Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Fallen

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1Fallen Empty Fallen di jan 01, 2013 8:17 pm

Gast


Gast


I would stop running,
If I knew there was a chance
It tears me apart to sacrifice it all
But I'm forced to let go#Name; Fallen
#Gender; Mare
#Age; Four years and six months.
#Skincolour; Black silver dapple. Just beautifull.
#Behavior; Fallen is een rustige merrie die kalm zal bekijken hoe de zaken ervoor staan. Ze is eerlijk naarmate je haar langer kent en als ze een echte vriend van je is, zal ze door het vuur gaan voor je. Ook is ze trouw en loyaal naar iedereen die het verdient. Ze zal nooit iemand laten vallen en ze zal iedereen helpen zodra ze kan. Ondanks dat alles is ze allesbehalve naïef en zal ze zodra ze onraad ruikt, best wel eens een tikje uitdelen.
#History; Fallen staat bekend om haar agressieve vader en haar passieve moeder die beiden een kudde hadden. Fallen heeft een zus, waar ze goed mee overweg kon, maar toen een van hun de kudde moest overnemen, ging het fout. Ze besloten in eerst instantie samen de kudde te redden, maar uiteindelijk hadden ze beiden compleet andere ideeën. Het zijn rivalen geworden en zodra de zusjes elkaar nu passeren, kan er een vreselijk gevecht worden. Voor de rest heeft Fallen een heerlijke jeugd in een kudde gehad, nooit last gehad van mensen, nooit bang geweest voor mensen, altijd haar plekje in de heuvels gehad.
#Where to find?; Fallen is makkelijk te vinden bij het meer. Mocht je op zoek zijn naar de mooie merrie, een kijkje bij het meer kan in haar geval geen kwaad.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum