Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Delilah Hudson

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1Delilah Hudson Empty Delilah Hudson vr mei 11, 2018 5:18 pm

Delilah Hudson

Delilah Hudson
Tuig

Naam: Delilah Evelyn Hudson
Leeftijd: 41
Geslacht: Vrouwelijk
Werk: Hoewel ze leeft van erfenissen is ze actief onderdeel van de schoolraad van het St. Dunstan.
Daarnaast verkoopt ze puur voor de lol haar zelf ontworpen kleding.

Karakter:
- Manipulatief en charismatisch
Het vereist een bepaalde vaardigheid, opnieuw trouwen nadat je drie vorige echtgenoten allemaal op mysterieuze wijze zijn verdwenen. En de politie overtuigen dat je er niets mee te maken had als ook nummer vier het niet overleeft is al helemaal een kunst op zich.
Delilah is een waar actrice en kan zich perfect voordoen als de ingestorte, rouwende weduwe. Tegelijkertijd kan ze ook uitermate charmant zijn en is ze in staat haar act aan te passen op degene waar ze mee dealt voor optimaal effect.
Ze bespeelt mensen dus voor haar eigen gewin en hoewel ze nog wel iets van een moreel kompas heeft - ze doet het alleen bij mensen die het in haar ogen verdienen, maar dat is ook buitengewoon subjectief - zit ze er niet mee als ze het doet.
- Doortastend en kritisch
De voornaamste reden dat Delilah haar handen schoonhoudt is dat ze dingen grondig en zorgvuldig aanpakt. Ze plant, plant opnieuw en daarna nog eens, maar zorgt dat er geen bewijs van achterblijft. Ze gaat mogelijke uitkomsten bij langs en slaat pas toe als ze zeker weet dat ze ermee wegkomt.
Maar dit geldt niet alleen voor de sinistere zaken in haar leven. Bij alles waar ze voor gaat is ze iemand van aanpakken, maar ook van wachten op het juiste moment.
- Intelligent en scherpzinnig
Delilah is zeker niet dom. Ze is opmerkzaam, leert snel en leest mensen goed. Dit maakt haar een prettige gesprekspartner voor sommigen en intimiderend voor anderen.
Bij het soort mannen dat niet zo van intelligente vrouwen houdt, echter, is Delilah zonder meer bereid zich dommer voor te doen dan ze is, mits ze iets van ze moet hebben.
- Emotioneel afstandelijk
Delilah's emotionele bagage heeft haar hard gemaakt. Het is gemakkelijker om alles weg te drukken dan om echt intens te voelen en hoewel ze er deels naar verlangt - de positieve dingen in ieder geval - beangstigt haar het idee om alles weer toe te laten wat ze zo heeft verdrongen.


Angsten:
- Verlies van status
- Emotionele intimiteit
- De dingen die ze heeft weggestopt

Hobbies:
- Winkelen
- Kleding ontwerpen
- Naaien

Houdt van:
- Nieuwe, dure dingen
- De Italiaanse keuken
- Soaps
- Mooie mensen

Houdt niet van:
- Geconfronteerd worden met zichzelf
- Hippies/new age dingen
- Mannen die vol van zichzelf zijn/zich beter achten dan vrouwen

Vaardigheden:
- Ze is zeer sociaal vaardig en hiermee erg goed in netwerken
- Ze leert snel en heeft een scherp wiskundig inzicht
- Zowel het ontwerpen als het maken van kleding gaat haar zeer goed af.
- Ze rijdt paard

Achtergrond:
Delilah groeide op in een aardig rijk gezin en was een riskante combinatie van emotioneel verwaarloosd en verwend, waar nog eens torenhoge verwachtingen bovenop kwamen toen ze ouder werd. Haar moeder wilde dat ze ging studeren, haar vader dat ze gewoon trouwde en een goede echtgenote was.
Maar al jong leerde Delilah mensen om haar vingers te winden en met zo weinig te zeggen over haar eigen leven haalde ze hier een gevoel van controle uit.
Haar vader had het overwegend voor het zeggen in het gezin en dus werd Delilah veelal rond geparadeerd op chique feestjes in de hoop een goede vent voor haar te vinden maar ze had het soort mannen dat daar liep al vrij snel in de gaten.

Naarmate de jaren vorderden leerde Delilah de gouden kooi waarin ze gevangen zat tot haar thuis om te vormen. Op haar achttiende trouwde ze voor het eerst met een man waar haar ouders zeer tevreden mee waren; Henry Dunham, een rijke grootgrondbezitter met een erg jaloers karakter.
Ze mocht niets van hem en hij zag haar als zijn bezit, met alle gevolgen van dien en binnen een jaar was Delilah zo stokongelukkig dat ze ten einde raad was. Ze was nog zwanger ook en walgde van het idee het kind van deze man groot te moeten brengen.
Ze was zes maanden zwanger toen Henry om het leven kwam. De remmen van zijn dure sportwagen hadden het begeven in de stromende regen en hij was de afgrond ingestort, opslag dood.
Toen de politie Delilah het nieuws kwam brengen gedroeg ze zich zoals het hoorde, maar diep van binnen brandde er opluchting.
Het was gelukt. Ze was geschrokken van hoe weinig ze voelde, maar haar haat richting deze man was dan ook buitengewoon sterk geweest.
Het hielp ook mee dat Henry haar ondanks al zijn gebreken een flinke erfenis na had gelaten.
Toen de baby werd geboren bleek dat hij als twee druppels water op zijn vader leek en in het geheim stond Delilah hem af ter adoptie, om daarna te beweren dat het een miskraam was. Geld in de juiste richtingen sloot de juiste monden.

Op haar 22ste trouwde ze opnieuw, ditmaal met een succesvolle Duitse zakenman, Gustav Neumann. Hij was koel, afstandelijk en wederom zat ze vast in een liefdeloos huwelijk. Minder vreselijk dan de eerste, maar opnieuw was ze verre van gelukkig.
Gustav kwam vroegtijdig aan zijn einde op een zakenreis. Een overval met dodelijke afloop in een land waar de politie sowieso al niet zo behulpzaam is richting de zoveelste blanke rijkaard die er zich tegoed komt doen zonder enig respect voor het land. Wat hierdoor nooit aan het licht kwam dat de dader, die er ook effectief vandoor ging en niet weer is gezien, in opdracht handelde.
Wederom een enorme erfenis en hoewel er geruchten ontstonden speelde Delilah de rol van ingestorte weduwe dusdanig goed dat locale agenten eerder bijna in de rij stonden haar te troosten dan dat ze haar ondervroegen.
Ze hielp subtiel het gerucht in de wereld dat er haast een vloek op haar rustte. Ze bracht het gekscherend, maar toch ging het mee de roddelmolen in.

Ze was 26 toen ze weer trouwde. Ditmaal met een man waar ze wel van hield, Dillan Hatton. Maar Dillan bleek homo te zijn. Hoewel het haar hart brak steunde ze hem toch. Alleen al de vriendschap die ze binnen het huwelijk met hem had was namelijk al meer liefde dan ze van Henry of Gustav ooit gehad had en de twee waren een powerduo. Zij zorgde dat Dillan altijd een alibi had als hij naar zijn vriend ging en Dillan hield keurig de schijn op van de perfecte heteroseksuele echtgenoot.
Hij wist niet wat ze gedaan had en ze durfde het hem ook nooit toe te vertrouwen uit angst kwijt te raken wat ze hadden.
Vier jaar lang waren de twee gelukkig op een platonische manier.
Maar ook hier sloeg het noodlot toe. Dillan's geaardheid kwam uit en de backlash was zo groot dat hij zichzelf van het leven beroofde. Ditmaal was Delilah's rouw oprecht en het duurde meer dan een jaar voor ze zich weer enigszins had herpakt.

Pas op haar vierendertigste trouwde ze voor de vierde maal, maar wederom met een man die achter gesloten deuren niet zo galant en vriendelijk was als hij de buitenwereld graag liet denken.
Hij was ronduit een sociopaat en Delilah, gehard door haar tragische geschiedenis, wist wat haar te doen stond.
Ze hield het vier jaar met hem vol, maar toen verdween Trevor Arkenbury tijdens een trip naar Edinburgh. Zijn lichaam is nooit gevonden...

Inmiddels geniet Delilah op een perverse manier van de geruchtenmolen. Sommigen hebben met haar te doen, anderen zweren dat ze iets met alles te maken moet hebben gehad, maar uiteindelijk kan niemand iets hard maken en het geeft een gevoel van onoverwinnelijkheid.
Op dit punt is ze bereid elke klootzak te daten puur om in zijn erfenis te komen, maar een deel van haar verlangt er ook naar om weer dat geluk te ervaren van iemand die van haar houdt, platonisch of romantisch.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum