Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Nora Blake

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1Nora Blake Empty Nora Blake za jul 29, 2017 8:40 pm

Nora Blake

Nora Blake

Naam: Nora Blake
Leeftijd: 24
Geslacht: Vrouwelijk
Geaardheid: Biseksueel
Studie: Journalistiek
Werk: Doet interviews voor een magazine en doet er zo nu en dan wat modellenwerk naast
Bouw: Aan de kleine kant met zo'n 1.65. Ze is van nature een brunette maar haar haar is witblond op dit moment, met enige uitgroei bovenin.
Ze is nogal aan de tengere kant.

Karakter:
Nora is een gevatte, assertieve meid. Ze is nogal dominant, niet bang om te flirten en vrij voorlijk. Doorgaan is ze in een prima humeur, al is ze in de ochtend vaak wat minder te pruimen.
Verder is ze kritisch, eigenzinnig en competitief.
Dit alles - op het ochtendhumeur na - maakt haar goed in wat ze doet, maar doordat ze ook graag helemaal los gaat en veel uitgaat kan ze eigenlijk beter presteren dan ze nu doet. Ze weet dat er wat moet veranderen maar wil eigenlijk haar typische studentenleven nog helemaal niet opgeven.
Ze is behoorlijk open over zichzelf en niet bang zich kwetsbaar op te stellen.

Houdt van:
- Hockey
- Schrijven
- Filmen
- Uitgaan. Net iets teveel; haar wilde levensstijl zit haar op bepaalde vlakken flink in de weg.
- Reizen

Houdt niet van:
- Mensen die haar proberen te bullshitten
- Slangen
- Wachten
- Ochtend

Verleden:
Toen Nora nog erg jong was werkte haar moeder vooral lokaal bij een regionaal krantje en een al even regionale nieuwszender, waardoor ze niet al teveel hoefde te reizen. Nora's vader was werkzaam als loodgieter en had hierdoor ook geen buitengewoon spannend leven. Maar Nora's moeder wilde meer dan dit en toen Nora elf was kreeg haar moeder een baan bij een veel groter nieuwskanaal waardoor ze moest reizen. Veelal ging dit prima, maar vaak genoeg verbleef ze ook in gebieden waar geweld aan de orde van de dag was, waardoor het thuisfront regelmatig de doodsangsten uitstond.
Toch keek Nora tegen haar moeder op, misschien wel juist omdat die er niet veel bij was om haar nogal wilde pubertijd mee te maken.
Nora was als kind al vaak in de weer met camera's - van het goedkope soort uiteraard - en de fascinatie bleef. Haar tienerambities fluctueerde van cameravrouw tot actrice tot documentairemaakster, maar toen ze eenmaal haar diploma had wist ze wat ze wilde; een opleiding als journaliste.
Zogezegd zo gedaan. Haar vader was er niet blij mee maar zei dit niet. Zijn angst zat hem met name in de gevaren waar zijn vrouw zich aan blootstelde en het idee dat zijn dochter misschien wel datzelfde pad zou volgen zat hem helemaal niet lekker.
Maar beide ouders lieten Nora vrij in haar keuze en zo kwam ze op de opleiding journalistiek terecht, na eerst een jaar met een vriendin gereisd te hebben, waar ze er tevens achter kwam dat meisjes eigenlijk ook wel heel interessant zijn, en een jaar te hebben gewerkt, omdat ze een deel van haar studie zelf moest betalen en ook direct op kamers wilde.

Extra:
- Ze speelt hockey
- Haar moeder is verslaggeefster en hiervoor vaak op reis, soms ook naar erg gevaarlijke plekken.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum