Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Margot Tsukino

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Margot Tsukino op wo dec 02, 2015 9:06 pm

Gast


Gast
M A R G O T    T S U K I N O

ALGEMEEN
Volledige naam: Margot Tsukino
Leeftijd: 21
Geboortedatum: 27 december
Geslacht: Vrouwelijk
Geaardheid: Demiseksueel, heteroromantisch
Werk/studie: Student Engineering

FAMILIE
- Severus en Channa Tsukino, haar ouders. Beiden zijn gerespecteerde wetenschappers, cum laude afgestudeerd van Harvard. Severus Tsukino is vooral bekend voor zijn bestseller "Nepenthe".
- Ze is het enige kind in haar gezin.

UITERLIJK
Margot heeft een gemiddelde lengte van 1.70 meter, weinig rondingen en een vrij jongensachtig lichaam. Ze zorgt ervoor dat ze fit blijft en is snel en behendig, maar heeft niet echt veel spierkracht.
Ze heeft halflang, gitzwart haar en eveneens donkere ogen, die door haar Japanse afkomst wat smaller zijn. Ook draagt ze lenzen of een bril. Haar kledingstijl varieert van sober en simpel naar kleurrijk en vrolijk.

KARAKTER
- Direct
Margot draait niet om dingen heen. Als ze ergens een mening over heeft zul je deze ook wel horen en als daar conflicten uit voortkomen is dat niet haar probleem, gezien ze altijd wel een woordje klaar heeft.
- Gedisciplineerd
Ze heeft altijd alles tot in de puntjes uitgeschreven. Ze kent haar etiquette, ze weet hoe ze zich moet gedragen, ze is altijd goed voorbereid en zou in veel ogen de ideale schoondochter zijn.
- Verantwoordelijk
Ze heeft een groot verantwoordelijksheidsgevoel als het gaat om de mensen om haar heen. Als er iets fout gaat is de kans groot dat ze de schuld bij zichzelf legt.
- Betweterig
Margot is intelligent tot het irritante aan toe. Ze kan het niet laten om mensen te verbeteren en is altijd degene die onnodige bijdehante opmerkingen maakt.
- Kil
Na een vrij recente gebeurtenis die haar niet bepaald heel achter hebben gelaten is het moeilijk om een goede emotionele band met haar te krijgen. Ze doet zelfs haar best om niet te close met mensen te worden.

Sterke punten:
- Snel en behendig
- Assertief
- Goede leider

Zwakke punten:
- Snel gekwetst
- Pessimistisch
- Fatalistisch

GESCHIEDENIS
Margot is geboren als enig kind van twee beroemde wetenschappers, die beiden van haar verwachtten dat ze op jonge leeftijd al grootse dingen zou doen. Ze deden er alles aan om hun dochter in de beste opleidingen te krijgen en het grootste deel van de tijd stelde ze haar ouders niet teleur. Al op haar zestiende wist ze dat ze graag voor de NASA wilde werken en begon al een jaar later aan haar opleiding. Ze woont nu op zichzelf in HorseHome.

Houdt van:
- Katten
- Bach
- Planetoïden bestuderen
- Chocolade
- Jazz

Houdt niet van:
- Lange nagels
- Rock muziek
- Nederig moeten doen
- Slordige mensen

OVERIG
- Faceclaim: Kiko Mizuhara

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» Even in summer it's cold~ (Yuuki Tsukino)

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum