Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Andrew Curtis

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Andrew Curtis op za maa 25, 2017 5:28 pm

Andrew Curtis

avatar
(▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)
Naam: Andrew Curtis
Leeftijd: 27
Geslacht: Mannelijk
Werk: Callcenter medewerker

Uiterlijk: Andrew is lang, atletisch gebouwd, maar slank. Hij heeft een duidelijke kaaklijn en geprononceerde jukbeenderen.
Hij heef donkere ogen onder enigszins lage wenkbrauwen en eveneens donker haar.
Hij kleed zich een beetje tussen casual en formeel in met een sterke voorkeur voor overhemden.


Karakter:
- Trouw
Andrew is in een vriendschap een constante factor. Je gaat niet met hem naar feestjes, en veel humor heeft hij niet, maar als je met iemand moet verhuizen, of je hebt solide advies nodig; he’s your man.
- Vastbesloten
Andrew krijgt dingen voor elkaar. Hij houdt er niet van als het halfslachtig gaat en zodra hij besloten heeft wat er moet gebeuren, gebeurt dat ook.
Dat betekent wel dat hij vaak niet goed is in het sluiten van compromissen. Je hebt erg goede argumenten nodig om hem op andere gedachten te brengen. Ook hem overtuigen dat iets de moeite niet is, is vaak zinloos.
- Onzelfzuchtig
Hij is bereid erg ver te gaan voor anderen. Kanttekening is hier wel dat een verstandhouding van twee kanten moet komen. Hij mag dan bereid zijn om twee uur ’s nachts naar je toe te komen, hij laat zich niet gebruiken.
- Zelfverzekerd en assertief
Andrew twijfelt niet snel aan zichzelf of aan zijn mening. Hij komt goed uit zijn woorden en staat stevig in zijn schoenen.
- Obsessief
Wanneer hij ergens zwaar door geïntrigeerd raakt, neemt dat al snel obsessieve vormen aan. Dit hoeft zeker niet altijd zijn dagelijks leven te verstoren, maar daar is hij wel erg gevoelig voor. Als iets zijn focus verliest wordt die leegte al snel weer aangevuld met iets anders.
- Serieus
Veel humor heeft hij niet. Hem aan het lachen maken is ook pittig. Een grijns of een glimlachje kan er wel af, maar veel meer moet je wel echt een hele goeie voor hebben.
- Control-freak
Andrew heeft graag de leiding over zowel zichzelf als de mensen waar hij mee werkt. Hij is niet echt in staat die controle uit handen te geven en kan zeer kritisch zijn over andermans werk.

Achtergrond:
Als het oudste kind van hardwerkende ouders leerde hij op een jonge leeftijd al onafhankelijk te zijn. Hij ontpopte zich tot een zelfverzekerde jongeman met een flair voor leiderschap, maar ook tot iemand die nogal serieus aangelegd was en de neiging had veel te diep op sommige dingen in te gaan.
Die obsessieve persoonlijkheid is ook de voornaamste reden dat hij zijn sociale leven nogal verwaarloosde, maar het heeft hem doen uitblinken tijdens zijn studie bedrijfskunde.
Hij had een heldere toekomst voor zich.

Maar dat veranderde allemaal toen het slechter ging met Kevin, zijn beste vriend door de jaren heen. Kevin was altijd al minder stabiel, gevoelig voor depressie en geneigd zichzelf weg te cijferen, maar op een dag begon Andrew zich te realiseren dat dingen erger waren dan hij aanvankelijk had gedacht.
Kevin trok zich terug, en zelfs voor de op zijn werk gefocuste Andrew was het duidelijk dat het slecht ging. Kevin werd steeds moeilijker te bereiken.
En dat kwam allemaal tot een climax toen Kevin diep in de nacht een einde aan zijn leven maakte door voor een trein te springen.
Maar daar stopte het niet. Andrew geloofde namelijk niet dat Kevin dit vrijwillig deed. Kevin had problemen met de verkeerde mensen en Andrew was ervan overtuigd dat hij gedwongen of geduwd was om het op een zelfmoord te laten lijken.

En zo kwam het dat hij niet de snelle stijging in de bedrijfsladder maakte die iedereen van hem verwachtte. In plaats daarvan nam hij een eenvoudig baant en besteedde hij vrijwel al zijn vrije tijd aan het uitvinden van de waarheid.
Inmiddels doet hij dit nog steeds. Hij is iets kalmer geworden, na maanden van onderzoek, maar nog altijd moet alles wijken.

Likes:
- Webdesign
- Badminton
- Joggen
- Zwemmen

Dislikes:
- Hij kan niet tegen mensen die aan dingen friemelen.
- Ook niet tegen dingen die te langzaam gaan
- Hij reist niet graag met de trein
- En kan er ook niet tegen als mensen dingen voor hem achter houden.

Strengths:
- Gedreven en gefocussed. Andrew krijgt voor elkaar wat hij voor elkaar wil krijgen.
- Een goede vriend
- Een harde werker

Weaknesses:
- Zeer gevoelig voor obsessief gedrag
- Koppig
- Heeft er zeer veel moeite mee om op anderen te rekenen.

Extra:
- Gebruikt vaak ‘moeilijke’ woorden
- Als de dood voor hoogtes en daar vaak erg gesloten over.
- Hij 'heeft geen tijd' voor liefde. Andrew denkt namelijk oprecht dat hij wel de controle over zijn gevoelens heeft.
- Is licht gelovig; heeft zijn twijfels inmiddels en probeert een beetje uit te vogelen waar hij nu staat ten opzichte van religie.
- Heeft een zenuwtrekje in de vorm van ijsberen.
- Spreekt een beetje Frans
- Kan niet zo goed tegen kietelen en waardeert het ook absoluut niet.
- 1 jongere broer, Ferdinand.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum