Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Hayden Smith [wip]

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1Hayden Smith [wip] Empty Hayden Smith [wip] za aug 19, 2017 10:49 pm

Hayden Smith

Hayden Smith

we're not broken,
just bent. And we will learn to love againG E N E R A L
Name: Hayden Jordan Smith
Nickname: Heidi, Hay
Age: 20
Date of birth: 20 april
Place of birth: Beslan, Rusland
Sexual Orientation: Levend
Education: Niets afgemaakt
Faceclaim: Karen Gillan

O U T S I D E
Height: 1,60m
Weight: 43kg
Hair colour: Rood
Piercings: Oorgaatjes
Tatoeages: Linker arm, Click
First Impression: Op het eerste aanzicht ziet ze er uit als een vriendelijk en lief meisje tot ze haar mond opentrekt dan veranderd de mening vaak naar een arrogant verwend nest.
General Looks: Ze is een mager meisje toch zit er aardig wat kracht in haar dunne armen en benen. Er zit zowat geen grammetje vet aan haar lichaam. Ze kleed zich meestal in korte rokjes of strakke broeken met net zulke strakke shirtjes waarbij haar decolleté vaak goed uitkomt. Ze ziet er eigenlijk altijd netjes uit met haar rode lokken waar ze overigs erg trots op is in model en haar gezicht in de make-up.

C H A R A C T E R
»Arrogant || Strong-willed || manipulative || Scared«
» Mean || Caring || Smart || Creative || Slutty «
Hayden is een arrogant meisje die gewoon weet dat ze er goed uit ziet en daar graag gebruik van maakt. Ze zal ook doen alsof mensen denken dat het haar niets uit maakt wat de hell je over haar zegt. Terwijl het haar wel raakt.
Opgeven staat niet in haar woordenboek, ze zal ook doorgaan tot ze er letterlijk bij neervalt of door en of andere reden niet dit kan krijgen.
Ze zal elke mogelijke manier gebruiken om te krijgen wat ze wil en te stoppen voor niets. Ze zal zichzelf doen overkomen als een lief en aardig meisje tot ze iets nodig heeft van je wat je haar niet geeft.
Hayden zal het niet laten merken als ze zich niet op haar gemak voelt bij je in de buurt maar ze is eigenlijk constant bang, voor alles wat haar zal achtervolgen. Haar verleden maar ook de toekomst. Ze heeft bijna elke nacht nachtmerries en word gillend wakker. Ze zal hier graag over liegen en zorgen dat niemand doorheeft dat ze een bang persoon is.
Als ze je niet mag is ze al snel de grootste bitch die je je kan voorstellen, ze zal je naar beneden halen op elke mogelijke manier die ze voor ogen zal hebben. Het zal haar niet uitmaken als ze je al door de grond geboord heeft of als je al hebt opgegeven ze zal door gaan tot je in haar ogen geen bedreiging meer bent.
Als ze je vertrouwd zal ze alles voor je doen en hoef je het soms niet eens te vragen en ze staat voor je klaar.
Ze doet soms wel alsof ze heel dom is maar ze is ongelofelijk slim. Hayden gebruikt dit alleen niet altijd op de juiste manier. Het is vooral dat ze het gebruikt bij uithalen van stomme grappen met haar vrienden of manipulatieve plannetjes bedenken.
Hayden zingt heel graag en kan dr aardig wat van. Ook maakt ze graag tekeningen, de ene lukt beter dan de andere. Maar over het algemeen is het vergelijkbaar met een kleuter
Om het op een botte manier te zeggen Hayden gaat met alles wat los en vast zit naar bed. Door dingen die er zijn gebeurt heeft ze niet het idee dat haar eigen leven haar leven is of haar keuzes haar eigen keuzes. Dus ze doet dit om voor zich zelf duidelijk te maken dat dit haar leven is en zij haar pad kiest en niemand haar meer kan dwingen.

I N S I D E
Wishes:
* Be Happy - Als er iets is wat ze wenst is het om een gelukkig en zorgeloos leven te leiden en er van te genieten.

Fears:
* The past - Haar verleden maakt haar voorzichtig in wie ze kan vertrouwen en of het haar achterna zal komen. zeker gezien haar vader nog leeft.
* Living life - Ze is te druk met het beheersen van haar gehele omgeving, op zo een manier dat ze vergeet van het leven te genieten. En de angst boezemt in dat ze dit ook nooit zal doen.
* The future - Ze is bang dat haar toekomst leeg en liefdeloos zal zijn. Hierom drukt ze iedereen weg om zichzelf te beschermen.
* Butterflies and moths -  In haar ogen zijn dit wezens van Satan en ze gaat echt door het lint als deze bij haar in de buurt komen.
* Closed of spaces - Ze haat het om in kleine ruimte te zijn en zeker voor langere tijd.
* Commitment - verliefd zijn is iets wat ze snel wordt maar werkelijk deze gevoelens uiten en romantische relaties is iets waar ze enorm veel moeite mee heeft en het eigenlijk ook uit de weggaat.

Talents:
* Singing - Ze heeft een zachte en melodieuze stem die ze onbewust weet te gebruiken. toch vind ze zichzelf niet goed genoeg om het an andere te laten horen.
* Physical painlevel - Haar pijngrens is enorm hoog en het is iets wat haar helpt om zich grootst te houden.
* Lying - Ze is geweldig in liegen, het is misschien wel haar grootste talent. ze is er zo goed in dat ze soms nog wel eens haar eigen leugens wil geloven. Het is iets wat de muur om haar heen wat ze gebruikt om zichzelf te beschermen wil  helpen ophouden.
* Cooking - Ze houd er van om in de keuken te experimenteren met gerechtjes en receptjes die ze heeft gevonden.
* Cleaning - Vuil is haar grootste vijand en ze vind het ook leuk om schoon te maken.
* Flirting - Ze i gek op flirten en doet het ook graag, zeker als ze denkt dat ze er iets mee kan bereiken.
* Quick - Ze heeft overal een antwoord op,  of mensen haar antwoord nu leuk vinden of niet. Het is niet snel dat zij met haar bek vol tanden staat.

Inabilities:
* Drawing -  Haar tekeningen lijken een beetje alsof een driejarige op een servetje heeft lopen krabbelen. Je wil haar absoluut niet in jou team tijdens pictionary.
* Compassion - Anderen troosten is niet haar forte, al zou ze willen helpen echt lukt het haar niet omdat ze haar eigen emoties al niet echt begrijpt.
* Empathy -  Zoals genoemd heeft ze moeite met het begrijpen van haar eigen emoties wat het moeilijk maakt om je te kunnen inleven in anderen.
* Trust - Vertrouwen is een gigantisch ding voor haar en ze is niet instaat zo maar iemand te vertrouwen. Ze kan haar eigen boontjes doppen. De zin vertrouw me werkt ook averechts.
* Pain - Ze heeft enorm veel moeite met haar fysieke en mentale pijn te laten doorschijnen. Ze kropt het op in de hoop dat ze er niet mee hoeft te dealen. Wat dus inhoud dat ze van tijd op tijd uit elkaar valt om zichzelf weer op te rapen.
* Being grabbed - Ze heeft een kleine paniekaanval als iemand haar pols, arm of schouder pakt al het het met een zachte hand. Zeker als ze het niet ziet aankomen.
* Calm - Kalmte is niet iets wat ze kan bewaren. Ze is snel boos of geïrriteerd te krijgen over de kleinste dingen verliest ze haar geduld en kalmte.

H I S T O R Y


A Fox is subtlety itself.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» Curiosity kills the cat [Hayden]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum