Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Joli Favre

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Joli Favre op zo maa 26, 2017 10:18 pm

Joli Favre

avatar
Naam: Joli Favre
Leeftijd: 18 Jaar
Nationaliteit: Frans
Ouders: Cecile Favre ♀ & Jacques Favre ♂
Broers/Zussen: Geen
Geslacht: Vrouwelijk
Seksualiteit: Biseksueel

Haar: Blond met slag
Ogen: Bruin
Lengte: 1,70 m
Kledingstijl: Boho


Lief
Ze is erg lief voor de mensen en dieren om haar heen. Ze vindt het vreselijk als mensen gemeen doen en denkt er niet aan zo te zijn.
Nieuwsgierig
Ze is een erg nieuwsgierig meisje en houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken. Je zal haar daarom ook niet vaak binnen zien en niks doen.
Spontaan
Ze is erg spontaan en vind het daarom ook niet moeilijk om vrienden te maken. Ook doet ze veel dingen uit spontaniteit en plant bijna niks.
Naïef
Ze is ook best naïef, vooral als het om mensen gaat. Ze vindt dat in ieder mens iets goeds schuilt en gelooft best snel dingen die andere mensen zeggen.
Behulpzaam
Ze is erg behulpzaam en kan er niet tegen om niet te helpen. Soms is het een beetje te veel en dat kan nog wel eens lastig zijn.


Geschiedenis
Joli groeit als enig kind vredig op in een klein dorpje in Frankrijk. Ze heeft veel vrienden en een gelukkig en gezond leven.
Als ze 18 jaar is besluiten haar ouders te verhuizen naar Engeland. Joli is hier eerst helemaal niet blij mee, nu moet ze al haar vrienden missen en het is ook zo ver weg. Met grote tegenzin komt ze aan in HorseHome. Ze heeft er nog nooit van gehoord en ze heeft geen idee wat ze hier moet doen. Langzaamaan leert ze alles kennen en al snel neemt ze een baantje in een cafetaria. Ze begint HorseHome steeds leuker en interessanter te vinden. Een nieuw leven staat te wachten en stiekem kan ze niet wachten.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum