Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

This ain't my first rodeo [Jamey]

2 plaatsers

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1This ain't my first rodeo [Jamey] Empty This ain't my first rodeo [Jamey] zo jan 04, 2015 8:01 pm

Brooke Moore

Brooke Moore

Brooke

Op haar fiets reed ze de oprijlaan van de pensionstal op. Nadat ze haar fiets op slot in het fietsenrek had gezet, opende ze deur die richting de kantine lijdt. Zodra ze de deur opende, kwam de warmte en de geur van chocolademelk haar tegemoet.
'Hallo Brooke!' kwam het geluid van achter de bar. De kantinevrouw -Volgens mij heette ze Cindy- staat een glas af te drogen en glimlacht naar haar. 'Jamey loopt op stal rond te struinen. Volgensmij was ze bezig met de stallen uit te mesten.' voegde Cindy eraan toe. Kort knikt ze. 'Bedankt!' wist ze nog te zeggen voor de de kantine uit loopt, richting de stallen. 

De paarden hinnikten haar tegemoet, en een voor een aaide ze de paarden kort over hun neus. Tenminste, degene die hun neuzen door de tralies van de box heen staken uit nieuwgierigheid. Een aantal stallen blokken en aaien over paardenneuzen later liep ze het stallenblok van Jamey's verzorgpaard in, Melange. In de stalgang zag ze de groene kruiwagen al staan, waar het stro met hier en daar een drolletje al bovenuit stak. Vluchtig keek ze de stal in, om daar Jamey aan te treffen, die druk bezig was Melange's stal weer tiptop in orde te krijgen. Voorzichtig ging ze tegen de staldeur aan staan, en keek rustig toe. 
'Hulp nodig?' vroeg ze, haar gegrinnik zwaar onderdrukkend.

2This ain't my first rodeo [Jamey] Empty Re: This ain't my first rodeo [Jamey] di jan 06, 2015 12:44 pm

Jamey J.

Jamey J.

De lege kruiwagen voor zich uit duwend liep Jamey terug naar de stal van Melange. De stal was nu zo goed als schoon, dus wanneer de laatste mest op de mesthoop lag - welke ze nu was gaan halen - zou er schoon stro in kunnen worden gelegd en was de stal weer in orde voor de ruin.
Toen ze langs de kantine liep hoorde ze een deur dichtslaan, nog geen tien seconden later hoorde ze een bekende stem vanachter het dubbele glas komen. Ze wist wie dat was. Met een flauwe glimlach op haar gezicht liep ze door naar de stal.
Ze was al bijna klaar toen Brooke grijnzend in de staldeur verscheen.
"Hulp nodig?"
'Niet echt,' reageerde ze koeltjes, eveneens grijnzend. 'Niet meer, tenminste.' Ze gooide de laatste schep mest in de kruiwagen en zette de mestvork tegen de stalwand. Die laatste zou ze straks opruimen, als ze klaar was met het schone stro.
'Loop je mee?' stelde ze vrolijk voor, terwijl ze de handvaten van de kruiwagen pakte en deze vooruit begon te duwen. Toen ze langs Brooke richting de mesthoop liep, drukte ze een vlugge zoen op diens wang. 'Hi, schat.' groette ze, haar grijns duidelijk onderdrukkend, alsof er niets was gebeurd.

3This ain't my first rodeo [Jamey] Empty Re: This ain't my first rodeo [Jamey] di jan 06, 2015 6:06 pm

Brooke Moore

Brooke Moore

'Hulp nodig?'
'Niet echt.' Haar vriendin keek even op. 
'Niet meer tenminste.' Zei ze terwijl ze haar laatste schep vuil stro ondersteboven kiept in de kruiwagen, waarna ze de mestvork tegen de stalwand aanzette.
'Loop je mee?' Vroeg vrolijk, terwijl ze de zware kruiwagen vol mest vooruit duwde. Toen haar briendin langs haar liep, en ze een stapje opzij moest doen om te voorkomen dat ze niet over haar tenen reed, drukte Jamey een kus op haar wang -die haar stiekem deed blozen- met de tekst: 'Hi schat.'
Zelf moest ze een lach onderdrukken. 'Hey lief.' Besloot ze maar te zeggen tegen de meid. Met grote passen om haar bij te houden, liep ze achter Jamey aan. 'Moet je de stal nog opstrooien?' Voordat Jamey ook maar antwoord kon geven, vuurde ze de volgende vraag al op haar vriendin af. 'Mag Melange dan wel in haar stal blijven staan tijdens het opstrooien?'

Gesponsorde inhoudTerug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» Newbie [Jamey]
» Jamey Jansson

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum