Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Catherine Hart

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1Catherine Hart Empty Catherine Hart zo jun 10, 2018 12:02 am

Ben Marino

Ben Marino

Naam: Catherine Lilianne Hart
Leeftijd: 26
Geslacht: vrouwlijk
Baan: Stage bij de national trust, countryside management
Studie: Afgeronde studie Environmental science, nu in haar derde jaar van Environmental management.

Karakter:
- Nieuwsgierig en leergierig
De natuur en alles wat daarbij hoort heeft Cath altijd al gefascineerd en ze wist eigenlijk al jong dat ze er haar levenswerk van wilde maken. Als klein meisje wilde ze al zoveel mogelijk weten over dieren, over planten en hoe dingen werkten in de natuur om haar heen.
- Eigenzinnig en intelligent
Hoewel ze zeker niet iemand is die zich niets laat zeggen was ze wel al jong iemand die kritisch voor zichzelf nadacht, veelal wederom over het onderwerp waar haar hart lag. Ze leert snel en denkt oplossingsgericht. Ook is ze niet bang om veel vragen te stellen en gaat ze ervan uit dat er oneindig meer is dat ze niet weet dan wel. Dit komt niet zozeer voort uit onzekerheid, ook al heeft ze zeker haar onzekerheden, maar meer uit de realisatie dat hoe meer ze leert, hoe meer ze erachter komt dat er nog zo ontzettend veel meer te weten is, meer dan een mens ooit zou kunnen onthouden.
- Sociaal, maar introvert
Ze kan enorm genieten van reisvakanties met vrienden, een avondje stappen of zo nu en dan winkelen, maar ze heeft ook absoluut haar tijd alleen hard nodig.
Als ze niet wandelt, dan spendeert ze die tijd graag op het internet of met haar neus in een boek. Ook sport ze graag. Sinds kort is ze begonnen met jiu jitsu, maar ze loopt ook graag hard en zwemt graag. Daarnaast gaat ze ook regelmatig klimmen, soms in de natuur, maar meestal gewoon bij een klimwand.
- Avontuurlijk, maar nuchter
Ze houdt van nieuwe dingen ontdekken, op onderzoek gaan in plekken waar men nog weinig is geweest en is niet bang naar risicovolle plekken te gaan, binnen de perken van het redelijke, maar roekeloos is ze niet. Zo onderzoekt ze grondig en secuur en staat bij een wandeling respect voor de omgeving op de eerste plaats.
Ook in interacties is ze niet iemand om snel ruzie te zoeken. Een beetje plagend kan ze absoluut zijn, en als het echt moet zou ze ook best in bepaalde situaties in kunnen grijpen, maar ze lost dingen het liefst met het gezonde verstand op. Een gevecht in een kroeg, bijvoorbeeld, zou ze mooi door de uitsmijter laten oplossen, het is immers zijn expertise.
Laf is ze echter niet. Er zijn zeker genoeg situaties waarin ze eerder handelt ondanks haar angst dan wegens gebrek eraan, maar ze ziet het als een belangrijk iets om buiten je comfortzone te treden en momenten waarop je liever de andere kant op kijkt zijn juist de momenten waarop je iets moet doen.

Verleden:
Catherine had het geluk een kind van welgestelde ouders te zijn, die een liefde hadden voor de natuur. Hierdoor zag ze op jonge leeftijd al veel van de natuur van Engeland, Wales, Schotland en Ierland, maar gingen ze ook regelmatig op vakantie naar oorden buiten de eilanden. Zo was ze voor de middelbare school al in de Alpen, de Pyreneeën en Yellowstone National Park geweest.
In de weekenden was ze vaak bij haar grootouders, die een kinderboerderij hadden. Hierdoor was ze ook nog jong toen ze voor het eerst een schaap hielp lammeren, hielp bij het africhten van een jonge ezel en leerde hoe je de hoeven van een paard besloeg.

Waar met name de boerderij van haar grootouders haar op de basisschool aardig populair maakte - iedereen wilde mee - was dat op de middelbare school een stuk minder. Ze kwam prima mee met haar leeftijdsgenoten, zowel de meer nerdy types als de ‘gewonere’ klasgenoten, maar had maar een klein groepje waar ze echt heel close mee was, doordat maar weinig mensen haar intense interesses deelden. Ze had twee vrienden, Liza Banks en Ryan Black, waar ze helemaal mee op een lijn zat en waar ze tot op de dag van vandaag nog regelmatig contact mee heeft, ook al zijn beiden in het buitenland gaan studeren.
Ook tijdens haar middelbare zat ze in de vakanties niet stil en kreeg ze op de kinderboerderij steeds meer verantwoordelijkheid.
Zo begeleidde ze vaak groepen kinderen en leerde ze ze alles wat ze wist over de dieren op de boerderij. Ze vond het leuk, kinderen begeleiden, zeker wanneer het kinderen waren die bij aankomst de dieren allemaal maar spannend vonden.

Na de middelbare ging ze eerst een jaar samen met Liza op reis. Ze trokken door verschillende Zuid-Amerikaanse landen en hadden er een geweldige tijd. Niet alleen de natuur raakte Catherine, ook de mensen. Er waren zeker spannende momenten die er flink in hakten, maar ook talloze prachtige ontmoetingen met culturen waar ze eigenlijk niets vanaf wist.

Na dat tussenjaar begon ze aan haar eerste studie, Environmental science, een zware maar buitengewoon fascinerende opleiding. Tijdens die studie liep ze stage bij het WNF waar ze met een hoop verschillende dingen mee mocht draaien en zich echt realiseerde wat ze wilde; zowel mensen onderwijzen als daadwerkelijk fysiek in de natuur zijn, maar dan uiteindelijk toch het liefst in haar eigen land.
En dus, toen ze haar diploma had, volgde ze een tweede studie, Environmental management, en inmiddels zit ze in haar derde jaar en loopt ze een half jaar lang stage bij de National Trust, een organisatie die gebouwen en natuurgebieden in Engeland, Wales, Schotland en Ierland beschermt en onderhoudt.

Houdt van:
- Lezen
- Wandelen
- Klimmen
- Een wijntje drinken met vrienden
- De natuur
- Onderwijzen
- Hardlopen
- Pop rock
- Hiphop

Houdt niet van:
- Metal
- Drukke feesten/ uitgaansgelegenheden waar je jezelf niet meer kan horen denken
- Uitgebreid koken
- Overbeschermende ouders

Vaardigheden:
- Athletisch en een zeer goede conditie
- Uitgebreide kennis over de natuur en de dieren die erin leven
- Een beetje ervaring met jiu jitsu
- Goed in omgang met een verscheidenheid aan dieren

Extra:
- Ze is in de weekenden nog steeds regelmatig actief op de kinderboerderij
- Ze wil graag een hond maar heeft het er te druk voor
- Ze spreekt een klein beetje Spaans en Duits

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» Lucht-je-hart-topic

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum