Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Drinking some whisky

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 3 van 7]

51 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 11:27 am

Maera

avatar
Ze hoorde iemand in het huis rondlopen en zette zo'n normaal mogelijke blik op, en opeens stond hij daar weer. Haar hart bonkte en ze wist niet wat ze moest doen. Maar opeens werd ze omgedraaid, in de ogen gekeken en gekust. Ze kuste hem terug en keek hem daarna in zijn ogen
'Sorry, ik had het gevoel dat je me helemaal niet wou, niet dat jij daar voor zorgde maar...' Zei ze en ze zuchte even. 'Ik vind je zo knap en je kan iedereen krijgen wie je wil, ik dacht dat je liever iemand anders had.' zei ze nog. Haar hart bonkte nog steeds zo hart en ze vond die kus van zojuist echt geweldig. Waarom hij dat deed wist ze niet, omdat hij verlied op haar was?
Ze keek nog eens in zijn ogen en kuste hem nog eens. 'Ik, ik denk dat ik van je hou' zei ze terwijl ze even moest lachen.

52 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 11:47 am

Gast


Gast
Die zoen was echt het geweldigste wat hij had mee gemaakt. Hij voelde zijn hart in zijn keel kloppen. En hij hoopte dat hij het juiste had gedaan. Hij wist niet waarom hij haar zoende maar het voelde zo goed. Hij was weer sinds jaren echt verliefd. Toen ze zich wou verontschuldigen suste hij haar, en zoende haar weer. Het voelde gewoon zo goed. Toen ze zei dat ze van hem hield, moest hij een beetje blozen. 'Ik ook van jou, denk ik'. ze hij. Hij streelde haar wang even. En zei'Zullen we maar weer naar beneden gaan, we missen de helft.' ze hij en trok haar zachtjes mee naar beneden. Zo liepen ze de trap af en liepen het feest weer in. Hij keek even rond, en zag dat er iemand lastig was. 'Wacht even'. zei hij tegen Maera. Hij liep naar de jonge die lastig aan het doen was. En pakte hem bij de kraag,Éey gedraag je een beetje. zei hij. Hij wou hem los laten toen hij een grote mond op zette, dus liet hij brain de poort open doen en gooide de jonge hard handig naar buiten. Hij had geen zin in problemen. Marshall liep glimlachend naar Maera heen, griste onderweg zijn pet van zijn moterkap en zette hem weer op.

53 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 2:13 pm

Maera

avatar
Ze voelde zich zo gelukkig door die geweldige kus. En hij was zo lief, en hij wist wat er met haar was gebeurd. Dat speelde ook mee, ze hoefde niet te liegen ofzo. Marshall streelde even Maera’s wang en samen gingen ze naar beneden. Beneden ging alles goed, behalve dat er iemand vervelend zat te doen. ‘Wacht ff’ zei Marshall en hij liep op de jongen af. Maera zag hoe Marshall hem bij de kraag pakte en hardhandig buiten zette. Marshall kwam glimlachend op Maera aflopen en zette zijn petje weer op. Ze vond hem zo leuk en ze was zo blij. Een beetje blozend stond Maera naast hem. Ze dronk nog wat en keek even rond. Toen ze nog eens met een lieve glimlach naar Marshall keek kreeg ze meteen weer vanbinnen dat warme gevoel.

54 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 3:17 pm

Gast


Gast
Marshall voelde zich echt alsof niks meer fout kon gaan. Het was een geweldig feest, een geweldig meisje. Hij was blij dat alles goed ging. Alleen een lastig iemand maar die was ook al weer buiten gezet. Hij was echt blij dat hij weer eens een blij moment in zijn leven was. Zeker na zijn laatste verlies. Hij had nog een ding waar hij tegen op zat. Hij moest het haar vroeg of laat toch eens vertellen, van zijn verleden ect. Hij keek even rond en zag dat het een beetje ging afdruppen het was dan ook al laat.'Heb jij een vuurkorf, meestal maken wij namelijk nog een vuurtje'zei hij. Terwijl hij een flesje bier atte. Hij zag dat brain naar hen toe kwam lopen die had alweer een meisje aan de haak geslagen. Het was maar voor een nachtje wist hij, vroeger deed hij ook zo, maar hij hield het erbij dat hij volwassen was geworden. Ze praate wat over auto's en toen herinderde hij ineens dat hij nog een auto voor Maera zou zoeken. 'Brain wat voor auto zou bij haar passen, ik dacht aan een mitsubishi, of een leuk fordje.' Brain was er helemaal mee eens.

[drank doet niet goed aan je inspiratie. kater -.-]

55 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 3:30 pm

Maera

avatar
Maera had een goed voorgevoel, ze wist dat Marshall niet zo iemand was die je na 1 week alweer liet zitten. Marshall vroeg of ze een vuurkorf had en Maera antwoordde ' Ja in het tuinhuisje staat er normaal een.' Ze keek naar de vriend van Marshall die aan kwam lopen met een meisje. Mensen begonnen weg te gaan en het werd iets rustiger. Het was nog steeds pikkedonker en de zwembadlichten en de twee buitenlampen waren de enige verlichting. Ze keek naar boven waar een paar mooie sterren aan de zwarte hemel stonden en zei toen
' Kom maar mee, hij staat daar normaal ergens.' Ze liepen even naar het tuinhuisje en haalde er een vuurkorf uit. Dnan maakte Marshall het vuurtje aan.

56 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 3:48 pm

Gast


Gast
Toen Maera zei dat ze een een vuurkorf had, liep hij mee naar het tuinhuisje. Hij tilde de vuurkorf met gemak op. Zetten hem ergens neer, en pakte een zak met hout wat er toevallig ook nog lag. Hij maakte een mooi stapeltje van hout, gooide er en scheut wodka over en gooide zijn aansteker er in. Hij keek hoe er een hoge steekvlam omhoog stak. Hij pakte een paar stoeltjes, en zette ze eromheen. Alleen brain en zijn 'vriendin' en Maera en Marshall. Hij dronk nog een flesje leeg en gooide hem in het vuur. Ze hadden wat lol en toen zei brain 'Eey Jimmy sing on' (Door vrienden werd hij altijd Jimmy genoemd want hun wiste dat hij de Naam marshall haatte. Dus noemde ze hem maar naar zijn 2de naam. Brian begon met het deundje van sweethome alabama: 'Well Jimmy moved in whit is mother cause he ain't no place to go.'And now i'm right back in the gutter. Whit a garbage bag that's full of clothes.Cause you live at home in a trailer. What the hell you gonna do?Cus i'm living home in a trailer. Mom I'm coming home to you! zongen ze. De drank begon nu echt te werken. Alleen Brain en Marshall wisten dat dit eigenlijk echt over Marshall ging. Hun haden het liedje net gemaakt toen hij weer bij zijn moeder ging leven. Maar dat moest Marshall nog aan Maera vertellen, maar nu was het tijd voor lol te maken. Marshall staarde in het vuur, okal was het laat het was niet eens echt koud. Hij pakte Maera zachtjes vast, en trok haar op zijn schoot, hij knuffelde haar even.

[srry maar had echt geen inspiratie]

57 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 4:00 pm

Maera

avatar
Ze zag een hoge steekvlam omhoogkomen en keek even toe. Marshall en zijn vriend begonnen vrollijk te zingen en Maera genoot van het vuur. Ze dacht na, over haar vader en over vroeger maar schudde die gedachte uit haar hoofd.
Ze zat hier nu met degene waarvan ze hield en zijn vriend om lol te hebben. Ze gooide nog een glaasje whisky achterover en genoot van de avond. Marshall trok haar op zijn schoot en knuffelde haar, Maera gaf hem een zoen en keek noge even naar het vuurtje. Het was laat maar omdat het zomer was niet echt koud.
Ze bleef kijken naar het vuur en het was ondanks dat de muziek enzo. nog opstond best wel stil geworden. Ze voelde dat de alcohol werkte maar was best wel rustig, toch was ze vrolijk en blij vanwege marshall.

[is niks heb ook geen inspi]

58 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 4:13 pm

Gast


Gast
Marshall had echt lol, hij keek even naar de vlammen. Het was echt een geslaagd feest, hij kon even alles vergeten. Hij onderdrukte een emotionele opwelling. Hij gooide nog wat alcohol shit achterover. Hij keek even naar Brain en zijn 'vriendinnetje' hij wist zeker dat het haar bedoeling niet was om mee tegaan. Brain vond het nog geen tijd om te gaan, maar zijn 'vriendin' wou naar huis gaan. Marshall zag dat ze helemaal niet met Brain mee wilde, hij vertelde het ook aan brain. 'Ik breng haar wel naar huis' zei hij. Hij stond op en kwam er achter dat zijn broek alweer droog was. 'Kom Maera, we moeten iemand thuis brengen'zei hij. Hij pakte de auto sleutels , terwijl hij half dronken was. En zocht het sleutel gat wat hij na enige moeite kon vinden. Hij stapte even uit, om de achterbank deur open te maken voor het 'vriendinitje' van Brain. 'Kom Maera, jij kan wel voorin'zei hij. En gaf haar een zoen.

59 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 4:23 pm

Maera

avatar
Brain zijn vriendinnetje wou naar huis en het was haar bedoeling niet eens geweest om mee te gaan zag Maera aan de blik op haar gezicht. Marshall zij nog iets tegen zijn vriend en ging toen naar de auto, hij zocht zijn sleutels en zei 'Ga maar vaaraan zitten' tegen Maera.
Maera stapte voorin in de auto. Ze dacht er helemaal niet aan dat het best wel gevaarlijk was omdat Marshall dronken was, zelf was ze ook dronken. Ze voelde nog een zoen en kreeg weer dat warme fijne gevoel vanbinnen. Ze kuste hem terug en deed dan haar riem aan. Ze keek nog even naar Marshall zijn ogen en toen starte hij de auto en reed hij ervandoor. Ze besefte het maar een beetje van het gevaar van een botsing maar ze dacht dat het wel kon.

(ik heb de laatste tijd erg veel last van inspiratieloosheid.)


60 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 4:46 pm

Gast


Gast
Met een druk op de start knop kwam de auto tot leven. De moter was goed te horen. Hij zette het liedje Rabbit Run op. Er klonk een geweldig geluid uit de ingebouwde boxen en versterkers. Zijn banden slipte even toen hij weg reed, hij schakelde. Hij had ook wel wat zin om lol te maken met Brain die achter hem reed in een evo lancher. Marshall wist wel dat hij bijna dronken was, maar hij wist toch dat hij goed kon rijden. Hij had een enorm goeden reactie vermogen. Ze stonden voor een rood stoplicht, hij liet zijn moter brullen, en toen de stoplicht groen werd sprinte hij weg. Hij en brain gingen wat klote, en deden er een wedstrijdje van wie het eerst op het aders was. Marshall liet zijn auto door de bochten drift. Alleen hun humeur veranderde toen hij zwaailichten zag. Hun sloegen snel een straatje in, want ze hadden grotere problemen als ze werden opgepakt. Gelukkig reed de politie auto door. Na een tijdje hadden ze het meisje afgezet en reden ze weer terug, nu wel op een fatsoenlijke manier. 'En hoe vond je je eerste poolparty ? vroeg hij aan Maera. Toen ze aan waren gekomen, sloot hij zijn auto af. Ze liepen naar binnen, het was een grote rotzooi, maar dat zou morgen wel komen. Hij gaapte even hij begon nu toch wel een beetje moe worden.

[samen een beetje inspiloos :yay:]

61 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 5:03 pm

Maera

avatar
Maera zag dat Marshall zijn vriend ook in zijn auto ging zitten en Marshall achterna reed.
Ze grijnsde even en keek uit het raam. Toen ze bij de stoplichten kwamen stopten ze en zodra het groen werd reed Marshall ervandoor, hij begon te racen met zijn vriend en Maera zat, ondanks dat ze normaal bang zou worden, ontspannen in de auto, het kwam vast door de drank. Ze hadden plezier maar dat veranderde al snel toen ze zwaailichten zagen. Marshall sloeg snel een straatje in en de politiewagen reed gelukkig door. Toen ze het meisje hadden afgezet reden ze terug op een normale manier. Toen ze terug waren zag ze Marshall gapen en zijzelf was ook best moe.
Ze schopte even zachtjes tegen een fles whisky die in de weg lag en pakte haar telefoon.
'Ik bel ff een schoonmaakploeg voor morgen da's altijd handig' zei ze en ze maakte een afspraak.
Ze keek even of haar hond nog aan het slapen was en zag dat die keurig in zijn mandje lag.
'Ik ga me omkleden.' zei ze en ze gaf hem nog een zoen. Ze liep de trap op en deed haar slaapkleed aan. Ze kwam weer beneden en zag dat Marshall er niet was, die zat vast ook al boven.
Ze klopte op de deur en wachtte even af.

62 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 6:09 pm

Gast


Gast
Hij vond het race altijd zo heerlijk, dan kon hij alles even vergeten omdat hij zich moest consentreren. Toen ze thuis kwamen was het een grotte rotzooi. Ze zei dat ze de schoonmaak ploeg zou bellen als ze morgen zouden willen komen. 'Het is al 6 uur sochtens dus ze kunnen vanaaf komen' zei hij lachend.Toen ze zei dat ze zich ging omkleden , zoende hij haar even. Hij was zo moe dat hij blindelings naar de logeer kamer toe liep. Hij keek even rond, maar zag niks want hij had geen zin om het licht aan te doen. Hij liep naar het bed toe, hij struikelde half over een kleedje. Hij liet zich op bed vallen en geen tel later lag hij al te slapen. Hij had niet eens door dat ze op de deur klopte. Hij was zo moe dat hij meteen in een diepe slaap was. Hij draaide zich om toen ze bij zijn bed stond en trok haar op bed zoende haar even en viel toen in haar armen in slaap. Hij had nog steeds zijn petje op

63 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 6:54 pm

Maera

avatar
Toen ze bij zijn deur stond werd er niet gereageerd dus deed ze de deur open. Hij was al aan het slapen zag ze toen ze bij zijn bed stond. Ze wou hem niet wakker maken maar toch werd hij wakker. Ze wou hem nog een kus geven maar hij was haar voor en trok haar op bed, ze zoende hem even en zag hoe hij meteen weer in slaap viel. Toen was ze nog te moe om naar haar eigen kamer te gaan en bleef ze liggen, ook zij viel meteen in slap en brabbelde onverstaanbaar ' welterusten schat.' Ze was in een diepe slaap waar ze droomde over Marshall. Zij en Marshall vaarden over een meertje en het was zo romantisch.

Het was bijna 4 uur toen ze zich wakker schrok door de bel, shit de schoonmaakploeg was al hier. Marshall lag nog in zijn bed en ze gaf hem nog snel een kus op zijn wang. Snel rende ze naar haar kamer en kleedde ze zich om. Toen rende ze naar beneden en liet de mensen binnen. Een iemand zuchtte even en Maera zei een beetje bot 'Als ik wil kan ik wel iemand anders veel gaan betalen hoor.' De man brabbelde iets wat nee wij doen het moest beteken en Maera ging naar haar kamer waar ze haar hond uit zijn kamertje liet en even snel haar haar borstelde.

64 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 7:27 pm

Gast


Gast
Hij had een dromen loze slaap die nacht. Hij lag samen lepeltje lepeltje met haar. Hij lag heerlijk te slapen. Hij voelde hoe Maera zich in haar slaap omdraaide. Hij voelde na een hele tijd Maera opstaan, maar hij wilde niet opstaan dus draaide zich om en sliep on verstoor baar veder. Meestal werd hij pas om een uur of 8 9 wakker en ging dan weer feesten. Maar dat vond hij ook zielig voor Maera. Hij was nog zo moe dus bleef nog even liggen. Toen hij wakker werd was het 6 uur. Hij weest even niet waar hij was, maar herinderde zich snel alweer alles. Hij stond op en kreunde even, hij had barstende hoofdpijn. Hij kwam nog een beetje slaap dronken naar beneden hij had alleen een jogging broek aan en natuurlijk zijn petje op. 'Goede morgen schat'zei hij duf. Hij knipperde even met zijn ogen door het licht. Waarna hij vrolijk door Bentley werd begroet. Hij aaide hem even en gaf hem nog een klopje na. Hij kan Maera niet vinden, dus liep hij maar naar de koelkast en haalde er een pak jogo-drink uit. Dat helpt namelijk tegen een kater. Hij pakte een glas uit de kastjes en liep met het glas in zijn hand naar buiten toe en zag de ploeg aan het werk. Hij kon Maera niet vinden 'Schat?, waar ben je? Ik ben even naar huis om ff schone kleren te pakken. riep hij en klom over de stenen muur die als schutting diende.

65 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 8:21 pm

Maera

avatar
Ze kwam met natte haren uit de douche en voelde zich al veel beter dan toen ze opstond.
Eerst keek ze even in haar kast wat ze aan zou doen. Ze had het gevonden, ze pakte een skinny jeans en een iets langer bloesje bedekst met kleine bloemetjes uit de kast, bloemetjeprint was erg in deze tijd omdat het zo vrolijk en schattig was dus moest ze laatst gaan shoppen. Ze kleedde om en deed een elastiek in haar haren. ze deed een onopvallende lipglos op haar lippen en ging naar de logeerkamer. Ze keeke even maar zag snel dat hij al wakker was. Ze riep even naar hem en dacht dat hij wel naar huis zou zijn kleren halen ofzo.
Van een kater had ze niet meer zoveel last want een douche hielp haar altijd als ze hoofdpijn had ofzo. Ze had dus ook nog maar een beetje hoofdpijn en ging vrolijk naar buiten. Het zag er al veel beter uit en alles was schoon. Ze pakte snel haar portemonnee en gaf de ploeg het geld. Daarna lied ze haar hond buiten en ging ze nog even naar boven. Boven pakte ze haar krultang en begon ze haar haar te krullen, ze had toch genoeg tijd dus dat kon wel.
Toen ze klaar was bekeek ze het resultaat even en ze was tevreden. Snel ging ze weer naar beneden en pakte ze een modetijdschrift. Ze ging op de bank zitten en begon de interesante artikels te lezen.

66 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 8:47 pm

Gast


Gast
Toen Marshall Maera niet kon vinden ging hij even nieuwe kleren halen. Hij wist ook even niet wat hij aan moest doen. Hij trok maar gewoon een zwart tshirt aan en een wit vest en natuurlijk een petje op. Er kwam een glimlach op zijn mond bij een gedachte. Hij kon ook gewoon via de voor deur gaan en aanbellen. Maar hij klom weer over het muurtje. Hij zag dat Maera een blad aan het lezen was. Hij zag ook dat ze haar haar had gekruld.Hij sloop naar Maera en deed zijn handen voor haar ogen. 'Hee schoonheid, lekker geslapen?' vroeg hij. Hij gaf haar een kus en sprong over de bank en ging naast haar zitten. Hij keek even wat ze las en rolde met zijn ogen. Alle vrouwen zij het zelfde, hij pakte de afstandsbediening en vroeg 'Vind je het erg als'? . Ze vond het gelukkig niet erg en hij zapte even naar het nieuws. Er was niet echt wat interessants op tv. Hij zapte naar tmf en zakte onderuit met een arm om haar heen. Hij gaapte even het was ook nog vroeg voor hem. Hij voelde nog steeds een bonkende pijn, dat hij al een tijd niet meer heven gehad. Maar dat kwam ook omdat hij meestal nu nog in bed lag. Hij legde zijn hoofd even tegen haar aan, dat voelde stukke beter. Zo bleef hij even zitten, toen won de moeheid het toch en hij viel tegen haar aan in slaap.

67 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 9:08 pm

Maera

avatar
Ze keek nog even in het blad en keek bij de top10 jurkjes. opeens voelde ze twee handen voor haar ogen en een kus. 'Ja ik heb heel goed geslapen' zei ze met de gedachte aan haar droom. Toen hij keek wat ze aan het lezen was en ze zijn blik zag zei ze lachend 'Jij wilt toch ook dat ik er goed uitzie'. Ze zag hoe hij even naar het nieuws keek en daarna naar tmf zapte.
Ze voelde een arm rond haar heen en hij legde zijn hoofd op haar schouder. Na een tijdje viel hij in slaap, volgens Maera was hij gewend iets langer uit te slapen. Ze stond voorzichtig op, en haalde een deken en een kussen. Voorzichtig legde ze het kussen onder zijn hoofd en legde ze de deken over hem heen. 'Slaapwel' Zei Maera zachtjes. Ze realiseerde het zich dat het laat was en dat ze honger had. Ze pakte uit haar kast een pak spaghetti en deed de helft in een kokende pan water. Toen maakte ze bolognese saus en pakte ze een pakje kaas ze deed alles in een schaal en mixte het goed, toen ging ze kijken of Marshall al wakker was.

68 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 9:24 pm

Gast


Gast
Hij viel inslaap tegen Maera aan. Hij was gewend om heel lang in bed te liggen na z'n feest. Hij voelde haar opstaan, maar sliep gewoon door. Hij had een heerlijke droom. Over een romantisch diner met Maera. Hij was echt blij met Maera. Marshall hoorde wat gestommel in de keuken. Hij deed zijn ogen open, en zag Maera. 'Knijp me eens want volgens mij droom ik, er staat een engel voor me neus' zei hij. Hij kuste haar, stond toen op en snoof even . 'Ruikt lekker'zei hij terwijl naar de keuken liep. Hij proefde even van de saus. 'Hmm, als ik wist dat je zo goed kon koken, had ik gister niks besteld.' zei hij. Hij pakte 2 borden wijn glazen en bestek. Hij dekte de tafel, en haalde een fles rode wijn te voorschijn. En schonk wijn in en nipte eraan. 'Goed wijn'zei hij. Dit keer was hij wat handiger met de spaghetti. Hij voelde zich egt de gelukkigste man op aarde.

69 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 9:41 pm

Maera

avatar
'Nou die staat er ook voor je hoor' zei ze lachend en ze kuste hem terug. Ze gingen samen aan tafel zitten en ze zag dat Marshall nu wel iets handiger was met de spaghetti.
Ze keek naar hem en was zo blij, toen hij zei dat het lekker was zei Maera 'Dankje' Ze dronk wat van haar wijn en pakte nog wat spaghetti op haar vork. Ze keek even naar buiten en zag weer even het beeld van hun eerste kus voor zich. Toen ze klaar waren met eten gaf ze Bentley nog snel eten. Ze gaf Marshall een kus en was zo blij als je maar kon zijn.
Samen gingen ze nog even op de bank zitten en toen het al best laat was zei ze 'Ik ga slapen ik moet morgen naar me paard en wil ook nog met Bentley kunnen wandelen.' Toen Maera het woord wandelen zei begon Bentley enthousiast op en neer te springen, hij liep als een gek door het huis en kwam naar Maera toe met de halsband. 'Nee gekkie we gaan niet nu.' zei ze vervolg door ' Als je wilt kan je nog blijven maar ik ga wel al slapen.' Ze gaf hem een zoen en kroop nog even tegen hem aan.

70 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 9:59 pm

Gast


Gast
Marshall deed alles in de vaatwasser terwijl Maera Bentley eten gaf. Ze gingen nog even op de bank zitten. Hij zag dat Maera moe was. Toen ze het over wandelen had vleurde Bentley helemaal op. Maar Maera ging naar bed. 'Ik laat hem nu wel uit' zei Marshall hij was nog niet echt moe, hij had nog net geslapen.Toen ze even tegen haar aankroop, drukte hij haar even tegen zich aan. Hij voelde zich zo veilig bij haar in de buurt. Hij stond op pakte de riem en vloot Bentley bij zich. Ik pak wel ff een sleutel mee zei hij. Hij liep een rondje met de hond. Hij neuriede een vrolijk liedje. Hij voelde zich zo blij en geweldig. Toen hij terug kwam van het lopen opende hij de deur. Sloot hem weer af. Deed Bentley in zijn kamertje. Hij liep op zijn tenen naar de kamer van Maera opende de deur zachtjes om te kijken of ze al sliep. Daar lag ze dan het mooiste meisje terwereld. Hij ging even naast haar zitten en gaf haar een kus op haar hoofd. 'Slaapzacht' zei hij. Hij bleef even kijken hoe lief ze daar lag te slapen

71 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 10:15 pm

Maera

avatar
Ze vond het lief dat hij ff met de hond zou gaan wandelen en gaf hem een sleutel.
'Dankje' zei ze nog even. Ze deed haar slaapkleed aan en ging in bed liggen, na een klein minuutje viel ze al in slaap. Ze droomde weer over Marshall. Toen hij weer terug was en haar een kus gaf voelde ze die meteen, want in haar droom kreeg ze nu ook een kus. Ze werd even wakker en keek rond, toen zag ze Marshall staan, ze keek op haar gsm en ze was een halfuurtje in slaap geweest. 'Hey' zei ze een beetje duf want ze was net wakker geworden.
'Blijf je nog hier slapen vandaag?' vroeg ze. terwijl ze hem nog een kus gaf. Het was lekker warm in haar kamer en het rook er naar iets lekkers. Ze was zo moe dat ze nadat hij antwoord had gegeven weer in slaap viel en droomde over een weekendje op een strand samen met Marshall.

72 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 10:28 pm

Gast


Gast
'Hey' fluisterde hij. "Ja graag' antwoorde hij op haar vraag.Hij zat op haar bed maar hij voelde nog helemaal geen slaap dus ging hij in de logeerkamer kamer proberen te slapen, hij wild haar niet wakker maken snachts als hij niet kon slapen. Hij lag op zijn rug op bed en staarde voor zich uit. Hij kon geen slaap vatten. Dus bleef hij staren tot hij inslaap viel na een paar uur sliep hij nog niet. Hij stond op en liep naar de badkamer. Hij pakte een doosje met slaap pillen en slikte er 2. Dat deed hij altijd als hij niet kon slapen. Hij stootte iets om, hij kan alleen niet zien wat het was. Hij hoopte dat hij Maera niet wakker had gemaakt. Hij liep naar bed en ging weer liggen. Het zal nog wel even duren voor de pillen gingen werken.

73 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 10:40 pm

Maera

avatar
Maera sliep daar, rustig en stil. En na een tijdje hoorde ze een bonk. Er was iets gevallen, ze liep even stil naar de logeerkamer. Ze deed voorzichtig de deur open en had gezien op haar gsm dat het 4 uur was. Ze probeerde zo stil mogelijk te kijken maar zag toen dat Marshall nog wakker was. 'Hey' zei ze en ze ging naast hem op het bed zitten. 'Kan je niet slapen?' vroeg ze rustig met een beetje slaperige blik in haar ogen. Ze vond het best wel dom van zichzelf , hij zat daar wakker en het was 4 uur, nattuurlijk kon hij niet slapen! Ze keek even naar hem en vroeg dan lachend 'Wil je wat warme melk?' Ze was nu niet meer zo moe want ze was ook pas om 4 uur opgestaan en ze was rond 11 uur gaan slapen. Ze was dus maar6 uur wakker geweest en had 5 uur geslapen. Ze vroeg hem of hij mischien nog even beneden wou gaan zitten, zelf vond ze het niet erg ze had al genoeg uitgerust en was dus niet meer moe.

74 Re: Drinking some whisky op za jan 29, 2011 10:53 pm

Gast


Gast
Toen hij daar op bed lag, kwam Maera binnen. 'hey, nee niet echt'. zei hij zacht. Hij begon zich wel een beetje moet te worden. Toen ze een glaasje warme melk aanbood zei hij 'Maak jij je nou maar geen zorgen om mij, en ga slapen gekkie' zie hij. Hij wilde niet dat zei wakker bleef voor hem. Hij wilde wel naar benede, dan zou hij wel op de bank in slaap vallen. Hij liep met haar mee naar beneden. Hij ging samen met haar op de bank zitten. Hij trok haar naar zich toe en zoende haar. Het liefst zou hij haar vooraltijd willen zoenen. Daar zaten ze dan op de bank. Het was vrij snel afgekoeld. Hij deed zijn vest uit. En legde die om haar schouders. Hij keek even hoe laat het was en het was alweer 5 uur. Hij voelde zijn ogen zwaar worden. Hij zoende haar nog een keer. Na een tijdje viel hij inslaap tegen haar aan. Het voelde gewoon zo goed. Hij voelde zich zo veilig bij haar. Hij heeft zich nog nooit zo veilig bij iemand gevoeld. Hij heeft nog nooit iemand gehad die zo van hem hield.

75 Re: Drinking some whisky op zo jan 30, 2011 10:40 am

Maera

avatar
Samen gingen ze op de bank zitten, het was stil en toen het begon af te koelen gaf hij zijn vest aan haar. Ze kreeg een zoen en langzaamaan viel Marshall in slaap. Marshall sliep tegen haar aan en Maera pakte nog even haar tijdschrift dat naast haar lag en begon er door te bladeren. Na een tijdje viel Maera zelf ook in slaap. Ze droomde weer over hem het was fijn en romantisch die droom.

De volgende ochtend werd Maera wakker om 10 uur 's ochtends, ze keek even rond maar was meteen klaarwakker. Ze stond voorzichtig op zodat Marshall niet wakker zou worden en ging naar de keuken. Het was zondag en dan maakte Maera altijd een ontbijt met spek en ei en een gebakje. Ze pakte spek uit de kast en deed die in de pan, Toen de spek bijna klaar was pakte ze twee eieren, tikte die tegen de rand van een andere pan open, en deed ze die in de pan. Ze deed op elk brd wat spek en ei en zette die dan in de oven zodat die warm bleven. Toen pakte ze haar jas en ging ze snel naar de bakker. Ze kwam thuis en opende de zak waar broodjes inzaten. Ze deed de broodjes op een schaal en zette die op tafel neer. De gebakjes deed ze op een gekleurd bordje.
Ze ging snel kijken of Marshall wakker was.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 3 van 7]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende

Soortgelijke onderwerpen

-

» Wine and Whisky [Saf]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum