Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

The Northdale Times

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1The Northdale Times Empty The Northdale Times zo jun 25, 2017 2:45 pm

Admin

Admin
Admin

Wat is het?
Het is een krant waarin artikelen verschijnen over belangrijke gebeurtenissen in en om de stad.
Als er iets heftigs gebeurt, bijvoorbeeld, maar ook als er bijvoorbeeld een festival of ander evenement aankomt.
Dit zorgt ervoor dat het voor characters ook logisch is op de hoogte te zijn van incidenten in de stad.
Daarnaast is de krant ook een manier om kleinere events en plots te starten. Als er bijvoorbeeld iets mysterieus is gebeurd staat het characters vrij om op onderzoek uit te gaan.

Hoe werkt het?
- Vooralsnog schrijf ik de artikelen uit, maar als er meer mensen interesse in hebben dat ook te doen is daar zeker wat voor te regelen. Om het een beetje consistent te houden is het topic niet open voor iedereen om zonder filter in te posten.
- Als je character iets heeft meegemaakt wat nieuwswaardig is kan je me een link naar het topic of een samenvatting sturen, waar dan vervolgens een artikel van gemaakt wordt.
- Als je een idee hebt voor een specifieke rubriek kan daar ook over gepraat worden.

Hoe frequent verschijnt er iets?
Ligt eraan hoe frequent er dingen gebeuren. Er zit geen vaste deadline aan namelijk.
Aantal studenten Northdale neemt flink toe


The Northdale Times Cologne

Dat Northdale bij uitstek een stad voor jongeren was, was al veel langer bekend. Met een rijk uitgaansleven en weinig vergrijzing had de stad al jaren een aanzuigende werking op studenten, maar de afgelopen jaren is het aantal fors toegenomen, aldus Anita Bath van het Thomas Beckett, een combinatie van hogeschool en universiteit. Bath is er docente aan de opleiding Medical Sciences en tevens werkzaam in een van de ziekenhuizen.

"Sommige studies moesten wel veertig procent van hun aanmeldingen afwijzen aan het begin van dit schooljaar," vertelt Bath. Dit ziet ze echter niet als een probleem.
"We bieden een hoop verschillende studies van hoge kwaliteit. Ik weet zeker dat studenten hier uiteindelijk wel hun plaats zullen vinden."

Dat veel studenten in Northdale hun plek hebben gevonden is zeker een feit.
"In een van mijn flats wordt eigenlijk uitsluitend gehuurd door jongeren, veelal studerend of beginnend in het werkveld," beaamt huisbaas Bennie Factor.

Toch gaat het niet allemaal over rozen. Zo bemerkt uitsmijter bij cafe The Red Hound Jim Nasium dat in bepaalde delen van de stad de nachtelijke onrust helaas ook is toegenomen.
"In het afgelopen jaar zijn de incidenten in The Red Hound fors toegenomen. Waar het eerst om een of twee incidenten in de week ging is er nu eigenlijk elke avond waarop flink gefeest wordt wel stront aan de knikken," licht Jim Nasium hoofdschuddend toe.

De rest van de middenstand is er echter alleen maar blij mee.
"Mijn man is docent en heeft eindelijk meer uren," zegt Sandy Beech en ook haar neef Joe King, die een groentewinkel runt, merkt dat de zaken beter gaan.
"Studenten koken ook meer, volgens mij." King is ook kookboeken gaan verkopen en dit bleek lucratief.

Al met al kan geconcludeerd worden dat Northdale nog nooit zo bruisend is geweest en dat dat vermoedelijk alleen maar zal toenemen in komende jaren.

2The Northdale Times Empty Re: The Northdale Times za jul 15, 2017 10:37 pm

Admin

Admin
Admin     
VERMISSING BIJ ROWLEY CASTLE


The Northdale Times OWQDRwpW

Sinds gisternacht is de negentienjarige Robyn Banks vermist nadat zij en twee vriendinnen een klein feestje bezochten bij het oude kasteel dat diep in de bossen ligt.
Haar vriendinnen, Libby Doe en Rhoda Camel gaven aan haar rond twaalven voor het laatst te hebben gezien, toen Robyn, behoorlijk aangeschoten, naar buiten ging om haar blaas te legen. Ze is niet terug gekomen.

Hoewel een aantal mensen gelooft dat de spoken die in Rowley Castle zouden rondwaren hier iets mee van doen hebben, vreest de politie vooral dat Robyn in haar benevelde toestand de weg kwijt is geraakt.
Een zoekteam bestaande uit politie, maar ook bewoners uit Northdale die goed bekend zijn met de bossen, is erop uitgetrokken om het meisje op te sporen, al is dit moeilijk in de uitgestrekte bossen.
Met name het deel waar Rowley Castle staat is slecht onderhouden.

Emma Nate, een paranormaal onderzoekster, denkt dat er niet op de juiste manier gezocht wordt.
"Dit is absoluut geen toeval," aldus Nate. "Dat gebouw kent een bloedige geschiedenis en met alle activiteit van de laatste tijd was het slechts een kwestie van tijd voor dit zou gebeuren."
Nate meent dat contact met de entiteiten in het kasteel waarschijnlijk meer op zal leveren dan de zoektocht.

Mike Rotch, agent en vader van twee pubers, is van mening dat speurhonden echter meer voor elkaar krijgen dan een ouija bord. Rotch heeft de leiding over het zoekteam en zet alles in wat hij kan.
"Al dat spokengedoe geloof ik niet in, maar die bossen zijn 's nachts gevaarlijk," legt Rotch uit. "Het is overdag al een uitdagende wandeling met enig hoogteverschil en zeker als je ook nog eens dronken bent is het 's nachts echt heel erg risicovol. Ik hoop dat we Robyn zo snel mogelijk vinden en dat haar niets mankeert."

De drie meiden waren niet de eersten die iets als dit deden.
Steeds vaker worden er feestjes gehouden, overnachten mensen in het kasteel en proberen mensen een glimp op te vangen van de geesten die er rond zouden waren.
Het vervallen gebouw is hiermee een ware trekpleister, al zal het lot van Robyn Banks hier vermoedelijk wel verandering in brengen.3The Northdale Times Empty Re: The Northdale Times za mei 19, 2018 9:28 pm

Admin

Admin
Admin     
SCHIETPARTIJ IN REGENT'S STREET


The Northdale Times Garden_City_Crime_Scene_Clean_Up

Maandagavond, 14 mei, vond een korte, maar intense schietpartij plaats in Regent's street. Het slachtoffer betrof een jongeman die al bekend was bij de politie. Men vermoed dat het om een afrekening gaat en de politie onderzoekt het schokkende voorval. Over de daders is nog niets bekend, maar men gaat ervan uit dat de daders het slachtoffers kenden of in ieder geval in opdracht handelden van iemand die het slachtoffer kende.

Regent's street maakt deel uit van Deswick Town, een wijk van Northdale dat toch al niet te best bekend staat, maar desondanks is het incident er nog steeds een die mensen flink heeft laten schrikken.
Polly Nator, columniste bij BioLeven, zei niet te kunnen geloven dat dit soort dingen zich in haar stad afspeelden.
"Het is de groei," zegt Nator tijdens een kort interview voor dit artikel. "Het is echt de groei. Toen Northdale nog een klein stadje was, was het allemaal niet zo."
Op de vraag of ze zich ervan bewust is dat Northdale al ruim enkele decennia geen klein stadje meer te noemen is had mevrouw Nator geen concreet antwoord.

De politie zegt in ieder geval vol op de zaak te zitten en alle mogelijkheden in ogenschouw te nemen. Bijna alle mogelijkheden. De suggestie van Herbie Hind, voorzitter van een vereniging voor 'planten liefhebbers' in Deswick Town, dat het slachtoffer misschien wel per ongeluk zichzelf driemaal door het hoofd geschoten heeft werd aan de kant gelegd. Meneer Hind wordt in ieder geval bedankt voor zijn input.Gesponsorde inhoudTerug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum