Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Take a walk

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Take a walk op za jul 12, 2014 6:36 pm

Isaura

avatar
"Come on Dulcinea and Chika!" Riep Isaura op haar twee honden. Haar sesamkleurige Shiba inu teefje kwam al afgerend. Een witte galgo kwam een paar seconden achter haar aan gelopen. Isaura lijnde beide honden aan. Dilcinea had een echte galgohalsband aan. Ze maakte die goed strak, anders kon ze haar los trekken. Chika had enkel een dun riempje aan maar die kende alle commando's. Dulci nog niet. Isaura had een skinny jeans aan met een los shirt en daarover een leren vestje. Haar blonde haren in een nonchalante vlecht en sneakers aan haar voeten. Perfect voor een rustige wandeling in het park. Ze riep nog snel even iets naar Zayn. Die mompelde iets terug vanuit de muziekkamer. Hij was weer zo druk bezig met zijn muziek dat ze wat langs elkaar door leefden door de dag heen. 's avonds maakten ze wel tijd voor elkaar. Dan aten ze samen en keken wat tv. Isaura had haar bezigheden en hij de zijne. Dat maakte hen het perfecte koppel. Iets wat veel koppels niet zouden overleven deden zij wel. Al een paar jaar. Maar Zayn was dan ook haar mister handsome. En hij zorgde goed voor haar. Misschien moesten ze verder gaan in hun relatie, met een kindje en trouwen. Maar dat bleven waarschijnlijk maar dromen.

De buitenlucht deed haar en de honden goed. Chika had ze in het park los gelaten, die ging toch niet ver bij haar vandaan. Dulci liep bijna tegen haar been op met haar staart half tussen haar benen. Ze was nog niet zo lang in HH. Ze kwam vanuit het warme spanje en Isaura had haar gekocht van een galguero, helemaal uitgemergeld. Nu was de hond terug mooi op gewicht. Isaura wou haar na een tijdje africhten zodat ze ook los kon lopen. Maar dan moest er eerst vertrouwen komen. Langs beide kanten en dat was er nog niet. Isaura ging op een bankje zitten en keek uit over een klein meertje in het park. Chika sprong met wild geweld in de vijver en zwom rond. Toen ze uit het water kroop wou ze op Isaura's schoot springen.
"Chika stop! foei!" Riep ze nog net optijd en de hond maakte een sliding stop. Dulci schrok er een beetje van. Isaura streelde haar geruststellend over haar kopje en samen keken ze hoe Chika weer lopen ging.

-en jiao-

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum