Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Mose Giffard

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1Mose Giffard Empty Mose Giffard wo mei 24, 2017 12:02 pm

Mose Giffard

Mose Giffard

G E N E R A L
Naam: Mose Giffard
Leeftijd: 29, verjaart op 12 december
Geaardheid: Heteroseksueel
Broers & zussen: Joffrey (20) & Alice (15)

I N S I D E & H I S T O R Y

Mose is een hyperactieve jongeman die graag en zonder moeite in het middelpunt van de belangstelling staat. Hij is impulsief en kan een bijzonder kort lontje hebben. Stomme ideeën kunnen spontaan in zijn hoofd opduiken maar hij heeft het vermogen niet deze impulsen te weerstaan. Mose is een ongediagnosticeerde ADHD'er, wat zijn hele leven al impact op hem heeft gehad. Waar hij vroeger de klasclown was en niet serieus werd genomen, heeft hij van deze eigenschap zijn 'job' gemaakt als entertainer. Door zijn dominante persoonlijkheid werd het hem niet om in een band te zitten. Zijn ongeduld en onrust maakte dat hij niet geschikt was om maar netjes nummers te schrijven en hij had het geduld niet om naar anderen te zitten luisteren als hij het idee had dat hij het beter kon.
Tijdens zijn korte periode met optredens heeft hij een vrouw ontmoet waar hij vervolgens enkele jaren samen mee heeft gedeeld. Ondanks zijn wilde impulsen had hij besloten met haar te settelen en is hij docent muziek geworden. Helaas is haar zwangerschap tragisch verlopen en is hij haar en kind verloren. Dit heeft erin geresulteerd dat hij naar Northdale is verhuisd, om zo zijn verleden met zijn ex achter te laten.
Al met al is Mose een beste kerel. Hij heeft heel sterk zijn eigen ideeën over hoe de wereld is, hoe mensen zijn en wat hij er van vindt, maar hij heeft te weinig boodschap aan anderen om ze ermee lastig te vallen. Mose is er niet vies van om iemand op zijn neus te timmeren als deze persoon het zelfde dreigt te doen maar dit heeft hem nog nooit echt in de problemen gebracht.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum