Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

So not sorry. [Moonray]

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1So not sorry. [Moonray] Empty So not sorry. [Moonray] za sep 14, 2013 12:47 am

Gast


Gast

De merrie liet een hevige bries ontsnappen en keek eens om zich heen. De afgelopen maanden in HorseHome had ze wisselvallig beleefd en ze wist niet wat ze van het gebied moest vinden. Wilde paarden waren er minimaal en de mensen waren eng. Sommige dan, het kleine mensje met de blonde manen was wel leuk. Misschien was dat mensje wel de enige leuke mens die Fallen tot nu toe ontmoet had. Fallen dacht graag terug aan de ontmoeting met het vreemde ding en Fallen had er dan ook geen spijt van dat ze het kleine ding per ongeluk aangeraakt had. Er was niets engs gebeurd en ze had daarna nog een plezierige tijd gehad in het veld.
Nu sjokte ze rond in de duinen, waar zand tussen haar hoeven bleef plakken en als ze een verkeerde zet deed, ze moeite moest doen om niet uit te glijden. De merrie maakte zich een flink tempo eigen, waardoor ze zichzelf soms moeilijk kon bijhouden. Maar op een gegeven moment was ze de duin over, waarna ze ademloos bleef kijken. Ze had nog nooit de zee zo groot kunnen zien! In een rengalop rende ze naar beneden toe, naar de branding, om daar met haar hoeven een beetje in het water te gaan staan. Niet te diep, want dat zou eng zijn. Maar een klein beetje.
Fallen brieste, schudde haar manen uit en genoot van de zilte zeelucht die haar neus binnendrong. Toen keek ze om, want ze was overduidelijk niet meer alleen.

- short post is really short, sawry -

2So not sorry. [Moonray] Empty Re: So not sorry. [Moonray] za sep 14, 2013 10:18 pm

MoonRay

MoonRay

Sorry, ik zie hem nu pas. Dan reageer ik morgen, want op mijn mobiel reageren is een beetje lastig.

3So not sorry. [Moonray] Empty Re: So not sorry. [Moonray] zo sep 15, 2013 2:11 pm

MoonRay

MoonRay

Moonray keek naar het paard, terwijl de wind door haar manen waaide. Toen liep ze langzaam naar beneden toe, op het paard af. Ze keek het paard nieuwschierig aan, en liep toen langzaam het water in. Het water was verkoelend, en de bewegingen van de golven ontspande Moonray. Haar kudde was ver weg, maar Moonray was niet bang. Ze ging wel vaker alleen op pad, en ze kon zichzelf wel beschermen. Tot nu tenminste. Tenslotte leek het paard haar niet gevaarlijk. Ze keek het paard nogmaals nieuwschierig aan, en was benieuwd hoe ze zou reageren. Toen kwam Moonray wat dichterbij, en gaf ze een speels duwtje tegen de schouder van de merrie aan. Zo wou ze het paard ook wat laten ontspannen, en ze hinnikte rustig.

Sorry voor het korte stukje.. !

Gesponsorde inhoudTerug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» Moonray

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum