Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

For the first time again.

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 For the first time again. op vr feb 04, 2011 12:34 pm

Damion

avatar
Damion kwam aangelopen bij de warwaterbron. Hij had dit plekje al is een keer eerder gezien en vond het heerlijk hier. Hij keek naar het water en deed zijn shirt uit. De rode plekken waren al bijna niet meer te zien en het enigste wat je zag waren een paar littekens. Hij was blij dat hij na een lange tijd gewoon weer in het openbaar zijn shirt uit koon doen en genieten van de zon. Hij sprong in het water met zijn broek aan, maar dat maakte hem niet uit, en gooide wat water in zijn gezicht. Meestal was het hier zo stil, zo kalm, zo rustig. Dat was het nu ook, maar opeens hoorde hij harde muziek.
Dux(klikkuh) Damion zijn hondje wou al gaan kijken wat het was maar Damion riep hem terug 'Dux, hier jongen' riep hij, en Dux kwam. Dux was nog maar klein maar luisterde geweldig, hij was een boxer en Damion had hem gevonden toen hij bang in een hoekje zat gekropen ergens op de markt. Damion vroeg zich af waarvan het geluid kwam en ging uit het water, hij schudde het water eens uit zijn haren en pakte zijn shirt maar hij deed het niet aan, daar was het veels te mooi weer voor. 'Wie is dat?' riep hij terwijl hij op het geluid afliep.

2 Re: For the first time again. op vr feb 04, 2011 6:11 pm

Gast


Gast
Jacky was aan het genieten van het warme water ze had een
leuk muziekje op. Ze ging hier wel eens vaker heen na het joggen of trainen om even te ontspannen. Ze vond het heerlijk hoe het warmen water je hele spieren ontspande. Ze zat in haar bikini in het warme water.Maar omdat het hier altijd zo stil was, want niet veel mensen kende dit plekje, had ze wat muziek opgezet. Ze hield heel erg van hiphop, ze wou ook graag meer hiphop danse leren maar er waren hier geen lessen in de buurt. Ze zat heerlijk met haar ogen gesloten in het water toen ze zich dood schrok want ze voelde iets nats tegen haar hoofd aan duwen, ze gaf een klein gilletje en draaide zich snel om. Algauw moest ze lachen toen ze zag dat het maar een jonge boxer pup was, van rond de 8 9 weken en waarschijnlijk een reutje aan de bouw te zien. Jacky wist op zich wel veel af van honden, zelf had ze ook een hond, die was thuis. Ze aaide het hondje voorzichtig en keek hoe die erop reageerde. 'Heey jonge, wat doe jij hier?' vroeg ze. Ze hoorde iemand een naam roepen, dat waarschijnlijk de naam van de hond zou zijn. De stem kwam op een of andere manier heel bekent en vertrouwd over. Ze zag hoe de hond meteen weg stoof, Jacky dacht bij zich zelf die hond eigenlijk pup luistert goed zeg. Zelf had ze ook een hond, ook een pup maar die luisterde niet altijd even goed. Haar doel was dat hij ooit met haar mee kon terwijl ze paardreed. Haar liedje ging over naar een ander goed liedje tenminste dat vond zei. Opeens hoorde ze een 'Wie is dat'. ze hoorde de stem dichter bij. Toen zag ze een bekend gezicht uit de bosjes komen. 'Damion, wat leuk om je weer te zien' zei ze heel blij. Haar hard maakte een sprongetje. Ze was blij dat hij het was en niet een of andere creep want het was hier heel erg afgelegen, en ze zag er ook niet verkeerd uit, zeker niet in z'n bikini. Ze glimlachte even. Ze stapte uit het water en pakte een grote badhanddoek en sloeg die om haar heen.

3 Re: For the first time again. op vr feb 04, 2011 9:10 pm

Damion

avatar
Damion begon te lachen toen hij zag dat het Jacky was. 'Hey, ook leuk om jou weer te zien.' Zei hij en hij pakte Dux op. 'Ben je ook even gaan zwemmen?' zei hij lachend terwijl hij het natte hondje even in de lucht hield. Hij had zijn shirt uit en zag dat er een opgeluchte blik op Jacky's ogen zat. 'Dacht je dat er een enge oude man op je af kwam ofzo?' zei hij lachend.
'Dan had ik hem wel een klap gegeven hoor.' voegde hij er nog steeds lachend aan toe. Hij keek naar haar en zag dat ze een bikini aanhad, "wow" dacht hij in zichzelf. Toen ze een handoek om zich heen wikkelde keek hij weer even de andere kant op en zei hij 'Het is fijn hier hé, lekker rustig en kalm.' Hij kwam hier vaak een beetje rondhangen en vooral nadenken. Hij zette Dux op de grond die er een beetje verveeld bijzat in Damion's armen en wandelde naar Jacky toe. 'Ik wil je niet storen met je relaxen ofzo.' zei hij. 'Ik kwam ook even een beetje rusten en genieten' voegde hij er aan toe. Hij wist vroeger altijd wat hij moest zeggen tegen meisjes en meestal gaf hij snel antwoord en ook kort op vragen, en meestal was het antwoord dat hij gaf een hey een ja het gaat wel en een nee. Die nee, die hij vaak gezegd had in zijn leven, was als iemand hem mee uit vroeg. Hij was niet zo gesteld op meisjes die op je af kwamen en meteen je vriendinnetje wouden zijn. Nee als hij iemand langer kende dan had diegene kans. Hij lachte nog eens en opeens pakte hij haar op, de handoek vloog van haar af en hij sprong met haar in het water. Ze waren gezellig aan het lachen en hij vond het echt fijn dat hij haar had ontmoet.

4 Re: For the first time again. op za feb 05, 2011 10:11 am

Gast


Gast
'Heey, Damion. Dat is toevallig.'zei Jacky toen ze zag wie het was. Ze was wel blij dat het niet een of andere creep was. Toen hij aan de hond vroeg als hij ook even had gezwommen glimlachte ze even. Ze was dus niet de enigste die tegen haar honden praatte. Ze was echt opgelucht dat hij het was. 'Ik weet niet niet wat enger is hoor, een oude vent die me niet bij kan houden. Of jij.' zei Jacky lachend. Toen hij zei dat hij haar wel zou beschermen kreeg ze een warm gevoel van binnen. Ze vond Damion echt een toffe gast, ze zou wel veel meer tijd met hem mee willen maken.
Hij kwam hier dus ook om de zelfde reden, dacht Jacky. Toen Damion de hond op de grond liet aaide ze hem en vroeg hoe die heette. Ze vond Boxers echt mooie honden zelf had ze 2 honden. Ze vond het namelijk zielig als ze alleen moesten zitten. 'Ik heb zelf ook 2 honden' zei ze enthousiast. Jacky hield veel van de natuur en dieren. Toen hij vroeg als ze liever alleen wilde zijn zei ze snel 'Neey, met jouw is het veel gezelliger.' Ze bloosde even. Voor ze het wist werd ze van de grond getild en in het water gegooid. Ze moest lachen, gelukkig was het geen koud water. "Dat zet ik je betaald, menneke' zei Jacky uitdagend en lachend. En ze probeerde hem kopje onder te duwen. Ze had in lange tijden niet meer z'n lol met een jonge gehad.

5 Re: For the first time again. op za feb 05, 2011 11:06 am

Damion

avatar
Toen Jacky vroeg hoe hij heette antwoorde hij 'Dit is dux, ik heb hem op de markt gevonden bang in een hoekje gekropen. Hij was toen nog erg jong maar meteen klikte het al tussen ons.' Toen hij zag dat Jacky een andere kant op keek, hief hij haar op en sprong hij met haar in het water. Hij lachte even maar al snel werd hij onder water geduwd. Hij kwam boven en begon achter haar aan te zwemmen, al snel haalde hij haar in en pakte hij haar weer vast, hij dook met haar onder water en liet haar los. Toen ze weer boven kwamen barstte hij in lachen uit. Damion's hondje kwam vrolijk aangezwommen en af en toe blafte hij vrolijk. Damion keek Jacky aan en vond het echt geweldig dat hij haar had ontmoet. Een heerlijk gevoel schoot door hem heen en hij werd elke keer als hij naar haar keek weer wat blijer.

6 Re: For the first time again. op za feb 05, 2011 11:49 am

Gast


Gast
Jacky schrok zich eerst te pletter toen ze ineens samen in het water belande. Ze moest wel lachen en algauw nam ze wraak en duwde hem onderwater. Ze had echt lol met hem. Ze zwom snel weg voor hij haar te pakken kon krijgen, ze was dan wel snel door het trainen maar hij was toch sneller. Ze werd weer onder water getrokken en hij liet haar weer los. Toen ze boven kwamen barstte ze samen in lachen uit. Ze spetterde hem nog wat nat, ineens voelde ze een nat neusje tegen haar aan. Ze schrok even en draaide zich snel om. Toen ze zag dat het Dux was lachte ze en aaide hem even. Daarna draaide ze zich om keek even ondeugend naar Damion en dook toen onder water, ze trok hem aan zijn voet naar beneden. Snel zwom ze weg, in de hoop dat hij haar niet weer onderwater duwde. Helaas haalde hij haar algauw weer in. Jacky had echt grote lol en voelde zich de gelukkigste van de wereld.

7 Re: For the first time again. op za feb 05, 2011 12:25 pm

Damion

avatar
Hij zag dat Jacky schrok toen Dux aan haar snuffelde en moest er zelf even van lachen. Hij keek even de andere kant op en werd aan zijn voet naar onder getrokken. Hij zag haar snel wegzwemmen en ging er achteraan. Na een tijdje haalde hij haar in en pakte hij haar vast waarna hij met haar de andere kant op zwom. Daar zaten ze na een tijdje tegen de kant gezellig te praten, 'Waarom ben jij naar hier gekomen?' vroeg Damion, hij was wel nieuwsgierig. Hij wachtte op haar antwoord en pakte nog even Dux vast. terwijl hij wachtte nam hij een slokje van een flesje water en keek hij naar haar met een grote lach op zijn gezicht.

8 Re: For the first time again. op za feb 05, 2011 1:46 pm

Gast


Gast
Ze had echt een leuke tijd hier, met het zwemmen. Ze was wel moe geworden van het kopje onder gaan ect. Ze probeerde eerst aan hem te ontsnappen maar hij was toch te snel. Ze probeerde daarna uit zijn greep te komen maar liet zich maar mee nemen toen ze er toch achter kwam dat hij toch veel te sterk was. Gelukkig werd ze op de kant gezet en gingen ze samen kletste. Toen hij vroeg waarom ze hier heen was gekomen wist ze even niet wat hij bedoelde, bedoelde hij op HH op naar de warmebronnen?. Ze vertelde dus maar waarom ze hier heen was gekomen. 'Ik ben hier heen gekomen omdat me vader voor zijn bedrijf naar een ander land moest en ik wou echt niet weer verhuizen. Ik voelde me net thuis in dit land. Daarom heeft hij hier een huis voor me gekocht, hier zijn veel jongere ect. Dus valt er wel wat te beleven.' zei ze grijnsend. 'En hoe zit het met jouw?' vroeg ze daarna nieuwsgierig. Ze aaide Dux even die bij hun was komen zitten. Ze begon te rillen want het water was toch wel wat warmer.

9 Re: For the first time again. op za feb 05, 2011 3:53 pm

Damion

avatar
Ze zaten gezellig te kletsen en toen Jacky vroeg hoe het met Damion zat dacht hij even na uitijndelijk zei hij 'Ik wou hier komen wonen omdat het hier een perfecte plek is voor een paard en dieren.' Zei hij met zo'n normaal mogelijk gezicht. In liegen was hij niet zo goed en hij hoopte nu ook dat ze het niet zou merken, hij had er echt geen zin in dat ze zou doorvragen. Hij dacht even na, nou hijzelf was wel blij dat ze wou blijven anders had hij haar niet ontmoet. Damion zag vanuit een ooghoek dat Jacky zat te rillen. 'Heb je het koud? Ik heb geen vest ofzo bij maar uhm ik weet wel iets.' zei hij met een grijns op zijn gezicht. Hij pakt haar vast en sprong weer met haar in het water. 'Zo, is dat beter?' zei hij lachend terwijl hij al klaar was om weer weg te zwemmen.

10 Re: For the first time again. op zo feb 06, 2011 9:27 am

Gast


Gast
Jacky en Damion zaten gezellig te praten , toen ze vroeg hoe het met hem zat zag ze dat hij even over het antwoord moest na denken. Dat hij hier voor de paarden kwam kon wel waar zijn maar hij verborg iets, maar wat? Jacky was dan heel erg nieuwsgierig maar ze twijfelde of ze de waarheid zou ontfutselen of niet . Ze zou hem wel willen helpen, maar ze wilde ook niet de gezelligheid verpesten. Ze vroeg dus maar niet door, het zal wel een keer aanbod komen. Ze had het wat kouder gekregen en rilde even. Dat Damion het zo snel opvatte vond ze echt lief. Ze had alleen niet verwacht dat ze opgetild zou worden, ze gaf een klein gilletje en pakte hem snel rond zijn nek vast. Plons, daar lagen ze weer in het water, Damion had zich al klaar gemaakt om weg te zwemmen. Dit keer ging ze niet achter hem aan en wachtte tot hij terug kwam. Toen hij terug gezwommen was nam ze pas wraak

11 Re: For the first time again. op za feb 12, 2011 10:45 am

Damion

avatar
Lachend zwom hij weg maar toen hij merkte dat ze niet achter hem aan kwam zwom hij terug. Dat had hij niet moeten doen want hij werd meteen weer onder water geduwd. Lachend kwam hij boven water waar hij haar achterna zwom. Het duurde deze keer wel even voordat hij haar inhaalde maar het lukte hem toch. Hij wachtte eerst even maar daarna greep hij haar weer vast en dook hij onder water waar hij haar weer losliet. Hij ging op de kant zitten en hielp haar weer uit het water.
Samen lachten ze nog even en ze waren wat aan het praten, Dux kwam gezellig tussen hun in liggen en Damion aaide hem nog even over zijn kopje.

12 Re: For the first time again. op za feb 12, 2011 6:50 pm

Gast


Gast
Jacky was moe geworden van het zwemmen, eigenlijk kwam ze hier om te relaxen maar zo was het veel leuker. Ze werd nog eens onderwater gezwommen toen ze werd ingehaald door Damion. Ze schoot in de lach en spetterde hem nat. Ze werd op de rand geholpen en zei "Dankje". Ze schonk hem een grote glimlach en voelde dat dux tussen hen in ging legen. Ze aaide hem even, maar vond het wel jammer het liefst had ze nu tegen hem aangezeten. Ze gaapte even zo onopmerkelijk mogelijk ze was echt bek af geworden van het zwemmen. Ze pakte haar handdoek even en sloeg die om zich heen. Ze leunde even tegen hem aan en viel bijna meteen in slaap, de warme walmen hielpen daar ook nog bij.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» Patrol time
» Payback Time!

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum