Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

You keep me warm and safe [open]

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1You keep me warm and safe [open] Empty Re: You keep me warm and safe [open] di jan 20, 2015 10:27 pm

Rhyme

Rhyme

Set your course by the stars, not by the lights of every passing ship.
Forgive our sins

"Ik ga naar Serpine." Zei Rhyme met een glimlach, ze trok haar zwarte wollen jas aan die tot boven haar knieën kwam. Haar moeder kwam de hoek om en keek het meisje aan.
"Hoe bevalt de nieuwe manege?" Vroeg ze haar dochter en deze knikte.
"Heerlijk, er lijkt aan alles gedacht te zijn en Serpine heeft het naar zijn zin." Haar moeder glimlachte en keek naar haar dochter.
"Heb je al vrienden gemaakt?" Dit zorgde ervoor dat het meisje haar ogen neersloeg en haar hoofd enkel schudde. Haar moeder legde een hand op de schouder van Rhyme en gaf een kus op het voorhoofd.
"Dat komt nog wel." Zei ze zacht. "Ga snel naar Serpine toe." Moedigde ze haar dochter aan. Dit zorgde voor een glimlach op haar lippen, dat dier was altijd geweldig.
Haar blonde lokken wiegde vrolijk mee met haar pas. Ze had een glimlach op haar lippen en die werd enkel breder toen ze het hoofd van haar vertrouwde Serpine zag. Het paard hinnikte toen hij haar zag en het meisje liep dan ook snel naar hem toe.
"Wat dacht je van; naar het strand?" Het paard reageerde er echter niet op. Maar ze wist waardoor het paard wel een reactie zou geven. Ze ging een zadel halen en legde deze over de deur heen, ongeduldig begon het paard met zijn hoeven te schrapen over de grond. Maar eerst ging ze hem schoonmaken en zijn manen en staart eens goed doorkammen. Zo gezegd zo gedaan dan ook. Het meisje legde een deken over hem heen en daarna het zadel, deed het bitloos hoofdstel bij hem om en gaf hem daarbij snel een kus op zijn neus. Ze nam hem mee naar buiten en steeg op. Waarna ze richting het strand liep. Aangezien het geen lekker strandweer was, was het er rustig. Een prima manier om dus even in galop te gaan en over het strand, van de ene naar de andere kant. Dit ging goed, totdat ze iets in de verte zag, toch minderde ze geen vaart, totdat ze er dichtbij genoeg was en zag dat het werkelijk een persoon was. Snel sprong ze van Serpine af en rende naar het meisje op de grond toe en hurkte neer.
"Hey..." Zei ze wat onhandig en keek naar het meisje. "Wat is er gebeurt? Waar heb je pijn?" Vroeg ze toen, ze moest iets gaan doen, dat was duidelijk. Nu pas merkte ze de afdrukken op van hoefijzers, was ze omver gelopen door een paard of was ze van een paard gevallen? Ze wachtte op antwoord, terwijl ze opstond en het hoofdstel van Serpine vastpakte. Ze keek even om zich heen, ze was zo aan het kijken naar wat er op de grond lag, had ze een paard over het hoofd gezien? Ze keek in de verte, maar ging vervolgens toch weer bij het meisje staan.
"Blijf." Zei ze dan ook scherp tegen Serpine en hield hem aan de teugel vast en ging weer op haar hurken. Als het haar paard was, dan moesten ze er dus achteraan gaan. 
note: Hoop dat je er wat mee kan. • tagged: Kathie • horse: Serpine outfit: Met een simpele zwarte broek en bruine paardrijlaarzen
>template by (( Aurora !! of adoxography

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum