem uit en hielp hem recht. Ze hield zijn hand vast terwijl ze naar beneden gingen. Ze wandelde naar de koelkast en haalde het beleg eruit. Ze nam afbakbroodjes en duwde ze in de oven. Ze dekte voor de rest ook de tafel. Ze ging bij Zayn in de zetel zitten en keek hem aan. Ze zat in kleermakerszit tegenover hem. Haar ogen vlogen eens over hem heen. "Wat gaan we vandaag doen?" Vroeg ze nieuwschierig. Ze hoopte er een beetje op dat ze vandaag de hele tijd samen konden zijn. Misschien dat ze zelfs iets over hem te weten zou kunnen komen. Ze wou meer over hem weten, over zijn verleden. Ze wist amper iets van hem terwijl hij al heel veel wist. Enkel toen ze nog jong was wist hij niet. Misschien kon ze dat nog vertellen. Ze keek even naar de foto aan de muur van haar en Chika. Ze glimlachte even. Chika's naam kwam over haar lippen zonder dat ze geluid maakte. Ze had vrede genomen met de dood van Chika. Ze was oud mogen worden. Isaura had haar jaren gehad en had de beste tijden met haar mee gemaakt. Ze had de tijd genomen en afscheid te nemen van haar viervoeter. Mensen hadden haar gek verklaard gehad als ze met Chika rond liep. Ze praatte tegen haar alsof ze een mens was. Chika begreep echt alles. Zonder woorden gaf ze je oplossingen op problemen en zorgde ze ervoor dat je geen ruzie kon blijven hebben. Aiko leek wel op Chika. Alleen was Aiko een tintje lichter en nog een stuk vrolijker. Aiko was een pracht van een shiba als je het haar vroeg. Ze was benieuwd wat Zayn van haar zou vinden als hij haar zaterdag zou zien.

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

37 Re: Thinking of cancer op wo feb 08, 2012 6:02 pm

Gast


Gast
Hij had geglimlacht toen ze koppig terug gefluisterd had dat hij te goed voor d’r was. Ze had hem kleine kusjes gegeven waardoor hij elke keer dat haar lippen zijn huid raakte een tinteling voelde. Niet onaangenaam zoals bij koude handen die kennis maakte met warme lucht, maar eerder een tinteling van geluk, opwinding en liefde. Haar speelse glimlach deed hem lichtjes grommen. Hij hield haar polsen vast en grinnikte. Hij duwde een kus op haar mond en volgde via haar neusbrug naar boven tot hij bij haar kruin kwam. Hij keek haar nog even ‘streng’ aan en liet haar toen los. Hij keek beledigd, ‘ik ben niet schattig oké’ zei hij met een beledigd gezicht. Hij keek haar nog even boos aan en toverde toen een stralende glimlach te voorschijn.’Maar jij integendeel’ fluisterde hij. Hij had haar niet zien slapen, jammer genoeg. Maar hij kon het zich wel goed voorstellen hoe ze met haar ogen gesloten en een vredige glimlach, opgekruld lag te slapen. Hij glimlachte bij die gedachte,Isaura was ook op haar rug gerold en steunde op haar ellebogen. Ze keek hem aan, hij glimlachte onbewust. Hij kon gewoon niet, niet glimlachen als ze naar hem keek. Haar vingertoppen gingen over zijn wenkbrauwen en ging via zijn kaaklijn over zijn sleutelbeen naar zijn borstkast. Hij voelde haar lippen kort op de zijne drukken. Hij glimlachte en trok een pruillipje toen haar zachte lippen weer van de zijne week. Zijn pruillip werd groter toen Isaura opstond en haar hand naar hem uitstak. Hij bekeek eerst aandachtig haar slanke vingers voordat hij haar hand aanpakte en zich overeind liet trekken. Met hun handen verstrengeld liepen ze naar beneden. Droopy was al eerder weggestuurd door Isaura en zat braaf beneden te wachten. Hij glimlachte naar de hond en volgde Isaura de keuken in. Normaal was hij niet zo afhankelijk van mensen maar nu moest het wel. Hij bleef ongemakkelijk staan en keek toe hoe Isaura het beleg uit de koelkast haalde, afbakbroodjes in de oven deed en de rest van de tafel dekte. Toen hij merkte dat hij niks kon doen liep hij naar de zetel en liet zich er in neer ploffen, Droopy kwam aan ‘gewaggeld’ en ging vrolijk voor hem zitten zodat hij hem wel ‘moest’ aaien. Na een paar minuten kwam Isaura ook aangewandeld, ze ging in kleermakerszit tegenover hem zitten. Hij beet zijn lip toen ze vroeg wat ze vandaag gingen doen. Hij nam een teug lucht en blies zijn wangen wol terwijl hij nadacht. Zijn gezicht klaarde op toen hij een idee kreeg. ‘Ehm, dierentuin is een optie, het park, naar het strand, wandeling maken, naar de stad ijsje eten, misschien picknick of ehm….Naar de speeltuin!’ somde hij op, hij glunderde bij het woordje speeltuin hij hield van de speeltuin. Hij hield ook van de Starbucks bedacht hij zich, ‘owhjah Starbucks is ook altijd goed’ vervolgde hij met een grijns van oor tot oor. ‘Maar jij mag kiezen’ zei hij terwijl hij naar voren boog om haar een kus op haar neus te geven. Hij bestudeerde haar neus, ‘je hebt een schattige neus wist je dat?’ zei hij dood serieus terwijl hij over haar neus streek. Hij glimlachte onschuldig en ging weer normaal zitten. Hij trok zijn knieën op en sloeg zijn armen over zijn benen heen. Het was best koud zonder t-shirt aan. Kippenvel ontstond op zijn bovenlichaam. Hij liet zijn hoofd op zijn knieën rusten en bestudeerde Isaura.

(ja zayn is soms nogal raar o___o leer er mee leven ^^'

38 Re: Thinking of cancer op wo feb 08, 2012 8:18 pm

Isaura

avatar
Zijn opsomming van dingen liet haar grote ogen trekken. Ze knipperde een keer met haar ogen en dacht na. Ze wou veel dingen met elkaar combineren en dat zou haar vandaag waarschijnlijk wel lukken. "Wat zeg je ervan als we een buitenrit door de bossen naar het strand maken en via het open veld terug komen. Op het open veld pickniken we. Als we terug zijn gaan we even stad en komen we via de speeltuin terug." Zei ze vrolijk. De dierentuin moesten ze dan maar een andere keer doen. "En dan kunnen we zaterdag naar de dierentuin ofzo? Aiko is dol op andere dieren." Zei ze daarna nog. Ze keek hem aan toen hij dichter kwam. Hij gaf haar een kus op haar neus. Hij maakte een opmerking over haar schattige neus. Ze stak haar tong uit en trok een pruillipje. Ze kwam dichter bij hem zitten en legde haar hoofd op zijn schouder. Ze merkte dat hij het redelijk koud had. Ze werkte haar benen op zijn schoot en gaf hem een kusje op zijn wang. "En dan mag ik niet zeggen dat je schattig bent als je slaapt." Zei ze met een pruillipje. Ze kreeg een glimlachje op haar gezicht. "Wacht, ik zal het anders zeggen. Je bent de meest sexy persoon als je slaapt." Zei ze met schattige puppyoogjes. Ze legde haar tegen hem aan. Ze stond ineenkeer recht en haalde de broodjes uit de oven. Ze huppelde naar Zayn en ging achter hem staan. Ze legde haar handen op zijn borstkas en keek hem ondersteboven aan. Haar haren vielen voorover. Ze gaf hem een kus en glimlachtte. Ondersteboven kussen bleef ze maar vreemd vinden. Ze ging aan tafel zitten en smeerde haar broodje. Met een duf gezicht keek ze naar het eten. Ze nam een hap en keek naar Zayn. "Eeuhhmm." Begon ze onzeker. Ze wendde haar blik af en keek naar Droopy. De hond zat voor de tafel naar hen beiden te kijken. Hij wachtte braaf totdat hij iets zou krijgen. "Zou je het erg vinden om zaterdag mee Aiko te gaan halen?" Vroeg ze zachtjes. Ze wist dat hij het misschien helemaal niet zou willen maar dan zou ze hem ook begrijpen. Ze at haar broodje op en wachtte tot hij gedaan had met eten. Daarna ruimden ze op. Isaura smeerde een paar broodjes voor de picknik. Ze bekeek Zayn even en fronste toen haar wenkbrauwen even. Dat hij het nog steeds koud had begreep ze niet. Ze nam zijn hand vast en ging naar boven. Ze had een speelse grijns op haar gezicht. Ze ging op het bed zitten en keek hem onschuldig aan. Ze zag hoe hij zijn pull aandeed en naar haar toe kwam. Ze nam zijn handen vast en wachtte af wat hij zou gaan doen.

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

39 Re: Thinking of cancer op za feb 11, 2012 10:19 am

Gast


Gast
Isaura ogen werden groter toen hij de lijst opsomde. Hij grinnikte, haar plan om zowat alles te combineren vond hij wel een goed idee. Hij knikte tevreden ‘good idea’ zei hij vrolijk. Hij was helemaal blij dat ze na het rijden naar de speeltuin gingen. Hij glunderde en knikte toen ze voorstelde om zaterdag samen naar de dierentuin te gaan, aiko was haar hond bedacht hij zich nu. Hij glimlachte toen hij haar pruillipje zag. Ze legde haar hoofd op zijn schouder, hij glimlachte tevreden en aaide over haar hoofd. Ze werkte ook haar benen op zijn schoot, hij hielp haar en tilde haar een beetje op. Toen haar lippen zacht op zijn wang drukte zuchtte hij tevreden. Hij grinnikte om haar opmerking en gaf haar een klein tikje op haar neus. ‘Dat heb je goed begrepen’ zei hij glimlachend. Hij leunde met zijn hoofd op haar hoofd en speelde met haar haren. Toen hij haar woorden hoorde glimlachte hij tevreden, haar puppy ogen waren onweerstaanbaar. ‘Oké goed dan dat mag je wel zeggen’ zei hij lachend. Ze ging tegen hem aan zitten, maar sprong plots recht en liep naar de keuken. Hij keek haar hoofdschuddend na. Weirde was ze toch. Hij aaide Droopy die weer om aandacht vroeg. ‘Ja ja good dog’ zei hij terwijl hij hem aaide. Hij hoorde Isaura de oven openen, de heerlijke geur van versgebakken broodjes deed hem het water in zijn mond lopen. Hij hoorde iemand lopen, iemand legde haar handen op zijn borstkast. Hij bestudeerde de vingers en glimlachte. Het prachtige gezicht van Isaura verscheen, haar haren vormde een gordijntje rond hen heen. Ze drukte haar zachte lippen even op de zijne en glimlachte toen. Hij trok een pruillipje toen ze haar lippen weer van de zijne afhaalde. Isaura ging aan tafel zitten en begon een broodje te smeren. Hij pakte ook een broodje en ging naast haar zitten, hij sloeg zijn arm rond haar en begon handig met een hand zijn broodje te smeren. Hij nam tevreden een hap, een paar kruimels vielen op zijn bord.’Mmm’ klonk het uit zijn mond, het was heerlijk. Ook Isaura nam een hap en keek hem aan, ze leek in een klap weer onzeker. Bezorgd keek hij haar aan, ‘euhmm’ begon ze onzeker. Hij keek haar geduldig aan, ze wende haar blik af. Verbaasd keek hij naar haar gezicht, wat was er met haar aan de hand? Zou je het erg vinden om zaterdag mee aiko te gaan halen?’ vroeg ze zachtjes. Hij glimlachte, veegde zijn mond af legde het broodje neer en nam haar in zijn armen. ‘Ofcourse babe’ antwoorden hij zachtjes. Zijn adem streek langs haar oor. Hij drukte een kusje vlak achter haar oor en glimlachte toen. Hij at nog een paar broodjes, daarna ruimde ze gezamenlijk op. Isaura fronste toen ze het kippenvel zag wat op zijn armen en borstkast stond. Isaura had nog een paar broodjes voor het picknicken gesmeerd. Ze nam zijn hand weer vast, hij glimlachte tevreden. Haar warme handen deden hem meteen verwarmen. Isaura ging op het bed zitten, Zayn pakte zijn trui. Hij was niet meer klam maar kurkdroog. Hij keek naar Isaura die op het bed zat en hem met een speelse grijns aankeek. Zijn ogen twinkelde, hij trok de trui in een beweging aan. Hij liep op haar af en bekeek haar eerst even. Ze was prachtig, de vorm van haar gezicht was perfect. Haar haren leken van goud te zijn en haar ogen waren gewoon om in te verdrinken. Ze nam zijn handen, wachtte af wat hij zou doen. Hij trok haar overeind en gaf haar een kus op haar voorhoofd. Hij sloeg zijn armen om haar heen, en tilde haar op. Ze sloeg uit reflex haar benen rond zijn middel. Hij glimlachte tevreden en keek haar in haar felblauwe kijkers. Zachtjes drukte hij een kus op haar neusbrug en ging langzaam naar boven tot haar kruin. Hij drukte een klein kusje in haar hals. Hij liep naar het bed en legde haar op het bed neer. Hij hing boven haar en drukte een zachte kus op haar lippen. Zijn tong streek over haar onderlip, en ontmoette de hare toen ze haar mond een stukje opende. Hun tongen speelde een vurig spel. Hij drukte nog een klein kusje op haar lippen voordat hij overeind kwam. ‘Ik ga douchen ok?’ het was eerder een mededeling dan een vraag. Hij wist niet of ze het goed zou vinden maar hij had een frisse douche nodig. Hij liep de badkamer in en sloot de deur.


(sorry voor het lange wachten xD)

40 Re: Thinking of cancer op zo feb 12, 2012 10:32 pm

Isaura

avatar
Isaura voelde zijn armen rond haar heen. Ze glimlachtte tevreden toen hij zei dat hij zaterdag mee wou gaan. Ze zou een enorme steun aan hem hebben. Ze had geen zin om Taylor onder ogen te komen. Hij was verleden tijd. Al moest ze van de media nog wel met hem omgaan. De vorige keer was het een marteling geweest voor haar. Er werd nu alweer gerodeld over haar. Ze had al een telefoontje gekregen van een vriendin dat ze moest uitkijken. Amerika lette op haar. Ze zochten overal een verhaal achter. Maar nu mochten ze de waarheid weten. Ze moesten niet meer denken dat Tay een belangrijke rol speelde in haar leven. Zayn deed dat voor haar en dat zou zo ook wel blijven. Ze wou haar leven met hem opbouwen en ervan genieten. Ze sloeg haar bene rond zijn middel toen hij haar optilde. Ze voelde zijn spieren terwijl hij haar optilde. Ze kustte hem terug, gaf aan hem toe. Hij hing over haar. Ze glimlachtte en keek hem aan met twinkeloogjes. Ze trok een pruillipje toen hij zei da hij ging douchen. Voor hij de badkamer in kon ging ze voor de deur staan. Ze keek hem triomfantelijk aan en gaf hem nog een kusje. Ze hield de deur voor hem gesloten. "Eerst heel lief vragen." Zei ze speels. Haar ogen stonden speels. Toen hij haar vast had genomen en haar een kus had gegeven voelde ze de vlinders in haar buik. Ze liet hem douchen en ging naar beneden. Ze ging naar buiten en legde het zadel van Ramasatto op de zadelbok. Ze maakte een zadeltas vast aan het zadel. Ze haalde twee halstertouwen en ging naar de weide. Ze fluitte en Ramasatto en Aladan kwamen afgedraafd. De twee hanoveraners volgden haar naar binnen. Ze zette ze op stal en ging toen weer naar binnen. Zayn zou nu toch ongeveer gedouched moeten zijn. Ze werd tegengehouden door Droopy die gestreeld wou worden. Toen ze eindelijk binnen was kwam Zayn de trap af gewandeld. Ze bekeek hem eens. "Heb je trouwens een paardrijbroek? Ik denk niet dat die broek zo geweldig goed zit." Zei ze onschuldig. Ze gign zelf naar boven om haar zwarte paardrijbroek aan te doen. Ze deed haar paardrijlaarzen aan. Ze ging terug naar beneden en legde haar handen op zijn heupen. Ze ging op haar tenen staan en gaf hem een kusje. Ze had er echt geen problemen mee dat hij groter was als haar. ze vond het zelfs geweldig. Ze voelde zich veilig bij hem en dat zag je.

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

41 Re: Thinking of cancer op di feb 14, 2012 5:17 pm

Gast


Gast
Voor hij de deur kon sluiten stond Isaura voor de deur, ‘eerst lief vragen’ hij grinnikte. ‘Lieve Isaura, mag ik alstublieft gaan douchen en me klaar gaan maken?’ vroeg hij keurig. En of het niet genoeg was drukte hij haar nog teder tegen zich aan en gaf haar een kus op haar mond. Ze liet hem uiteindelijk douchen, opgelucht sloot hij de deur. Op slot hoefde het niet van hem. Hij trok zijn trui over zijn hoofd en deed snel zijn broek uit. Ook zijn boxer moest er aan geloven. Hij voelde of het water warm was en ging toen onder de kalmerende stralen staan. Hij pakte de zeep, die neutraal was en niet al te ‘meisjesachtig’. En zeepte zijn lichaam in, hij leunde met zijn hoofd tegen de muur en liet zich door de stralen verwarmen. Met tegenzin kwam hij onder de douche vandaan en pakte hij druipend een handdoek uit het kastje. Snel en ruw droogde hij zijn lichaam af en schoot met tegenzin in de boxer. Nog steeds voelde hij zich niet prettig in de boxer van een andere man. Ook zijn broek en trui ging aan. Zijn haar was nog vochtig toen hij naar beneden liep. Isaura bekeek hem toen hij de trap afdaalde, toen ze vroeg of hij wel een paardrijbroek had. En of hij wel kon paardrijden met zijn broek aan keek hij even bedenkelijk. Isaura ging naar boven waarschijnlijk omhaar paardrijbroek, laarzen etc. Aan te gaan doen. Hij ging op de onderste traptrede zitten en wachtte geduldig tot ze klaar was. Op zich zou hij wel kunnen rijden met deze broek aan, dat had hij imers wel vaker gedaan. Hij besloot dat hij het er maar op moest wagen. Droopy kwam hem gezelschap houden, hij aaide het dier over zijn kop. Hij leek zijn vertrouwen helemaal te hebben gewonnen. Hij glimlachte tevreden en leunde tegen de muur. Het geluid van voetstappen boven hem deden hem overeind schieten. De punten van haar paardrijlaarzen waren al boven aan de trap te zien. Hij stond op en leunde nonchalant tegen de muur. Isaura zag er ook in haar strake zwarte paardrijbroek oogverblindend uit. Hij glimlachte verleidelijk naar haar en wachtte tot ze voor hem stond. Ze legde haar handen op zijn heupen, hij keek met een glimlachje toe hoe haar gezicht dichterbij kwam doordat ze op haar tenen was gaan staan. Ze gunde hem een klein kusje, hij glimlachte tevreden en drukte haar tegen hem aan. Hij snoof de heerlijke geur van haar haren op en sloot voor een paar seconden zijn ogen. Hij liet haar weer los en lachte onschuldig naar haar. Hij schudde kort met zijn hoofd waardoor zijn vochtige haar spetters veroorzaakte. Droopy sprong beledigd weg toen een druppel zijn kop raakte. Hij grinnikte en liep samen met Isaura naar buiten. De zadels lagen al klaar om opgezadeld te worden, hij keek vragend naar Isaura. Op welk paard mocht hij rijden, die gedachte sprak hij toen ook uit. ‘Op welk paard van je mag ik rijden?’ vroeg hij nieuwsgierig.

42 Re: Thinking of cancer op di feb 14, 2012 11:01 pm

Isaura

avatar
Isaura voelde zijn armen rond haar heen. Ze had een glimlachje op haar gezicht. Toen ze tegen hem aan stond voelde ze de vlinders in haar buik. Ze wou hem niet laten gaan, nu niet, nooit niet. Ze voelde zijn lippen op de hare. Zacht en teder. Met haar ogen gesloten genoot ze van het korte moment. Ze legde haar kin even op zijn borstkas en keek hem aan. Ze schudde met zijn hoofd waardoor druppeltjes rondvlogen. Ze voelde een druppel op haar wang landen en veegde hem weg. Droopy nieste beledigd en schudde zijn kop. Isaura lachte eens. Wat een gekke hond. Zayn liet haar los waarbij ze een droevig gezichtje trok. Ze wandelden samen naar buiten. Zonder erbij na te denken hield ze zijn hand vast. Het voelde zo goed. Ze dacht even na. Welke van de twee ruinen zou ze hem toevertrouwen. Welke van de twee, een moeilijke vraag. Maar lang moest ze er niet meer over nadenken. Aladan was de grootste en dus de sterkste van de twee. Aladan was een prachtige bruine ruin met enorm wat temprament. Toch was het een braaf paard en zou hij niets verkeerds doen. Isaura wandelde naar zijn stal en opende de staldeur. Ze gebaarde naar de grote hengst die boven haar uit torende. “Vind je Aladan wat?” Vroeg ze nieuwschierig. Het was niet haar eigen paard maar dat kon haar weinig schelen. Ze behandelde hem hetzelfde als dat ze Florentinio zou behandelen. Ze had een trotse glimlach op haar gezicht staan. “Het is een 5 jarige ruin en 3 maanden zadelmak. Hij is wat vurig maar voor de rest erg braaf.” Vatte ze hem kort samen. Met zijn 1.79m was hij niet bepaald klein meer te noemen. Isaura vond het dan soms ook erg vervelend als de ruin weer eens tegenwerkte. Toch reed ze hem zonder martingaal of sporen. Zelfs ging ze naar de stal van Ramasatto. Die was een centimeter of 11 kleiner als Aladan wat voor haar een stuk makkelijker was om te rijden. Hem kon ze dan ook beter de baas. Ze ging snel met een borstel over zijn vacht heen. Ze ontklitte zijn manen en staart en ruimde daarna de poetspullen op. Ze ging samen met Zayn het tuig halen. Ze gaf hem een bruin lederen hoofdstel met bijpassend zadel. Het was een Mexicaans hoofdstel waardoor ze toch iets meer controle had over het grote dier. Voor ramasatto had ze hetzelfde tuig maar dan in het zwart. Enkel reed ze hem met een gecombineerde neusriem inplaats van het Mexicaans. Ze zadelden de paarden op. Isaura sprak zachte woordjes tot de ruin zodat hij lekker ontspannen in zijn stal stond. Het was zo haar gewoonte om tegen de paarden te praten. Toen ze doorhad dat Zayn haar hoorde keek ze hem onschuldig aan. “Oeps sorry.” Sprak ze met een engelenstemmetje. Ze haalde haar schouders een stukje omhoog zodat ze er nog onschuldiger uit zag. “Ben gewoon dat ik alleen bij de paarden ben. Daar moet maar eens verandering in komen.” Vervolgde ze. Toen de paarden waren opgezadeld wandelden ze naar buiten. Isaura hield Aladan even vast tot Zayn was opgestegen. Ze wist dat Aladan wel eens kon gaan ronddraaien als hij teveel energie had. Isaura nam haar teugels vast en zette haar voet in de stijgbeugel. Ramasatto ging achteruit. Ze zuchtte eens. Ze stootte af en liet zich in het zadel zakken. Ze klakte eens met haar tong. De ruin snoof even. Dat moesten ze toch nodig eens leren om stil te staan. Ze liet hem langs de grote weide stappen en zag hoe Florentinio en Cindaoh vredig stonden te grazen. Ze leunde voorover en opende het hek voor de bos in te gaan. Toen beide paarden door het hek waren deed ze het weer dicht. Ze spoorde de ruin aan en liet hem draven tot ze langs Zayn reed. Isaura droeg nooit een cap. Als ze er al eentje zou dragen was het enkel op een gevaarlijk paard of op wedstrijden. Bij deze paarden was ze er zeker van dat ze braaf waren en geen fouten zouden maken. Ze keek voor haar uit zonder echt iets te zeggen. “Zeg Honey” Begon ze opeens. Ze vond dat de paarden wel los genoeg waren. “Wie het als laatste op het einde van de weg is, maakt vanavond een dineetje en draagt de kleren die we straks in stad gaan kopen.” Daagde ze hem uit. Ze wist totaal niet welk paard het snelste was dus was het eerlijk spel. Ze hield Ramasatto expres enorm in terwijl ze hem kleine tikjes gaf. Ze jutte het paard op zonder hem te laten gaan. Ze merkte dat hij wou vertrekken. Ze liet hem halthouden en keek Zayn aan. Ze trok haar wenkbrauwen speels op en glimlachte speels. De paarden stonden langs elkaar. Beiden klaar om te rennen. Isaura keek nog even opzij. De concentratie in zijn blik was geweldig. Ze richtte zich weer meer op haar paard. Ze hield haar hoofd recht. Tegelijkertijd vertrokken de paarden. Isaura spoorde de ruin aan tot een nog snellere galop. Ze hield haar handen langs zijn hals, ging in verlichtte zit. Ze lag bijna tegen hem aan. Zayn reed langs haar op. Ze wou haar blik niet afwenden. Ze spoorde hem nog meer aan. “faster” sprak ze zachtjes. Ze wist niet wat Zayn zou bedenken moest hij winnen. Stiekem wou ze dat niet weten. Maar misschien was het ook wel erg sexy en zou ze het geen probleem vinden. Zij wist in ieder geval wel al wat ze hem zou aantrekken. Hij zou zo het slachtoffer worden van aan shoppartij a la Isaura. Niet dat het zo een marteling zou zijn maar ze zou hem veel dingen laten aantrekken. Al zag ze hem al voor zich in een zwart hemdje en daar een leuke broek onder. Misschien een beetje braaf maar wel enorm sexy. Tuurlijk zou ze dan ook een boxer kiezen die hij dan mocht dragen. En hij zou peg hebben moest hij denken dat ze dat niet zou controleren. Ze kwamen ook langs een paar kleine strandwinkeltjes en een plek waar ze de paarden even zouden kunnen laten drinken en vastzetten. Dan konden zij misschien even gewoon ronddollen op het strand en genieten van de zon. Ze wist hoe prachtig het strand hier was. In de zomers was ze er vaak gaan surfen. Niet dat ze het echt geweldig kon maar daar maakte ze zich geen zorgen om. Ze was al blij dat ze bleef staan en de golf overleefde. Dat was al een hele klus voor haar. Nu zou ze het waarschijnlijk helemaal niet meer kunnen. Ze had het al drie jaar niet meer gedaan wat een zonde was. Vroeger toen ze jong was deed ze het elke week. Elke zaterdag was ze met vrienden aan het strand. Dan gingen ze mensen kijken, surfen, volleyballen, en andere dingen. Het waren de meest zorgeloze tijden van haar leven geweest. Isaura was de jongste van de hoop. Met haar 14 jaar toen was ze nog echt een kind tegenover de rest. De meeste jongens waren minimum 16 tot 19 jaar in haar vriendengroep. Enkel Tay was even oud geweest al haar maar had er een stuk ouder uitgezien. Precies alsof hij jaren op een leeftijd was blijven steken ofzo. Isaura had er ook wel al uitgezien als een echt meisje, soms tot haar grote spijt. Maar het had ook zo zijn voordelen. Mensen vonden haar ouder lijken waardoor ze meer mocht. Ze keek even om naar Zayn. Een glimlach verscheen op haar gezicht. Waarom had ze hem niet eerder leren kennen? Hij had toch ergens moeten rondlopen? Misschien had ze hem niet eens gezien, had hij een vriendinnetje gehad. Ze bedacht zich opeens dat ze eigenlijk bitterweinig over hem wist. Maar ze zou er niet achter vragen. Hij moest zelf maar vertellen wat hij wou vertellen. Het was misschien moeilijker voor hem om over zijn verleden te praten. Voor Isaura was het nooit een probleem geweest. Ze was een open boek en vertelde wat ze dacht. Soms had dat zijn voordelen, soms zijn nadelen. Bij Zayn had het blijkbaar een voordeel gehad. Als ze hem niet had verteld dat ze van hem hield waren ze nu misschien niet samen geweest. Die gedachte wuifde ze meteen weg. Ze wou niet denken aan een leven zonder hem op dit moment. Ze vond verliefd zijn geweldig maar van iemand houden nog geweldiger. Verliefd zijn was kort en krachtig, houden van voor het leven. Iets wat je beloofde als je trouwde. Toch als je voor de kerk trouwde. Isaura had dat niet gedaan bij Taylor, iets waar ze nu enorm blij om was. Dat moest je doen met de persoon bij wie je je echt geweldig voelde. Waar je meteen een aantrekkingskracht bij hebt. Een jongen waar je meteen verliefd op wordt en waarbij je door het voor zou gaan voor hem. Haar hoofd liep over van gedachten over liefde. Haar hart ging er sneller van slaan. Ze voelde zich overgelukkig. Ze realiseerde zich amper dat ze nu op een galoperend paard zat. De wind ontvoerde haar heldere gedachten, lieten haar dromen. Ze vocht er tegen. Ze kwam terug tot de realiteit. Over de streep liet ze de ruin over gaan in draf en draaide ze hem. Ze keek Zayn aan. Hij wist wie diegene was die had gewonnen. Zij wist het niet. Ze was ver weg geweest in gedachten zonder dat ze het zelf besefte. Ze liet Ramasatto naar Aladan toe stappen en hielt halt langs hem. Ze draaide zich een beetje naar Zayn toen en leunde een beetje naar voren. Zachtjes drukte ze een kus op zijn wang. Ze glimlachte en gaf hem daarna nog een snelle kus op zijn lippen. Ramasatto vond het blijkbaar niet zo’n leuk idee dat de persoon op hem zat te kussen met de persoon langs hem. Isaura keek het paard even aan en liet hem een stap achteruit doen. “En nu blijven staan.” Zei ze tegen het paard. Ze keek Zayn aan met een ik-was-het-niet,-hij-was-het blik en gaf hem nog snel een kus. De zon scheen tussen de dunner wordende bomen heen. Ze waren bijna aan het strand. Isaura verheugde zich er al op. Het was prachtig weer en geen wolkje aan de lucht. Het was een warme lentedag en daar genoot ze van.

Ramasatto:
Spoiler:

Aladan:
Spoiler:

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

43 Re: Thinking of cancer op do maa 01, 2012 5:40 pm

Gast


Gast
De vogels floten buiten in volle borst, genietend liet hij de zon op zijn gezicht schijnen. He loves spring. Zijn aandacht werd weer op Isaura gevestigd toen ze naar de stallen liep, hij volgde haar als een mak lammetje. Ze opende een staldeur, waar hij de grote hengst al zag staan. Hij glimlachte tevreden, Isaura leek een tenger elfje in vergeleken het reusachtige dier. Op haar vraag knikte hij heftig. Hij luisterde aandacht naar haar korte samenvatting van het dier, en knikte tevreden toen ze uitgepraat was. De geur van hooi en stro drong tot zijn neusgaten door, vermengd met de geur van het paard, en de mest zelf. Hij glimlachte, natuurlijke geuren waardeerde hij wel. Liever dit dan van die geursprays op de wc. Isaura verdween uit het zicht, waarschijnlijk naar haar paard toe. Hij haalde kort zijn schouders op. Hij ging op onderzoek uit, er lagen nog een paar borstels een harde en een zachte precies wat hij nodig had. Hij pakte ze beide, klopte ze af tegen de stalmuur en liep naar Aladan. Hij begroette hem met een aai over z’n neus en kroelde even zijn kruin. Hij legde de zachte borstel neer op het stalmuurtje wat niet echt hoog was en veegde met rustige bewegingen over de stugge vacht van Aladan. Die at ontspannend het hooi wat er nog lag. Na alle twee de kanten gedaan te hebben, verruilde hij de harde borstel tegen de zachte. Ook die liet hij over de vacht heen gaan, met iets meer druk nu want deze was zachter. Het stof en overig vuil was van de vacht van Aladan verwijderd. Hij ruimde de twee borstels weer op en vond in een hoekje nog een hoevekrabber. Vrolijk liep hij terug naar de stal en liet zijn hand over de voorbeen van Aladan glijden. Die tilde gehoorzaam zijn been op toen hij bij de hoef kwam. Hij krabde zijn hoef snel uit en ging er nog met het borsteltje overheen. Hij deed dit bij alle vier de hoeven, Aladan onderging dit rustig en bleef maar met zijn kiezen malen. Toen Aladan gereed was legde hij de hoevekrabber terug en vond Isaura bij de zadelruimte. Ze gaf hem het tuig en liep toen zelf ook terug naar de stal. Hij glimlachte kort en keek haar hoofdschuddend na. Het was grappig om zo’n tenger meisje, met een zadel en hoofdstel te zien sjouwen. Hijzelf tilde het met gemak, en de aandrang om haar te helpen was groot. Hij liet het rusten en liep terug naar de stal van Aladan. Hij zadelde hem snel en vakkundig op. Hij hoorde tot zijn verbazing, Isaura praten. Ze leek het niet tegen hem te hebben maar tegen het paard wat ze opzadelde. Hij gunde haar een glimlach toen ze zich verontschuldigde. ‘Ik snap het heb er zelf ook last van hoor’ zei hij met twinkelende ogen. Ja zelfs hij praatten soms tegen zijn paarden, omdat er niet veel andere mensen waren om tegen te praten. Paarden begrepen hem ook leek het, en gaven tenminste niet vervelende antwoorden. En hoorde je niet uit. Zayn liep voor de verandering eens vóór Isaura, naar buiten. En wachtte daar tot ze ook verscheen. Ze hield, zijn paard vast. Ze zal er vast wel een goede reden voor hebben, bedacht hij zich dus vroeg hij er niet naar. Hij steeg soepel op, ondanks zijn broek. Toen ook Isaura op der paard zat duwde hij kort met zijn kuiten tegen de buik van Aladan. Die vrijwel meteen begon te stappen, ze reden langs de weilanden die verschilde van grote. Isaura opende het hek voor hem, wachtte tot hij er door heen was en sloot toen het hek weer. Hij fronste lichtelijk en glimlachte toen naar haar. Isaura ging over tot drafje om bij hem te komen, ook hij spoorde Aladan zacht maar nadrukkelijk aan tot draf. Isaura was hem voorbij gereden, merkte hij grinnikend op. Toen ze weer naast haar reed gaf hij Aladan een klopje en woelde even met zijn handen door zijn manen. Hij keek op toen hij Isaura hoorde spreken, hij glimlachte toen hij haar voorstel hoorde. Hij dacht kort na, schatte zijn kansen in en knikte toen met een scheve grijns. Isaura begon haar paard op te jutten, hij grinnikte. Hield ook Aladan in en spoorde hem aan terwijl hij in hield. Van de zweep was hij niet zo, en hij had er geen. Isaura hield halt naast hem, haar paard duidelijk met tegen zin. Ook Zayn stopte. Isaura keek hem speels aan door haar wenkbrauwen op te trekken, ze richtte haar aandacht weer op der paard. Kort keek ze nog even naar hem voor ze vertrokken. De paarden reden nek aan nek, startte alle twee even hard. Hij verschoof z’n voeten een beetje in de beugels tot hij ‘goed’ zat. En bracht toen de teugels eindelijk na voren nadat het paard al een paar keer korte rukjes gegeven had. Aladan strekte meteen lustig zijn hals, nog voor Zayn in verlichte zit zag. Hij leunde nog steeds op zijn beugels niet op de hals van het paard, wat het alleen maar zou tegenzitten. Zoals het hem geleerd was. Hij probeerde zich zo licht mogelijk te maken. Ze stoven Isaura voorbij die ook in verlichte zit zag, merkte hij op in de flits waar hij voorbij ging. Zachtjes fluisterde hij aanmoedigende woordjes tegen Aladan. Een zweepje voor een klein, tik je die hem echt los liet gaan was nu wel handig geweest. Zijn broek zat lichtelijk in de weg, de wind ging door zijn haren. En maakte die in de war, een vertrouwd gevoel. Zonder cap rijden deed hij overigens niet vaak, te risicovol vond hij. Hij had al genoeg mensen van dichtbij van paarden zien vallen zonder cap die er vervolgens nooit meer boven op kwamen, of de paarden niet meer vertrouwde. Ook al hadden die hen soms wel 10 jaar lang trouw gediend, zonder slag of stoot. Zijn ogen waren tot spleetjes geknepen, ze kwamen al dicht in de buurt van het strand. Het pad was veranderd van bos tot een zanderig pad. Waar zand opstoof als je erover heen galoppeerde. Het einde kwam al in zicht, Zayn concentreerde zich, leunde nog wat naar voren. Spoorde nog voor de laatste keer aan, waardoor Aladans passen nog verder verruimde. En hij een eindsprint maakte. Een bescheidde scheve grijns kwam op zijn lippen te staan toen hij over de ‘finish’ ging. Hij klopte Aladan op zijn –inmiddels bezweten hals- en liet hem nog even door galopperen. Hij verzwaarde zich, zodat het paard overging tot draf. Hij dribbelde ongerust rond, Zayn draaide hem om en liet hem terug lopen. Het was logisch dat hij ‘hyper’ was na dat hij had geracete, vond hij. Hij glimlachte toen ook Isaura over de ‘finish’ kwam gegaloppeerd. Ze kwam op hem af stappen, ook Zayn vertraagde Aladan en stopte. Isaura kwam naar hem toe, ze draaide zich half en leunde naar voren. Hij glimlachte, toen hij haar zachte lippen op zijn wang voelde. ‘You lost a game, but not me’ Ze glimlachte, nog steeds in gedachte verzonken leek het en drukte vluchtig een kus op zijn lippen. Té snel verlieten haar lippen de zijne weer, haar paard zette een pas achteruit. Verontwaardig liet hij een raar geluidje horen, hij trok zijn wenkbrauwen op. Hij stak zijn tong naar Isaura uit toen hij haar blik zag, eigenwijs nam hij de teugels op de juiste maat, deed z’n ene kuit achter de singel en dreef aan. Braaf stapte Aladan ook een stap naar achteren. ‘There I am again’ fluisterde hij speels in haar oor. Hij kuste haar vlak achter haar oor. Hij fluisterde zwoel in haar oor dat hij van haar hield, liet haar even in die waan. En gaf Aladan opeens de sporen. Die vloog meteen in een galop weg. Aladan galoppeerde het strand op, niemand te zien. Zayn liet hem enkele meters door galopperen waarna hij hem half om draaide met zijn blik op de zee gericht. Toen Isaura naast hem verscheen glimlachte hij onschuldig naar haar, ‘is er iets schat?’ vroeg hij onschuldig. Zijn blik dwaalde af over de zee, de golven waren kalm, niet hard beukend zoals in de winter. Hij keek opzij, ‘al bedacht waar we zullen gaan shoppen’ vroeg hij met één opgetrokken mondhoek. Onweerstaanbaar zullen sommige het beschrijven.

44 Re: Thinking of cancer op do maa 01, 2012 8:03 pm

Isaura

avatar
Ze keek hem met een pruillipje aan toen hij zei dat hij gewonnen had. Ze grijnsde lichtelijk vals om zijn opmerking dat ze hem niet verloren was. ‘Je zou niet durven mij achter te laten.’ Zei ze met een duivels lachje erachter. Ze merkte hoe Zayn zijn ruin achteruit liet stappen. Het dier luisterde goed naar hem merkte ze op. 'finally, ik dacht dat je niet meer zou komen' zei ze met een glimlach. Een tinteling ging door haar heen. Opeens spoorde hij het paard aan en was hij weg. Ze trok een nepboos gezicht en spoorde Ramasatto aan tot een rengalop. Hij was nu goed opgewarmd en ging sneller als net. Isaura was licht als een veertje dus hij had geen last van haar op zijn rug. Hij gooide zijn voorhand meer op en versnelde nog eens. Hij kwam langs Aladan en Isaura keek even naar Zayn. Ze spoorde haar paard nog wat aan en reed een stukje voor hem. Ze draaide haar paard naar hem toe en stak haar tong uit. 'Je bent een pestkop.' Merkte ze op met een klein pruillipje. Hij trok zijn mondhoek op na zijn vraag waardoor ze glimlachte. Ze dacht even na en haalde toen haar schouders op. Eigenlijk had ze totaal geen idee waar ze zouden gaan winkelen. Ze spoorde Ramasatto aan tot een drafje en deed teken dat hij maar moest volgen. De bar in de verte was hun bestemming. Isaura genoot van de zeelucht en sloot even haar ogen. Ze liet het paard weer stappen voor de laatste paar meters. Ze steeg af en maakte het paard vast aan een baar in een soort van paddock. Ze haalde het zadel van zijn rug en glimlachte geheimzinnig naar Zayn. Ze legde het zadel neer en huppelde naar Zayn. Ze legde haar armen rond zijn nek en gaf hem een kus. Ze stond op haar tenen want anders was ze te klein. Ze had een speelse glimlach rond haar lippen staan. 'Wacht hier' Zei ze tussen twee kussen door. Ze draaide haar om en nam het zadel weer van de grond. Ze wandelde naar binnen en besprak een paar dingen. Ze ging weer naar buiten en nam het zadel van Aladan en keek Zayn even aan. 'Nog even wachten.' Zei ze en draaide haar om. De zadels werden veilig opgeborgen in een lokaal. Isaura verruilde haar paardrijkleren om voor een kleedje en een paar ballerina’s. Ze kende de man die het zaakje uitbaatte en hij had altijd wel reservekleding hier liggen van haar. Lang leve een persoonlijk kluisje. Ze gaf de jongen achter de bar nog snel een knuffel en stopte haar portefeuille erin. Ze bekeek zichzelf nog snel even en fatsoeneerde haar haren nog een beetje. Het rode speelse kleedje stond haar goed. De rode ballerina’s pasten er ook leuk bij, die hadden een strikje vanvoor. Ze kwam weer naar buiten en ging richting Zayn. Ze glimlachte onschuldig naar hem en gaf hem een kus. Ze keek even naar de paarden maar bleef lekker dicht bij zayn staan. Ze keek hem weer aan en legde haar hoofd op zijn borstkas. Ze bleef heel even staan en nam daarna zijn hand vast. 'Jij wou shoppen en een ijsje eten? Nou dan doen we dat toch?' zei ze en gaf hem nog snel een kus. Samen wandelden ze over het strand heen. Isaura was in haar hoofd een paar dingen aan het bedenken hoe ze hem zou kunnen uitdagen. Ze was een speels iemand en dat zou Zayn ondertussen ook al door moeten hebben. Ze draaide zich naar hem toen en hield zijn beide handen vast. Ze zette een been zo onopvallend mogelijk achter hem en zette een stapje naar voren. Ze kwam nog wat dichter. Ze liet hem nog wat achteruit gaan zodat hij tegen haar been aan stond. Ze duwde met haar handen met wat kracht en wachtte tot hij achteruit viel. Ze glimlachte tevreden toen hij met zijn kont in het zand dat. Ze ging op haar knieën zitten en gaf hem een onschuldig kusje. Ze begon hem te kietelen en stak haar tong uit. Toen hij eindelijk neer lag in het zand glimlachte ze tevreden. Ze lag op hem en legde haar handen op zijn borstkas. Ze liet haar kin rustten op zijn borstkas. Ze had haar benen gekruist en hield ze lichtjes omhoog. 'looks like I won this game.' Zei ze triomfantelijk. Ze weer wat rechter en kietelde hem terug. Ze probeerde zijn handen zoveel mogelijk te ontwijken maar dat lukte niet echt goed. Ze lachte vrolijk en gaf zich wat over. Ze lag op haar zij en keek hem aan. Zijn bruine ogen keken in de hare. Ze toverde een onweerstaanbare glimlach op haar lippen. Het geluid van de meeuwen op de achtergrond samen met de zee waren een prachtig geluid. Ze gaf Zayn een kus, sloot haar ogen. Toen de kus beëindigd was gaf ze hem er nog eentje. Zachtjes streek haar tong langs zijn lippen, vroeg ze om toestemming. Ze had haar ogen nog steeds gesloten en genoot van zijn aanwezigheid. Het leek alsof ze herleefde elke keer ze hem een kus gaf. Elke keer als ze in zijn ogen keek voelde ze nieuwe kracht. Dat was een geweldig gevoel en dat wou ze houden. Ze hield zielsveel van hem en wou hem nooit meer kwijt. Ze had hem jaren eerder tegen moeten komen. Dan was alles zoveel anders geweest. Nee, eigenlijk had dat niet moeten gebeuren. Ze wist van zijn vorige vriendin. Of ze het erg vond? Nee eigenlijk niet. Ze wist dat hij nu van haar hield. Ze begreep ook dat dat meisje altijd in zijn gedachten zou blijven. Of ze daar mee kon leven? Tuurlijk kon ze dat. Kangin was dat soort persoontje voor haar. Haar beste maatje waar ze altijd van zou houden, no matter what. Maar diegene waar ze echt van hield en waar ze mee wou samen wonen was Zayn. Verder als dat dacht ze niet, kon ze niet. Ze had schrik dat er weer vanalles zou mis gaan. Dat hij een vreselijk ongeval zou krijgen en zijn geheugen zou verliezen. Dat klonk misschien dom maar die angst had ze wel. Daarom dat ze niet verder dacht. Ze dacht aan nu, hoe ze daar samen lagen en elkaar kusten. Het gaf haar een geweldig gevoel en dat wist hij wel. Hij opende zijn mond wat en hun tongen ontmoette elkaar. Aan passie ontbrak er niets. Isaura glimlachte zachtjes en gaf hem nog een klein kusje. Daarna keek ze hem aan met een onschuldig glimlachje. Ze hadden geen woorden nodig. Enkel hun blikken zouden genoeg kunnen zeggen. Hij begreep haar door enkel naar haar te kijken. Ondanks dat haar gezicht ooit boekdelen sprak moest je haar kennen om het te begrijpen. ‘Tell me something about yourself’ Fluisterde ze zachtjes in zijn oor. Ze wou meer weten over hem, ze was nieuwschierig. Waarschijnlijk had hij haar in het begin vreselijk volwassen gevonden doordat ze een baby had gehad. Maar dat was helemaal niet waar. Dat zou hij nu vast ook wel inzien. Ze hoopte ook maar dat dat hem niet afschrikte dat ze een kinderwens had gehad. Nu lag dat anders dacht ze. Ze wist het niet. Ze was gewoon zo bang om over de toekomst te denken. Het leek alsof ze vast zat in het heden. Dat ze niet verder durfde te denken dan het nu. Ach, met zijn hulp zou alles wel goed komen. Ze wist dat ze verder wou met hem en dat ze de tijd zou nemen die ze samen nodig zouden hebben.

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

45 Re: Thinking of cancer op di maa 06, 2012 6:34 pm

Gast


Gast
Hij dacht grinnikend terug aan haar opmerking, nee haar achterlaten zou hij niet durven. Dat zou haar hart breken dat wist hij zeker, dat klonk dan weer zo –ik-weet-zeker-dat-ze-veel-van-me-houd- achtig maar zo bedoelde hij het niet. Hij zou haar niet achter durven laten omdat hij wist dat hij daarmee veel pijn deed. En haar pijn doen was het laatste wat hij wilde, een pestkop had ze hem genoemd. Misschien was hij dat wel maar eerder een plaagkop (word rekent het goed O.o) alleen gebruikte niemand dat in het dagelijks leven. Achja ze had toch van hem gewonnen, al kwam het alleen maar omdat haar paard beter opgewarmd was en hij stopte voor haar. Isaura dacht duidelijk zichtbaar na, waarna ze haar schouders ophaalde. Hij grinnikte, lekker daar had hij wat aan. Ze spoorde haar paard aan tot een drafje en gebaarde naar hem dat hij moest volgen, gehoorzaam liet hij Aladan achter haar aan draven. Een paar meter voor een soort paddock stapte Isaura en hij, hij liet haar eerst afstappen en deed daarna hetzelfde. Isaura zadelde haar paard af, hij fronste lichtelijk maar wachtte tot verdere ‘commandos’. Ze glimlachte naar hem en huppelde naar hem toe, hij glimlachte en opende zijn armen. Ze sloeg haar armen rond zijn nek en drukte haar lippen op de zijne. Hij beantwoorde haar kus gretig en pruilde toen ze tussen twee kussen door wacht even zei. Hij glimlachte en knikte. Hij drukte haar tegen zich aan en drukte een kus op haar kruin, ‘ok maar wel terug komen hé’ zei hij toen toch maar met spijt. Hij hield haar hand nog even vast maar moest hem wel los laten toen ze weg liep, ze nam het zadel met zich mee. Ze wandelde een huis binnen, ondertussen zadelde Zayn Aladan, en gaf het zadel aan Isaura aan toen ze weer naar buiten gelopen kwam. Hij pruilde toen ze zei dat hij even moest wachten en ging toen maar op het hek van het paddock zitten en aaide Aladan tussen zijn oren. Hij keek naar het strand wat langzamerhand vol stroomde, met bezoekers die afkoeling wouden zoeken bij de zee. Hij grinnikte, in zwemmen had hij ook wel zin maar om nou in zijn boxer te gaan zwemmen? Dan wachtte hij liever nog even, hij zou wel een zwembroek tijdens het shoppen voor Isaura kopen. Isaura kwam weer naar buiten, anders gekleed een strakke paardrijbroek stond haar al sexy maar een rood, speels kleedje met rode ballerina’s eronder deed zijn hart een paar slagen harder slaan. Onschuldig keek ze hem aan toen ze op hem afliep, haar lippen kwamen niet lang daarna op de zijne. Hij proefde het zout van de zee op haar zachte lippen en streelde er plagend over heen. Hij gromde toen haar lippen weer van de zijne weken, hij sloeg bezitterig zijn armen om haar heen en trok haar wat dichter tegen zich aan. Haar hoofd belande op zijn borstkas, hij verplaatste haar handen naar haar heupen en legde zijn hoofd op haar schouder. Hij neuriede een liedje zachtjes terwijl hij heen en weer schommelde. Toen ze hem vertelde wat ze van plan was, vooral het woord ijsje trok zijn aandacht, glimlachte hij tevreden. ‘Souds great’ antwoordde hij enthousiast. Haar kus deed hem nog meer opfleuren, ze liepen samen over het strand. Het werd al aardig warm, er liepen gillende meisjes in hun bikini, achtervolgd door een paar jongens. Glimlachend keek Zayn toe hoe een jongen een meisje te pakken kreeg, ze smeekte hem om genade toen hij haar de kieteldood gaf. Hij zei iets plagends, het meisje keek hem verbaasd aan maar drukte toen haar lippen op de zijne. De jongen leek verrast maar kuste gretig terug. Zayn wende hoofdschuddend zijn hoofd af en glimlachte, de ‘kinderen’ waren 12 maximaal 14 jaar oud geweest, hun eerste liefde dus. Vroeger had hij ook een aantal vriendinnen gehad, hij hield niet altijd even veel van ze, sommige hadden zijn hart gebroken. Over het algemeen was hij best populair geweest toen hij op de middelbare zat. Isaura stopte met lopen merkte hij, automatisch draaide hij zich naar haar toe. Toen haar vingers zich in de zijne verstrengelde glimlachte hij met een opgetrokken mondhoek. Niets vermoedend boog hij naar voren, maar hij verloor zijn evenwicht. Verbaasd keek hij Isaura aan toen hij met zijn bips in het zand belande, what the? Ze ging op hem liggen met haar kin op zijn borstkast, haar voeten gekruist omhoog. Hij keek haar met geknepen ogen aan, won the game…never! Ze begon hem te kietelen en lachte toen hij kronkelend in het zand lag. Hij glimlachte onschuldig naar haar, hij pakte haar bij haar middel knuffelde haar niet zoals verwacht maar begon haar de kieteldood te geven. Hij rolde om zodat Isaura dit maal in het zand lag, ze probeerde zijn handen te ontwijken wat moeilijk ging. Hij bleef door kietelen tot ze zich over gaf. ‘Looks like Í won the game’ Hij rolde van haar af en leunde met zijn hoofd op zijn hand Isaura lag op haar zij, hij bekeek haar ogen. Die hem telkens weer verbaasde hoe mooi ze waren .Isaura toverde een onweerstaanbare glimlach op haar lippen, onbewust voelde hij een tinteling in zijn buik. Alsof er een stel vlinders er een party hielde. Isaura’s kus deed de vlinders oplaaien, al helemaal toen haar tong plagerig langs zijn onderlip streelde. Hij beantwoorde haar kus vol passie, hun tongen ontmoette elkaar en in zijn buik leek vuurwerk af te gaan. Hij woud dat hij dit nu op pauze kon zetten. Dat er verder niks naars zou gebeuren dat Isaura en hij altijd samen zouden zijn. Hij maakte een gekweld geluidje toen ze haar lippen van de zijne afhaalde en hem onschuldig nog een kusje gaf. Ze hadden geen woorden nodig om elkaar te begrijpen, de blik van Isaura was nieuwsgierig, oprecht en vooral vol liefde. Hij begreep dat hij over zichzelf ‘moest’ vertellen. Alsnog sprak ze de woorden uit. Hij maakte een mmm geluidje en beet op zijn lip, ‘euhm what you want to know?’ vroeg hij plagend. ‘ik ben half pakistaans, daar komt mijn naam ook vandaan. Ik heb hele lieve ouders ‘ begon hij, een glimlach sierde zijn gezicht. ‘Ze wonen nog steeds in pakistan, maar we hebben veel contact via skype, mijn zusje woont wel in Nederland ze heeft er om gesmeekt. En woont nu bij mijn tante, mijn broer is 2 jaar ouder dan me en woont in Nederland. Maar reist vaak af naar Pakistan.’ Vervolgde hij toen hij over zijn familie sprak straalde zijn gezicht liefde af en begonnen zijn ogen te stralen. ‘Mijn jeugd was goed, heel goed zelfs, mijn ouders kwamen naar Nederland ik groeide hier op. Maar ze zijn nadat ik op mijzelf woonde weer terug naar Pakistan gegaan. Aan aandacht ontbrak ik niks op de basis en middelbare school. Ik was zogezegd. “populair”ik hoorde bij het populaire groepje. We hadden allemaal een hechte band met elkaar, hielpen elkaar als het nodig was, maar hingen op school de stoere jongens. Uit. Nu ben ik veranderd, ben ik serieuzer maar hou nog wel van een dolletje’ vertelde hij verder terwijl hij zijn tong naar Isaura uitstak bij zijn laatste zin. ‘Oh ik heb trouwens ook nog een hond, een rottweiler echt een schat. Lorcan heet hij. Ik heb hem voor mijn 20e verjaardag gekregen van Belle….’mompelde hij afwezig hij dacht terug aan zijn verjaardag.

"Een zuivere stem weerklonk door de kamer, happy birthday weerklonk. Een glimlach sierde Zayn's gezicht maar hij deed net alsof hij nog sliep. Een zachte kus op zijn lippen deed hem zijn ogen openen. Hij keek recht in de hazelbruine ogen van Belle. 'Hey honey, wakker worden, er is speciaal bezoek voor je' zei ze met een glimlach op haar lippen. Hij kuste haar en ging toen overeind zitten. Ze liep de gang op kwam terug met een schattige puppy die een blauw strikje op zijn hoofd had. Zayn maakte een 'ah' geluidje en zijn ogen glinsterde. De pup smakte ene paar keer toen hij op bed werd gezet. Met oogjes half gelokt kwam het diertje naar hem toe gekropen. Hij aaide het diertje, en zag het kleine staartje heen en weer zwaaien. Verterend had hij hem vast gehouden en Belle een tedere kus gegeven..."

‘Hij had een blauw strikje om zijn kop….’ Vervolgde hij afwezig. Hij ‘ontwaakte’ weer en keek Isaura aan, ‘sorry ik droomde weg’ verondschuldigde hij zich. ‘Jij bent mijn beste, grootste, liefste, mooiste cadeau’ zei hij terwijl hij naar haar toe boog. Hij drukte zijn lippen op de zachte van Isaura en streelde met zijn hand haar gezicht teder, voorzichtig. Zijn tong vroeg toestemming en streelde langs haar lip, hij proefte het zout van de zee en glimlachte terwijl hij nog zijn lippen op de hare gedrukt had.


Sorry voor het wachten, hoop dat je genoeg inspiratie uit mijn post kan halen =D

46 Re: Thinking of cancer op do maa 08, 2012 9:46 pm

Isaura

avatar
Isaura vond het heerlijk om te zien hoe hij haar verwelkomde door zijn armen te openen. Het gevoel dat hij haar ook wou was zalig. Ze voelde elke keer de vlinders opvliegen als hij dat deed. Ze grinnikte om zijn pruillipje toen ze iets zei tussen twee kussen door. Het was zo ontzettend schattig. Ze werd haast geplet door zijn knuffel maar nam hem ook stevig vast. Ze vond het niet erg om zo dicht bij hem te zijn. Terugkomen? Tuurlijk kwam ze terug. Ze kon niet zonder hem. 'Hmm zou ik wel terugkomen?' Plaagde ze hem speels. Ze stak haar tong naar hem uit en vertrok naar binnen. Toen ze terug buiten kwam werd ze openlijk ontvangen door hem. Hij nam haar vast alsof hij haar nooit meer zou laten gaan. Het grommende geluidje dat hij maakte toen de kus gedaan was deed haar glimlachen. Hij legde zijn hoofd op haar schouder en begon een liedje te neuriën. Ze sloot haar ogen en genoot van zijn stem die zachtjes boven het geruis van de golven uit kwam. De drukte drong niet tot haar door. De mensen die op het strand waren deden haar niets. Ze was bij Zayn en enkel en alleen voor hem had ze aandacht vandaag. Op het strand merkte ze dat ze beiden hetzelfde dachten over het jonge koppeltje. Isaura kreeg een vrolijke glimlach op haar gezicht door het koppeltje te zien. Ze waren nog jong en zorgeloos. Waarschijnlijk wisten ze amper wat liefde betekende. Zij had toen toch amper geweten wat liefde betekende. Ze wist wel dat je dan handjes vast hield en je eerste kus gaf maar echte liefde had ze niet gekend. Daar was je gewoon te jong voor op die leeftijd. Ze keek naar Zayn terwijl hij zijn ogen samen kneep. Hij was grappig als hij door kreeg dat ze van hem probeerde te winnen. Ze zouden hun een stelletje tieners vinden als je hen bezig zag maar dat kon haar nu eens weinig schelen. Het leek alsof hij haar een knuffel wou geven of haar gewoon vast wou nemen. Maar niets was minder waar. Meneer begon haar te kietelen! Isaura schoot hardop in de lach en vocht tegen zijn handen. Nu belandde zij in de zand. Haar blonde lokken werden vermengt met het mulle zand onder hen. Ze kreeg tranen in haar ogen van het lachen. Ze probeerde zijn handen te ontwijken, maar dat mislukte. Ze trok een pruillipje en gaf haar over. Zayn keek haar triomfantelijk aan. Haar prijs kreeg ze al snel. Honderden vlinders in haar buik werden gek. Zijn kussen waren onweerstaanbaar. Ze waren als een verslaving voor haar. Ze kreeg er geen genoeg van. Hij beantwoorde haar vraag en hun tongen ontmoette elkaar. Ze kwam dichter bij hem liggen en legde haar hand zachtjes op zijn wang. Ze wou niet dat hij nu de kus beïndigde, niet nu. Een zacht kreuntje kwam dan ook vanuit haar keel toen de kus gedaan was. Een klein pruillipje kon je nog net zien voordat ze weer een glimlach op haar gezicht kreeg. Ze keek in zijn ogen en verdronk haast. Ze kon erin verloren lopen als ze er lang in bleef staren. Ze grijnsde toen hij diep leek na te denken. Hij beet wat op zijn lip en begon daarna te vertellen. Pakistaans dus, dat was dus het niet westerse gedeelte aan hem. Pakistan leek haar een prachtig land te zijn waar ze eens naar toe wou gaan. Goed, genoeg daarover gedacht op dit moment. Nu moest ze eerst luisteren naar hem. De grijns op zijn gezicht deed hem stralen. Ze vond het leuk om te horen hoe hij over zichzelf vertelde. Zo leerde zij hem ook beter kennen. Isaura vond het prachtig hoe liefdevol hij over zijn familie sprak. Ze vond het geweldig om te zien hoeveel hij om zijn familie gaf, kon zij dat ook maar zeggen. Veel van haar familie zag ze niet meer. Sinds dat grootvader dood was, was alles uit elkaar gevallen. Haar vader had ze amper gekend. Hij was van de jackson kant. Van haar peter kreeg ze wel geld maar hem zien had ze maar 1 keer kunnen doen, tijdens een concert. Michael was een superster voor anderen maar voor haar gewoon haar peter. Ergens was ze er trots op dat een donker persoon familie van haar was. Isaura leek veel op haar moeder, teveel. En toch had ze dat doorzettingsvermogen van haar vaders kant. Ze kon gemakkelijk geloven dat hij populair was geweest toen hij op school zat. Wie wou er nu niet zo'n hottie als hem. Toen hij zei dat hij niet meer die stoere jongen was glimlachte ze. Ze was blij dat hij niet meer zo was. Ze had veeel liever de Zayn van nu dan. Die was lief en zacht en speels. Hij stak zijn tong uit toen hij dat zei. Isaura grijnsde en gaf hem een klein kusje. Plots vertelde hij dat hij ook nog een hond had. Het klonk eerder afwezig dan dat hij het echt aan haar wou vertellen. Ze wist dat het hem nog steeds pijn deed dat hij zijn vriendin had moeten afgeven. Iemand afgeven waar je zielsveel van hield is gewoon erg pijnlijk. Zo'n persoon vergeet je gewoon niet. Ze merkte dat hij wegdroomde maar liet hem even. Ze ging wat dichter bij hem liggen en keek hem aan. Hij veronschuldigde zich. 'Geeft niet joh' Fluisterde ze zachtjes. Was zij werkelijk zijn allerbeste cadeau? Ze merkte dat haar wangen lichtjes rood kleurden. Dat was ook weer typisch haar om te blozen op zulke momenten. 'En jij de mijne' Fluisterde ze nog net voor hun lippen elkaar weer raakten. Ze gaf hem toestemming en hun tongen ontmoette elkaar weer. Ze sloot haar ogen en genoot ervan. het was zo heerlijk om hem te kussen. Ze lagen zo goed als tegen elkaar aan waardoor mensen hen raar aankeken. Isaura liet ze kijken. Ze trok zich totaal niet aan van wat anderen van hen dachten. Ze ging tegen hem aan liggen en gaf hem nog een kus, met evenveel passie als de eerste. Ze glimlachte en keek hem aan. Hun lippen kwamen na een tijdje van elkaar af waarbij haar blik wat droeviger werd. Waarom konden die momenten nooit langer blijven duren? Ze ging recht zitten en probeerde het zand uit haar haren te krijgen. Ze schudde eerst even wild met haar hoofd en ging er daarna even met haar handen door. Nadat het grootste deel van het zand eruit was fatsoeneerde ze haar kapsel weer. Ze wou er niet als een zwerver bij gaan lopen. Ze keek Zayn aan en wachtte tot hij haar recht hielp. Dankbaar nam ze zijn hand aan en stond recht. Ze gaf hem een kus en nam zijn hand vast. Ze slenterden haast over het strand heen. Ze wandelde dicht bij hem en deed uiteindelijk haar arm rond zijn middel. Hij had zijn arm rond haar schouder heen gedaan waardoor ze lekker dicht tegen hem aan kon wandelen. Ze wandelden een trapje op en kwamen in een typisch winkelstraatje. Dit was echt het toeristische gedeelte in de zomer. Het weer was dan ook perfect om hier rond te hangen. Dit deed haar denken aan vakantie. Daar had ze ook nog eens nood aan. Ze trok een pruillipje en keek Zayn aan. "Ik wil op vakantie" Zei ze dan ook half koppig, half met een pruillipje. Ze moest lachen van haar eigen reactie en stopte bij een winkeltje. Ze hadden zoveel leuke kleren hier en dat wist ze maar al te goed. Ze liet Zayn los en nam zijn hand vast. Dat ging veel makkelijker om naar de kleren te kijken. Ze haalde een topje boven en hield het even vast. Ze vond het perfect rokje voor daarbij en keek hem aan met een lief gezichtje. Het was een beetje een vintage achtige look maar het zou haar wel staan met bijpassende make-up dan toch. Ze wou ook nog een knalgele skinny vinden om daar een rood of een blauw shirtje op aan te doen. "Mag ik passen?" Vroeg ze dan ook suikerzoet. Ze wou hem niet pesten met nu de hele tijd te gaan passen zodat hij moest wachten, ze zou alleen de echt leuke dingen passen en de rest gokken of het haar goed zou staan. ze wist nu toch al ongeveer wat haar stond en wat niet.

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 2 van 2]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum