Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Playing with the ball.

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Playing with the ball. op zo okt 09, 2011 6:14 pm

Max

avatar
Hij werd wakker van de wekker die luid door de kamer galmde. Hij gaf de wekker een klap, en meteen was het stil. Slaperig wreef hij uit zijn ogen, en rekte zich uit. Hij gooide het dekbed van zich af, en stapte uit bed. Max kleedde zich aan, en ging naar beneden om te eten. Hij werd hartelijk verwelkomt door zijn kleine Duitse Herder pup, die hij Kayla had genoemd. Hij pakte het beestje op en aaide haar, terwijl Kayla hem uitbundig likte. Snel smeerde hij wat boterhammen, en deed gel in zijn haar. Hij poetste zijn tanden en deed zijn jas aan. Hij liep naar de schuur, waar zijn paard Dawce stond. Hij gaf hem te eten, en borstelde hem even. Hij begon natuurlijk weer te bijten en te trekken. Maar daar deed hij, zoals altijd, niets op uit. Hij had hem nog maar een paar daagjes, en moest zijn vertrouwen nog winnen. Hij bracht Dawce weer naar zijn box en liep naar binnen. Hij pakte de riem van Kayla. Omdat Kayla wist dat ze gingen wandelen, begon ze als een gek door het huis te rennen. Max grinnikte, wat was het toch een gek beest. Toen hij Kayla had gevangen, deed hij haar gauw haar riem om, en liep met haar naar buiten, en liep naar de auto. Toen Kayla naast hem op zitting zat, starte hij de auto en reedt deze naar het park. Bij het park aangekomen liet hij Kayla los, en begon met de bal te gooien. Hij wist dat ze dat een geweldig spel vond, en telkens bracht ze het balletje enthousiast terug. Hij kreeg het warm, en deed zijn jas los. Max merkte opeens dat er van een paar meter afstand een meisje naar hem stond te kijken. Hoelang stond ze daar al? Kayla merkt het ook, en begon te springen en rondjes om het meisje heen te rennen. “Kayla kom hier!” Riep hij naar de pup, die meteen gehoorzaamde. Kwispelend ging de pup naast hem zitten. “Sorry” Verontschuldigde hij zich tegenover het meisje. “Ze is nogal druk.” Zei hij, terwijl zijn bruine ogen glimlachten. “Ik ben Max, mag ik vragen wie jij bent?” Vroeg hij.

-Only Valerie-

Kayla:
Spoiler:

Broek wat hij draagt:
Spoiler:


Shirt wat hij aan heeft:
[spoiler]

Jas wat hij open heeft hangen:
Spoiler:


Zijn Shirt:
Spoiler:Laatst aangepast door Max op zo okt 09, 2011 8:29 pm; in totaal 1 keer bewerkt

2 Re: Playing with the ball. op zo okt 09, 2011 7:04 pm

Valerie

avatar
valerie rende met haar 5 maanden oude pitbull pup Junior de trap af. Het blauw grijze hondje was altijd aangenaam vrolijk. Valerie vond hem met een stel andere puppys in een kartone doos langs de weg. Ze had de andere puppys kunnen verkopen. Maar ze werd doelloos verliefd op de grijz-blauwe pup. Toen ze beneden waren gaf Valerie Junior te eten, en leip zelf weer naar boven. ze trok een strakke spijker broek aan met een trui. Ze poetste haar tanden en kamde haar haar en deed die in een hoge paarden staart. Ze liep weer naar beneden en at zelf nog een boterham. Toen Junior ook klaar was met eten klom hij bij Valerie op schoot,uit teken dat hij nodig moest.“jaja we gaan al.“ Zei ze grinnikend. Ze tilde de pup van haar schoot en deed zijn riempje bij hem om. Zelf deed ze nog haar jas aan en stapte met Junior naar buiten. Aan gekomen in het park was het niet bepaald druk,maar er wel een jongen met een kleine herders pup, met een bal aan het spelen. Valerie bleef er onbewust naar staan kijken. Op een gegeven momen begon Junior aan de riem te trekken. De herder was al los en kwam aan gerend. Ze rende een paarr rondjes om hun heen, maar werd daarna terug geroepen door de jongen.Hij kwam aan gelopen en verontschuldigde zich voor het gedrag van de pup. Valerie lachte.“Puppys he?“ Ze keek de jongen aan. Hij had hele mooie ogen. De jongen stelde zich voor als Max. ” Aangenaam Max,ik ben Valerie. En dit hier is Junior.” Ze keek even naar de pup en keek daarna weer naar Max.

3 Re: Playing with the ball. op zo okt 09, 2011 8:30 pm

Max

avatar
Gelukkig vond het meisje het niet erg dat Kayla om haar heen sprong. Ze lachte er zelfs om. Ze had een bijzonder mooie lach, moest hij toegeven. Ze had zelf ook een hondje, die al wat ouder was als Kayla, maar niet bepaald groter. ” Aangenaam Max, ik ben Valerie. En dit hier is Junior.” Stelde Valerie zich voor. “Dit is Kayla, zoals je misschien al wist.” Antwoorde hij. Hij zag hoe de pups met elkaar stoeiden. En op een gegeven moment sprong Kayla bovenop Junior. De hele Junior was verstopt onder Kayla`s langharige vacht. “Kayla, doe eens rustig aan.” Zei Max lachend. De pup keek hem onschuldig aan, met haar kopje schuin. Ze bleef zo even stil zitten, en van het ene op het andere moment was ze rond aan het springen. Ze leek wel een konijn, het was een belachelijk gezicht. Hij grinnikte. “Gek beest.” Zei hij hoofdschuddend. “Dat moet nog wat worden, als ze ouder is.” Hij gooide de bal, en beide honden sprintten er achter aan. Uiteindelijk kwam Junior triomfantelijk met de bal in zijn bek op hen afrennen, met Kayla ietwat beteuterd achter zich aan. “Hoe oud is hij?” vroeg Max, en hij knikte naar Junior. Hij kon zien dat het een reutje was. Hij aaide Kayla over haar kop, en tilde haar op. “Phoeh, je word steeds zwaarder meis.” Zei hij. En hij gaf haar een kus op haar kop. Haar antwoord was ene grote lik over zijn gezicht. Hij zette haar weer neer, en ze rende richting de vijver. Max haalde diep adem, maar het was al te laat. Kleddernat kwam ze weer terug, en als klap op de vuurpijl, sprong ze tegen hem op, waardoor zijn hele broek nat werd. Hij strafte Kayla maar ondanks alles schoot hij in de lach. “Zo kom je niet in mijn auto.” Zei hij hoofdschuddend. Hij glimlachte naar Valerie, wat was Kayla toch een vreemde pup.

4 Re: Playing with the ball. op di okt 11, 2011 5:10 pm

Valerie

avatar
Het hondje van Max werd voorgesteld als Kayla. Soort zoekt soort. Leuk hondje, leuke jongen. Kayla en Junior waren lekker aan het stoeien. Even keek Valerie om zich heen waar Junior was maar al snel kwam hij weer onder Kayla vandaan. ''Kayla, doe eens rustig aan.'' Zei Max lachend. Valerie lachte mee omdat het best een grappig gezicht was, toen Junior weer onder Kayla vandaan kwam.''Kom op Junior, je kan toch wel op tegen een meisje?'' Zei Valerie dit keer lachend. Ze gaf Max een por met haar elleboog, en keek hem aan. De honden sprongen als gekken achter elkaar aan. ''Ik geloof dat ze elkaar wel leuk vinden. Zei Valerie.Max en Valerie praatte nog wat. Max gooide een bal en Junior en Kayla vlogen er echt achter aan. Junior is een snelle hond, en kwam al snel met de bal in zijn mond aan gelopen. Kayla kwam er ook al snel achter aan. ''Ach meisie, deed Junior niet aardig?'' Zei Valerie sarcastisch tegen Kayla en keek daarna Max lachend aan. ''Hoe oud is hij?'' Vroeg Max uiteindelijk en hij keek naar Junior. ''Ow hij is 5 maanden, ik vond hem in een doos met andere puppy's. Ik hoefde er eigenlijk niet zo veel en ik heb de andere kunnen verkopen.'' Begon Valerie. ''En hoe oud is Kayla?''Max tilde Kayla op maar dat ging niet meer zo makkelijk als eerst.''Tjaa, ze worden zo snel groot, net als kinderen.'' Zei Valerie grinnikend. Het kon nog gekker worden en Junior en Kayla sprongen de vijver in. Alle eenden, vlogen naar de andere kant van de vijver. Toen ze er uit kwamen, maakte Max een grappige opmerking.Valerie lachte even. Junior pakte een stuk van de riem die hing te bungelen. Hij rende een paar rondjes om Valerie heen. Ze had het niet in de gaten omdat ze met Max stond te praten. Toen de riem niet verder kon draaien, gaf Junior er een flinke ruk aan. Omdat de riem om Valerie's benen zat gedraaid, viel ze om naar voren. Ze viel ongeveer tegen Max aan, en ongeveer ving hij haar op.(XD) ''Oh sorry hoor Max, Junior is niet altijd even slim.'' Zei ze lachend en ze keek naar Junior, die haar met grote puppy ogen aan zat te kijken. Nog steeds in Max' zijn armen keek ze naar hem. Even kruisde elkaar blikken, maar snel sprong Kayla tegen Max op en stond Valerie weer op eigen benen.

Junior als puppy:
Spoiler:
de lingse
Junior groot:
Spoiler:
Image and video hosting by TinyPic" alt="" /> ook de lingse:D

5 Re: Playing with the ball. op di okt 18, 2011 6:36 pm

Max

avatar
Ze vertelde dat Junior vijf maanden was. Een maand ouder als Kayla. Hij bewonderde het verhaal van de gevonden pups in de doos. Hij had er iets over in de krant gelezen, dacht hij, maar dat wist hij niet zeker. “Deze mevrouw is vier maand, maar ze gedraagt zich als een pup van vier weken.” Beantwoorde hij de vraag van Valerie. Gezellig begonnen ze te kletsen. Hij schrok toen Valerie tegen hem aanviel. Hij zocht de oorzaak, die viel op Junior. De pup had rondjes om Valerie heen gerend en daarna een harde ruk aan de riem gegeven. Verbijsterd bleef hij even staan. Kayla sprong tegen hem op, waardoor Valerie weer op haar eigen benen terechtkwam. Ergens vond hij dat wel jammer, maar hij gaf niet toe aan zijn gevoel. ''Oh sorry hoor Max, Junior is niet altijd even slim.'' Hij keek haar aan en glimlachte. “Geeft niet, joh.” En hij meende het echt. Max gooide de bal nog een keer weg, en dit keer kwam Kayla er mee terug, met een beteuterde Junior achter zich aan. “Goed hoor, meid. Laat nooit zomaar van je winnen.” Zei hij, waarop ze trots begon te kwispelen. Ze legde de bal voor zijn voeten neer. Junior zag zijn kans, en probeerde de bal weg te graaien, opgewonden rende hij er mee weg. Kayla zette haar sprint in, en dook bovenop Junior. Een speels gevecht ging van start. Uiteindelijk kwamen ze samen met allebei een deel van de bal in de bek naar hun toe. Ach, hij had genoeg van die tennisballen, het maakte niks uit dat er ééntje door de helft was. “Eerlijk verdeeld” lachte hij. “Ze kunnen goed met elkaar opschieten.” Zei hij, terwijl hij Valerie aankeek. Voor Kayla was dat niet zo bijzonder, ze speelde met elke hond. Soms werden de honden zat van haar, want ze zat vol energie, en ze bleef doorzeuren om te spelen. Ook nu trippelde ze nog opgewonden rond, niks of niemand kon haar moe krijgen. Max had haar nog nooit uitgeput gezien. Hij keek naar de lucht, die ineens heel donker werd. Het begon te regenen, misschien liep het wel uit tot onweren……

Kayla groot:
Spoiler:

Sorry laat,, was op vakantie Embarassed

6 Re: Playing with the ball. op wo okt 26, 2011 7:31 pm

Valerie

avatar
Junior en Kayla vonden elkaar aardig. Erg aardig. Ze kwamen samen trots aangelopen met de bal allbei een stukje in hun bek. Het was al een erg bewolkte dag maar nu werd het ineens erg donker. Het zou vast en zeker gaan regenen.''Oh o de lucht ziet er niet goed uit.'' Zei Valerie op dat moment barste de regen los. Het kwam met pijpenstelen naar beneden. Valerie en Max maakte grappig genoeg te gelijker tijd de honden vast. Valerie pakte de hand van Max en rende naar een bus hokje wat ietsje verder op stond. Het was een erg krap hokje. Al snel lagen de honden te slapen. Kayla's hoofdje lag op de rug van Junior. Max en Valerie zaten helemaal tegen elkaar aan omdat er niet echt veel ruimte was. Toen het ietsje zachter begon te regenen stak Valerie haar hand naar buiten om te voelen hoe hard het nog regende. ''Zullen we anders naar de stad? Het is markt dus dan loop je droog onder de zeilen. Mischien kunnen we dan ook nog even ergens drinken?'' Stelde Valerie voor. Snel liepen ze allebei naar hun auto. Max reed voor, en Valerie er achter. Toen ze in de stad hun auto's hadden geparkeerd was het weer droog geworden. Valerie liet Junior uit de auto en wachte tot Max en Kayla ook klaar waren.


sorry sorry sorry voor laat heid :schaam:

7 Re: Playing with the ball. op do okt 27, 2011 7:19 pm

Max

avatar
Max vond het niet eens zo erg toen Valerie z`n hand pakte. Samen met Junior en Kayla renden ze naar een bushokje waar ze schuilden tot de regen voorbij was. Het bushokje was klein, dus zaten ze erg opgepropt tegen elkaar. Ook dat vond Max niet heel erg. Hij zag dat Kayla moe was, en al snel sliepen de honden. Kayla met haar kopje op Junior`s rugje. Hij verwonderde zich over Kayla`s moeheid. “Ze moeten wel heel fanatiek gespeeld hebben, er is heel wat nodig om deze mevrouw moe te krijgen.” Glimlachte hij. ''Zullen we anders naar de stad? Het is markt dus dan loop je droog onder de zeilen. Mischien kunnen we dan ook nog even ergens drinken?'' zei Valerie. Max dacht even gauw na of er thuis nog wat te doen was. Roger zou Dawce wel binnenzetten en voeren. “Gezellig” antwoorde hij. Ze liepen elk naar hun auto. Kayla sprong in de Jeep, en Max startte de auto. Hij reed naar de stad, met Valerie achter hem aan. Hij parkeerde de auto, en Valerie parkeerde haar auto er naast. Hij keek opzij en zag dat Valerie haar auto uitstapte. Hij deed hetzelfde, en lijnde Kayla weer aan. Samen liepen ze tussen de kraampjes door. Er waren vooral veel kraampjes met sierraden, waar Valerie gek op was. Het was een hele gezellige middag. Ze kwamen bij een terras. “Zullen we even wat drinken?” stelde Max voor. Ze gingen aan een tafeltje zitten en al gauw kwam de ober langs om hun bestelling op te nemen. Ze bestelden koffie,die ze al pratend opdronken. Ook vroeg hij om een bakje water voor de honden, die ze niet veel daarna brachten. Kayla en Junior dronken gulzig het bakje op. Het begon al te schemeren, en het liep tegen vijfen toen de mensen hun kraampjes langzaam begonnen op te ruimen. Het was een gezellige middag geweest. “Zullen we anders uiteten gaan?” stelde Max voor, waarbij hij met zijn bruine ogen diep in haar ogen keek. Een leuke dag moest leuk afgesloten worden.

8 Re: Playing with the ball. op do okt 27, 2011 8:39 pm

Valerie

avatar
Het was echt een super leuke en gezellige middag. Valerie had in geen tijden zon leuke middag gehad.Delaatste ke er was met Reggi maar over hem had ze zich allang heen gezet. Max was ook een erg leuke jongen dat moest we echt toegeven. Ze kwamen langs een kraampje waar ze leuke sierraden verkochten. Valerie vond die echt leuk. Ze kocht een stel leuke oorbellen. En een lief klein ketinkje met een klein klokje er in. Max vroeg of ze nu even wat gingen drinken. Valerie vond dat eeen heel goed idee aangezien ze best wel dorst had gekregen. Ze liepen naar een terrasje. Allebei bestelde ze wat te drinken. Max bestelde ook een bakje water voor de honden. Toen dat neer werd gezet voor ze,begonnen ze gelijk gulzig te drinken. Het was ongeveer vijf uur toen ze weer richting de auto gingen. De kraampjes werden stuk voor stuk weer afgebouwd. Na de gezellige dag stelde Max voor om uit eten te gaan. Het leek Valerie echt heel erg leuk en meteen stemde ze mee in. Ze stelde wel voor om eerst even nog naar huis te gaan om nog even op te frissen en de honden naar huis te brengen. Ze hadden afgesproken dat Max Valerie bij haar huis om zeven uur kwam ophalen. Toen ze thuis was maakte ze Junior los en sprong meteen onder de douche. Toen ze klaar was deed ze haar kastdeur open en pakte er een zwart jurkje uit. Valerie deed hem aan en ging daarna even voor de spiegel staan. Ze was helemaal niet zon modepopje maar haar haar was helemaal verwilderd door de regen. Ze haalde haar elastiekje er uit en meteen krulde haar haar in model. Toen ze helemaal klaar was liep ze weer naar beneden en stopte Junior in zijn mandje. Junior bleef niet alleen want straks kwam haar moeder met haar honden. Zij zou op het huis passen. En op Junior natuurlijk. De deurbel ging. Dat zou max zijn.

9 Re: Playing with the ball. op ma okt 31, 2011 5:05 pm

Max

avatar
Valerie stelde voor om eerst even naar huis te gaan om de honden weg te brengen, en even op te frissen. Hij stemde meteen in, en reed naar huis. Hij zag dat Roger bezig was de mest uit de wei te halen. Hij keek elke keer schichtig om zich heen of Dawce op hem af kwam. Roger had het niet zo op Dawce, had Max gemerkt. Hij floot Kayla bij zich. Ze was meteen toen de deur van de auto open was gegaan, weggerend. Uitgelaten begroette ze hem, alsof ze hem weken niet gezien had, in plaats van één minuutje. Roger keek op van het gefluit en liep naar hem toe. Ze praatten even. “Zou jij Dawce straks binnen willen zetten?” vroeg Max. Dawce bleef meestal tot ongeveer half tien buiten. Toen hij zag dat Roger een beetje moeilijk keek. “Ik zet hem wel binnen, dan moet hij maar wat eerder, ga jij nu maar naar huis.” Zei hij tegen Roger, die hem dankbaar aankeek. Hij stapte in zijn auto en reed naar huis. Max zette Dawce binnen, en liep samen met Kayla naar het grote huis. Hij sprong onder de douche. Hij trok een schoon stel kleren aan, en deed gel in zijn haren. Hij deed deo op, en wat aftershave. Het was nu ongeveer half zeven. Tijd om te vertrekken. Max liet Kayla binnen en deed de deur op slot. Hij stapte in z`n jeep en reed naar het adres wat op het briefje stond. Toen hij daar aankwam, belde hij aan. Hij hoorde Junior blaffen, en iemand van de trap af stommelen. De deur ging open en daar stond Valerie. Met een zwart jurkje aan, wat haar prachtig stond. “Wat zie je er prachtig uit.” Zei Max. En hij aaide Junior, die wild tegen hem op aan het springen was, over zijn kopje. Hij nam Valerie mee naar zijn auto, en reed naar het Restaurant. Dit werd een hele gezellige avond, dat was iets wat nu al zeker was.

10 Re: Playing with the ball. op di nov 01, 2011 10:58 am

Valerie

avatar
Max stond voor de deur. Eindelijk dacht Valerie. Ze kon niet meer wachten gek genoeg. Per ongeluk had ze de tussen deur open laten staan dus Junior was al meteen Max komen begroeten. Hij sprong wild tegen hem aan. Dat mocht hij niet. ''Junior laag.'' Zei ze streng en ze wees naar de tussen deur. Junior deed meteen was ze zei. Hij keek haar nog even met grote puppy ogen aan om hier in het gangetje te blijven zitten, maar hij wist al snel dat dat niet meer te proberen viel. Junior ging in een snel pasje weer naar de woonkamer en liet zich zakken in zijn mandje. De deur stond nog open en hij was alert op Valerie en Max die nog bij de deur stonden. Valerie deed een paar stappen opzij en deed de deur dicht. ''Sorry hoor.'' Zei ze lachend. ''Wat zie je er prachtig uit!'' Zei Max. Valerie kreeg kleine blosjes op haar wangen. ''Ik heb anders over jou ook niks te klagen.'' Zei Valerie een beetje verlegen. Ze meende het dus het was een beetje raar omdat zomaar te zeggen. Ze liepen naar Max zijn auto. Bij het restaurant aan gekomen stond er al een ober te wachten om de jassen aan te nemen. ''Mag ik jullie jassen?'' Zei de ober bekakt. Valerie deed haar jasje uit en gaf die aan de man. Max deed het zelfde. Toen bracht de over hun naar hun plaats. Het was een erg gezellig restaurantje en iedereen zag er netjes uit. In Valerie's ooghoek, zag ze een groep meiden zitten staren naar Max. Snel deed ze haar arm om die van Max en zo liepen ze tot aan het tafeltje. Valerie bloosde. Toen ze gingen zitten kwam er al snel een andere ober aan met twee kaarten. Valerie keek er zorgvuldig in.''Max, ik vind dit echt heel erg leuk.'' Zei ze gelukkig. Ze was echt blij dat ze hem had ontmoed. Ze kende hem nauwlijks maar ze wist dat dit een goede vriendschap zou worden. Op meer mocht en durfde ze eigenlijk niet te dromen. Haar eerste echte relatie was met Justin. Dat liep vreselijk af, want ze werd verkracht. Ze kreeg weer vertrouwen in een jongen en dat was Reggi. Ze had een geweldige tijd met hem, maar hij verliet haar en ging weg, zonder te zeggen waarheen. Valerie weet niet of ze ooit de waren tegen komt. Maar dit vond ze er leuk. Ze vertrouwde Max ook, maar ze moest niet te snel overstag gaan want mischien zou het wel helemaal niet wederzijds zijn.

11 Re: Playing with the ball. op di nov 01, 2011 5:07 pm

Max

avatar
Bij het restaurant aangekomen kwam er meteen een ober op hun aflopen. Hij vroeg om hun jassen, en wees hun een tafeltje toe ergens achteraan in het restaurant. Ze liepen richting het tafeltje, ondertussen kwamen ze een stel meisjes tegen. Ze loerden naar hem, het waren zeker van die giechelmeiden, die niets ander konden dat smoezen met elkaar. Valerie zag het ook en sloeg een arm om hem heen, hij deed het zelfde bij haar, en keer naar de meiden die, toen ze zagen dat hij keek, hun hoofden afwenden. Ze kwamen bij het tafeltje aan en gingen zitten. “Max, ik vind dit echt heel erg leuk!” zei Valerie blij. “Ik ook Valerie.” Glimlachte Max. Een ober kwam aan met twee menukaarten. Ze zochten beiden wat uit, en nog geen minuut nadat ze de menukaart neer hadden gelegd, kwam er al weer een ober aan, die de bestelling opnam. Het was heerlijk eten, en een hele gezellige avond. Ze hadden veel gepraat en gelachen. Het werd al laat, en de ober kwam met de rekening, hij zei dat de tent bijna ging sluiten. Hij zag dat Valerie haar portemonnee wou pakken, snel legde hij zijn hand op haar arm. “Wacht maar, ik trakteer.” Zei hij. En voordat Valerie kon protesteren pakte hij zijn portemonnee en betaalde. Hij bedankte de ober en stond op van het tafeltje. De giechelmeiden stonden achter hun, ze hadden ook net betaald. Weer stonden ze zo te loeren. Max keek een keer nijdig hun richting in, en liep toen met Valerie naar buiten. “Valerie, ik heb in tijden niet zo`n leuke avond gehad.” Zei Max tegen Valerie, en hij meende het echt.

12 Re: Playing with the ball. op zo nov 06, 2011 11:20 am

Valerie

avatar
Valerie keek Max aan toen hij zei dat hij in geen tijde zo'n leuke avond gehad. Dat was ook wederzijds. Zij zelf vond deze avond ook echt de leukste avond in tijden. Dit wad ook echt stukken beter dan thuis op de bank hangen. Het groepje meiden liep acter hun naar buiten. Ze bleven buiten staan kijken tot dat Valerie ook bij Max de auto in stapte. Dat hadden ze niet verwacht. Even later kwam er voor hun een taxi aan gereden. Valerie grinnikte. Ze keek naar Max die aan het rijden was. Hij had niet eens in de gaten dat ze keek, dat zag er best wel schattig uit. Valerie keek weer uit het auto raampje. Ze praatte nog wat na over de avond. Ze kwamen aan bij het huis van Valerie. Ze stapte uit en Max ook. Hij liep gewoon even mee naar de deur. Haar moeder was al weg gegaan. Gelukkig. Anders lag ze om 1 uur nog niet in bed door die kwebbelkous.''Nou dat was het dan.'' Zei ze met een glimlach. Ze was altijd zo slecht in afscheid nemen. Ze had de deur al geopend. Maar nog even draaide ze zich om en gaf Max een kus. Een kus op zijn mond. Het moest eigenlijk op zijn wang zijn maar het ging zomaar. Valerie keek hem glimlachend aan en stapte toen naar binnen en sloor de deur. Junior lag lekker in zijn mandje te slapen. Valerie hurkte bij hem neer en aaide hem. Toen ze dat deed maakte hij een soort van snurk geluid. Ze liep naar boven en deed haar haar in een staart en trok een nacht japon aan. Ze kroop haar bed in en deed het licht uit. Het was een geslaagde dag.

Volgende dag
Al snel was Valerie klaar wakker. Ze bleef nog wel even in bed liggen, maar algouw was dat ook al verveeld. Ze stapte uit bed en gooide de gordijnen open. Even was ze verblind door het zonlicht maar al snel was dat al gewend. Ze liep naar beneden en werd meteen begroet door Junior die tegen haar op sprong. Ze gaf hem te eten en smeerde zelf ook een broodje. Het was een warme dag voor de herfst en de hele lucht was blauw. Er zat dus gelukkig geen regen aan te komen. Ze plofte op de bank en at haar broodje op. Toen het op was zette ze haar bordje op tafel en meteen sprong Junior op de bank. Hij had geleerd als iemand aan het eten was dat hij dan niet op de bank mocht. Hij ging op haar schoot liggen. Valerie aaide hem en drukte met de afstands bediening te tv aan. Ze had vandaag niks te doen. Echt saai. Ze was vrij vandaag van de ranch, dus daar hoefde ze ook niks te doen. Ze liet Flair ook maar even staan vandaag. Ze was gisteren ochtend nog met haar aan de slag geweest en toen was ze helemaal bezweet. De drie paarden en shetlander hadden vandaag even een rust dagie. Ze zou Max kunnen bellen, maar...... Valerie durfde niet echt goed. Straks had hij iets anders te doen. Ze zouden vandaag bijvoorbeeld kunnen paardrijden. Of naar de dierentuin gaan. Ze pakte de telefoon en toetste het nummer van Max in. Hopend dat hij op zou nemen.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» They suck at playing leader || Yellowfang

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum