Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Miles Edmond

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Miles Edmond op ma apr 17, 2017 8:52 pm

Miles Edmond

avatar
Miles Edmond

the basics
full name Miles Edmond
nicknames X
age Twenty
birthday 9 augustus
occupation X
gender Male
sexuality Bisexual

the appearance
faceclaim Dylan O'brien
height 183
overall appearance Aangezien hij veel op straat heeft rondgehangen is hij vrij gespierd. Hij was namelijk niet altijd met zijn voetjes op de grond te vinden en wanneer er politie in de buurt was, was hij ook snel weg door middel van parkour. Hij is daarom behendig in klimmen en vooral rennen en is dan ook vrij atletisch.
Hij is 1.83 lang en heeft donkerbruin haar en bruine ogen.
Hij draagt wat hij voor handen heeft. Simpele shirts met een spijkerbroek. Een geruite blouse met een beige broek. Het is allemaal mogelijk, hij houd niet echt vast aan een kledingstijl.
Zijn haren zitten voornamelijk warrig en het is duidelijk dat hij daar in de ochtend een keer gel in gooit en er dan weinig aan doet.


the personality
likes Geld, Parkour, Buiten zijn
dislikes Politie, Zijn ouders,
strengths Straat-wijs, sluw, scherpzinnig
weaknesses Cynisch, egoïstisch, materialistisch
dreams None, Nope.
fears Sterven
overall personality Hij is gezellig om mee om te gaan, hij is sociaal, straat-wijs en heeft vaak slimme oplossingen op problemen. Miles is rustig, laat zichzelf niet snel opjagen of boos maken en heeft over het algemeen een relaxte houding. De jongen is makkelijk in de omgang en ontzettend handig. Ook is een gevoel voor humor niet iets wat hij mist en heeft hij zijn woordje en sarcasme klaar in de meeste gevallen.
Echter is dat hoe hij zich voordoet.
Miles is onbetrouwbaar, sluw en is cynisch aangelegd. Hoewel hij als de lieve jongen oogt, die het beste met de mens en de wereld voor heeft; is dat een façade.
Dromen is in zijn ogen onzin, het enige wat er kan gebeuren is dat je dromen kapotvallen. Iemand die gaat voor een doel wat toch onmogelijk te bereiken valt, vind hij zonde van zijn tijd en energie.
Het maakt hem weinig uit hoe mensen over hem denken of wat ze tegen hem zeggen, zelfs als dit extreem grof is. Miles zal er laconiek op reageren en er weinig aandacht aan besteden.
Hij is ook niet iemand die de schijn hooghoudt als gelukt is wat hij heeft gedaan of wanneer iemand hem betrapt. Als niemand wil zien dat hij goed kan doen, waarom zou hij dat dan proberen? Dat is hoe hij tegen de wereld aankijkt en daarom niet stiekem blijft doen als dit niet nodig is.
Hij is goed in het tussen de regels doorlezen, een weg verzinnen om toch iets ‘illegaals’ op een ‘legale’ wijze te doen om maar niet gepakt te worden. Hij is goed in bedriegen en doet dit dan soms ook uit automatisme. Hij verkoopt alles wat hij vindt en heeft dan ook kleine handeltjes en verkoopt dingen op straat om rond te komen. Vaak genoeg moet hij ook het huis van zijn ouders betalen of als er dingen in huis kapot zijn.
Hij leeft nog bij zijn ouders in de achterwijk, waar hij eigenlijk enkel komt om te slapen en wanneer hij wakker is, dan is hij het huis uit.

Maar mag je jezelf een vriend noemen, of heeft hij een vorm van sympathie voor je. Dan zal hij voor je opkomen, als hij ziet dat je gekleineerd word dan zal hij zijn mond open trekken.
Hij zal niet snel over zijn thuissituatie vertellen en misschien hier en daar een detail loslaten wanneer hij je vertrouwd. Toch is hij haast een goede vriend te noemen omdat hij loyaal is en is in dat opzicht zelfs vergevingsgezind wanneer je een fout maakt. Ziet hij dat je iet smet opzet doet? Dan is zijn vriendschap moeilijk terug te krijgen.

Maar zo kalm als hij oogt is hij echter niet goed in intense situaties die hij niet kent. Hij raakt dan ook vrij snel in paniek als er gevaar dreigt te zijn en hier komt zijn onrust dan ook boven. Springt snel tot de conclusie dat hij iets niet zal overleven. Hoewel hij dit niet snel naar voren laat komen en altijd zijn kalmte probeert te bewaren, is dit iets wat hij laat zien als hij werkelijk denkt dat het toch niet goed af zal lopen.  
the history
mother Nina Edmond - Watson
father John Edmond
hometown Here
overall history Ruzie, dat is het enige wat hij zich herinnerd aan thuis zijn. De ouders van Miles leken altijd ruzie te hebben over alles. Niks was goed aan elkaar en niks was goed aan Miles. Hij was dan ook vaak van huis weg, op straat te vinden na schooltijd. Of het zijn ouders uitmaakte? Vaak hadden ze niet eens in de gaten dat hij laat thuis kwam of weg was. Ze leefde langs elkaar heen, hij werd niet verwacht thuis te zijn, hij verwachtte niet dat zijn ouders iets voor hem deden. Dit alles begon toen zijn moeder een miskraam kreeg toen Miles vijf jaar was, alles veranderde vanaf dat moment, zijn lieve ouders waren in zijn ogen ‘opeens’ veranderd.
Zo heeft de jongen geleerd om niet op zijn ouders te rekenen, maar op zichzelf. Hij is daarom ook erg straat-wijs geworden en weet alles haarfijn te vinden. Het is een slimme jongen, ondanks dat zijn ouders dit nooit hebben beseft. Ze vonden het makkelijker om hun kind te kleineren, hem te doen denken dat hij niks waard was.
Een jaar lang probeerde hij goede punten te halen, te leren en te laten zien wat hij kon, echter was een jaar van punten halen boven de 8 nog niet genoeg. Hij bleef op school, dit was immers een goede afleiding om niet bij zijn ouders te hoeven zijn en was daarna op straat te vinden. Vandaar dat hij de meningen van andere niet interessant vindt, hij hoeft zichzelf tegenover niemand meer te bewijzen dan zichzelf.
Maar de geldkwestie kwam al snel om de hoek toen hij twaalf was en zijn ouders geen zin meer hadden om nieuwe kleding en schoenen te kopen. Dan ging hij het zelf oplossen. Was zijn gedachte en zo begon hij met zijn ideeën.
Handeltjes werden al snel geopend, je wilde een 9 voor je huiswerk? Dat kon hij regelen. Maar daar bleef het niet bij, de handeltjes werden wat groter en hijzelf werd er ook slimmer in naarmate hij ouder werd. Hij verkocht dingen op straat die hij hier en daar vandaan had weten te halen of zelfs had gestolen.
Niemand in zijn omgeving leek veel om zijn gevoelens te geven, dus schoof hij die simpel aan de kant. Zolang ze dachten dat hij aardig was, kon hij veel maken.
Hoewel zijn ouders hem mentaal kleineerde vanaf een jonge leeftijd, hebben ze hem nooit fysiek aangevallen en daarom weet niemand wat er met hem is gebeurd en hij was dan ook op jonge leeftijd al behoorlijk zelfstandig en maakte zijn eigen brood om mee te nemen naar school. Omdat hij niet geholpen werd, moest hij het wel zelf oplossen.
Dat heeft hem al vanaf het begin eigenzinnig gemaakt en handig in de kleine handelingen van de maatschappij. Hij kon enkel op zichzelf rekenen en hij heeft dan ook zijn middelbare school goed afgerond. Echter werd hij door pech niet aangenomen op de scholen waar hij zichzelf voor had aangemeld en vanuit daar is hij verder gegaan met waar hij mee bezig was. Opnieuw werd hem duidelijk dat dromen volgen niet werkte en dus bleef hij doen waar hij goed in was: Bedriegen.
Rijbewijzen, paspoorten, dingen verkopen op straat. Alles waar hij geld mee kan verdienen zal hij aannemen. Zolang hij maar zijn eigen ding kan doen.


made by remi of rilla go!

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum