Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

I need to see you again... I guess

3 plaatsers

Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 2 van 2]

26I need to see you again... I guess - Pagina 2 Empty Re: I need to see you again... I guess zo apr 08, 2012 6:54 pm

Mido

Mido

Mido keek haar glimlachend aan. Hij was blij dat ze dat antwoord gaf. Ze ging boven op hem liggen. Ze kuste hem en ging langzaam naar beneden. Het kietelde maar het maakte hem echt heel erg opgewonden. Ze kwam terug naar boven en kuste hem. Hij was verrast want ineens voelde hij haar tong langs zijn lip glijden. Hij opende zijn lip en voelde haar tong naar binnen komen. Hij draaide met zijn tong rond die van haar. Het wond hem echt heel erg op. Mido draaide zich weer op Melanie en ging met zijn hand onder haar rug en maakte haar BH los. Hij kuste haar in haar nek en beet er zachtjes in. Mido deed de beugels af van Melanie en kuste haar boven op haar borst. Hij gaf haar een zuigzoen in haar nek en streelde haar borsten. Mido's adem werd wat zwaarder. Hij ging met zijn handen naar beneden en deed haar broekje uit en gooide die naast het bed. "Ik hou zo veel van jou" zei hij en gooide de dekens over zich heen. Hij deed zijn onder broek uit en pakte een condoom. "Wel veilig" grijnsde hij en deed die om. Voorzichtig gleed hij in haar. Hij deed het met passie teder en met liefde voornamelijk.
Na een uurtje waren ze klaar. Mido stapte uit bed en gooide de condoom weg en ging weer naast Melanie liggen en sloeg zijn armen rond haar. Hij ging dicht tegen haar liggen. "Ik hou zo veel van je Melanie. Ow zo veel" fluisterde hij in haar oor. "Vond je het fijn? " vroeg Mido en wachtte haar antwoord af. Hij hoopte van wel, anders had hij nog veel te leren om haar te plezieren. Nu zou hij daar alles aan willen doen.

27I need to see you again... I guess - Pagina 2 Empty Re: I need to see you again... I guess zo apr 08, 2012 9:15 pm

Darren

Darren
Ex-Admin

Bij deze sluit ik dit topic.

In de regels staat duidelijk;

  • Geen 18+ praat.


In dit topic word hier niet aan gedacht en gaat het te ver. Prima als er een nieuw topic word geopend, maar als het weer gebeurt word ook die gesloten. Zorg er gewoon voordat het niet uitgebreid beschreven word. Dan is er niks mis mee, hoe het nu beschreven word is té gedetailleerd.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 2 van 2]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum