Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

~Booth

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1~Booth Empty ~Booth zo aug 12, 2012 11:04 pm

Booth

Booth

~Name
Booth


~Age
4


~Gender
Hengst


~Breed
Arabier x Welsh


~Family
Hij heeft zijn vader nooit gezien aangezien hij in een andere kudde zat. Zijn moeder heeft hem opgevoed tot zijn 1,5. Hij weet verder niet of hij broers of zussen heeft.


~Outwards
Booth is een mengeling van Arabier x Welsh. Hij heeft wat weg van allebei. Een typisch Welsh hoofd maar wel weer de lange benen en het figuur van een Arabier. Hij is bruin van kleur met zwarte manen en staart. Zijn manen komen tot onder zijn nek en hij heeft ook een aardig lange staart. Hij heeft 3 witte sokken, aan zijn rechter voorbeen heeft hij geen aftekeningen.


~Inwards
Booth is een paard dat erg op zichzelf is en vaak geen hulp van een ander wil. Hij is erg vriendelijk tegen anderen maar is het liefst alleen. Hij komt vaak in contact met mensen maar hij heeft geen vaste eigenaar en hij wil die voorlopig ook nog niet. Hij heeft een lief uiterlijk maar hij kan wel gemeen uit de hoek komen. Wel houd hij van spelen en grappen en grollen. Dat vind hij dan ook leuk om te doen met vreemdelingen.


~History
Doom is geboren in een kudde van Arabieren. Zelf is hij geen zuiveren arabier aangezien zijn vader een Welsh is en uit een andere kudde komt. Hij heeft een fijne jeugd gehad en heeft het dan ook erg naar zijn zin gehad in de kudde. Toen hij 1,5 jaar was had hij het gevoel dat hij er niet meer bij hoorde en is toen op zichzelf verder gegaan. Hij is toen een mens tegen gekomen waar hij een leuke tijd mee heeft gehad en daarmee hebben de mensen ook bewezen dat de kudde geen gelijk had. Sindsdien gaat hij graag om met mensen en benaderd dan ook gewoon mensen die in het bos wandelen. Meteen weet hij welke mensen hij moet of niet en laat zich dan ook wel meteen zien. Mensen die hem proberen te vangen komen er niet zonder kleerscheuren af. Hij wil zelf bepalen met wie hij om gaat en met wie niet.


~Nice to know
*Booth's lievelingskleur is donkerblauw.
*Hij houd niet van drukte.
*Hij vind het niet prettig als mensen hem benaderen uit het niets.
*Hij heeft nog nooit een zadel, hoofdstel en halster gezien.
*Hij graag beweegt en ook een goed uithoudingsvermogen heeft
*Hij het liefst het groenste gras van HH eet.
*Hij graag vrienden maakt met andere, zowel mensen als paarden

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum