Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Adrian Parker

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1Adrian Parker Empty Adrian Parker wo mei 03, 2017 8:43 pm

Adrian Parker

Adrian Parker

Algemene informatie

Naam; Adrian Parker
Leeftijd; 24
Geslacht; Man
Seksualiteit; Heteroseksueel
Geboorteplaats; Jakarta (Indonesië)

Karakter

Sociaal vaardig; van kinds af aan was de jongen sterk in het lezen van het non-verbale gedrag. Hij gebruikt zijn vaardigheden tot het uiterste, al dan niet in de goede context.

Dominant; Adrian heeft een vrij sterk karakter. Hij zal vaak zijn dominantie wegsteken achter een masker. Maar uiteindelijk zal hij een situatie wel naar zijn hand kunnen zetten zonder dat zijn dominantie al te duidelijk wordt.

Leergierig; hij is nog steeds in opleiding, al heeft hij zijn diploma voor psycholoog al in handen. Nu studeert hij verder voor forensische psycholoog. Daarnaast gaat hij voor een getuigenschrift fotografie. Naast zijn twee officiële opleidingen verdiept hij zichzelf in digital art skills.

Empathisch;ondanks zijn wat lugubere achtergrond heeft hij een groot empathisch vermogen. Deze karakteristiek heeft er ook voor gezorgd dat hij psychologie ging studeren.


Uiterlijk

Etniciteit; Indonesisch  
Lengte; 1m84
Gewicht; 68kg
Ogen; Bruin
Haar; Kort/halflang zwart
Andere; atletische bouw

•  Opleiding

School; Thomas Beckett University
Afstudeer richting; Forensische Psychologie
Jaar; Specialisatie jaar 1/2
Verloop; Adrian was gekend als een goede student, zowel in het secundair als in zijn opleiding voor psycholoog. Hij behaalde resultaten die boven verwachtingen waren, hij was een leider in groepsopdrachten en leek de klas altijd voort te trekken. Dat had zowel zijn voor- als nadelen voor de leerkrachten/professoren. Adrian is intelligent en sterk, hij haalde vaak pijnpunten van de lessen naar boven. Het was ook niet uitzonderlijk dat de jongen in (heftige) discussie ging met zijn docenten. Halverwege zijn opleiding psychologie veranderde hij van school omdat, "een incompetente professor geen enkele bijdrage heeft in de groei van de individuele competenties van een student wanneer deze zelf meer kwaliteiten bevat in het vak dan de professor zelf".

•  Geschiedenis

Adrian had een vrij normale jeugd tot zijn veertiende. Hij groeide op in een liefdevol gezin met zijn ouders en jongere zus. In school was hij gekend als een intelligente, lieve jongen die altijd klaar stond voor een ander. Soms was hij betrokken in kleine gevechten, zowel in het lager als in het middelbaar. Maar hij bleef een favoriet kind van ieder docent.

Het liep pas fout wanneer zijn zus van twaalf werd vermoord voor zijn ogen. Ze kwamen samen van school toen ze overvallen werden. Eén van de overvallers had een mes getrokken en had in blinde paniek de keel van het meisje doorgesneden. In de maanden daarna werd de moordenaar vrij gelaten.

De jongen had geproefd van hoe slecht ontwikkeld het rechtensysteem was en hoe gemakkelijk een moordenaar op vrije voeten kon komen. Het werd een stille obsessie voor hem om de man te volgen, al dan niet letterlijk. Het werd een doel voor hem om de man ooit terug te pakken.

Adrian kreeg de eerste jaren psychologische bijstand vanwege de traumatische gebeurtenis. Uiteraard had hij het moeilijk, net als de rest van zijn familie. En de eerste jaren keerde hij in zichzelf. Pas rond zijn zeventiende keerde de spontane jongen van vroeger terug. Hij vertelde zijn ouders dat hij wilde gaan voor zijn master in de psychologie. "Ik heb zoveel steun gehad aan de psycholoog, ik wil hetzelfde kunnen betekenen voor slachtoffers", had hij gezegd. Het was geen leugen maar ook niet de gehele waarheid.

Ondertussen heeft hij zijn master diploma op zak zitten en specialiseert hij zich in forensische psychologie. Dankzij die opleiding, dankzij de informatie bronnen op zijn stage is hij een stapje dichter bij zijn doel.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» He knew too much [Adrian]
» Aimery 'Eli' Parker

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum