Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Mathew Reyes

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1Mathew Reyes Empty Mathew Reyes wo mei 23, 2018 8:09 pm

Mathew Reyes

Mathew Reyes

Mathew Reyes

Naam: Matt (Mathew Reyes)
Leeftijd: 25

Lengte: 187 - 6' 1.5"
Schoen maat: 42
Haar kleur:Bruin
Oog kleur: Blauw

Familie: Die zijn ergens

Beroep: Fotograaf

Huisdier: Jack. Een husky al gelooft Matt niet dat hij een zuivere husky is.

Tatoeage
Mathew Reyes Xe4qs3

Karakter
Matt is een rusteloze jongen hij dwaalt het liefste rond en maakt foto's van de mooie plekken die hij ziet. Van zijn hobby heeft hij dan ook zijn beroep gemaakt.  Voor zijn werk reist hij dan ook veel naar het buitenland. Zelf vind hij het heerlijk maar het heeft liefdes relatie vaak in de weg gezeten.

Veder is hij aardig charismatisch en weet hij zich vaak uit dingen te praten of juist in. Hoewel hij niet altijd serieus neemt kan hij best wel zorgzaam zijn en er voor je zijn als je hem nodig hebt.

Geschiedenis
Toen hij jong was heeft Matt zich nooit geïnteresseerd school. Het stil zitten en dag in en dag uit het zelfde was niks voor hem. Zijn vader was er nooit blij en driegde dan ook met van alles als Matt weer eens een onvoldoende had gehaald en niet omdat hij gewoon niet kon maar omdat het hem simpel weg niet interesseerde.   Op zijn 17e toen Matt dreigde te zakken had zijn vader hem na een Leger dag gesleept waar het leger zocht naar nieuwe rekruten. Met het dreigenment dat dit zijn toekomst zou zijn als hij niet zijn midelbare school haalde. Zijn vader had gehoopt dat Matt het helemaal niet zag zitten en het strenge regiem dat gevoerd werd in het leger zou afschuwen. Maar zijn vader kon niet fouter zitten dan dat. Matt was meteen geïnteresseerd en als hij niet te jong was geweest had hij zich meteen ingeschreven. Matt had zijn camera mee genomen om foto's te maken en een man had dat opgemerkt en na dat hij de foto's had gezien die Matt maakte nodige hij Matt uit om met hem mee te gaan als hij over een week vertrok om als oorlogsfotograaf foto's te maken van het basis kamp van het Engelse leger. Omdat het die week toch vakantie zou zijn en de man zijn vader er meerdere keren van overtuigd had dat het volkomen veilig zou zijn liet zijn vader het toe hopend dat Matt wat minder enthousiast zou worden voor het leger.

Matt ging uiteindelijk mee met de man en de eerste paar dagen vond hij geweldig waar hij inderdaad in het basis kamp foto's maakte van de soldaten en het kamp zelf. Een paar dagen later zouden ze tripje maken naar een dicht bij gelegen dorpje waar de Soldaten. Hoewel Matt dit veel enger vond (de soldaten gingen namelijk in volle uitrusting mee en hij en de oorlogsfotograaf kregen enkel een kogelvrij vest aan met Perss er op gedrukt) ging hij toch mee. Na dat ze in het dorp wat foto's hadden gemaakt vroeg de oorlogsfotograaf aan een soldaat of  ze een dorp dat nog wat verder lag ook foto's mochten maken.  De soldaat gaf aan dat ze hem enkel een halve kilometer voor het dorp zouden afzetten en zelf niet verder zou gaan omdat het te onveilig was.  Matt vond het totaal gestoord dat ze toch gingen. De soldaten vonden het te onveilig en zouden zelf niet gaan en zij hadden een volledige uitrusting aan met geweren en granaten en hij en de oorlogsfotograaf hadden enkel een kogelvrij vestje  aan en een camera. Daar kon hij nietmand mee neerschieten als er gevaar dreigde. Hoewel ze veilig terug gekeerd waren van het dorp was woedend geworden op de oorlogsfotograaf. De oorlogsfotograaf antwoorden simpel dat hij niet z'n bangerik moest zijn en liep daarna vrolijk weg. Een soldaat die de ruzie had gehoord was naar Matt gekomen en vertelde hem wat Matt zelf ondertussen ook tot de conclusie was gekomen dat Oorlogsfotografen gestoord waren en dat ze het niet erg zouden vinden om te sterven al ze tenminste dat perfecte plaatje op hun camera hadden staan.  Matt had vanaf dat moment besloten zelf nooit oorlogsfotograaf te worden. Hij vond het wel zonden fotografie was zijn passie al van jongs af aan en hij had altijd een camera bij en het leger vond hij ook te gek. Gelukkig vertelde verschillende soldaten dat ze in het leger altijd soldaten zochten die ook foto's konden maken. Toen Matt uiteindelijk oud genoeg was en zijn diploma had behaald sloot hij zich dan ook direct aan bij het leger. Het was tegen de zin van zijn vader in. Maar zijn vader was al blij genoeg dat hij iedergeval niet werk- en schoolloos thuis zat.

Matt werd binnen het leger al snel bekend als de fotografeerde soldaat en verdiende goed bij aan de foto's die hij had gemaakt en mocht verkopen van het leger.  Na dat hij bijna 5 jaar in dienst was liep alles verkeerd. Hij was met de groep soldaten waar hij hoorde op verkenningstocht. Matt stond door het dakraam van de truck die ze bij zich hadden foto's te maken van de omgeving en gebruikte daarnaast zijn camera zoomfunctie ook meteen om de omgeving te verkennen. Hij kan zich nog herinneren dat hij via zijn camera rechts van hun op grotere afstand van hem meerdere trucks zag aankomen die niet van hun of bevriend leger was. Maar voor dat hij zijn kameraden had kunnen waarschuwen hoorde hij al meerde explosie die z'n grootte stofwolk veroorzaakte dat hij niks meer kon zien. Wat daarna precies is gebeurd kan hij zich niet goed herinneren. Hij kan zich enkel wat vlarde herinneren van wat er gebeurd is. Maar hij wordt nu nog meerdere nachten geteisterd met nachtmerries van de weken dat hij hoogstwaarschijnlijk in vijandige handen heeft doorgebracht.   Hoewel hij geen zware verwondingen heeft opgelopen tijdens het gehele gebeuren tegen over zijn mede soldaten waar van zeker de helft is gedood en van de overlevende meerdere een arm of been zijn kwijt geraakt heeft hij er wel PTSS aan overgehouden en is hij uiteindelijk met een eervol ontslag vertrokken bij het leger.

Omdat hij er niet tegen kon om thuis te zitten met een zusje dat nu nog meer zorgde om hem maakte dan voorheen en een vader die er alles aan deed om een goede baan voor hem te vinden is hij verder gegaan met zijn fotografie. Van het geld dat hij verdiend had van de foto's die hij had gemaakt tijdens zijn periode van soldaat koopt hij een nieuwe camera en trekt er op uit. Al snel krijg hij opdrachten van reisbureau om foto's te maken van de reizen die ze aanbieden. Matt raakt op slag verliefd op het werkt en besluit professioneel fotograaf te worden. Opnieuw tegen de zin in van zijn vader maar gelukkig laat die hem met rust zolang hij er mee verdiend dat wat hij kan verdienen met een baantje dat hij kan krijgen met enkel zijn middelbare school diploma.  Zij zusje probeert allerlei hulpverlening voor het te regelen om om te leren om te gaan met zijn met zijn PTSS maar net als de meeste soldaten heeft Matt totaal geen zin om hier over te praten. Wat nog een rede is waarom hij in het begin opdrachten accepteerde die hij naar het buitenland stuurde.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum