Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

At the stables and home

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 At the stables and home op di maa 22, 2011 9:31 pm

Chantal

avatar
Ondertussen was Melody anderhalve maand oud. Wat ging het toch eigenlijk snel. Vandaag zou ze Melody voor het eerst meenemen naar de stallen en naar de paarden. Ze had er een poosje mee gewacht omdat ze natuurlijk te vroeg was geboren. Met Melody in der rechter arm liep ze naar de stallen en pakte daar Kini’s halster. Rustig ging ze naar de wei waar ze Kini riep. Het koste wat moeite maar met één hand kreeg ze het halster om. Het scheelde ook dat Kini zelf zijn neus al door het halster deed. Voorzichtig liet ze Kini met Melody kennis maken. Vandaag zou ook als het goed is de Shetlander voor Melody komen. Dan had ze een eigen paardje. Voor nu kon Chantal nog niet rijden en ging ze maar grond werk met Kini doen. De maxi cosi van Melody had ze al bij de stallen gezet. Ze ging nu niet mee buiten poetsen zeker omdat Melody er nu bij was. Bij de stal liet ze Kini even los staan en deed Melody in de maxi cosi. Ze zetten Kini vast aan zijn stal en deed zijn deken af. Ze keek erg vaak naar Melody om te zien wat ze vond en hoe ze reageerde op zo groot dier.

[& Melody & Kini & Darren & Mercury]

2 Re: At the stables and home op di maa 22, 2011 9:43 pm

Gast


Gast
Kini stond heerlijk te grazen in de wei samen met Maddog. Ze hadden al kennis gemaakt en waren ondertussen dikke maatjes geworden. Ze zag Chantal aankomen met een klein baby'tje in haar handen. Hij vond het best raar. Toen ze Chantal voor het laat had gezien, al een tijdje geleden, had ze een huge buik. En die was nu weg en nu had ze een kind in haar armen. Hij liep nieuwsgierig op hen af. Hij snuffelde zachtjes aan Melody toen Chantal zijn halster om probeerde te krijgen. Het ging niet echt gemakkelijk met 1 hand, maar hij stak zijn neus er vanzelf in dus dat scheelde al iets. Hij nam het haar ook niet kwalijk hoor. Hij werd meegenomen naar zijn stal waar hij even los mocht staan. Het enige wat hij deed was aan de grond snuffelen en kijken wat Chantal aan het doen was. Het kwam niet eens in hem op om weg te lopen. Waarom zou hij? Hij had het hier prima naar zijn zin, werd goed verzorgd, kortom: Hij had het niet slecht. Hij had het zelfs wel eens slechter gehad. Terwijl Chantal met hem bezig was keek hij steeds naar Melody in de maxi cosi. Hij vond het nog steeds een beetje vreemd om Chantal met een platte buik te zien. Hij was haar natuurlijk alleen een soort van dik gewend en dat was ze nu niet meer. Hij snoof en genoot van al de aandacht die hij kreeg.

[toch maar even gepost [aa] Niet zo heel erg lang en een beetje inspiloos, maarja xD]

3 Re: At the stables and home op di maa 29, 2011 8:01 pm

Chantal

avatar
Rustig was ze Kini aan het poetsen. Nog steeds mocht ze niet van de dokter rijden vanwege der keizersnee. Dus moest ze maar grond werk met de paarden doen. Wat toch ook wel erg leuk was. Ondertussen zag ze dat Melody in slaap was gevallen ergens geen wonder. Het was ook allemaal veel dingen die ze nu al had gezien. Waarschijnlijk waren haar hersentjes alle informatie aan het verwerken. Toch kon ze hier in de stallen niet blijven staan als Chantal met Kini bezig ging. Ze pakte voorzichtig de maxi cosi op en bracht ze haar naar binnen. Ze legde haar in de box die in de woonkamer stond en zetten er een babyfoon bij. Ze hing de andere babyfoon aan der broek en ging naar Kini toe. Ze pakte de longeersingel en deed die om. Hoofdstel deed ze ook om en de teugels gingen er af want ze ging longeren met een pessoa. Ze ging eens een keertje kijken of ze zijn achterhand meer kon laten werken en hem meer over zijn rug te laten lopen.

4 Re: At the stables and home op do maa 31, 2011 5:03 pm

Gast


Gast
Kini keek Chantal na terwijl ze met Melody wegliep. Liet ze hem nu hier achter? Hij begreep het niet zo tot ze weer terug kwam. Hij gaapte. Van stilstaan werd je toch wel een beetje moe. Maar nu mocht hij aan het werk wat niet zo heel verschrikkelijk was. Heel de tijd niks doen was ook niks. Hij kreeg een longeersingel om wat maakte dat hij al vrijwel meteen begreep wat ze gingen doen. Longeren was nou niet echt zijn favoriete bezigheid maarja, hij had waarschijnlijk niets te kiezen. Ook kreeg hij zijn hoofdstel om alleen werden de teugels eraf gehaald. Wel begrijpelijk anders zou hij er misschien in gaan stappen. En daarna kwam een vaag geval aan de beurt wat hij herkende als een pessoa. Hij had er een keer eerder mee gewerkt, een tijdje geleden. Het zat daarom ook een beetje vaag, maar daar moest hij gewoon aan wennen. Hij snoof terwijl hij door Chantal werd meegeleid naar de bak. Er werd van hem gevraagd om in een cirkel om Chantal heen te lopen. Hij deed wat er van hem gevraagd werd hoewel dit niet zijn favo bezigheid was maar hij moest het er maar mee doen. Een beetje verveeld wachtte hij af wat er verder zou gaan gebeuren.

5 Re: At the stables and home op do apr 28, 2011 10:20 pm

Chantal

avatar
Doen we een nieuw topic? Chantal mag ondertussen namelijk weer rijden.

6 Re: At the stables and home op vr apr 29, 2011 10:12 am

Gast


Gast
Is goed [aa]

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum