Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Quantum

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1Quantum Empty Quantum ma jul 23, 2012 10:36 am

Quantum

Quantum

Quantum

GENERAL
Naam: Quantum (Lees: Kwantum)
Ras: Kruising Lusitano
Geslacht: ruin
Leeftijd: 11 jaar
Schofthoogte: 1.80 meter

HISTORY
Quantum is ter wereld gekomen als een ongelukje en een complete verrassing. Moeder, een prachtige Lusitano, werd gekocht als rijpaard voor de dochter des huizes. Wat echter niemand wist, was dat ze bij aankomst al drachtig was. Na verloop van tijd echter begon haar buik opvallende afmetingen aan te nemen en werd vastgesteld dat ze een veulen droeg dat niet lang meer op zich zou laten wachten. En inderdaad, enkele maanden later kwam Quantum ter wereld, zo zwart als de nacht. Helaas kon de familie niet nog een paard onder-houden en kwam Quantum te koop te staan.

Een oudere vrouw kocht uiteindelijk Quantum en leerde hem op tot een betrouwbaar en aangenaam paard. Vele jaren passeerden toen zijn eigenares de tijd begon te voelen. De urenlange buitenritten werden steeds uitgesteld en uiteindelijk heeft ze Quantum naar hier gebracht omdat ze het zonde vond dat er zo weinig met hem werd gedaan, hij verdiende meer.

CHARACTER
Deze ruin is allesbehalve competitief ingesteld, heeft zelfs nog nooit deelgenomen aan een wedstrijd. Dit komt duidelijk naar voren tijdens het rijden: ‘easy going’ zoals ze dit in de volksmond wel eens zeggen. Onterecht wordt Quantum hierdoor vaak beschuldigd een ‘lui’ paard te zijn. Niets is minder waar. Zijn vorige eigenares deed niets anders als buitenritten maken dus hij heeft een geweldige conditie, kan zonder problemen lange afstanden galop-peren en is daarnaast ook nog eens ‘bomproof’. Quantum is dus echt geen paard voor de ruiter die iets wil bereiken maar leg een westernzadel op zijn rug en vertrek de natuur in, zonder enige twijfel word je verliefd op deze reus.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum