Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Jassher Z

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1Jassher Z Empty Jassher Z do okt 04, 2012 2:52 pm

Jassher

JassherJassher Z Profilepg


Paspoort:
Naam: Jassher Z
Ouders: Clinton I x Lalida
Geslacht: Hengst
Geboren op: 14-04-2007
Stokmaat: 1.67m
Stamboek: Holsteiner
kleur: Donkerbruin
Specialisatie: Jumping


afkomst:
Jassher Z, Holsteins springbloed in haar beste vorm! Vader Clinton I presteerde jarenlang in de internationale springtop. Clinton I vertegenwoordigd een zeer sterke moederlijn die ook tophengsten leverde. Ook Jassher Z is gefokt uit zo’n eersteklas Holsteinse springstam. Moeder Lalida stamt af van de topverever Calido I. Door een combinatie van Clinton I en Calido I is de stempelhengst Roman drie maal vastgelegd. In de derde generatie voert Jassher Z nogmaals het bloed van een tophengst met Cabinett I. Kortom een Holsteiner hengst met enorm veel potentieel in de springsport.

Verleden:
Jassher werd geboren op een grote succesvolle stoeterij. Als jong paard ging hij regelmatig mee op keuringen. Toen hij een half jaar was werd hij verkocht op de stalveiling. Een jonge succesvolle ruiter kocht hem op en plaatste hem op de stoeterij van zijn vader. Hij werd mee in de opfok gezet samen met andere jonge hengsten. Hij werd elk jaar opnieuw mee naar de keuring genomen. In zijn derde levensjaar werd Jassher uit de weide gehaald en leerden ze hem wennen aan hoofdstel en zadel. Het eerste jaar werd er vooral dressuurmatig met hem gereden. In zijn vierde levensjaar werd hij goedgekeurd als dekhengst. Ook begon hij op trainingen steeds beter te springen en liep hij een aantal wedstrijden mee. Hierin bleek dat hij een succesvol paard zou kunnen worden. Echter passte Jassher niet in het plaatje van de stoeterij waar hij stond en besloten ze hem te koop te stellen.

Heden:
Jassher staat na 3 maanden nog steeds te koop. Hij wordt nog regelmatig uitgebracht op wedstrijden en staat nog steeds op Stoeterij Lindsmanhof in HH. Hier wacht hij op een nieuw baasje waarbij hij wel in het plaatje past.


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum