Paradigm Shift
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

The party never ends.

2 plaatsers

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1The party never ends. Empty The party never ends. zo nov 25, 2012 12:24 am

Avan Rodriguez

Avan Rodriguezavan

shine bright
like a diamond


Zojuist was hij naar de kerk geweest. Niet voor een 'normale' dienst, nee, hij was naar de trouwerij van een oudere vriend van hem geweest. Enkel had hij even tijd om zichzelf thuis om te gaan kleden, want om 7 uur zou het feest zelf beginnen, op het strand. Avan kende maar een deel van alle uitgenodigden, zoals zijn andere vrienden die ook uit waren genodigd, bijvoorbeeld. De rest kende hij niet. Familie van het echtpaar, vrienden van de bruid. Eigenlijk alleen maar een aantal mensen van de familie van de bruidegom en voor de rest niemand. Ach, straks zou hij vast wel een paar mensen ontmoeten. Over het feestje zelf was vrij weinig bekend, enkel dat het op het strand was. Daarom deed hij maar vrij simpele kleren aan; een spijkerbroek met daarop een geruit bloesje met korte mouwen. Voor de zekerheid zou hij ook maar een zwembroek meenemen, mocht iedereen gaan zwemmen.
Eenmaal aangekomen bij het feest werd hij hartelijk begroet. Er stond een grote tent op het strand, goed voor een groot aantal mensen. Avan bekeek alles even, besloot toen uit de tent te gaan en te kijken wat ze daar allemaal weg hadden gezet. Een paar ligstoelen waren geplaatst op het zand, een kampvuur met houten banken eromheen was weggezet en enkele stoelen waren bij elkaar geplaatst. In de verte zag hij, als hij goed keek, zelfs een paar mensen zwemmen. Het was inmiddels al iets donker aan het worden, maar koud was het niet echt bepaald. Al had hij niet echt zin om meteen een duik te nemen, enkel als iedereen het zou doen en hij zeker wist dat het water warm was. Maar dat leek hem logisch, aangezien het zomer was.
Ondertussen waren hadden een aantal personen rond het kampvuur plaats genomen, waaronder een aantal vrienden van hem. Het leek Avan een goed idee om hun voorbeeld na te doen en ook rond het kampvuur te gaan zitten, dus deed hij dat. Enkel was de bank van zijn vrienden helemaal vol, besloot hij om maar op de bank ernaast te gaan zitten, waar nog maar net een plaats over was aan de buitenkant. Toen hij zat bekeek hij iedereen die rond het kampvuur zat. Er waren een paar bekende gezichten, maar voornamelijk onbekende. Vanuit zijn ooghoeken bekeek hij de persoon waar hij naast zat. Een meisje. Blond, zo te zien en ze leek van rond zijn leeftijd. Misschien moest hij zich zo maar even voorstellen, dan kon hij ook weer meteen een iemand meer.
"Hi." Sprak hij als begroeting tegen haar, om zo een poging tot contact met haar te maken.
"Avan, aangenaam." Stelde hij zich voor nadat hij het meisje eventjes goed had bekeken toen ze zijn kant op had gekeken. Hij kende haar nog niet, maar de eerste stap om zich voor te stellen had hij gezet. Ze leek hem aardig. Tenminste, dat was zijn eerste indruk. Even kort wenkte hij naar achteren, nadat hij iemand in zijn rug voelde porren. Een vriend van hem keek hem met een grijns op, waarop Avan zijn wenkbrauwen omhoog trok en zijn schouders ophaalde. Deed hij iets verkeerds? Nee, toch? Meteen richtte hij zijn blik weer op het meisje naast hem. Als hij haar niet aankeek tijdens een 'gesprek' was dat volgens hem nogal onbeschoft namelijk.

mahiya

2The party never ends. Empty Re: The party never ends. zo nov 25, 2012 8:12 pm

Mahiya

Mahiya

Haar blonde lokken wipten vrolijk voor haar neus terwijl ze een liedje neuriede. Gehuld in een kleurrijk blauw jurkje met daarboven een zwart vestje -aangezien het nu niet het weer was om in je blote armen rond te lopen- trippelde ze richting het strand. Haar felblauwe ogen keurden elke persoon die in haar gezichtsveld viel waarbij ze af en toe een knipoog gaf als een knappe jongen haar passeerde. Haar looppas was wel erg elegant doordat ze op haar hoge hakken liep en dat achteraf gezien misschien toch niet zo slim was.
Met haar rechterhand wreef ze een hoop haren van voor haar ogen weg en beende ze richting een grote tent waar ze hoorde te zijn. "Mahiya, eindelijk!" Een eerder kleine man kwam enthousiast op haar afgelopen en legde zijn handen langs beide kanten van haar heupen. Mahiya duwde -eerder gegeneerd- zijn handen van haar heupen af en glimlachte flauwtjes. "Tyler, wat een genoegen." Mahiya knikte vriendelijk maar van zodra ze zag dat hij ergens anders naar keek liep ze van hem weg en liep ze in een simpel tredje richting de uitgang van de tent. Ze had gehoord dat haar twee beste vriendinnen rond het kampvuur zaten dus besloot ze daar ook heen te gaan. Voor dat ze in het zand stapte trok ze met de nodige zorgvuldigheid haar hakken uit en terwijl ze die in haar rechterhand hield sprong ze hyperactief op het zand. Mahiya had van de hele dag nog niets anders dan gedaan dan binnen gezeten dus wat frisse lucht had haar wel degelijk deugd gedaan. Toen ze het groepje zag zitten op banken voor een groot vuurtje verscheen er een reusachtige glimlach op haar gezicht en wam ze vrolijk aanzetten. "Hyee guys!" Alice liet zich naast haar vriendinnen zakken en keek het groepje rond. Haar gezicht stond wel erg meisjesachtig; Ogen al schitterend op iedereen gericht, een brede glimlach en af en toe een lief lachje. Dat Mahiya een vrolijk meisje was wist iedereen en dat ze wel heel erg scherp uit de hoek kon komen dat wisten ze ook allemaal.
Een jongen naast haar sprak haar aan en goedkeurend bekeek ze hem ongegeneerd van top tot teen. Ja, mis was ie niet. "Mahiya. Insgelijks." Gek als ze was sprong ze overeind en deed ze een overdreven diepe buiging waarbij ze de zijkanten van haar jurkje beetnam. Haar blauwe kijkers glinsterden terwijl ze hem een korte knipoog zond. Elyssa en Jessey stonden haar al giechelend gade te slaan maar Mahiya sloeg daar geen acht op. "Psst.." Mahiya porde Avan grijnzend in zijn zij. "..wat dacht je ervan om iedereen hier versteld te doen staan?" Ze liet haar wenkbrauwen samenzweerderig wiebelen. Eventjes legde ze haar wijsvinger op haar kin en liet ze een kort zuchtje horen. Toen ze wat wist sprong ze overeind, nam ze de nog voor haar totaal onbekende jongen vast bij de hand en duwde hem tot vlak bij het kampvuur. "Kus me, snel." Mahiya grinnikte en hoopte dat hij het spelletje zou meespelen. Haar vriendinnen en de rest stonden hun niet-begrijpend aan te kijken maar Mahiya wist van zodra ze hem zou zoenen haar vriendinnen achterover zouden vallen van jaloezie. En waarom Mahiya dit deed? You only live once. En waarom niet? Deze jongen zag er goed uit en misschien dat als hij een goeie kusser was ze hem wel beter wou leren kennen. Tja, om Mahiya beter te leren kennen zou je soms wel veel grenzen moeten verleggen.

3The party never ends. Empty Re: The party never ends. zo nov 25, 2012 9:47 pm

Avan Rodriguez

Avan Rodriguez
Het meisje keek hem aan nadat hij had gesproken, wat betekende dat hij niet werd genegeerd, gelukkig. Even leek het ofdat ze hem aan het 'keuren' was, maar dat gevoel was vrijwel snel over nadat ze haarzelf voorstelde als Mahiya. Hm, die naam had hij nog nergens gehoord. Echter stond ze op, maakte ze een soort buiging voor hem, wat voor een glimlach rond zijn lippen zorgde. Eerlijk gezegd had niemand zich zo voorgesteld aan hem, maar eerlijk gezegd vond hij het wel grappig. Vervolgens knipoogde ze naar hem, waardoor zijn glimlach plaats maakte voor een kleine grijns. Kort richtte hij een verwarde blik naar zijn vrienden naast hem, die hem alleen maar met een big smile een voor een aankeken. Tsja, op zulk soort momenten moest je nu niet bepaald bij hun aankomen; hij wist niet wat te doen en hun zaten hem gewoon toe te lachen. Fijn. Wat hij wel meteen wist was dat ze waarschijnlijk een heel open meisje was, anders had ze zeker niet zo gedaan nadat hij enkel haar had begroet en zichzelf had voorgesteld, right?
Na een korte por in zijn zij keek hij weer opzij, luisterde hij naar de woorden van Mahiya. Versteld doen staan? Op de een of andere manier klonk hem dat goed in de oren. Tenminste, hij wilde anderen sowieso wel versteld doen staan. Daar was hij altijd wel voor in. "Ligt eraan.. Of ja, eigenlijk wel." Sprak hij, met een rare rilling in zijn stem. Dat zou vast komen door zijn nieuwsgierigheid. Avan voelde hoe haar hand zich in zijn hand nestelde, hij een soort van mee werd getrokken en werd gestopt vlak bij het kampvuur. "Kus me, snel." Kort trok hij zijn wenkbrauwen omhoog, zag hij dat het meende. Why? Hij wist het niet, maar ze zou vast wel een reden hebben waarom ze dat wilde. Maar waarom ook niet? Ze wilde het tenminste zelf. Voordat Avan het door had hadden hun lippen contact met elkaar, sloot hij op dat moment zijn ogen en leek het ofdat hij heel lang zo bleef zitten. Al waren het in feiten maar een paar seconden geweest, ofzo. Vervolgens verbrak Avan het contact weer, keek hij haar aan. "Was dat wat je wilde?" Vroeg hij, met een grijns. Kort dacht hij na. "Eigenlijk.. Ik heb gedaan wat jij wilde, nu is het tijd dat je doet wat ik wil." Het klonk misschien raar, maar Avan had betere plannen bedacht. Nog voordat ze wat kon zeggen had hij haar opgetild door middel van zijn handen onder haar rug en knieholtes te plaatsen. In zijn armen voelde ze als een veertje aan, kostte het geen moeite om haar op te tillen. Met een grijns van oor tot oor richtte hij zijn blik kort op haar. "Oke, voor deze keer laat ik je kiezen; met of zonder kleren het water in?" Avan was al bijna bij het water, dus ze zou vlug moeten kiezen anders koos hij, en tsja, hij koos meestal het vervelendste.
Avan liep een eindje het water in, liet haar vervolgens uit zijn armen vallen en keek met een brede grijns toe hoe Mahiya weer boven kwam. "Oeps." Sprak hij met nogsteeds die brede grijns op zijn gezicht, ongemeend.

4The party never ends. Empty Re: The party never ends. ma nov 26, 2012 9:36 pm

Mahiya

Mahiya

Mahiya schrok van het contact van zijn lippen op de hare, ze had immers niet verwacht dat hij het écht ging doen. Maar toch drukte ze haar lippen tegen de zijne en keek ze hem daarna recht in zijn ogen aan. Haar blonde haren vielen voor haar gezicht door de wind en zijn woorden deden haar tot over haar oren smilen. "Dat is précies wat ik bedoelde." Haar stem was niet meer dan een fluistering terwijl er een vurige glans in haar ogen scheen. Haar vriendinnen giechelden luid en een aantal jongens stonden met elkaar te konkelfoezen. Ja, dit is precies wat ze wilde, dat ze er versteld van stonden dat ze beiden zovel lef hadden. Een korte gil verliet haar keel bij het voelen van de grond die onder haar voeten wegzakte. Haar benen wiebelden onzeker heen en weer terwijl ze haar hoofd naar de jongen draaide. Zijn ogen spraken boekdelen, hij was iets van plan. En van zodra ze het water dichterbij hoorde komen wist ze al meteen dat hij haar erin ging laten vallen. Al gillend en spartelend probeerde Mahiya zich uit zijn greep te bevrijden. Maar hoe hard en krachtig ze dat ook deed, het had geen zin. En nog geen vijf seconden later liet hij haar, poef, het water in vallen.
Met een vuurrood gezicht sprong ze overeind, toverde ze een brede grijns op haar gelaat en nam ze Avan bij zijn beide schouders vast. Om dat te doen moest ze natuurlijk op haar tenen staan om hem daarna zorgvuldig te vloeren en hem in het water te duwen. Natuurlijk zou hij wel wat meegewerkt hebben want in haar eentje zou ze hem nooit omver gekregen hebben. Ondertussen waren er al een paar mensen komen kijken wat er aan de hand was en een paar stonden luid naar hen te schreeuwen. "Zijn jullie niet goed wijs? Het is herfst, koud en jullie zitten in dat water te ploeteren!" Een oude man stond bezorgd met zijn handen te zwaaien terwijl hij met heimwee naar zijn jongere tijden naar de hemel keek. Mahiya schudde het hoofd, sprong in Avan's nek en begon al lachend met haar voeten water tegen zijn benen te schoppen. "Komaan paardje, hup!" Mahiya stond Avan maar kleine tikjes tegen zijn hoofd te geven, in veronderstelling dat hij wel vooruit zou gaan.
"Hee tortelduifjes, soms geen zin om mee doen durven of waarheid te spelen?" Het was Elyssa die het spelletje had voorgesteld en Mahiya had niets anders van haar verwacht. Mahiya sprong van Avan's rug en begon als een hysterisch konijn te crossen richting het kampvuur. De andere jongens keken haar lacherig aan en haalden kort hun schouders op toen ze elkaar niet-begrijpend aankeken. "Okeey, wie begint er?" Mahiya had zich weer op haar vaste plekje op het bankje geplaatst en stond iedereen verwachtingsvol aan te kijken. Een bruinharige jongen met een vunzige grijns op zijn gezicht wees haar richting uit. "Meisje met de grote mond", Mahiya richtte haar blik beledigd zijn kant op. "Mahiya voor jou, bruintje." Op haar gezicht stond een serieuze uitdrukking waarop de jongen enkel achteloos zijn schouders optrok. "Mahiya dan, doen durven of waarheid?" Mahiya wist dat hij het liefst wou dat ze 'doen' koos dus deed ze dat dan ook. "Maak het maar wat leuk, wil je?" Mahiya deed alsof ze erg onverschillig was maar eigenlijk was ze best wel nieuwsgierig naar wat hij haar zou laten doen. "Ik wil dat je samen met iemand uit deze kring in je ondergoed naar de tent loopt, kei hard 'HOEREN' roept en dan al lopend terugkeert." De jongen moest zijn best doen om zelf niet in de slappe lach te schieten. Mahiya echter keek de kring rond. "Ik durf maar de vraag is, wie durft er met me mee te gaan?"

5The party never ends. Empty Re: The party never ends. ma dec 03, 2012 10:39 pm

Avan Rodriguez

Avan Rodriguez
Al tegenstribbelend had hij haar het water in gekregen, liet haar vervolgens in het water vallen en keek met een grijns van oor tot oor te kijken hoe ze boven kwam. Al duurde het niet lang, want ze kwam boven en pakte hem meteen bij zijn schouders om hem vervolgens te vloeren en hem onder water te krijgen. Natuurlijk werkte zijn lichaam mee. Kon ook niet anders aangezien hij de slappe lach had en zijn kracht verloor. Eigenlijk was het water helemaal niet zo koud als hij had verwacht. Natuurlijk was het wel kouder dan in de zomer, maar dat had hij wel geweten. Maar voor zijn gevoel viel het wel mee. Een man stond aan de kant tegen hun te schreeuwen; "Zijn jullie niet goed wijs? Het is herfst, koud en jullie zitten in dat water te ploeteren!" Veel deed het hem niet, het liet hem alleen maar meer lachen. Mahiya keek de man hoofdschuddend aan, sprong vervolgens in zijn nek en voelde hoe ze met haar voeten water tegen zijn benen aan het schoppen was. Paardje? Ach, dat bleek maar weer hoeveel fantasie ze had. Een reeks tikjes kwamen op zijn hoofd, waardoor ze haar hoofd even schudde en hij met zijn hoofd naar achteren leunde. Voor een paar seconden maakte zijn ogen contact met die van haar.
"Hee tortelduifjes, soms geen zin om mee doen durven of waarheid te spelen?" Tortelduifjes? Mwah, niet zo zeer. Volgens hem dan, tenminste. Maar dat kon sowieso altijd nog een tijdje duren voordat Avan zoiets dacht. Mahiya sprong van zijn rug af, rende terug naar het kampvuur en Avan kon niks anders doen dan haar te imiteren en ook naar het kampvuur te rennen. Snel ging hij terug zitten op zijn oude plaats van eerder die avond en bekeek hij even iedereen. Een paar mensen waren verplaatst, sommigen waren zelfs verdwenen maar daar waren dan weer anderen voor in de plaats gekomen.
Mahiya vroeg wie er ging beginnen, waarop een jongen reageerde. De beurt werd aan Mahiya gegeven, waarop ze koos voor 'doen'. Avan kon al meteen bedenken dat hij iets voor haar zou verzinnen, waar hij zelfs niet eens het lef voor zou hebben. De opdracht werd verteld tegen haar. Met z'n tweeën.. Wie zou ze kiezen? Zijn vraag werd meteen beantwoord; ze zocht iemand die met haar meeging. Kort slikte Avan even, keek hij de kring rond maar zag niemand die er behoefte aan had en het durfde. Niemand bood zich aan. Niemand durfde het. Niemand wilde mee. Nog een paar minuten had Avan de kring rondgekeken, maar het bleef een doodse stilte. "..Ik." Snel sloeg hij met zijn hand voor zijn gezicht, had hij spijt wat hij had gezegd, maar nu moest hij. "Ik ga wel mee. Als er toch niemand het lef ervoor heeft.. Er moet iemand zijn die meegaat." Tsja, letterlijk bood hij zichzelf aan als een soort 'slachtoffer'. Want het was een bleef wel een huwelijksfeest, en het leek hem dan nogal schamend om dat te doen terwijl er feest werd gevierd. Maar nu had hij zichzelf opgegeven en moest hij mee. Iedereen keek hem met een verwarde blik aan. Misschien had niemand het van hem verwacht dat hij zoiets zou doen, maar iemand moest zich toch opgeven? En het zou in feite toch niet veel tijd kosten. En daarbij, als hij ging zwemmen zagen ze evenveel als dat hij met ondergoed liep, dus veel maakte het hem niet uit.
Achter de tent had hij zijn blouse en shirt uitgetrokken, vervolgens zijn broek en haalde zijn hand even door zijn haar. "Are you ready?" Vroeg hij, op Mahiya gericht. Op de een of andere manier kreeg hij wel een raar gevoel in zijn maag. Waarom wist hij niet, dat zou vast wel komen omdat hij zoiets nog nooit had gedaan eigenlijk. Natuurlijk had hij wel veel dingen gedaan die niet toegestaan
waren, of streken uitgehaald, maar dat was met vrienden en niet op een
feestje. Dit wel. Oke, hij zou zich er maar overheen moeten zetten.

6The party never ends. Empty Re: The party never ends. di dec 04, 2012 10:02 pm

Mahiya

Mahiya

Mahiya sloeg haar blik neer naar de grond en haalde luchtig haar schouders op. Langs de ene kant was ze teleurgesteld dat er niemand zijn hand opstak en ze allen enkel om zich heen keken, bang om gekozen te worden. Nog net voor ze haar opdracht ging opgeven rees er een hand de lucht in. Haar ogen vlogen schichtig richting diegene die zich had opgegeven en van zodra ze zijn blik vast had verscheen er een grote grijns op haar gezicht. Dit wordt nog leuk, dacht ze bij zichzelf. "Toch iemand met ballen aan zijn lijf." Haar blauwe ogen gingen uitdagend de kring rond en stiekem genoot ze van de jongens die hun blik naar de grond wierpen en haar niemand durfden aankijken. Pussy's. Mahiya sprong enthousiast overeind, nog niet echt nadenkend dat ze straks, zo onbeschoft als het maar kon, 'hoeren' moest roepen met Avan aan haar zijde. In hun ondergoed dan nog wel. Mahiya slikte, keek Avan zijdelings aan en knikte op zijn woorden. "Ik wel ja, de vraag is; Ben jij dat wel?" Ze liet haar wenkbrauwen grijnzend op en neer wiebelen terwijl ze hem bij de hand nam en richting de tent trok. Het gejoel en gelach liet ze maar achter zich, iedereen die daar zat besefte goed genoeg dat ze het niet durfden.
Toen Avan zich begon uit te kleden had ze toch moeite om haar lach in te houden. Ze gingen het écht doen, en dat drong nu pas tot haar door. Tijd voor twijfelen was er niet dus liet ze haar jurkje tegen de grond zakken en voelde ze hoe de wind haar blote rug streelde. Een aantal rillingen maar voor de rest hield ze zich staande in haar BH en haar ondergoed. "Oké, op drie stormen we naar binnen, roepen we het en maken we dat we wegkomen. Goed?" Mahiya's stem trilde en dat merkte ze van zichzelf ook. Haar borstkas ging wild op en neer en langzamerhand voelde ze dat de adrenaline haar lichaam overmeesterde. "Go!" Zo rap dat ze kon snelde ze de tent binnen en negeerde ze de verschrikte kreten van familieleden en kennissen van de bruid en bruidegom. Zo luid als ze kon tierde ze 'Hoeren', er niet op lettend of Avan hetzelfde deed en rende ze tent weer uit. Ze merkte dat haar benen niet schenen te stoppen met lopen en ze zich uiteindelijk uitgeteld in het zand liet vallen. Haar borstkas ging wild op en neer en toen ze goed en wel besefte wat ze had gedaan geneerde ze zich voor dood. Avan had het ook gedaan. Of wacht, hád hij het wel gedaan? Mahiya sprong terug overeind en keek vluchtig om zich heen. Er was niemand te bekennen en eigenlijk vroeg ze zich af waar ze was. "AVAN?" Haar stem echode door de stilte van de nacht en weerkaatste ergens verder tegen de rotsen van de zee. Een vriendin van haar kwam uit het niets op haar af met haar jurkje in de hand. Wild zwaaiend stond ze voor Mahiya terwijl ze Mahiya's jurkje terug over haar hoofd gooide. Vluchtig worstelde Mahiya zich in haar jurkje en keek ze onzeker haar vriendin haar richting uit. "Waar is Avan?" Mahiya nam haar vriendin bij de schouders. "Ik.. Ik weet het niet! Blijkbaar heeft één koppel jullie achtervolgd en hebben ze Avan op een of andere manier kunnen pakken. Ze kunnen er hélemaal niet mee lachen en ik denk dat het een goed idee is om je verontschuldigingen te gaan aanbieden. Ze zijn allemaal erg geschrokken." Haar vriendin keek Mahiya met een bepaald soort emotie aan waaruit ze alleen kon afleiden dat iedereen van haar familie vast teleurgesteld zou zijn. Maar, toch trok Mahiya zich er niet te veel van aan. Eigenlijk vond ze het allemaal zelf nog grappig. "Ik ga 'm gaan zoeken!" Mahiya snelde richting de tent -waar ze dacht dat ze heen was gelopen- tot wanneer ze opeens tegen een bruinharige jongen knalde. Geschrokken bleef ze in het zand liggen, niet wetend tegen wie ze zojuist was geknald.

7The party never ends. Empty Re: The party never ends. do dec 20, 2012 8:33 pm

Avan Rodriguez

Avan Rodriguez
Geschreeuw, gekrijs en woorden die naar hem toegesmeten werden weerklonken in zijn oren. In zijn ooghoek zag hij Mahiya wegrennen en deed hij haar meteen na. Avan rende zo hard als hij kon, maar doordat Mahiya sneller weg was gegaan rende zij een eind voor hem uit. In zijn ooghoeken zag hij twee schimmen achter hem, daardoor keek hij even over zijn schouder heen en trok hij zijn wenkbrauwen op. Het was een stel, een man en vrouw, die hem op de voet volgden. Maar doordat hij dus niet meer voor zich uit keek, voelde hij in een fractie van een seconde dat hij met zijn scheenbeen tegen iets hards aankwam. Meteen verloor hij zijn evenwicht, viel hij naar voren en probeerde hij zijn lichaam met zijn handen op te vangen, maar zoals gewoonlijk was zijn reactievermogen weer te sloom, waardoor hij plat op zijn buik viel. Meteen rolde hij zich op als een bol, pakte hij lipbijtend zijn scheenbeen beet. De geur van ijzer drong door tot zijn reukvermogen en kort probeerde hij zijn handen te bekijken. Zou het bloeden? Wat zou er aan de hand zijn? Normaal was Avan niet echt een opgever en had hij een niet snel pijn, maar bij dit moest hij wel toegeven dat het toch behoorlijk aan hem knaagde. Avan zag hoe de twee mensen naast hem knielde, de man hem bij zijn haar pakte en zijn hoofd een paar centimeter aan zijn haar omhoog tilde. ”Zo, kleine grappenmaker, vond je dat grappig?” Nog steeds probeerde Avan de pijn te onderdrukken, maar schreeuwen kon hij nu niet. ”Ja.” Liegen ging hij sowieso niet, ze mochten best weten dat hij het grappig vond. ”En trouwens, mijn idee was het niet eens dus ik ben de ‘grappenmaker niet’.” Just sayin’. ”Natuurlijk, ook nog een brutale mond.” Avan haalde kort zijn wenkbrauwen op. Niet dat de man het kon zien natuurlijk, maar zo was zijn reactie gewoon. Ondertussen had de vrouw hem met een pijzend gezicht aangekeken, had ze zijn hand van zijn scheenbeen afgehaald en bekeek ze het waarschijnlijk. Ineens verscheen er een waas voor zijn ogen, werd de geur van ijzer hem te veel en maakte het hem duizelig. Het zwart in zijn ogen nam steeds meer toe, totdat hij in een slaap belandde, nietwetend wat er allemaal gebeurde ondertussen.
Snel knipperde hij met zijn ogen, probeerde hij te gaan zitten en keek hij even wazig om zich heen. Hij was weer in de tent en een grote groep keek hem aan, hun blikken nijdig op hem gericht. Verbaasd keek hij hen aan, was hij bijna alles vergeten wat zo’n tien minuten geleden gebeurd was. Wél wist hij dat het een en ander met zijn scheenbeen was gebeurd en hij meteen zijn scheenbeen weer bekeek. Hij was ingewikkeld en een bloedvlek was door het verband heen gekomen. ”Is m’n scheenbeen.. Gebroken?” Eén iemand liep naar hem toe, ging naast hem zitten en keek hem nogsteeds met een half blij, half boos gezicht aan. ”Het is niets ernstigs, het komt alleen dat het op een plaats zit waar vrijwel geen vel zit en je dus heel erg bloed. Waarschijnlijk wordt het een blauwe plek, voor de rest niet echt iets bijzonders.” Verbaasd wenkte hij even terug naar zijn scheenbeen, daarna weer naar de man naast hem. ”…Het spijt me dat ik het feest heb verstoord. Ik ben oud genoeg om te bedenken dat het niet zo’n slim plan was geweest, mijn excuses daarvoor.” Hopelijk zou iedereen het hem vergeven, zeker zijn vriend, want eigenlijk had hij zijn bruiloft gigantisch verpest. Allemaal door zo’n dom spel. Maar, hij had het niet voor zichzelf gedaan; hij had het voor Mahiya gedaan. Alleen gaan kon ze sowieso niet, dus had hij zichzelf maar als soort ‘slachtoffer’ opgegeven. Gelukkig hadden ze hem alleen maar gepakt en haar niet. Ergens vond hij het deze keer niet erg dat hij de schuld op zich nam. Misschien, omdat hij haar wel mocht?
Inmiddels was hij opgestaan, was hij weer een beetje door de tent gaan lopen en had hij een drankje gepakt. Gelukkig had het merendeel hem vergeven en zelfs toegegeven dat het wel grappig was geweest, maar gewoon niet gepast. Wat hij wel begreep. Zijn drankje had hij op een tafel gezet zodat hij zijn handen vrij had en zo liep hij richting de uitgang van de tent. Doordat hij zich niet echt bij de les hield, voelde hij wéér een dreun tegen zijn lichaam aan. Meteen keek hij op, zag hij dat het – wonder boven wonder – niet iemand was geweest die hij omver had gelopen. Want tsja, dat kon er ook nog wel bij natuurlijk.. Maar het was Mahiya. Met een grijns keek hij haar aan. “Gevlucht?” De grijns op zijn gezicht begon steeds groter te worden, van oor tot oor. ”Alleen ben je wel een beetje te laat; het is al opgelost. Ik had mijn excuses aangeboden en die heeft vrijwel iedereen aanvaard.” Kort knipoogde hij naar haar en een glimlach maakte plaats voor zijn grijns van daarnet. ”Maar.. Eerlijk gezegd vond ik het wel grappig.” Zijn stem klonk dit maal veel zachter zodat niet iedereen het kon horen, niemand, buiten Mahiya.

8The party never ends. Empty Re: The party never ends. zo dec 23, 2012 11:57 am

Mahiya

Mahiya

Mahiya lag nog steeds op de grond en keek aarzelend omhoog om te zien wie ze nu zonet had omver gelopen. Pas toen ze een bekende stem hoorde sprong ze overeind en omhelsde ze Avan met een kracht waarmee je bijna iemand kon wurgen. Zo blij was ze dat hij er was. "Damn, waar ben jij zolang gebleven? Ik dacht dat je al een kruisverhoor of zo zou gekregen hebben of dat je het feest werd uitgezet!" Mahiya grijnsde van oor tot oor en trok aan een klein stukje van zijn haar. Pas toen ze zijn verdere woorden hoorde viel haar mond open van verbazing. "Waren ze héél kwaad?" Mahiya lachte en zag het al zo voor zich. "Dude, nu voel ik me zo schuldig .. Ik heb je zo goed als achtergelaten!" Mahiya legde een hand voor haar mond en probeerde haar gezicht in de plooi te houden. Maar om eerlijk te zijn voelde ze zich echt wel schuldig. Nu viel alle schuld op Avan terwijl ook zij de boel uitgelokt had. "Sla me maar, zo hard als je kan .." Mahiya nam zijn hand in de hare -al grinnikeend- en liet hem enkele keren op haar wang kletsen. "Stoute Mahiya, stout stout stout!" Gieren van het lachen sprong ze terug recht en nam ze zijn hand zodat ook hij recht zou kunnen staan. Bij het zien van zijn been liet ze zijn hand los, merkte ze niet dat ze hem weer liet vallen in het zand en haar ogen werden zo groot als eieren. "Wat heb jij met je been uitgestoken?" Mahiya liet zich op haar knieën in het zand vallen en nam het verband voorzichtig vast. Damn, dat zag er niet zo fraai uit. Maar waarschijnlijk zou het wel snel genezen, dat zag ze wel aan het bloed dat allang opgedroogd was. "Het spijt me, het spijt me zó erg!" Mahiya haalde een hand door haar haren en vervloekte zichzelf dat zij niets had en Avan zich bezeerd had met nog eens alle schuld erbovenop.
"Weet je, ik stel voor om even het stad in te duiken en ons ergens anders te gaan amuseren. Goed idee?" Mahiya nam dit keer zijn beide handen vast en trok hem overeind. Alsof hij een volledige invalide was nam ze zijn arm en liet ze die over haar schouder leunen. "Niet dat ik dit lang ga volhouden maar ik denk dat dit mijn verdiende loontje wel is." Mahiya lachte en stapte met hem het zand uit. Eenmaal op straat keek ze rond zich. "We kunnen iets gaan drinken, een rustig plekje ergens anders gaan opzoeken of wacht. Ik weet nog wel iets!" Mahiya trok hem richting de overkant van de straat en ging met hem een geheimzinnig wegje in. Een lange trap leidde hen naar een dakterras waar er een prachtig uitzicht was over heel het strand. "You like it? Hier kwam ik altijd als kind." Ze lachte en was best nieuwsgierig naar zijn reactie.

Gesponsorde inhoudTerug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum