Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Jelenco

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1Jelenco Empty Jelenco wo jul 03, 2013 7:29 pm

Jelenco

Jelenco

Hier een voorstelling van Jelenco

naam: Jelenco van de boshoeve
moeder: Tinka van de boshoeve
vader: Bootz
vadermoeder: Bandit
Ras: Tinker
Geslacht: Hengst
Leeftijd: 6 jaar
grootte: 1m 56

Verleden:
Jelenco is geboren bij een hobbyfokker. Hij was eigenlijk niet wat de eigenaar gehoopt had. Hij was immers geen merrie en was al het vijfde hengstenveulen op rij uit zijn moeder Tinka. Hierdoor hielden ze hem tot hij oud genoeg was om zonder zijn moeder te kunnen en werd hij verkocht aan een moeder en haar tienerdochter die er graag nog een paardje bij wouden hebben. Hier kon hij zijn tot zijn 2de verjaardag zijn leven heerlijk slijten op de weide tussen de andere paarden. Toen werd hij beleerd voor de koets wat hij erg goed en graag deed. Jelenco werd zo de lieveling van de vrouw haar dochter. Samen konden ze uren rondtrekken door de bossen en deden ze ook mee een shows. Op zijn derde werd Jelenco zadelmak gemaakt. Ook dit ging zonder probleem. Hij was zacht in de hand en leerde supersnel. Eigenlijk waren ze een superteam. Jelenco werd het favoriete recreatieve rijpaard. Helaas mocht zijn geluk niet blijven duren. Hij stond nu al meer als een week op stal en zijn baasje was nog steeds niet gekomen. Haar moeder kwam huilend de stal binnen. Haar dochter had een zwaar ongeval gehad tijdens het rijden en lag al meer als een week in coma. De kans was klein dat ze het zou overleven. Jelenco moest verkocht worden…

Karakter:
Jelenco is een zacht en slim paard. Hij is ook enorm leergierig en zal niet snel een stap verkeerd zetten. Wel wil hij altijd weten wat je bezig bent en zal hij je dan ook op de voet volgen om te zien wat je aan het doen bent. Niet erg handig natuurlijk voor een paard van zijn bouw. Dat beseft hij zelf ook niet altijd en durft zo soms wel eens perongeluk iets stuk te maken. Hij kan er toch ook niet aan doen dat hij zou breed is?
Voor de rest zal je niets anders als een geweldig lief paard op stal hebben waar je bijna alle kanten mee op kunt. Dressuur kan hij als de beste net als voor het koetsje lopen. Springen is niet zijn beste kant gezien zijn bouw maar over een kleine hindernis raakt hij wel nog. Dit dankzij zijn enorme doorzettingsvermogen en ook door zijn koppigheid, zijn belangrijkste minpunt.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum