Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Out riding [OPEN]

2 plaatsers

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1Out riding [OPEN] Empty Out riding [OPEN] zo mei 13, 2018 6:37 pm

Delilah Hudson

Delilah Hudson
Tuig

Een zwarte Hannoveraan sjokte ontspannen over het bospad met Delilah op zijn rug. De vacht van het dier glansde in de zon die tussen de bomen door kwam. Delilah zelf was in het wit gekleed, op haar roodbruine, leren rijlaarzen na.
Dat haar paard geld gekost had was hem aan te zien. Naast een keurige conformatie was hij in topconditie en was opgezadeld met chique ogend tuig.
Delilah ging niet voor half werk. Als je het breed had mocht je het best breed laten hangen.
Ze zat ontspannen in het zadel en liet de teugels enigszins vieren zodat Argos zijn hals kon strekken.
Na een week van een hoop sociale drukte kon ze de ontspanning wel even gebruiken.
Haar lange, donkere haar was in een eenvoudige, lage paardenstaart gebonden en ze droeg voor haar doen nagenoeg geen make-up.
Na een poosje liet ze het dier aandraven, maar een paar honderd meter verderop hield ze hem weer in; een flink stuk voor haar op het pad was iemand anders aanwezig. Argos was er niet erg blij mee dat hij zich weer in moest houden, maar gehoorzaamde desondanks wel.
Ze klopte hem kort op zijn hals maar richtte toen haar aandacht weer op de ander; ze had niet verwacht hier iemand tegen te komen. Het was geen pad waar veel ruiters of wandelaars voorbij kwamen.

(andere ruiter, wandelaar, iemand met snode plannen; kijk maar wat je er tegenaan wil gooien)

2Out riding [OPEN] Empty Re: Out riding [OPEN] di mei 22, 2018 4:48 pm

Mathew Reyes

Mathew Reyes

'Jack kom' * kort fluitje* Jack gaf totaal geen reactie. Niet dat jack het verwacht had. Het beestje had nog steeds niet in de gaten dat hij Jack heten. Hoe vaak hij de naam ook riep en hem aansprak met Jack. De enige paar keer dat de puppy echt reactie had gegeven was volgens hem meer omdat het beestje zich afvroeg waarom zijn baasje nou elke keer Jack stond te roepen. Matt trok dan ook maar aan de riem van de hond om hem duidelijk te maken dat hij mee moest komen. Dat werkte te minste wel. Gelukkig had de puppy het sneller door hoe hij zich moest gedragen als Matt aan het werk was dan dat hij door had wat zijn naam was. Niet dat ze op dat gebied al heel ver waren. Maar hoe eerder hij het Jack aan leerde hoe beter en sneller Jack het wist. Daarom sleepte hij Jack nu elke keer mee als hij foto's ging maken. Al kon hij de pup de helft van de tijd dragen. Maar hij moest wel. Maar hij zou soms een hele dag weg zijn voor klanten en jack dan opgesloten laten zitten in het appartement leek hem niet z'n goed idee. Voor Jack als hem zelf. Hij had niet echt zin in een totaal vernield en onder geplast appartement terug te komen. Hij moest nog paar shots maken dan zou hij genoeg foto's hebben voor zijn klant om er paar uit te kiezen. Waarom wilde mensen toch zo graag foto's van weinig gebruikte plekken? Nou hij zou moeten opschieten anders had hij dadelijk niet meer genoeg zon licht. Na een stukje rond gelopen te hebben ondekte hij een pad. groot genoeg om te paar door te komen maar voor auto's was het te small. Precies de soort plek die de klant zocht. Matt draaide wat rond tot hij de juiste hoe had gevonden. Hij wilde net zijn eerste foto schieten toen hij paarde getrappel achter zich horde. He **** waarom moest altijd wanneer hij een goede plek gevonden hebben gestoord worden. Hij wilde zich net omdraaien toen hij Jack hoorde grommen of ja iets wat daarop moest lijken. Hij keek het beestje kort aan en volgde zijn blik naar het object of mens of dier dat blijk baar de puppy grommen van Jack had verdient. Een paar meter van hun vandaan stond een groot zwart paard. Hij had geen idee wat voor ras het was daar had hij geen verstand van. Maar het beest was groot genoeg. Hij schoot dan ook direct in de lag terwijl hij keek hoe Jack zijn best deed om angst aanjagend te klinken richting het paard. 'Ohw Jack die is een maatje te groot voor je. Blijf maar uit de buurt of wil je een puppy pannenkoek worden.' Nadat hij klaar was met Jack uit te lachen en het beestje maar voor de zekerheid had opgepakt (nu hij daar nog klein genoeg voor was) want hij wilde toch geen puppy pannekoek en Jack zou dat zeker worden als hij onder een van de hoeven belande van het paard al gebeurde het perongeluk. bekeek hij de ruiter. Ze was zeker niet verkeerd. Al was ze wel ouder dan hem. Maar gelukkig niet een van de tuttelbellen die volledig onder de make-up zat ook al waren ze aan het sporten. 'Hey'

3Out riding [OPEN] Empty Re: Out riding [OPEN] do mei 24, 2018 10:45 am

Delilah Hudson

Delilah Hudson
Tuig

Dat de ander een hond bij zich had viel Delilah pas op toen ze wat dichterbij kwam en de eigenaar het diertje had opgetild. Een jong hondje, zo te zien, die sterk op Argos reageerde, die er op zijn beurt niet van onder de indruk was. Hij was goed afgericht, in dat opzicht, ronduit stoïcijns. Het beestje was aandoenlijk, en met haar beperkte hondenkennis gokte Delilah op iets van een jonge husky, maar het was soms lastig in te schatten als ze nog zo klein waren.
De eigenaar van de puppy was een jongeman die ze ongeveer midden twintig schatte. Hij groette haar en enigszins verrast hield ze het paard in.
“Hallo,” groette ze terug, haar toon neutraal. Ze glimlachte, maar het was dezelfde lach die ze eerder vandaag voornamelijk had gebruikt. Beleefd en bijna professioneel. In zekere zin was het een persona, maar Delilah vond dat niet erg. Jezelf zijn was voor mensen die niet begrepen hoe de wereld werkte.
“Leuke hond heb je."
Argos maakte van de gelegenheid gebruik om zich tot het gras in de berm te richten, maar Delilah trok hem terug. Het was niet de bedoeling dat het dier erin slaagde zichzelf te verstikken met het bit in zijn mond.

4Out riding [OPEN] Empty Re: Out riding [OPEN] do mei 24, 2018 10:42 pm

Mathew Reyes

Mathew Reyes

Jack bleef grommen al had hij hem nu opgetild. Het paard reageerde totaal niet. Matt geloofde niet dat het paard zou reageren ook al zou er een heel circus voor hem staan dan zou het paard nog stoïcijns voor ze uit kijken zover een paard stoïcijns kon kijken dan. Hij tikte Jack zachtjes op zijn neus en daarmee keek het beestje verbaast omhoog maar als snel verander dat over in een vrolijk gekwispeld en begon hij Matt kin te likken. De ruiter groeten hem terug en lachte hem. Geen glimlach om te fotograferen het bereikte de ogen niet. Hij had nooit van dat soort glimlachen gegeven. Niet dat hij zelf nooit zo had geglimlacht. Als jong broekie in de fotografe wereld had hij vaak genoeg moeten doen dat hij iemand aardig vond of de wensen die klanten hadden niet totaal absurd vond of totaal onmogelijk. Gelukkig had hij ondertussen enig naam gemaakt en hoefde hij niet elke opdracht die binnen kwam ook aan te nemen.

“Leuke hond heb je." riep de vrouw hem toe. "Dankje. Hij vind zich zelf vooral heel wat. Al is je paard er niet echt van onder de indruk" . Nadat hij was uitgesproken liep hij rustig op het paard af. Hij stak zijn hand maar niet uit om het paard te aaien. Hij verwachte niet dat het paard er heel erg mee eens zou zijn. Een poging om hem te bijten zou er eerder in zitten. "Matt" Stelde hij zich zelf voor en gaf de vrouw een glimlach die wel om te fotograferen was. Voor een mooie vrouw hoefde hij nooit te doen of hij het aardig vond. ook al zou ze even stoïcijns reageren als haar paard. Jack was in ieder geval heel wat minder stoïcijns en deed alle moeite om vrij te komen en het paard uitgebreid te gaan onderzoeken. Hij greep Jack voor de zekerheid toch steviger vast terwijl hij zijn camera naar zijn rug schoof. Het paard reageerde nu misschien niet op hem maar als jack zijn benen als een van zijn kauwspeeltje zou gaan gebruiken zou dan een heel ander geval zijn. "Rij je hier vaak met je paard?"

5Out riding [OPEN] Empty Re: Out riding [OPEN] wo sep 12, 2018 10:34 pm

Delilah Hudson

Delilah Hudson
Tuig

"Dankje. Hij vind zich zelf vooral heel wat. Al is je paard er niet echt van onder de indruk,” zei de jongen en Delilah glimlachte even.
“Argos is aan een hoop gewend,” antwoordde ze. Het hielp dat zijn trainer ook politiepaarden africhtte. Argos was niet het eerste dier dat Delilah bij de man had gekocht. Hij leverde consistent goed werk en daar hield Delilah van.
De jongen stelde zich voor als Matt.
“Aangenaam. Delilah,” was haar antwoord. Haar houding was nog steeds iets gereserveerder dan de zijne, zij het niet onvriendelijk.
"Rij je hier vaak met je paard?"
“Met regelmaat, ja,” antwoordde ze.
De enige waarschuwing die ze daarna kreeg dat er iets gebeurde was een geritsel achter haar en direct daarna schoot er een vos rakelings tussen de benen van Argos door, zo abrupt dat zelfs een grondig afgericht dier ervan schrok.
Het forse paard maakte een nogal merkwaardige geschrokken sprong opzij, waardoor zijn ruiter verrast werd en uit het zadel werd geworpen. Het ene moment zat ze nog op haar paard, het volgende moment was er niets onder haar en toen landde ze met een forse smak op de harde zandgrond, terwijl Argos nerveus een aantal passen achteruit deed, oren naar voren en alert op meer verrassingen.

Gesponsorde inhoudTerug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum