Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

[VER] De moordlustige Iris - Vervolg

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 [VER] De moordlustige Iris - Vervolg op di aug 24, 2010 3:51 pm

Gast


Gast
Hier is nog een gedeelte van de moordlustige Iris.


Het was weer een prachtige dag en de moordlustige Iris stond lekker in het weitje te grazen. Tot de twee verzorgstertjes aankwamen lopen met halstertjes en poetskoffers. De moorldustige Iris had het al gezien en probeerde nog weg te komen voor ze ook gepakt zou gaan worden.

Na een poosje te hebben geprobeerd de moordlustige Iris te pakken te krijgen kwam het verzorgstertje van Iris erachter dat ze nog een pakje koekjes in haar tas had. Dat kon de moordlustige Iris natuurlijk niet weerstaan dus gaf ze zich over en liep met de verzorgstertjes mee.
De moordlustige Iris werd vastgezet en haar verzorgstertje begon met poetsen. Dit vond de moordlustige Iris heerlijk en voor het eerst pestte ze haar verzorgstertje niet. Wel bleef ze de lieftallige ezel Bella pesten omdat ze dat gewoon leuk vond.
Toen de verzorgstertjes klaar waren met poetsen besloten ze dat ze best even naar buiten konden gaan omdat de moordlustige Iris zich voorbeeldig had gedragen tegenover haar verzorgstertjes, alleen niet tegenover de lieftallige ezel. Toch gingen ze op pad aar nadat ze over de brug waren veranderde de eerst zo lieve Iris toch echt in de moordlustige Iris.
Overal stonden dingen waar Iris in kon happen. En dat liet ze dan ook niet zomaar voorbij schieten. De moordlustige Iris hapte overal in wat ze tegen kwam. Inclusief de billen van de lieftallige ezel Bella en de hand van het verzorgstertje van de moordlustige Iris. De lieftallige Bella was erg geschrokken van de beet en liep dan ook heel hard door.
Toen ze halverwegen een heuveltje waren had de moordlustige Iris er genoeg van en hapte het verzorgstertje in haar hand. Daarna rukte ze zich los en rende naar boven. Daar bleef ze staan grazen en hield de verzorgstertjes goed in de gaten. De lieftallige ezel Bella was hier zo van geschrokken dat ze weg probeerde te rennen maar het andere verzorgstertje hield haar goed vast. Poging 1 was mislukt.
Het lieftallige ezelje Bella flipte en probeerde los te komen. Omdat de moordlustige Iris nu los rondliep wou de lieftallige ezel Bella weg zien te komen. Straks zou ze nog meer ruzie krijgen met die moordlustige pony. Na een hoop getrek kon het verzorgstertje van Bella haar niet meer houden dus liet ze het halstertouw maar los. Hopelijk zou de lieftallige ezel Bella ergens gaan grazen.

Nu stonden de verzorgstertjes halverwege de heuvel allebij zonder iets in handen. Ze slaakte allebij tegelijk een zucht en zette de klim naar boven voort. Eenmaal boven aangekomen stond de moordlustige Iris naar hen te kijken met een blik van 'Blijf uit mijn buurt'. Maar de verzorgstertjes vonden het geen goed idee om Iris los te laten lopen. Dus pakte ze het overgebleven koekje uit haar tas.
Nadat ze verzorgstertjes naar boven waren geklommen moesten ze de moordllustige Iris zien te vangen. Bang stonden ze daar met het overgebleven koekje. Het verzorgstertje van Iris probeerde de moordlustige Iris naar hen toe te lokken. Of ze hun handen nog terug zouden zien was de grote vraag.
Met trillende vingers en knikkende knieën liep het verzorstertje et het koekje in haar hand richting de moordlustige Iris. Iris liep er op af en pakte het koekje uit de hand van het verzorgstertje maar liep ook weer even snel terug. En toen hadden ze niks meer om de moordlustige Iris naar hen toe te lokken.
Nog niet niet lachend stond het verzorgstertje van de lieftallige Bella te kijken wat er gebeurde. De moordlustige Iris was slim geworden nu moesten ze proberen haar te vangen zonder koekje. Voorzichtig liep het verzorgstertje van de lieftallige Bella met een positieve instelling naar de moordlustige Iris toe. Zo snel mogelijk probeerde ze het halster vast te pakken, maar ze mistte en de moorldlustige Iris wandelde vrolijk naar het volgende stukje gras.
Het verzorstertje van de moordlustige Iris stond toe te kijkenen ook op haar beurt moest ze haar lachen inhouden. En toen kreeg ze een ideetje. Ze liep langs de moordlustige Iris en deed net alsof ze geen interesse in haar stak. En toen draaide ze zich om en zat de moordlustige Iris ingesloten.
Nu de moordlustige Iris ingesloten zat kon ze lekker niks meer doen. Zo goed als mogelijk probeerdere de verzorgstertjes de moorlustige Iris te vangen. Uiteindelijk lukte het om de voorpluk van de moordlustige pony te pakken en haar weer in bedwang te houden. Nu de kust weer veilig was kwam ook de lieftallige Bella aangewandeld. Opgelucht liet de leiftallige ezel Bella zich weer vangen.
De verzorgstertjes vonden het wel weer genoeg voor vandaag. Ze pakten allebij hun dieren van elkaar over en liepen terug naar de kinderboerderij. Ze besloten om niks van het voorval te zeggen en met een glimlach het terrein op te lopen. En ook dit keer is alles weer goed afgelopen.

Einde!

Groetjes van Kangin en Kini =]

2 Re: [VER] De moordlustige Iris - Vervolg op di aug 24, 2010 6:56 pm

Gast


Gast
echt geniaal elmo

3 Re: [VER] De moordlustige Iris - Vervolg op di aug 24, 2010 8:11 pm

Iana

avatar
Ex-Admin
Haha, geniaal!


_________________
http://paradigm-shift.actieforum.com

4 Re: [VER] De moordlustige Iris - Vervolg op di aug 24, 2010 8:40 pm

Darren

avatar
Ex-Admin
Aanstaande vrijdag komt er nog eentje [aa] Als we niet te lui zijn.. elmo

5 Re: [VER] De moordlustige Iris - Vervolg op di aug 24, 2010 8:48 pm

Gast


Gast
voor zoiets ben ik echt niet te lui hoor elmo

6 Re: [VER] De moordlustige Iris - Vervolg op di aug 24, 2010 8:51 pm

Gast


Gast
Ja maar ik wel, dus dat is een probleem xD

7 Re: [VER] De moordlustige Iris - Vervolg op di aug 24, 2010 8:55 pm

Gast


Gast
ik dwing je gewoon Cool

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum