Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Chartan

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1Chartan Empty Chartan wo feb 12, 2014 5:24 pm

Chartan

Chartan


Chartan 2yx0y1k

Naam: Chartan Z (Oorspronkelijk Fancy Boy)
Roepnaam: -
Geslacht: Hengst
Ras: American Saddlebred
Leeftijd: 8 jaar oud
Stamboom: Klik
Nakomenlingen: -
Karakter:
Chartan is een pittige hengst die het vuur in zijn hoeven heeft zitten. Momenten van kalmte of rust zijn weinig te kennen bij deze felle hengst. Qua omgang met mensen is hij heel goed, hij heeft geleerd zich snel aan te passen aan nieuwe mensen en rijmethode's omdat hij al redelijk veel eigenaren heeft gehad. Niet omdat hij een stout paard is, maar omdat veel mensen niet capabel genoeg zijn om hem op een strenge manier te berijden. Chartan is een Saddlebred en is van nature een trots en elegant paard. Natuurlijk heeft hij zoals alle andere paarden ook momenten van bokken en steigeren en fel doen maar die hangen meer samen met de temperatuur en het seizoen. De omgang met andere paarden ligt wel wat riskanter. Met andere hengsten en ruinen kan hij goed overweg, maar hij heeft een zwak voor merrie's. Bij het ruiken van een hengstige merrie kan hij op sommige momenten dwars door het lint gaan. Verder kan hij af en toe best koppig zijn en sterk zijn wil doordrijven. Hier heeft hij een strenge, maar rechtvaardige hand nodig.
Discipline's:
Dressuur:
Als hij wil kan hij erg uitblinken in dressuur, zeker met de extra gangen die hij vanaf zijn geboorte heeft meegekregen. Dressuur raakt hij snel beu, of als er nieuwe dingen te leren zijn heeft hij er niet het geduld voor. Een ruiter die dressuur met hem zal willen rijden, heeft geduld voor twee nodig.
Jumping:
Springen zit hoe onwaarschijnlijk ook in zijn bloed. Dit is de discipline die hij het liefst uitvoert en je ziet hem helemaal opfleuren als je een piste vol hindernissen binnenstapt. Qua ras is hij niet voor geschikt, maar hij heeft het tegendeel al vaak genoeg op wedstrijd bewezen. Hij zal nooit een sprong weigeren, ongeacht de consequentie's. Op wedstrijden kan hij wel vervelend doen, door de drukte waar hij heet van wordt.
Cross country:
Deze discipline wordt best gewoon als vrije tijd uitgeoefent en niet uitgebracht op wedstrijden. Op het crossparcours gooit Chartan alle remmen los en gaat er volledig voor. Enkel een ervaren en strenge ruiter kan hem zonder brokstukken te maken door een cross parcours sturen.
Mensport:
Chartan heeft al vaak voor de koets gelopen, maar niet op wedstrijd niveau. Bij een van zijn vele vorige eigenaars ging hij regelmatig een recreatief ritje maken, maar hij is hier niet echt op doorgetraind.
Exterieur:
Chartan's vacht heeft de kleur palomino, met vele lichte appeltjes over zijn hele vacht verspreid. Zijn manen zijn eveneens als zijn staart lichtblond/beige. Hij heeft een kleine sneb op zijn grijze neus. Zijn linkervoor- en achterbeen hebben beide een witte kroonrand, en rechtsachter heeft hij een volle, witte sok.
Eigenaar: Jiao


Chartan Sf9l4x

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» And al this litle things &Chartan

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum