Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Juliette Davis

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Juliette Davis op za aug 06, 2016 9:40 pm

Juliette Davis

avatar
Algemeen:
Naam: Juliette Davis
Leeftijd: 27
Geslacht: Vrouwelijk

Karakter:
Sterke eigenschappen:
- Doortastend
Juliette is geen sociale, gezellige vrouw maar dat betekent niet dat ze verlegen is. Ze gaat op haar doel af en bijt zich erin vast als een pitbull.
- Intelligent
Juliette is slim, zeer slim. Ze is in staat zeer snel te schakelen en heeft een buitengewoon goed geheugen. Het maakt haar veelal ongeduldig met mensen. Op het moment dat iemand niet kan meekomen met haar verliest ze snel haar geduld met diegene.
Waar ze wel geduld mee heeft is plannen. Dingen moeten tot in de puntjes worden voorbereid.
- Loyaal
Juliette heeft een onvergeeflijke fout gemaakt en dat zal haar nooit weer overkomen. Ze zal altijd proberen de intelligentste keuze te maken en is niet zo van het self-sacrificial soort, maar ze zal vrienden zelden laten vallen.
Wel verwacht ze precies hetzelfde terug.
- Beschermend
Haar manier van doen lijkt op het tegenovergestelde te wijzen, maar Juliette voelt zich verantwoordelijk over de mensen waar ze close mee is. Wederom; ze zal niet snel haar leven voor iemand geven of anderszins iets doen wat in haar ogen zinloos is, maar ze zal wel de onderste steen boven halen voor iemand.

Zwakke eigenschappen:
- Geen bijster geweldige people skills
Ze heeft een scherpe tong maar is minder goed in bijvoorbeeld dealen met mensen die verdrietig zijn of die gewoon een luisterend oor nodig hebben.
Wie tegen haar gebutste karakter kan heeft er nog best iemand aan waar je een leuke tijd mee kan hebben, relatief gezien. Wie zijn of haar leven binnen de lijntjes leeft zal niet zo best met haar door een deur kunnen.
Ze communiceert dingen vaak amper door en kan hierdoor onvoorspelbaar zijn.
- Snel geobsedeerd
- Over-zelfverzekerd
De dingen die ze goed doet doet ze heel goed en dat weet ze. Juliette heeft de neiging mensen nog wel eens te onderschatten.
- Agressief
Verbaal of fysiek; Juliette is niet bang de confrontatie aan te gaan en als ze kwaad wordt gaat ze daar vaak te ver in. Excuses maken is de jonge vrouw absoluut niet goed in.

Angsten:
- Verlies van geliefden
- Verlies van controle
- Open water
- Hoogten

Houdt van:
- Sport. Hoe harder en zwaarden hoe beter.
- Gamen (shooters)
- Guinness
- Rapmuziek
- Actiefilms en thrillers
- Zwarte humor
- Honden

Houdt niet van:
- Katten
- Kippen
- Varen
- Autoriteit
- Onweer

Overig:
Achtergrond: Juliette's leven is een aaneenschakeling van rampen lijkt het wel, maar het ergste is dat een deel haar eigen domme schuld is.
Een moeder met een drugsprobleem en een vader die hulpeloos toe moest zien was al geen goed voorbeeld voor een tienermeisje, dat steeds vaker haar toevlucht op straat zocht, waar ze al jong begon met vechten.
Ze was nog maar zestien toen haar moeder overleed. Overdosis. Ze kon er niet mee omgaan en haar vader, die het verdriet zelf al amper kon dragen, zat opgescheept met een onhandelbare puber en een kind dat tegen zijn oudere zus opkeek.
Ze verhuisden naar New York waar Juliette op haar achttiende uit huis ging. Ze wilde agent worden, maar kwam er niet door. Ook bodyguard werd hem niet; haar door verdriet aangespoorde agressie zat haar in de weg. Ze kwam uiteindelijk terecht in de jongeren hulp. Tijdens haar studie sloeg het noodlot echter opnieuw toe. Ze kwam in het bezit van een video die als bewijs kon dienen tegen iemand die lang op vrije voeten had weten te blijven. Hij nam contact op met haar en beweerde haar broertje te hebben, maar zonder bewijs te leveren. Juliette belde haar vader, die haar broertje net naar school had gebracht. Juliette besloot dat het bluff moest zijn en ging naar de politie.
Het was geen bluff.
De man werd opgepakt, en haar broertje een week later gevonden.
Daarna is Juliette gevlucht, naar Engeland waar ze probeert haar leven weer op de rit te krijgen.
Ze woonde eerst twee jaar in Oxford, nu zesentwintig, maar het laatste jaar heeft in twee kleinere stadjes gewoond waarna ze naar HH is gekomen.

Extra:
- Ze doet aan MMA vechten
- Ze overweegt een hond te nemen
- Ze heeft een kleine tattoo, de naam van haar broertje en haar moeder, op haar dijbeen

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum