Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Sammy Pentecost

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1Sammy Pentecost Empty Sammy Pentecost vr mei 11, 2018 5:49 pm

Sammy Pentecost

Sammy Pentecost

S A M M Y    P E N T E C O S T

Sammy Pentecost Tumblr_oit863r1uw1qd6yx6o3_250

ALGEMEEN
Volledige naam: Samael Pentecost
Leeftijd: 29
Geboortedatum: 10 augustus
Geslacht: Mannelijk
Geaardheid: Homoseksueel
Werk/studie: Radio DJ

FAMILIE
x Zijn ouders zijn Matthew en Josephina Pentecost - Matthew is een pastoor en Josephina is een godsdienstdocente.
x Hij heeft een jonger zusje, Angela, die net als hij artistiek is en geld verzamelt om haar eigen beeldhouwgalerij te kopen.

UITERLIJK
x Donkerbruine huid; zwarte, amandelvormige ogen, rond gezicht. Ondanks zijn leeftijd nog best een baby-face.
x Kort kroeshaar dat hij eigenlijk altijd volledig afscheert omdat het gewoon wat praktischer is dan het te moeten onderhouden.
x 1.78 m; vrij brede schouders, gespierde armen en torso.

KARAKTER
Sammy is een charismatisch figuur met een grote mond en een klein hart, al laat hij dat tweede aspect eigenlijk niet zien. Hij is makkelijk in de omgang, neemt het leven niet al te serieus en kan het met de meeste mensen wel vinden, al valt het niet bij iedereen even goed dat hij zijn mening niet bepaald voor zich houdt. Hij is vrij uitgesproken en uitbundig, zegt waar het op staat maar laat zich niet snel kwaad maken.
Hoewel het meestal niet zo lijkt geeft hij eigenlijk weinig van zichzelf weg. Emotioneel blijft hij afstandelijk en alhoewel hij genoeg empathie voor anderen heeft laat hij dat niet echt op een handige manier zien. Sociale intimiteit maakt hem zeer oncomfortabel.

Sterke punten:
x Charismatisch, zelfverzekerd
x Laat niet over zich heen lopen
x Durfal

Zwakke punten:
x Weet niet hoe hij om hulp moet vragen
x Goede leugenaar (het zou een sterk punt zijn als hij het niet zo vaak gebruikte)
x Heeft een flink ego

GESCHIEDENIS
Sammy is geboren in Boston, in de Verenigde Staten. In zijn tienerjaren wist hij al vrij snel waar hij goed in was en wat hij wilde - hij was goed in praten, en hij wilde voor de radio gaan werken. Op zijn achttiende wist hij aan een stage bij een lokale zender te beginnen, begon daar later eveneens te werken en werd langzaam maar zeker populairder in Boston en omstreken.
Zijn fall from grace kwam toen hij 24 was. Alcoholmisbruik en het inlaten met de verkeerde mensen zorgden ervoor dat hij een paar maanden in een verslavingskliniek terecht kwam. Eenmaal terug in de echte wereld was zijn toenmalige vriend, Nicholas Allesandri, degene die hem opving om hem binnen de lijnen te houden terwijl hij zijn leven weer op de rails kreeg (zijn baan bij de radiozender was hij kwijt).
De manipulatieve neigingen van Nicholas vielen in het begin niet op totdat hij er op werd gewezen door de paar hechte vrienden die hij nog over had. Pogingen om bij hem weg te gaan mislukten en uiteindelijk liep het zo erg op dat hij terugviel op zijn alcoholverslaving en Nicholas' bed en spullen in brand zette. De boete die hij hiervoor kreeg was vier jaar cel, verminderd door de omstandigheden, en kwam op zijn achtentwintigste weer vrij.
Om zijn slechte herinneringen en geruïneerde reputatie in de Staten achter te laten pakte hij zijn boel en verhuisde naar Engeland, in de hoop daar een nieuw leven te kunnen beginnen. Hier weet vrijwel niemand wie hij is en kan hij rondlopen zonder constant herinnerd te worden aan zijn eigen fouten.

Houdt van:
x Nieuwe muziek/concerten/muziek-gerelateerde zaken
x Talen/moderne literatuur
x Sporten

Houdt niet van:
x Alleen zijn
x Kleine ruimtes
x Sentimentele zaken

OVERIG
x Faceclaim: John Boyega

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum