Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Solomon Griffith

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1Solomon Griffith Empty Solomon Griffith vr mei 11, 2018 9:46 pm

Solomon Griffith

Solomon Griffith
☜(˚▽˚)☞

Naam: Solomon 'Sol' Griffith
Leeftijd: 43
Geslacht: Mannelijk
Werk: Bij de CID; de Criminal Investigation Department
Rang: Detective Inspector

Karakter:
- Stug maar empathisch
Hij komt aanvankelijk nors, stug en korzelig over in veel gevallen. Solomon is een man van weinig woorden die vaak liever luistert dan praat.
Toch zit daaronder iemand met het hart op de juiste plek. Hij pakt noodgedwongen criminelen niet zachter aan maar heeft begrip voor ze. Hij leeft mee met slachtoffers, ook al moet hij ze soms dingen vragen die ze niet fijn vinden.
- Harde werker
Verbaal maakt Solomon misschien niet snel duidelijk waar hij voor staat, maar zijn geloof in zijn werk en in zijn collega's blijkt uit zijn werk ethiek. Hij werkt keihard en is bereid wat verder te gaan om te voorkomen dat een ander extra op zijn bord krijgt. Competentie is iets waar hij veel eigenwaarde uit haalt en hij kan slecht met slackers overweg.
- Opmerkzaam
Hij besteedt aandacht aan details. Het is niet zo dat hem automatisch niets ontgaat, maar hij heeft zichzelf er enorm op getraind om goed op te letten en het is langzaamaan een tweede natuur geworden.
Het is deze eigenschap in combinatie met de vorige die hem in de rang van Detective Inspector hebben gekregen.
- Serieus
Heel humoristisch is hij niet. Hij kan zeker lachen om een goede grap op zijn tijd, zeker met een biertje op, maar het moet niet te gek worden. Zelf is hij niet zo'n grappenmaker en de humor die hij af en toe tentoonstelt is vooral gort droog.
- Niet zo goed in ontspannen
Hij zit bijna altijd met zijn hoofd bij zijn werk en hoewel hij er wel eens tussenuit gaat om zijn hoofd leeg te maken zit hij met akelige regelmaat 's avonds laat nog met zijn hoofd bij een zaak.

Angsten:
- Incompetentie

Houdt van:
- Bier
- Wandelen
- Honden
- Problemen oplossen

Houdt niet van:
- De meeste sterke dranken
- Gladde types

Vaardigheden:
- Hij kan redelijk goed schieten
- Ervaren in Jiu Jitsu en Krav Maga
- Scherp oog voor detail

Achtergrond:
Direct na de middelbare school ging Solomon door naar de politie academie in Londen. Na deze te hebben afgerond ging hij in diezelfde stad aan de slag.
Hier heeft hij vervolgens 21 jaar volgehouden. 21 jaar waarin hij langzaam groeide van onervaren groentje naar detective inspector.
Al vrij vroeg in zijn carriere kreeg hij de harde kanten van Londen te zien. Drugsdeals, illegale prostitutie, schietpartijen en mishandelingen waren slechts het topje van de ijsberg.
Hij was al nooit zo'n prater of grappenmaker, maar de ernst van de dingen waar hij mee werkte zorgden ervoor dat hij norser, harder en serieuzer werd, maar ook een dieper inzicht kreeg in de verschillende types mensen die de wet overtraden.
Hij werd gepromoot tot detective inspector na een cruciale rol te hebben gespeeld in het oplossen van een reeks nogal opmerkelijke moorden en was toen 32 jaar.
Sinds die promotie werkte hij mee aan allerlei onderzoeken, maar uiteindelijk hadden ze hem nodig in een andere stad en werd hij overgeplaatst naar Northdale. Hij was toen net veertig en men hoopte dat hij met zijn expertise de stad van dienst kon zijn.
Hij werkt er nu drie jaar en is er redelijk ingeburgerd, al mist hij Londen nog wel.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum