Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Ordening gebieden...

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1Ordening gebieden... Empty Ordening gebieden... zo jun 13, 2010 4:57 pm

Gast


Gast

Kleine opmerking over de gebieden:

Waarom staat de winkelstraat, party house, markt en de dierenarts niet gewoon bij de onderdeling: mensengebieden.
Nu staan ze apart bij buiten de manege en dat vind ik niet echt kloppen. Bijna alle gebieden zijn wel buiten de manege.

Wat me ook nog stoort zijn een aantal 'onnutige' gebieden zoals bv: het hobbelveld, schaduwplekje en het pijnbos (niet meteen onnutig, wel nog iets anders)

- Het hobbelveld, tot nu toe nog geen enkele posts, het moet niet meteen weg, maar misschien een andere naam zoals gewoon: Het veld. Het plaatje spreekt me ook niet meteen aan: heeft iemand al eens in zo ene veld moeten lopen?
- Schaduwplekje, schaduwplekjes vind je overal, vooral in bossen. Voor mijn part wat onnuttig.
- Pijnbos, kun je gewoon bos noemen, anders zou je eventueel ook nog het sparrenbos, het loofbos, etc, moeten maken om het te doen kloppen Wink

Moesten er dus nieuwe gebieden komen, zou ik hier toch even eerst rekening mee houden Smile

Accoord of tegen? Post het, maar gebruik goede argumenten.

2Ordening gebieden... Empty Re: Ordening gebieden... zo jun 13, 2010 5:17 pm

Darren

Darren
Ex-Admin

Eens en tegen. Dat van buiten de manege weet ik ook niet precies, maar ik erger me er niet aan. Misschien staat het wel netter, dus we kunnen altijd nog overwegen het te veranderen.

Wat de andere gebieden betreft vind ik het een beetje onnozel. Sorry =D
Het hobbelveld heet het hobbelveld omdat er veel hobbels in zitten. Als paard kan je er altijd naar toe gaan. Zoals je misschien hebt gezien zijn er niet zoveel 'wilde' paarden dus kan het kloppen dat er daar nog niks gepost is. Het plaatje is misschien veranderbaar. Nog iets om mee te nemen voor veranderingen.

Het schaduwplekje daar heb je wel gelijk in. Overal zijn schaduwplekjes. Het leuke hiervan vind ik dat je als 'slecht' paard een soort donker plekje hebt. Niet onnuttig dus. Even een voorbeeldje:
Op een andere rpg heb je slechte dieren. Die leven in het schaduwgebied. Overal is toch schaduw? Juist, maar dit is hun slechte plekje waar ze naartoe gaan.

Pijnbos is gewoon een bos met de naam Pijnbos. Ooit gehoord van Pijnbomen? Nou die staan daar dus. Wat ook in de omschrijving staat van dat gebied. Het klopt al.

Ik kan wel zeggen dat we hiermee rekening gaan houden, maar veel van je fouten zijn geen fouten. Dit zijn gebieden die de naam hebben gekregen van hun omgeving.

3Ordening gebieden... Empty Re: Ordening gebieden... ma jun 14, 2010 5:11 pm

Gast


Gast

Misschien kan dit topic dan beter bij discussie of iets dergelijks Embarassed

- Moest het veranderen zou het wel leuker/ mooier staan.

- Hobbelveld mag blijven, alleen is het plaatje nogal unreal. Ik heb nog nergens echt zo een veld tegengekomen of gezien Wink Verandering van het plaatje zou ook wel handig zijn.

- Moest het echt voor slechte paarden/mensen zijn, zou ik ook sneller het prentje veranderen. Momenteel ziet het er niet echt aanstaanjagend uit, wat meestal wel zo de bedoeling is.

- Pijnbomen, oke dat hoort bij het gebied, hierover dus geen verder discussie.

4Ordening gebieden... Empty Re: Ordening gebieden... ma jun 14, 2010 5:33 pm

Gast


Gast

Ashko schreef:Misschien kan dit topic dan beter bij discussie of iets dergelijks Embarassed

- Hobbelveld mag blijven, alleen is het plaatje nogal unreal. Ik heb nog nergens echt zo een veld tegengekomen of gezien Wink Verandering van het plaatje zou ook wel handig zijn.

- Moest het echt voor slechte paarden/mensen zijn, zou ik ook sneller het prentje veranderen. Momenteel ziet het er niet echt aanstaanjagend uit, wat meestal wel zo de bedoeling is.

Aan het plaatje van het hobbelveld kan altijd nog wat gedaan worden. Hij is inderdaad wat un-real dus ik zal dat meenemen in het beheerdershoekje Wink

En ook bij het schaduwplekje zal ik even mededelen dat het misschien wel wat handiger is als we ook dat plaatje veranderen. Dit zal een hoop opklaren wat betreft het slechte gebied waar ik het voor aanzie. Ook dit zal ik nog wel even bespreken met de rest. Voor nu plaats ik het in het discussie topic.

Over de rest van de ordening van de gebieden zit ik nog een beetje. Aan de ene kant snap ik wel wat je ermee bedoelt dat het onoverzichtelijk is door de namen van de categorieën. Maar aan de andere kant zie ik ook wel in waarom Maya deze gebieden zo heeft genoemd. Ik heb er niet zoveel problemen mee.

Edit: Tatiana is Darren Wink

5Ordening gebieden... Empty Re: Ordening gebieden... ma jun 14, 2010 5:44 pm

Gast


Gast

(Bedankt om het topic even te verzetten)

Oke, ik ben blij dat er al wel wat rekening wordt mee gehouden.

De rest,... Opzich niet echt ene root probleem, als er al iets aan de prentjes van detwee andere gebieden wordt gedaan, vind ik het wel oke.

Op dit topic mag wel een slotje op. Wink
Behalve als e natuurlijk nog iemand zijn mening wil uiten _al zie ik dat niet snel gebeuren nu het grotendeels al is besproken XD)

6Ordening gebieden... Empty Re: Ordening gebieden... ma jun 14, 2010 5:57 pm

Darren

Darren
Ex-Admin

Ik heb het in de groep gegooid en moet nog even wachten op een reactie. Als we eruit zijn ben je de eerste die een pb van me krijgt met daarin het plan ofzo ^^

Ik laat hem nog wel even open om te kijken of er nog meer gebieden zijn die veranderd moeten worden of iets dergelijks Wink En het is leuk om met andere mensen hier over door te praten =D

Gesponsorde inhoudTerug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum