Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Nathaniel Anderson

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1Nathaniel Anderson Empty Nathaniel Anderson zo mei 13, 2018 3:41 pm

Nathaniel Anderson

Nathaniel Anderson

NATHANIEL ANDERSON

Nathaniel Anderson Gifje10

Algemeen
Volledige Naam: Nathaniel Jonathan Anderson
Naam: Nathaniel
Bijnamen: Nathan (Verkorting van Nathaniel), Nate (Verkorting van de bijnaam Nathan)

Leeftijd: 19
Geboortedatum: 11 Mei
Geboorteplaats: Shanghai, China

Seksuele geaardheid: Homoseksueel

Familie:
Ouders: Camelia Smith (36) x ? (Biologische ouders), Sabrina Hudson (31) (Eerste pleegmoeder), Mark Anderson (41) x Bianca Anderson (38) (Tweede pleegouders)
Broers en zussen: Finn Anderson (16, stiefbroer), Sarah Anderson (16, stiefzus) en Lexus Anderson (18, stiefbroer)


Carrière
Droom: Nathaniel wil heel graag een beroemde zanger worden of een beroemde springruiter

School: Hij is een keer blijven zitten
Studie: -
Werk: -
Talen: Nederlands (vloeiend), Engels


Karakter
Als je Nathaniel voor het eerst ontmoet zal hij waarschijnlijk geen goede indruk achterlaten. Hij houdt van zijn eigen ding doen en hij vindt het heel erg leuk om de grenzen op te zoeken. Nathaniel is heel koppig en hij heeft geen geduld. Ook is hij gesloten en afstandelijk, dit komt vooral door het gepest van zijn ex-vrienden en zijn stiefbroers. Nathaniel is een lastpost, luistert slecht naar leraren en de politie kent hem ook wel.
Diep binnenin is hij eigenlijk niet zo slecht, maar hij een muur om hem heen gebouwd zodat mensen hem niet zo snel pijn zullen doen. Nathaniel heeft een goed hart en zo dom is hij niet, maar hij heeft besloten om het niet te gebruiken.

Likes: Zingen, Dansen, Optreden, Alleen zijn, Grappen uithalen, Honden, Voetballen, Koffie, Vis, Salades, Alcohol, Paarden

Dislikes: Katten, Grote groepen, School, Tomaten, Pindakaas, Zijn stiefbroers en zus, Hoogtes, Pesters, Als mensen ‘schattige’ bijnamen voor hem hebben/verzinnen

Hobbies: Voetballen, Zingen, Rappen, Paardrijden

Talenten: Zingen, Rappen, Paardrijden  


Uiterlijk
Lengte: 183 cm
Gewicht: 60 kg
Piercings: Twee gaatjes in zijn beide oren
Tatoeages: -


Geschiedenis
Nathaniel werd geboren in een ziekenhuis ergens in Shanghai. Bij zijn geboorte werd hij ter adoptie afgestaan. Een vriendelijke vrouw van 25, die zelf geen kinderen kon krijgen, adopteerde Nathaniel. Nathaniel en zij verhuisde naar Korea waar ze voor hem zorgde alsof hij haar eigen kind was. Sabrina moest voor haar werk veel reizen. Ze probeerde Nathaniel dan ook altijd mee te nemen, want ze wilde en durfde hem niet alleen te laten. Toen Nathaniel vier werd verhuisde de twee naar Nederland, wat min of meer de keuze was van Sabrina. Nu kon ze rustig reizen en werken zonder echt op Nathaniel te letten. Op Nathaniels verjaardag, toen hij zes werd, was Sabrina niet thuis, maar ze had beloofd hem de volgde dag naar de dierentuin te brengen. Die zelfde dag verongelukte Sabrina in een auto-ongeluk. Ze overleefde dit niet en Nathaniel werd opgenomen in een weeshuis. Nathaniel bleef hier een maandje voordat hij weer geadopteerd werd. Ditmaal door een koppel die al kinderen hadden, maar ze zorgde voor Nathaniel alsof hij hun eigen kind was.
Nathaniel was vrij gelukkig bij zijn nieuwe familie, maar hij miste Sabrina. Op zijn 15de werd Nathan afstandelijker en ging zijn eigen ding doen. Ook zijn stiefbroers begonnen met hem te pesten. Nathaniel werd door zijn broers in elkaar geslagen en ze keerde Nathaniels vrienden tegen Nathan. Hij kwam vaak met blauwe plekken thuis. Zijn stiefouders die het niet snapte dachten dat Nathaniel vocht op school (ook omdat zijn broers en zus zeiden dat hij vaak vocht) en gaven hem vaak huisarrest. Daarna ging het alleen bergafwaarts. Nathaniel werd soms gearresteerd, sloeg mensen het ziekenhuis is en begon met drinken voordat hij het eigenlijk mocht.

Extra
Hij is allergisch voor tomaat, Hij heeft dyslexie, Hij heeft een ondergewicht

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» We can work this out [Nathaniel]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum