Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Ethan Mills

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Ethan Mills op za apr 15, 2017 4:22 pm

Ethan Mills

avatar
Naam: Ethan Theodore Mills
Leeftijd: 31
Geslacht: Mannelijk
Lengte: 1.80

Bouw: Hij is lang en van gemiddeld gewicht. Hij heeft geen overgewicht, maar traint ook niet. Zijn haar is soms wat rommelig, maar raakt toch vaak de perfecte balans van net verzorgd genoeg en niet te veel moeite.
Hij heeft blauwe ogen en de beginselen van een baard. Zo nu en dan is hij helemaal gladgeschoren, maar hij geeft voorkeur aan de six-o-clock-shadow look.

Kleding: Een mix tussen casual en formeel. Meestal loopt hij rond in een nette spijkerbroek, een fatsoenlijk overhemd en een net docht onopvallend colbertje.
Thuis draagt hij vaak wat comfortabelers, maar hij heeft er een ding van gemaakt dat buitenshuis niet te doen.

Karakter:
Aan de oppervlakte is Ethan een beleefde en vriendelijke man. Het is niet moeilijk hem mee te krijgen in een discussie, waar hij graag op zijn eigen kalme en genuanceerde manier op in gaat. Hij is niet iemand die zich snel op laat fokken.
Als het je lukt om Ethan boos of gestrest te krijgen heb je hard je best gedaan.
Hij is een man van zijn woord, is graag op tijd en houdt er zowel van om te weten wat hij van iemand kan verwachten als andersom.
Hoewel hij autonoom is en prima alleen kan zijn, geniet hij wel degelijk van het gezelschap van anderen. Extravagante bijeenkomsten zijn dan weer niet zijn ding, maar kleinere onderonsjes met vrienden of collega's vindt hij zeer gezellig.
Als hij eenmaal een besluit heeft genomen is hij hier niet makkelijk vanaf te brengen. Betekent niet dat hij overal moeilijk over doet, als je pasta eigenlijk geen goed idee vond en liever Chinees hebt; ga ervoor. Het zijn de dingen die belangrijk voor hem zijn waar hij buitengewoon koppig in is.
Tot slot en hij niet zo open over zichzelf. Hij is erg privé, voornamelijk als resultaat van zijn werk.

Verleden:
Ethan groeide op in een middenklasse familie, had ouders die een liefdevol huwelijk hadden, ook al hadden ze het soms wat druk, had een jongere broer waar hij wel eens een boomhut mee bouwde en hoewel hij geen leger aan vrienden had, was hij close met een paar mensen die hij tot op de dag van vandaag nog vaak ziet.
Na de middelbare school kwam hij uiteindelijk op de universiteit terecht en daarna kwam hij aan het werk als Engels docent op St. Dunstan.

Extra:
- Wil erg graag een hond
- Zeer gesteld op literatuur
- Allergisch voor noten

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» Matthew Mills

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum