Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

[RPG] Desert Fight

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1[RPG] Desert Fight Empty [RPG] Desert Fight do aug 15, 2013 3:35 pm

Delilah Hudson

Delilah Hudson
Tuig

[RPG] Desert Fight Banner_zps19073c54


In deze RPG draait het om een door een oud-militair opgerichte basis, waar mensen met krachten worden getrained en op missies worden gestuurd om de bedreiging een halt toe te roepen.
Daarnaast leven ze natuurlijk zoals ieder ander; vriendschap, liefde, afkeer; alles heeft een plek, ook hier.

Naam:Desert fight against the night
Soort: Fantasy, actie, daily life, +/- oorlog
Onderwerp: Het verzet tegen de onderwereld
Beschrijving:
Het begon vijftien jaar geleden, toen de eerste tekenen niet meer te negeren waren; er was iets op komst, maar het was anders dan wat men ooit tegenover zich had gehad.
De onderwereld aasde op de wereld zoals wij die kenden en had zich voorbereid op het openen van een oorlog. Dit leek simpel genoeg; gewoon vechten, maar dan tegen een ander soort vijand.
Niets was minder waar.
Gedaanteverwisselaars hadden belangrijke politici vervangen, vampiers bleken uitstekende sluipmoordenaars en ook in het criminele circuit was al vroeg veel omgekocht, geïnfiltreerd en angst gezaaid. De duisternis had een sterkere greep dan men ooit had kunnen denken en met de dag leek het erger te worden.
Straten waren niet langer veilig, niemand was nog te vertrouwen en de paranoia was beklemmend.
Na een jaar van angst stond een oud-militair op. Hij was meer dan een gewoon mens; hij had een bepaalde gave; hij was in staat te zien wat iemands ware aard was en of deze ook een speciaal talent bezat. En daar maakte hij gebruik van. Met toegewijde vrienden stichtte hij in de bergachtige woestijnen de basis op die vandaag de dag nog stand houdt. Hier ontvangt en traint hij jonge rekruten die ieder ergens toe in staat zijn, samen met een hand vol gewone mensen, om met deze specialisten tegen de onderdrukking in te gaan.
Echter, hij wist dat hij met dit aantal niet ver zou komen, dus in plaats van alleen mensen uit zijn eigen land te rekruteren, trok hij hele continenten over, met een zeer gemêleerd gezelschap als resultaat en een behoorlijk aantal manschappen.

Hij had dit alles vermomd als een gewone militaire basis en met dank aan zijn connecties in de politiek en de zakenwereld heeft hij zonder al te veel argwaan te wekken alles weten aan te schaffen wat hij nodig had voor de training van de rekruten.
Toch is hij altijd voorzichtig gebleven; tot op de dag van vandaag is er overal spionage van beide kanten en is niemand ooit echt veilig.

Link: Desert Fight

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum