Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Boy, you give me feelings never felt before, I'm making it obvious by knocking at your door [O P E N]

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

Olivia Romano

avatar


Promo video

Vocals || Oufit, choreo & performance

Voor een laatste keer checkte Olivia haar make-up in de spiegel. Dat was het dan. De laatste touch ups, ze had haar stem voorbereid, ze had goed geoefend, ze was er helemaal klaar voor. Met een diepe zucht haalde ze adem en gaf zichzelf een knipoog in de spiegel. Vervolgens draaide ze zich om en liep op haar hoge hakken door haar kleedkamer, door naar het podium. Backstage was iedereen nog aan het werk, de jongens van haar school die de instrumenten zouden bespelen, dronken nog een biertje met elkaar voor ze op gingen en Monica stond samen met de andere dansers en danseressen ook een beetje te kletsen. Ze hadden nog tien minuten. Om zichzelf ook een beetje op haar gemak te stellen, besloot ze te doen wat ze het beste kon: kletsen. Olivia plofte op een kist bij de jongens neer en sloeg haar benen over elkaar. “En, zenuwachtig?” grijnsde de drummer, terwijl hij een slok uit het flesje nam. Bevestigend knikte Olivia. “Ja, dit is de eerste keer dat ik dit ga doen…ik ben zo bang dat er iets mis gaat!” Ze sloeg haar ogen ten hemel. De gitarist klopte haar bemoedigend op haar schouder. “Daar moet je jezelf niet zo druk over maken, joh. Alleen wij weten wat er komt, het publiek niet. Als je een foutje maakt, doe je gewoon alsof het er bij hoort. Maar je maakt geen foutjes, want je hebt tot het uiterste geoefend.” Met een pruillipje knikte Olivia. “Ik heb zelfs blaren op mijn voeten van het oefenen, van die hoge hakken.” De drummer grinnikte. “Ik ook” zei hij met een knipoog, terwijl hij nog een slok nam. Olivia giechelde zachtjes.

Nadat ze even met de band had gekletst, liep Olivia naar de danseressen. “Hey ladies and gentlemen!” kierde ze vrolijk en gaf hier en daar een paar knuffels. De dansers en danseressen kwamen van Azura, een meisje dat Olivia pas had ontmoet, haar dansschool en ze waren ziek goed. Zo goed, dat het gewoon eng was. Azura zelf zou er vanavond ook bij zijn, maar die zou een heel andere rol vervullen. Het was een gevarieerd stelletje: donkergekleerd, lichtgekleurd, homoseksueel, heteroseksueel, het zat er allemaal bij. Het ging bij hen maar op één ding: hun passie voor dansen. En dat kon Olivia heel erg waarderen. En dan natuurlijk haar nichtje, met haar vriendin Mikayla. “Olieffie baby!” gilde Monica en trok haar nichtje in haar armen. Vrolijk knuffelde Olivia haar terug. “We gaan het zo goed doen, you’re gonna snatch wigs, hunty, mark my words” gilde Monica vrolijk en drukte een kus op de slaap van Olivia. Olivia giechelde bescheiden en voelde dat ze een kleurtje kreeg. “Nou zo goed is het ook weer niet…” MIkayla gaf haar een duwtje. “Haal jezlef nou eens niet altijd zo naar beneden…je bent keigoed!” Olivia glimlachte weer en peuterde eventjes aan haar haren. “Kom Olieffie, het komt echt wel goed! Trust me.” “Is Connor in de zaal?” vroeg Monica toen. Olivia knikte enthousiast, met een stralende glimlach op haar gezicht. “Nou, dan gaat het toch zeker goed komen?” Die woorden besloot Olivia maar te geloven.

De stagemanager vertelde het team dat het tijd was om richting het podium te gaan. Zenuwen gierden door het lichaam van Olivia. Een gezonde spanning vulde haar gedachten. Toch had ze er stiekem heel erg veel zin in. In de zaal werd een video afgespeeld, om haar muziek te promoten. Het was een korte video van 30 seconden, waar ze Olivia zagen op een manier die eigenlijk niemand kende. Maar Olivia had het zelf gewild. Het was best wel sexy en uitdagend, maar zo voelde Olivia zich als de muziek maakte, als ze zong en als ze danste. Terwijl een drag queen op het andere podium haar aan het aankondigen was, ging Olivia op haar positie staan, voor een microfoon. De dansers en danseressen zochten hun plek op het podium op, de band ging bij de juiste instrumenten staan. Haar hart klopte als een gek. Ze zocht oogcontact met Monica, die links voor haar op de grond zat, op een knie. Monica blies haar een handkusje en ze glimlachte. Mikayla deed hetzelfde, maar zat aan de andere kant. Olivia haalde diep adem. De drag queen op het andere podium had haar aangekondigd: “En hier is ze dan, het nichtje van onze geliefde Monica Romano, Olivia!” Het licht op haar podium schoot uit, en het licht op Olivia’s podium schoot aan.

Olivia keek de zaal in en meteen was het bedrukkende gevoel in haar lichaam verdwenen. De band begon te spelen, en ze legde haar handen op de microfoon en hield het standaard beet. “Heeey….heeeey…” zong ze door de microfoon, en hoorde het publiek juichen. Een stralende glimlach verscheen op haar gezicht. Voor haar deden Monica en Mikayla ingewikkelde bewegingen met hun armen maken. Ze knipoogde naar een jongen vooraan, die al enthousiast begon te bewegen op de muziek. Haar ogen zochten naar een bekend gezicht, het gezicht van Connor, in het publiek. Uiteindelijk zag ze hem staan. Een bredere glimlach ontstond op haar gezicht, dit voelde zo natuurlijk. Dit was waar ze thuis hoorde, waar ze zich goed voelde. Ze sloot haar ogen en begon te zingen: “Midnight shadows, where finding love is a battle. But daylight is so close, so don’t you worry about a thing.” Ze opende haar ogen, deed een stap naar achteren, terwijl een achtergrond zong: “We’re gonna be alright!” Ze begon met de choreografie, helemaal synchroon met de andere dansers en danseressen. Op haar gezicht was een little attitude aanwezig, net als bij de rest van de dansers. Dat hadden ze afgesproken, dat paste ook bij de melodie van het liedje. Olivia stak haar arm schuin de lucht in, trok haar rug naar voren en achteren, terwijl haar andere hand op en neer bewoog en deze naar achteren trok. Heupwiegend liep ze weer naar voren, terwijl Monica en Mikayla achter haar stonden om dezelfde choreografie als haar uit te voeren. De andere dansers stonden stil. “Baby, don’t you know, all ‘em tears will come and go. Baby, you just gotta make up your mind, ‘cause every little thing is gonna be alright. Baby, don’t you know, all ‘em tears will come and go. Baby, you just gotta make up your mind, we decided…” Olivia stapte weer naar achteren en deed dezelfde bewegingen als de dansers maken.

Terwijl de dansers de choreografie hervatten, pakte Olivia de microfoon uit de standaard en begon op het podium te bewegen, dansend. “Hey!” zong ze vrolijk door de microfoon, daagde het publiek uit met haar mee te doen. Gelukkig was het een enthousiast publiek, dus ze kon hen redelijk meekrijgen. “We’re gonna be alright, boy!” zong Olivia door de microfoon. De dansers kwamen naar voren, gingen in een formatie staan, en Olivia keek een paar keer naar achteren, knipoogde naar het publiek en liep toen samen met de dansers wat verder het podium op, meer naar achteren. De dansers gingen op de trap zitten, terwijl Monica en Mikayla op de grond gingen zitten en daar een choreografie uitvoerden. Olivia ging bij hen op de grond zitten, maar deed deze choreografie niet. “We’re in slow motion, can’t seem to get where we going. But the hard times are golden, ‘cause they all lead to better days…we’re gonna be alright!” Terwijl ze aan het zingen was, was ze op haar knieën gaan zitten en liet ze haar hand over haar lichaam glijden. Soepeltjes stond ze op en begon weer met het publiek mee te bewegen. “Come on!” gilde ze vrolijk “We’re gonna be alright boy, hey!” Vrolijk danste ze op het podium, een stralende glimlach op haar gezicht. Ze ontdekte nogmaals Connor in het publiek en kon het niet laten een handkusje naar hem te blazen. Hij was zo’n cutie.

Olivai liep weer terug naar haar dansers, en vervolgde de choreografie. Ze draaide zich om, en samen met de dansers, liep ze helemaal terug naar de trappen. Een paar gingen erop zitten, een paar bukten door hun knieën. “Baby, don’t you know, all ‘em tears will come and go. Baby, you just gotta make up your mind, ‘cause every little thing is gonna be alright. Baby, don’t you know, all ‘em tears will come and go. Baby, you just gotta make up your mind, we decided…” En er was weer een choreografie, ze bewoog haar armen voor haar gezicht, stak ze in de lucht, legde ze op haar hoofd, trok één been in en heupwiegend liep ze naar voren op het podium. “SLAY!” gilde Monica ondertussen en Olivia kon het niet laten om eventjes te lachen. “Heeeeey! We’re gonna be alright, boy, heey!” Ze danste weer vrolijk, liet haar stralende glimlach aan het publiek zien. Wat was dit heerlijk! Dit voelde zo verschrikkelijk goed. Ze sloeg een aantal hoge tonen aan. “We’re gonna be alright…” Ze draaide zich met haar rug naar het publiek, draaide haar bovenlichaam half om en keek uitdagend naar het publiek, terwijl de muziek langzamer werd. Eventjes sloeg ze haar ogen neer, een lieve glimlach stond op haar gezicht. “We’re gonna be alright…” zong ze nog een laatste keer. Alle dansers namen een pose aan bij de trap en Olivia ging in het midden van hen staan. Ook zij nam een laatste pose aan, door haar hand op haar voorhoofd te leggen en iets naar achteren te leunen.

De muziek stopte en het publiek juichte voor haar. Ze klapten, joelden en gilden. Ze ging er van uit dat het positief was. Eventjes sloeg ze een hand voor haar mond, moest lachen, want dit voelde zo geweldig. Ze had zo keihard aan dit nummer gewerkt, zoveel mogelijkheden voor melodieën verzonnen, de tekst was heel lastig om te schrijven, omdat ze niet precies wist hoe dat ze sommige woorden moest vertalen naar een herkenbare situatie voor het publiek. Dit was een heel belangrijk liedje voor haar, en dat het publiek zo enthousiast was, dat was het beste gevoel voor Olivia.

Olivia Romano

avatar
Vocals

Licht hijgend ontsnapte Olivia uit haar houding en woelde lachend eventjes door haar houding. “Thank you, thank you so much” zei ze door de microfoon, terwijl het gejuich weer wat minder werd. “I am so honored to perform my first gig at this famous gay bar. I’ve been here so many times, with my niece Monica and my friends, watching every name on this stage, and now I’m on it!” Enthousiast klapte ze zachtjes even in haar handen en ze lachte naar de mensen op de voorste rij. “So, thank you so much for giving a stage to perform the music I believe in, where I’ve worked so hard on. Thanks for giving me a voice.” Olivia ging op de rand van het podium zitten en gaf kushandjes aan het publiek, heel veel, zoals alleen zij dat kon. Ze sloeg haar haren weer achter haar schouder en keek het publiek veelbetekenend aan. “So the next song is probably one of my favorite songs I’ve ever written. It makes me so happy all the time, and that might be because I’ve written it after a nice night out and I was kinda…drunky.” Haar wangetjes werden eventjes lichtrood en ze sloeg lachend haar hand eventjes voor haar mond. “But the meaning is very important to me. This song is for my boyfriend, and for all your boy- and girlfriends.” Ze spreidde haar armen, alsof ze de zaal een knuffel wilde geven. “I wrote this song when I realised how much I love my boyfriend. And this song is about craving, needing somebody’s loving. And being so insanely in love that all you wanna do is think about that person all the time and daydream away while making future plans.” Ze glimlachte en stond op. “So, this is Greedy.”

Olivia ging met haar rug naar het publiek staan, deed haar haren goed en focuste zich helemaal op de muziek. Een van de bandleden knipoogde naar haar en ze glimlachte terug. “Greedy, you know that I’m greedy for love” klonk het door de zaal en Olivia maakte een klein sprongetje, met haar armen omhoog. Ze draaide zich naar het publiek en keek de mensen glimlachend aan. “Boy, you give me feelings, never felt before. I’m making it obvious by knocking at your door. I know that I’m coming tonight, you know I’m coming tonight, don’t just deny it anymore.” Vrolijk liep Olivia naar de rand van het podium, waar de mensen vrolijk aan het dansen waren op de muziek. “Been in this state of mind, been in this state of mind, been in this state of mind, been in this state of mind!” Olivia sprong weer op met haar armen in de lucht en lachend begon ze verder te zingen. Terwijl ze het refrein zong, sloot ze haar ogen en draaide af en toe eens een rondje. “Baby, you got lucky, ‘cause you’re rocking with the best and I am greedy, so greedy. I ain’t talking money, I’m just physically obsessed and I am greedy, so greedy. Greeeeeeeeedy! You know that I’m greedy for love, you know that I’m greedy for love. Greeeeeeeeeedy! You know that I’m greedy for love, you know that I’m greedy for love.” Olivia liep naar de trap en stapte op een paar treden, terwijl ze zich weer naar het publiek draaide. “I don’t need a phone call, got nothing to say. I’mma tell you when it’s over, got no games to play. You know that I’m coming tonight, I know I’m coming tonight, I just need to get this out the way, baby.

Ze draaide zich weer naar het publiek, en ging met haar lichaam achterover hangen, over de railing, zodat ze ondersteboven naar het publiek kon kijken. “Been in this state of mind, been in this state of mind, been in this state of mind, been in this state of mind.” Met een glimlach ging Olivia weer goed staan en liep weer naar beneden, richting de gitarist. Deze kwam ook naar haar toegelopen, en keek haar aan, terwijl hij het KILLDE op de basgitaar. “Baby, you got lucky,  ‘cause you’re rocking with the best and I’m greedy, so greedy” zong Olivia. Beiden draaiden ze zich om en gingen met hun ruggen tegen elkaar staan. “I ain’t talking money, I’m just physically obsessed and I am greedy, so greedy. Greeeeeeeeeedy! You know that I’m greedy for love, you know that I’m greedy for love. Greeeeeeedy! You know that I’m greedy for love, you know that I’m greedy for love.” Die lyric over lichamelijk geobsedeerd zijn was wel waar. Het lichaam van Connor was echt wel iets om geobsedeerd over te raken, hij had het beste lichaam ever. Maar dat was niet het enige, hij was gewoon een geweldige jongen. Hij was lief voor haar. Accepteerde haar, hield van haar zoals ze was en, misschien nog wel het belangrijkste, hij respecteerde haar. Zag haar als zijn gelijke. Ze hield zoveel van hem.

Het einde van het liedje naderde en Olivia maakte nog een paar random dansmoves. “Pam pam padaram pam pam!” Ze wees naar de mensen in het publiek, telkens opnieuw, snel achter elkaar: “I’m greedy, I’m greedy, I’m greedy, I’m greedy, I’m greedy, I’m greedy, I’m greedy for love!” De drummer sloeg nog een paar harde noten aan op het drumstel, terwijl Olivia naar de rand van het podium rende, op haar knieën neerviel en haar ogen sloot. Ze probeerde zoveel kracht uit te stralen, ze gaf alles wat ze had. “Baby, you got lucky ‘cause you’re rocking with the best, and I am greedy, so greedy! I ain’t talking money, I’m just physically obsessed, and I am greedy, so greedy.

Olivia leunde helemaal naar achteren, terwijl ze nog steeds op haar knieën zat. Haar hoofd raakte bijna de grond, terwijl ze zong: “Greeeeeeeeedy! You know that I’m greedy for love, you know that I’m greedy for love. Greeeeeeeeedy! You know that I’m greedy for love, you know that I’m greedy for love.” Olivia stond weer op en zwaaide haar arm heen en weer, straalde puur geluk, zelfvertrouwen en plezier uit. Dit was echt geweldig. “You know that I am so greedy for love, you know that I am so greedy for love. ‘Cause I am so!” Lachend sloot Olivia het nummer af, door een pose aan te nemen, waarbij ze haar hand in haar zij zette. Ze hield zo verschrikkelijk veel van dit nummer, het was ziek.

Olivia Romano

avatar
Vocals

Zonder verder nog een woord te zeggen, of te zingen, deed ze een paar stappen vooruit. De ruimte in de club werd donkerder, het licht op het podium werd meer verlicht met paarse kleuren. Ook was er meer rook aanwezig op het podium. De muziek begon met spelen, en Olivia hurkte sensueel door haar knieën, drukte haar billen naar achteren en stond sensueel weer op. “I’m so into you, I can barely breathe. And all I wanna do is to fall in deep…” Terwijl ze verder zong, kwamen Monica en Mikayla heupwiegend het podium op. Monica ging achter haar staan, terwijl Mikayla op haar hurken voor haar kwam zitten. Olivia liet haar handen over haar lichaam glijden, vanaf haar heupen, over haar middel, over haar borsten, boven haar hoofd, terwijl Monica achter haar stond, en het ritsje van haar broek, wat op haar billen zat, naar beneden trok. De broek viel naar beneden, en een high waisted zwarte short kwam tevoorschijn, afgewerkt met kant en laarzen zo hoog dat ze tot haar dijen kwamen en maar een klein stukje huid lieten zien. “And close ain’t close enough til’ we cross the line, baby. So name a game to play, and I’ll roll the dice, hey.” Mikayla stond op, en ging rechts van Olivia staan, en Monica links van haar. Ze trapte de broek naar achteren, richting de band.

Verleidelijk keken Monica, Mikayla en Olivia het publiek in, terwijl Monica met haar rug naar Olivia toen ging staan en Olivia en Mikayla naar elkaar toe draaide. Monica zakte door haar knieën, draaide ondertussen met haar heupen en haar billen tegen Olivia aan. Mikayla deed hetzelfde, alleen dan aan de voorkant van Olivia en liet haar handen over haar benen glijden. Olivia sloot haar ogen en leunde achterover, over Monica heen. Dit was totaal uit haar comfort zone, maar het was haar eigen idee geweest. Ze wilde laten zien dat ze niet alleen maar het schattige meisje kon zijn, maar ook sexiness and confidence kon uitstralen. Toch wilde ze dit niet met vreemden doen, en had ze Monica en Mikayla, twee meiden die ze vertrouwde, hier voor gebruiken. “O baby, look what you started, the temperature’s rising in here,” en Mikayla stond op, liet haar hand over Olivia haar buik glijden en uiteindelijk stonden de twee meiden tegen over elkaar. Ze kwamen dichterbij elkaar, zo dicht bij elkaar dat alleen de microfoon hun lippen elkaar niet liet raken. Olivia pakte Mikayla’s hand beet en zong: “Is this gonna happen? Been waiting and waiting for you to make a move….before I make a move.” Olivia zou Mikayla nooit zoenen. Dat zou ze Connor nooit aan doen, en bovendien, ze was hetero. Dit was slechts bedoeld als uitdagen, een andere kant laten zien. Dat had ze Connor haarfijn uitgelegd, en wat de rest daar van dacht, moesten ze zelf maar lekker weten.

Veel tijd om na te denken was er niet, “Into You” was een ontzettend snel nummer. Monica en Mikayla liepen elk naar een hoek van het podium, met Olivia in het binnen. Het refrein begon en het drietal begon in een sexy, sensuele choreografie: “So baby come light me up, and maybe I’ll let you on it. A little bit dangerous, but baby, that’s how I want it. A little less conversation and a little more touch my body. ‘Cause I’m so into you, into you, into you.” Het drietal zakte perfect synchroon door hun knieën, ging op hun knieën zitten en kropen op handen en voeten over een klein stukje podium, waar ze hun choreografie op de grond hervatte. “Got everyone watching us, so baby, let’s keep it secret. A little bit scandalous, but baby, don’t let them see it. A little less conversation and a little more touch my body, ‘cause I’m so into you, into you, into you.

Monica en Mikayla stonden op, vervolgden staand hun choreografie, maar Olivia bleef op de grond liggen, met haar hoofd naar het publiek. Haar handen gleden vanaf haar heupen, over haar buik, over haar borsten, boven haar hoofd en ze duwde haar bovenlichaam omhoog. “This could take some time, hey. I made too many mistakes, better get this right, right, baby.” Vliegensvlug draaide Olivia zich op haar knieën, zodat haar gezicht weer op het publiek gericht was. Ze keek het publiek recht aan, verleidelijk en zelfverzekerd. Haar handen gleden weer over haar lichaam, ditmaal door naar haar haren en woelde daar door heen, pakte het vast. “Oh baby, look what you started, the temperature’s rising in here. Is this gonna happen? Been waiting and waiting for you to make a move, before I make a move.” Vliegensvlug stond Olivia weer op haar hoge hakken en danste op het nummer mee, ditmaal was er geen choreografie, buiten de choreografie die Monica en Mikayla uitvoerden. “So baby come light me up, and maybe I’ll let you on it. A little bit dangerous, but baby, that’s how I want it. A little less conversation and a little more touch my body. ‘Cause I’m so into you, into you, into you. Got everyone watching us, so baby, let’s keep it secret. A little bit scandalous, but baby, don’t let them see it. A little less conversation and a little more touch my body, ‘cause I’m so into you, into you, into you.

De beat van de muziek veranderde, Olivia liep op Monica af, en net als bij Mikayla waren haar lippen weer zo dichtbij, alleen ditmaal bij Monica. De handen van Olivia gleden door de haren van Monica. “Tell me what you came here for, ‘cause I can’t, I can’t wait no more. I’m on the edge with no control. And I need, I need you to know, you to know, oh!” Olivia draaide zich weer weg van Monica, gaf haar nog een knipoog en ging aan de rand van het podium staan. Monica en Mikayla gingen naast haar staan, en klapten met hun handen in de lucht, met grote cirkels, proberend om het publiek mee te nemen. Ditmaal klonk het refrein anders dan de eerste twee keer. “So baby come light me up, and maybe I’ll let you on it. A little bit dangerous, but baby, that’s how I want it. A little less conversation and a little more touch my body. ‘Cause I’m so into you, into you, into you. Got everyone watching us, so baby, let’s keep it secret. A little bit scandalous, but baby, don’t let them see it. A little less conversation and a little more touch my body, ‘cause I’m so into you, into you, into you.

Nogmaals zakte Olivia door haar knieën, ging op haar knieën zitten en gaf weer alles wat ze had, net als bij Greedy. “So come light me up, so come light me up, my baby. A little dangerous, a little dangerous, my baby. A little less conversation and a little more touch my body, ‘cause I’m so into you, into you, into you.” Het nummer eindigde wederom in een pose. Het publiek juichte voor haar, applaudisseerde voor haar. Olivia zag dat de meeste mensen echt oprecht verbaasd waren. Na een paar seconden verbrak ze lachend de pose, sloeg lachend haar hand eventjes voor haar mond en boog eventjes dubbel. Lachend gaf ze Monica en Mikayla een knuffel. “O my God” lachte ze door de microfoon en keek een beetje schuldbewust het publiek in, maar als je goed in haar ogen keek, zag je dat ze geen momentje spijt had.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum