Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

› young, wild & free

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 › young, wild & free op wo apr 26, 2017 8:25 pm

Mortimer Kovic

Mortimer Kovic


SO WHAT WE GET DRUNK.
Momenteel genoot de jongeman nog van een soort comateuze slaap. Een diepe, droomloze slaap zonder dat hij ergens last van had. Dat stond op het punt te veranderen. De gordijnen, die niet volledig gesloten waren, lieten een streepje zonlicht de kamer binnen. Dat streepje kroop onverbiddelijk richting de gesloten ogen van de nog vredig slapende jongen. Toen het eenmaal zo ver was, liet hij een ontevreden grom horen. Het licht had hem half wakker gemaakt, hij was zich nog niet bewust van zijn omgeving maar wel van iets anders. Een verschrikkelijke hoofdpijn en een droge mond.

Mort probeerde het wakker worden nog even uit te stellen. Hij rolde zichzelf om, weg van het licht dat in zijn ogen scheen.. Recht tegen het warme lichaam dat zich ook in het bed bevond. Deze keer was hij meteen klaarwakker, wat in eerste instantie de hoofdpijn niet bevorderde. Hij opende voorzichtig zijn ogen en probeerde uit te zoeken wie naast hem in zijn bed lag. Want het was wel zijn kamer, dat was ook niet moeilijk te zien. Maar who the hell had hij meegebracht?

› reserved

2 Re: › young, wild & free op wo apr 26, 2017 10:27 pm

Irem Bahari

Irem Bahari


we don't care who sees
Met een duw in haar rug werd ze uit een diepe, droomloze slaap gehaald. Echter, Irems ogen schoten niet direct open. In plaats daarvan mompelde ze wat in haarzelf, onhoorbaar welke woorden ze nou eigenlijk sprak, en perste haar lippen een aantal keren op elkaar nadat haar tong over haar lippen was gegaan, haar ogen nog steeds gesloten.
Haar ogen gingen geleidelijk aan open, merkten de zonnestralen die door kleine kiertjes tussen het gordijn doorkwamen als eerste op. Hierdoor kwam ze langzaamaan steeds meer bij haar bewustzijn.
Daarna kwam het besef pas dat ze daarnet daadwerkelijk wat had gevoeld, in haar rug.
Haar nek draaide ze dan ook abrupt om, haar bruine ogen die iemand in zich opnamen. Haar mond vormde haast automatisch een o, waarna ze de dekens dichter tegen haar haast blote lichaam aantrok en wat meer afstand nam. Wie was dát? En nog beter, what the fuck was er gebeurd? Waarom was ze bij deze wildvreemde jongeman, in een kamer die ze nog nooit had gezien, of had kunnen zien?
En nog erger; het enige wat ze aanhad was haar bh met daaronder haar slip.
God. Het was maar goed dat ze niet meer onder haar ouders hoede stond. Als die dit eens te weten kwamen.. Maar goed, dat was ook precies de reden waarom Irem was weggegaan.

“Wie ben jij en –” Haar bruine ogen doorzochten even de omgeving, maar ze herkende het écht niet, nergens van. “..wat doe ik hier?”
Het enige wat ze van de avond ervoor nog merkte was een bonzend hoofd, zo pijnlijk dat het was, en dat alles aan haar lichaam op dit moment pijn deed. Was ze gevallen en had ze jongeman haar meegenomen om te helpen, haar een veilige plaats gegeven om te overnachten? Maar, waarom lag ze dan haast naakt naast hem? God..Laatst aangepast door Irem Bahari op do apr 27, 2017 9:40 pm; in totaal 1 keer bewerkt

3 Re: › young, wild & free op wo apr 26, 2017 11:09 pm

Mortimer Kovic

Mortimer Kovic


SO WHAT WE GET DRUNK.
God, het gebeurde niet vaak dat hij een hangover had, maar dit keer had hij het echt goed te pakken. Zijn hoofd bonsde en zijn zintuigen pikten alles zo traag op. Alsof alles in slow motion binnen kwam. Het duurde dan ook moeilijk lang voor hij zich realiseerde dat er iemand bij hem in bed lag. Iemand die hij zich niet kon herinneren. Hij herinnerde zich niet eens dat hij iemand had meegebracht. Het enige wat hij nog wist, was dat hij gisteren avond niet had hoeven werken en daarom besloten had te gaan feesten in een underground club, gevestigd in een leeg fabriekspand. Dat was alles.

Misschien kon de chick zijn geheugen opfrissen, maar ook zij leek het slachtoffer te zijn van geheugenverlies. “Wie ben jij en –” Vroeg ze verbaasd. “..wat doe ik hier?” Mortimer wreef even door zijn kapsel, probeerde zich uit alle macht iets te herinneren. ”Ik ben Mortimer”, Antwoordde hij op de eerste vraag. ”Maar vraag twee kan ik helaas niet beantwoorden, want ik heb echt geen idee”, Vervolgde hij, waarna hij kort moest lachen om de situatie. De jongen tilde het deken op, inspecteerde even zijn eigen lichaam. Waren dat.. Sporen van nagels?

4 Re: › young, wild & free op do apr 27, 2017 10:05 pm

Irem Bahari

Irem Bahari


we don't care who sees
Een glaasje water. Het was een van de weinige dingen die op dit moment daadwerkelijk zouden kunnen helpen, in combinatie met een doos paracetamol, die ze zo snel mogelijk achterover wilde gooien. Irem voelde zich écht belabberd, haar hele lichaam deed pijn en ze was ook nog eens in een onbekende ruimte, met een onbekend persoon. Kon het allemaal erger?
Ja, dat kon. Want als het allemaal al niet erger kon, wist ze ook nog eens niet wat ze had uitgespookt die avond ervoor. Het enige dat ze nog wist, was dat ze naar een feest was gegaan en teveel had gedronken, veel te veel. Vandaar dat ze dus niks meer van de avond ervoor wist. Logisch.

Mortimer. Nou, er was één ding zeker; ze had de jongen nooit gezien, laat staan dat ze hem kende. Well, fijn dat ze dus beiden niet wisten wat er aan de hand was. Of wat er in ieder geval de avond ervoor had afgespeeld.
Irem rolde met haar ogen, mompelde wat in zichzelf. Het was niet dat ze zich op haar gemak voelde in het bed, maar toch lag ze ontspannen onder de deken, wel op een afstandje van hem. Dichtbij genoeg om de krassen op zijn lichaam te zien, afkomstig van nagels. Waren dat.. die van haar?
“Denk je..?” Dat ze wat hadden gedaan? Met opgetrokken wenkbrauwen keek ze hem aan. Nu ze haar lichaam ook eens bekeek.. Haar lichaam had her en der blauwe plekken. En God mocht weten hoe ze daaraan kwam.

Een zucht ontsnapte tussen haar lippen door. “Waarom overkomt alleen mij dit weer..” Mompelde ze haast onhoorbaar, maar gezien de stilte in de ruimte, was het niet onmogelijk dat de ander het had gehoord. Alhoewel dat niet de bedoeling was geweest. Echt niet.

5 Re: › young, wild & free op do apr 27, 2017 10:37 pm

Mortimer Kovic

Mortimer Kovic


SO WHAT WE GET DRUNK.
Het mysterie had even de aandacht van zijn verschrikkelijke hangover afgeleid. Even. Het kwam allemaal terug nu, misschien zelfs erger dan eerst. Alsof zijn hersens boos waren dat hij ze in schakelde om na te denken. Al kon hij het ook niet laten. Wie was deze chick en waar kwam ze vandaan? En hoe kwam ze in zijn bed terecht. Oké, hij gaf het haar wel mee, ze zag er wel uit als een chick die hij mee zou nemen uit een club. Maar er was geen eens zekerheid dat ze iets gedaan hadden. Toch? Het was perfect normaal voor een jongen en een meisje om in hun ondergoed in een bed te liggen met een hangover. Toch? Niet judgen.

Mort checkte kort zijn lichaam, ontdekte sporen van nagels. Hmm. Waren die van haar of wat? Eerlijk, het kon zoveel oorzaken hebben. Toch? Niet judgen. Hoe dan ook, hij was niet de enige die in die richting dacht. “Denk je..?” Vroeg ze, al maakte ze de zin niet af. ”Sadly weet ik dat ook niet”, Zei hij, en hij meende het nog ook. Als het al gebeurd was, dan zou het wel jammer zijn dat hij het vergeten was. Dat ze het allebei vergeten waren. Wou dat dan zeggen dat ze allebei ondermaats gepresteerd hadden? Naaah.

“Waarom overkomt alleen mij dit weer..” Hoorde hij haar zachtjes zeggen. Een beetje beledigd keek hij haar aan. ”Please, er zijn mensen die zouden betalen zodat dit hen zou overkomen”, Zei hij. En hij meende het nog ook. Want hé, dat was zijn job. Al zou ze dat waarschijnlijk niet weten. Of niet meer weten. Anyways. Mort stond op uit bed, raapte ergens een verdwaalde joggingsbroek op en trok die aan. ”So, ik had jouw naam niet echt opgevangen, of wel?” Vroeg hij, waarna hij de slaapkamerdeur open deed en richting de keuken liep. ”Hé, lust je Aquarius? Helpt tegen hangovers”, Riep hij, al had hij daar meteen al spijt van, gezien zijn hoofdpijn weer een tikje erger werd.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum