Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Riley Freeman

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Riley Freeman op ma maa 13, 2017 9:42 pm

Catherine Hart

avatar
Naam: Riley Freeman
Leeftijd: 21
Geslacht: Vrouwelijk
Lengte: 1.70
Bouw: tenger
Ogen: Blauw
Haar: Zwart
Kledingstijl: Vrij gewoontjes; ze ziet er graag leuk uit, maar houdt het basic en voelt zich niet echt lekker in onthullende kleding.

Persoonlijkheid:
- Doet dingen graag op haar eigen manier
Het liefst gaat Riley op onderzoek uit als iets haar interesseert, beginnend met inlezen en daarna steeds een stapje verder gaand. Zo vindt ze het ook fijn om steeds iets nieuws te leren en zo zelfredzaam mogelijk te zijn.
- Bedachtzaam en genuanceerd
Riley denkt liever zorgvuldig over dingen na en plant ze dan dat ze er roekeloos in duikt. Ze neemt de tijd voor een besluit en heeft graag input van de mensen waar ze close mee is. Met solide argumenten is ze dan ook prima van mening te veranderen. Argumenten zonder inhoud prikt ze doorheen en doen haar respect verliezen voor degene van wie ze komen.
Ze bekijkt situaties van beide kanten wat beslissingen soms moeilijk maakt, zeker bij een complexer probleem, en hierdoor heeft ze nog wel eens moeite van het ei af te komen.
Wanneer haar mening wordt gevraagd zal ze sneller eerlijk zijn dan iemands gevoelens sparen, maar omdat ze zelden tot een echt extreem standpunt komt, is haar commentaar ook niet snel bot.
- Introvert
Hoewel Riley op zich redelijk toegankelijk is, is ze wel iemand die haar eigen koers vaart en niet van teveel drukte houdt.
Beleefde smalltalk is niet moeilijk voor haar, maar diepe vriendschappen hebben tijd nodig, zeker omdat ze ook de ruimte moet hebben om zich te realiseren dat iemand te vertrouwen is, maar ze zijn blijvend. Dat betekent niet dat kennissen niet gewaardeerd worden, maar Riley is wel geneigd zich nogal te focussen op de mensen die ze al goed kent.
Een beetje een binnenvetter is ze wel, maar er zijn vaak wel een of twee mensen in haar leven waar ze aanklopt als ze advies of steun nodig heeft.
- Scherp
Dingen gaan niet snel langs Riley heen en ondanks haar genuanceerde karakter kan ze, zeker wanneer boos, zeer scherp uit de hoek komen.
Als ze iemand echt wil beledigen doet ze dat ook goed.

Geschiedenis en heden:
Riley was twaalf en net begonnen met puberen toen bleek dat haar moeder al acht maanden vreemdging. Het was een enorme klap voor het hele gezin. Riley was sowieso al closer met haar vader en hij was zo kapot van de onthulling dat Riley het haar moeder intens kwalijk nam.
Een scheiding volgde buitengewoon snel. Haar moeder trok in bij de man met wie ze vreemdging, om een paar maand later alweer bij hem weg te gaan.
Haar vader had een vol jaar nodig voor hij weer iemand leerde kennen, de vrouw die later Riley's stiefmoeder zou worden; Melanie Harris.
Riley was tot die tijd stug en teruggetrokken, moeilijk op haar eigen, stille manier. Ze begon haar toevlucht te zoeken in het maken van liedjes, maar haar vader's nieuwgevonden goede humeur was toch wel een beetje aanstekelijk.
De relatie werd serieus en na enkele maanden leerde Riley de twee dochters van de vrouw kennen. Lily was zeventien en te druk met de laatste fase van de middelbare om veel tijd voor bonding te hebben, maar de Cora, twaalf, was meteen een match voor Riley.
Toen Riley zestien was werd het echt officieel; er volgde een huwelijk. Op dit punt kon ze goed met beide zusjes, en hoewel haar vertrouwen een flinke knauw had gekregen kwam ze ook richting Melanie wel wat los.
Door de jaren heen had haar moeder vaak genoeg geprobeerd weer contact op te bouwen, maar Riley kwam niet verder dan een koele beleefde houding en het is nooit echt meer wat geworden.

Overig:
- Veel van haar vrije tijd steekt Riley in het schrijven van liedjes. Ze zingt graag, maar is ook erg kritisch over haar eigen werk. Ze upload het op youtube en moedigt kritiek aan.
- Ze is een English Major en leest veel
- Door een vrij onschuldig ongeluk toen ze klein was, maar dat op de een of andere manier toch veel impact had, heeft ze tot op de dag van vandaag last van hematofobie
- Ze is wat bijgelovig en gelooft in geesten
- Ze geeft bijles in Engels
- Naast haar youtube kanaal houdt ze een blog bij.
- Tijdens de vakanties gaat ze veelal naar oorden waar ze kan duiken, en ook buiten de vakanties probeert ze daar tijd voor te maken.
- Haar overige lichaamsbeweging bestaat uit hardlopen.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum