Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Noah Medarno

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Noah Medarno op di apr 11, 2017 9:29 pm

Gast


Gast
N O A H     M E D A R N O


ALGEMEEN
Volledige naam: Noah Isabelle Medarno
Leeftijd: 23
Geboortedatum: 28 december
Geslacht: Vrouwelijk
Geaardheid: Heteroseksueel
Werk/studie: Student musical theatre

FAMILIE
Noah is het middelste kind van Clara en Mylan Medarno. Haar moeder runt een schoonheidzaak waar haar oudere zus Alexis ook werkt, en  haar vader handelt in auto's. Haar jongere broertje is net klaar met de middelbare school. Ze heeft ontzettend veel neven en nichten, en ze is tevens de tante van een meisje van 2 - Alexis' dochter Alyssa.

UITERLIJK
x Vol, krullend zwart haar dat over haar schouders valt
x Grote, donkere ogen; volle wenkbrauwen; grote glimlach; draagt minimalistische make-up
x 1.73 meter, brede heupen en smallere schouders, sport een paar keer per week om fit te blijven

KARAKTER
Noah is een meid die positief en vooral stevig in haar schoenen staat. Ze heeft een enorme fantasie en inbeeldingsvermogen en kan zich altijd erg goed aanpassen of ergens oplossingen voor verzinnen. Ze is ontzettend meegaand maar moet soms ook inzien dat niet altijd alles tegelijkertijd kan. De rem er op zetten kan af en toe erg lastig zijn en dan neemt ze te veel hooi op haar vork.
Naast haar uiterst creatieve kant, die mooi kan worden geuit in haar studie, is ze iemand die graag aan het woord komt en snel de leiderspositie onder handen neemt. Luisteren naar de inbrengst van anderen kan hierin af en toe wat stug gaan. Ze probeert echter wel altijd confrontatie te vermijden en houdt iedereen het liefst te vriend om problemen te voorkomen - ruzie is niet iets waar ze erg goed mee is.
Maar over het algemeen is ze makkelijk in de omgang. Ze heeft altijd wel een woordje klaar en hoewel ze niet altijd initiatief zal nemen doet ze haar best om er voor te zorgen dat iedereen haar in elk geval tot een zeker gehalte aardig vindt.

Sterke punten:
x Positieve kijk op het leven
x Creatief
x Goed in stemmingen aflezen

Zwakke punten:
x Wil te graag leuk gevonden worden
x Perfectionistisch
x Vermijdt confrontatie

GESCHIEDENIS
Noah heeft een vrij rustig leven gehad. Op vroege leeftijd had ze al besloten wat ze wilde worden en was van plan om daar al haar geld op in te zetten, ondanks de reacties van haar ouders, die haar voorzichtig probeerden over te halen om zich op iets nuttigers te richten dan muziek en theater. Toen ze eenmaal in de puberteit geraakte realiseerden Mylan en Clara echter dat het een zaak was die niet te winnen viel en legden ze zich er bij neer.
Toen Noah 18 jaar was verhuisden ze, en in hun nieuwe locatie kon ze direct aan haar studie beginnen waar ze nu nog steeds mee bezig is. Ze is erg betrokken in het studentenleven en verscheidene organisaties rond haar eigen studie.

Houdt van:
x Zingen/muziek maken
x Honden
x Zwemmen

Houdt niet van:
x Conflict
x Koud/vochtig weer
x Actie-films

OVERIG
x Faceclaim: Herizen Guardiola

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum