Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Anastasia Robaina

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Anastasia Robaina op ma aug 22, 2016 4:31 pm

Anastasia Robaina

avatar
(ง'̀-'́)ง
Anastasia Robaina

Naam: Anastasia Robaina
Leeftijd: 20
Geslacht: Vrouwelijk
Geaardheid: Hetero
Werk: Serveerster

Haarkleur: Donkerbruin
Oogkleur: Chocoladebruin
Lichaam: 1.67m lang, slank gebouwd.
Kledingstijl: Geen uitdagende kledij. Anastasia is wel modebewust.


Karakter:
Anastasia behoudt graag wat goed is. Verandering lijkt een no-go voor haar, ze zal steeds moeten wennen aan nieuwe situaties en tijd nodig hebben om zich aan te passen. Vandaar is ze erg conservatief.
Het meisje geniet van wandelen in de regen. Van joggen bij het ochtendgloren en probeert alles uit haar dag te halen. Ze heeft weinig slaap nodig en staat voor dag en dauw op. Een echte levensgenieter.
Anastasia is een planner. Ze maakt lijstjes van bijna letterlijk alles. Niet alleen een bucketlist van dingen die ze wil doen in haar leven, maar ook lijstjes met gerechten die ze graag eet, werklijstjes van haar huishouden enzovoort. Ze heeft een noodplan voor ALLES.
Als Anastasia op één of andere manier stress ervaart, zal zich dat uiten doordat ze bijvoorbeeld de tafel af zou kuisen of haar glas zou beginnen schoonmaken. Poetsen brengt rust.

1. Bovenal bemin één God
Ze gelooft alleen in God en put kracht uit zijn liefde voor haar.
2. Zweer niet ijdel, vloek noch spot
Anastasia doet niet uit de hoogte, vloekt niet en lacht anderen ook niet uit.
3. Heilig steeds de dag des Heren
Ze maakt regelmatig tijd voor God, om te rusten (denk aan de zevende dag uit het scheppingsverhaal), om na te denken, om tot God te bidden.
4. Vader, moeder zult gij eren
Ze heeft respect voor haar ouders. Onvoorwaardelijk, ook al kende ze haar vader niet.
5. Dood niet, geef geen ergernis
Ze dood niet, want het leven zelf is te mooi en heilig voor God. Ze zet anderen niet aan tot roddelen, pesten, uitlachen of ander geweld. Want ook op zo’n manier kun je iemand figuurlijk doden.
6. Doe nooit wat onkuisheid is
In haar vriendschappen en relaties met andere mensen moet ze eerlijk zijn. Eerlijk tegenover zichzelf en eerlijk tegenover de anderen.
7. Vlucht het stelen en bedriegen
Zeggen dat je iets gaat doen en het dan toch niet doen, dingen rondvertellen die in vertrouwen tegen jou gezegd zijn, iets wegnemen van iemand anders… Anastasia doet dat niet.
8. Ook de achterklap en 't liegen
Ze is fair, roddelt niet en vermijdt te liegen.
9. Wees steeds kuis in uw gemoed
Ze denkt geen stoute dingen over mensen: je moet ook christelijk zijn in je gedachten. Ze moet ook steeds bereid zijn tot vergeven, samenwerken en samenleven. Het is belangrijk voor haar om te leven zonder vooroordelen.
10. En begeer nooit iemands goed.
Jaloers zijn op iemand anders spullen, is niet juist. Het is belangrijker om dankbaar te zijn om wat je zelf allemaal gekregen hebt.

Dit is de manier waarop Anastasia zal proberen leven.


Historiek
Anastasia is opgevoed door haar grootmoeder. Haar vader is onbekend, zij is het resultaat van een onenightstand tussen hem en haar moeder. Ooit, wanneer ze oud genoeg zou zijn, mocht ze van haar moeder weten wie de vader was. Haar moeder is echter toen Anastasia elf jaar oud was overleden in een auto-ongeluk. De naam van haar vader heeft ze nooit meegekregen.
Het meisje werd opgevangen en grootgebracht door haar Katholieke grootmoeder die ze ‘Abuela’ (Spaans voor grootmoeder) noemt. Abuela heeft haar liefde voor het katholieke geloof doorgegeven aan Anastasia. Het meisje heeft geleerd dat enkel op déze manier leven goed is.
Sinds een half jaar is Abuela naar een tehuis overgeplaatst. Haar dementie was vroeg ontdekt maar had zich heel snel verder ontwikkeld. Anastasia bezoekt Abuela regelmatig, maar Abuela is zich hiervan niet meer bewust.


Familie:
‘Abuela’ – Grootmoeder, Lidia Alonso. Zij is Anastasia’s alles.

Extra:
Anastasia is vrij onhandig. Er zijn dagen waarop niets veilig is in haar handen.
Ze is schrijfster. Houdt van Romans en wil zoveel mogelijk verschillende ervaringen meemaken om inspiratie te krijgen voor het schrijven van wat zij beschouwt als haar toekomstige bestseller.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» Anastasia Robaina

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum