Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Hot chocolate

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Hot chocolate op ma apr 11, 2011 2:31 pm

Gast


Gast
Wit, koud, nat, prut. Winter, het ergste seizoen dat er is op de herfst na. Leroy stapte over de net gestrooide weg naar de markt. Eens kijken of hij op markt zou kunnen vinden wat hij zocht. Nieuwe fotolijstjes voor in zijn nieuwe huis. Kon hij gelijk een aantal foto's van Prins en Hopscotch laten afdrukken die hij erin zou kunnen doen. Door de sneeuw was het marktplein verlaten, er liep haast niemand. Net zoals er haast niemand bij een stand stond. Gelukkig stonden de mensen waarmee hij laatst had staan praten er wel. Hij kocht een aantal zwart witte fotolijstjes van verschillende grootte die hij daarna in een tas meekreeg. Veel stond er niet op zijn planning voor vandaag. Nouca moest hij even trainen, verder konden ze wel naar buiten gaan om te wandelen. Hopscotch moest hij ook nog rijden maar nu was de bak bevroren waardoor hij naar de manege moest om te rijden. Heel irritant, maar het was niet anders. Op het moment dat hij zichzelf omdraaide om naar een restaurant te lopen waar hij chocomelk kon halen, werd er een sneeuwbal in zijn gezicht gegooid. Een aantal scheldwoorden verlieten zijn mond terwijl hij zijn jas open ritste en alle sneeuw eruit wapperde. Nadat hij zijn jas weer dicht geritst had liep hij verder naar het restaurant. Voor hij weer een sneeuwbal tegen zich aan zou krijgen stapte hij naar binnen. Zijn jas hing hij op bij de garderobe waarna hij naar een leeg tafeltje stapte en warme chocomelk bestelde. Iets te eten zou hij straks wel bestellen, wanneer hij opgewarmd was. Door het koude weer zat het restaurant prop vol mensen. Hij had dus geluk gehad met het laatste lege tafeltje.

[& Maya]

2 Re: Hot chocolate op ma apr 11, 2011 2:57 pm

Iana

Iana
Ex-Admin
Maya stapte met haar bruine leren jack tegen haar aangedrukt door de sneeuw. Het was nogal ploeteren aangezien ze nu nog op een soort weiland stond aangezien ze juist van de manege kwam. Het was een binnenweg om naar de markt te gaan. Bij nader inzien had ze beter gewoon de straat gevolgd. Toen er een pak sneeuw van een tak viel en recht op haar cowboyhoed terecht kwam rolde ze met haar ogen. Fantastisch, had ze geluk dat Maya die hoed aanhad. Ze had hem gekregen van haar grootvader die vroeger een ranch had gehad. Nu waren die paarden verkocht en was die ene hoed haar enige houvast. Het gaf haar wat meer moed, figuurlijk dan. Toen ze eindelijk de oprijlaan had bereikt wist ze dat ze nog een paar meters moest stappen en ze daarna op de markt kwam. Het was totaal niet drukjes, zelfs rustig. Er liepen af en toe een paar koppels had in hand voorbij maar veel werd er niet gezegd. Nou ja, Maya had wat fruit nodig voor thuis. Een paar appels en peren zou niet mis zijn. In dit seizoen had je niet echt veel keuze dus bleef het maar bij appels die waarschijnlijk niet zo zoet zouden zijn door dat ze al van de zomer er lagen. "Goedendag mevrouw, zou ik een kilo appelen mogen?" Maya keek de vrouw vriendelijk aan die hartelijk knikte. Ze zag er blij uit, waarschijnlijk omdat ze eindelijk een klant had. Die mensen moesten ook hun brood verdienen dus eigenlijk had ze wel wat medelijden waardoor ze nog een kilo peren bestelde. Toen ze had betaald en de zak aan aangenomen had groette ze de vrouw en zag een restaurantje. Nou, dat kon ze wel gebruiken. Met een zucht deed ze de deur open, deed haar leren jas uit, keek de omgeving rond. Al meteen kreeg ze een paar ogen op zich gericht, trachtte er niet naar te kijken. Toen een jongen haar aandacht trok liep ze ze er zachtjes schuifelend naar toe. "Hye!" Zei ze met haar grote oprechte stralende glimlach. "Mag ik hier zitten?" Zei ze zachtjes waarna ze zich neerzette op de stoel naast hem.


_________________
http://paradigm-shift.actieforum.com

3 Re: Hot chocolate op wo apr 13, 2011 8:43 pm

Gast


Gast
Zijn handen had hij om zijn warme beker chocomelk heen gedaan om ze warm te maken. Sneeuw was leuk, maar de koud die het meebracht was best wel heel erg irritant. Leroy gooide de slagroom die hij er apart bij had gekregen bij waarna hij roerde tot alle slagroom verdwenen was. Op het moment dat hij een slok wou nemen stond er een meisje bij de tafel die vroeg of ze erbij mocht komen zitten. "Ga je gang." Nieuwsgierig keek hij haar aan, niet echt nieuwsgierig maar voor zijn doen best wel nieuwsgierig. Stilletjes ging hij verder met het opdrinken van zijn chocomelk. Kleine slokjes, anders zou het te snel op zijn. Zijn gedachten dwaalde al snel af naar zijn nieuwe huis. Wat er allemaal nog gedaan moest worden was best wel veel. De serre was ondertussen klaar, daar stonden zijn gitaren en zijn vleugel. Tegenwoordig speelde hij meer op zijn vleugel dan op de gitaar. Best apart omdat hij daarvoor eerst heel veel op de gitaar had gespeeld. Doordat zijn chocomelk op was werd hij uit zijn gedachte gehaald. Het meisje had hij nooit eerder gezien. Tenminste, dat dacht hij. "Leroy, en jij bent?" In praten was hij niet goed. WOu hij liever ook niet omdat hij zichzelf altijd in de moeilijkheden bracht met praten. Liever zwijgen dan problemen.

[Mega flut >.<]

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum